el
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

ΑΕΚ – Κηφισιά: Προγνωστικά, Ανάλυση 18/02/2024

H AEK επιστρέφει στην έδρα της με ένα must win παιχνίδι κόντρα στην Κηφισιά (19:00) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.

Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται πίσω από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό στη μάχη της πρωτιάς, όμως επιστρέφουν στην έδρα τους, που θα είναι γεμάτη μετά από καιρό. Αντίθετα, η Κηφισιά παλεύει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις και γνωρίζει πως το έργο της θα είναι πολύ δύσκολο.

Για το ματς της 23ης αγωνιστικής της Super League επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet ο πρώτος αγώνας των «16» γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικός!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.


ΑΕΚ – Κηφισιά: Παρουσίαση, Ανάλυση 18/02/2024

Μετά το 1-1 στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ (49β.) παρέμεινε πίσω από τους Θεσσαλονικείς – αλλά και από τον Παναθηναϊκό –  στη μάχη για την κορυφή της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ωστόσο έδειξε για ακόμα μία φορά πως παραμένει δυνατή στα μεγάλα ντέρμπι. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα κρατούσε τη νίκη στα χέρια της μέχρι τα τελευταία λεπτά και ο βαθμός της ισοπαλίας της αφήνει γλυκόπικρη γεύση.

Με την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα, η «Ένωση» θα παίξει ξανά στο σπίτι της, αφού υποδέχεται στη Νέα Φιλαδέλφεια την Κηφισιά (19:00) για την 23η αγωνιστική της Super League. Είναι προφανές πως η ΑΕΚ θα ξεκινήσει στο ματς με την ταμπέλα του απόλυτου φαβορί, ενώ δεν αποκλείεται να παραταχθεί με αρκετές αλλαγές, καθώς ο Αλμέιδα θέλει να «φρεσκάρει» την ομάδα του.

Σε πρώτη φάση, είναι σίγουρο πως θα απουσιάσουν οι Βίντα και Ρότα, ενώ όλα δείχνουν πως θα προφυλαχθούν οι Πινέδα και Σιμάνσκι. Αντίθετα, επιστρέφουν οι Άμραμπατ, Μουκουντί, Μάνταλος και Φερνάντες, ενώ το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ σκέφτεται να δώσει φανέλα βασικού στον Λιούμπιτσιτς, που πλέον προσαρμόστηκε στα δεδομένα και στις απαιτήσεις της νέας του ομάδας. Επίσης, δεν αποκλείεται να δούμε για πρώτη φορά το δίδυμο των Πόνσε και Λιβάι στην επίθεση.

«Σίγουροι» για την ενδεκάδα θεωρούνται οι Στάνκοβιτς, Μουκουντί, Κάλενς, Πήλιος, Σιντιμπέ, Γιόνσον, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς και Λιβάι, με ερωτηματικά για τους Πόνσε, Τσούμπερ, Αραούχο, Λιούμπισιτς και Μάνταλο.

Στην άλλη μεριά, η ομάδα του Κώστα Μπράτσου θα κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό με… οδηγό το 1-1 του πρώτου γύρου, όμως γνωρίζει πως οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ της. Παρόλα αυτά, η Κηφισιά είναι υποχρεωμένη να παλέψει για το καλύτερο δυνατό, αφού θέλει να ξεφύγει από την 13η θέση της βαθμολογίας και να αυξήσει την διαφορά της από τον ουραγό ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτήν την στιγμή, η ομάδα της Αττικής έχει 16 βαθμούς και βρίσκεται στο +3 από τους Ηπειρώτες.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


ΑΕΚ – Κηφισιά: Προγνωστικά 18/02/2024

Ξεκάθαρο και ισχυρό φαβορί η ΑΕΚ, η οποία θα κυνηγήσει από νωρίς μία άνετη και εκκωφαντική νίκη, ώστε να ανέβει ακόμα περισσότερο ψυχολογικά και να στείλει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Για το ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΝΙΚΗ ΑΕΚ & OVER 3.5 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25 ΣΤΗ NOVIBET

ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΚΟΛ Ο ΛΙΒΑΙ ΓΚΑΡΣΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.33 ΣΤΗ NOVIBET

Η ΑΕΚ μπορεί να κυριαρχήσει και να επιβάλλει τον ρυθμό της κόντρα σε μία ομάδα που θα προσπαθήσει να κρατήσει το μηδέν και που πιθανότατα θα περιμένει στην περιοχή της. Φυσικά, ο Λιβάι Γκαρσία θα αποτελέσει ξανά την αιχμή του δόρατος και μπορεί να βάλει από νωρίς το τρένο στις ράγες για την ομάδα του.

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση ΑΕΚ – Κηφισιά έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


ΑΕΚ – Κηφισιά: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 18/02/2024

Ο Αλμέιδα αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα του και να δώσει χρόνο συμμετοχής που δεν παίζουν πολύ το τελευταίο διάστημα. Εκτός οι Βίντα και Ρότα, στον πάγκο θα μείνουν κατά πάσα πιθανότητα οι Πινέδα και Τσούμπερ, έτοιμος για βασικός ο Λιούμπισιτς.

Στην άλλη μεριά, ο Κώστας Μπράτσος αναμένεται να προσεγγίσει το ματς με αμυντική τακτική και ίσως παίξει από την αρχή ο έμπειρος Σναιντερλάν, ώστε να δώσει μεγαλύτερη ποιότητα στο κέντρο. Από εκεί και πέρα δεν περιμένουμε μεγάλες αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στο Βόλο.

ΑΕΚ (4-4-2): Στάνκοβιτς – Σιντιμπέ, Κάλενς, Μουκουντί, Πήλιος – Ελίασον, Γιόνσον, Λιούμπισιτς, Γκατσίνοβιτς – Αραούχο, Λιβάι

Κηφισιά (4-3-3): Αναγνωστόπουλος – Γκόμπελιτς, Μποτία, Καπάν, Μίλιτσεβιτς – Σολόα, Κανατζίζα, Σναιντερλάν – Μπιφουμά, Τετέι, Κλωναρίδης

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ