el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

AEK – Μαρσέιγ: Προγνωστικά, Ανάλυση 09/11/2023

Τεράστιο ματς για την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η «Ένωση» υποδέχεται τη Μαρσέιγ (22:00) ψάχνοντας τη νίκη που θα της δώσει ισχυρό προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες ξανά πριν λίγες μέρες, στο ματς που η ΑΕΚ «έγραψε» την πρώτη της ήττα στον όμιλο (3-1). Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ολοκλήρωσε πάντως το πρώτο… μισό των γκρουπ με θετικό πρόσημο (4 βαθμοί) και τώρα καλείται να «απαντήσει» στους Γάλλους (5β.), που θέλουν να παραμείνουν αήττητοι.

Για το ματς της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση στη Νέα Φιλαδέλφεια γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στο Europa League!


ΑΕΚ – Μαρσέιγ: Παρουσίαση, Ανάλυση 09/11/2023

Το πρώτο μισό της φάσης των ομίλων βρήκε την ΑΕΚ κοντά σε θέση πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League. Μετά την σπουδαία νίκη στο Μπράιτον (3-2) και το εντός έδρας 1-1 με τον Άγιαξ, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ηττήθηκε από τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» με 3-1 και ξεκινά την 4η αγωνιστική με τέσσερις βαθμούς, σε καθεστώς απόλυτης ισορροπίας με βάση τα αποτελέσματά της.

Έτσι, όλοι στην ΑΕΚ γνωρίζουν πως ένα τρίποντο στο επερχόμενο ματς με τους Γάλλους στην κατάμεστη «Αγιά – Σοφιά» (22:00) θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση και περισσότερες ελπίδες για την πρώτη δυάδα του δεύτερου ομίλου του Europa League. Οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν φρεσκάδα και ανάσες σε αγωνιστικό επίπεδο, αφού ο Αλμέιδα μπορεί να υπολογίζει πολλά από τα «όπλα» της περσινής, εξαιρετικής πορείας της ομάδας του.

Ειδικότερα, ο Λιβάι Γκαρσία ξεπέρασε τον τραυματισμό του και αναμένεται να παίξει στην κορυφή της επίθεσης, ενώ και ο Αραούχο είναι ετοιμοπόλεμος για τη «μάχη» κόντρα στην ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο. Επίσης, όλα δείχνουν πως θα παίξει από την αρχή ο Γκατσίνοβιτς και «σίγουροι» για την ενδεκάδα θεωρούνται οι Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Πινέδα και Άμραμπατ. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Τσούμπερ και Ελίασον, ενώ κάτω από τα γκολπόστ θα κάτσει ο Αθανασιάδης, που θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Στάνκοβιτς.

Σε ό,τι αφορά τη Μαρσέιγ, το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό, αφού το 0-0 με τη Λιλ έφερε γκρίνια και παράπονα. Στο επίκεντρο βρέθηκε ξανά ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, που διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος και το ματς με την ΑΕΚ αντιμετωπίζεται ως «τελικός» για τους Γάλλους, οι οποίοι βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με πέντε βαθμούς (μία νίκη, δύο ισοπαλίες). Ο Γκαμπονέζος φορ δεν προπονήθηκε χθες και δεν θα αγωνιστεί, ενώ εκτός μάχης τέθηκε και ο αρχηγός Ρονζιέ με πρόβλημα στο γόνατο. Τραυματίας και ο Ουναχί, τιμωρημένος ο Γκέιγ.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η «Ένωση» μετρά μόλις μία νίκη στα τελευταία είκοσι παιχνίδια της κόντρα σε γαλλικές ομάδες.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδι


ΑΕΚ – Μαρσέιγ: Προγνωστικά 09/11/2023

Τα δεδομένα του αγώνα είναι ξεκάθαρα. Αν θέλει να προκριθεί, η ΑΕΚ πρέπει να… καθαρίσει τα δύο εντός έδρας παιχνίδια της και μπροστά της έχει μία μεγάλη ευκαιρία, αφού η Μαρσέιγ διανύει περίοδο κακής αγωνιστικής κατάστασης και, κυρίως, έντονης γκρίνιας.

Επιπρόσθετα, η «Ένωση» θα είναι πλήρης επιθετικά για πρώτη φορά μετά από πολλές εβδομάδες και, φυσικά, διψά για να δώσει στους οπαδούς της την πρώτη φετινή εντός έδρας νίκη σε ευρωπαϊκό αγώνα.

Για το ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΝΙΚΗ ΑΕΚ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50 ΣΤΗ NOVIBET

Κίνητρο, έδρα, διάθεση, δίψα: Η ΑΕΚ διαθέτει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να κερδίσει μία ομάδα που αντιμετωπίζει αρκετά ζητήματα, τόσο σε επίπεδο… μουρμούρας, όσο και στο κομμάτι της άμυνας. Οι γηπεδούχοι θα πιέσουν ψηλά, θα κυνηγήσουν κάθε μπάλα και μπορούν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους για ένα πολύ σημαντικό και κομβικό τρίποντο.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΛΙΒΑΙ ΓΚΑΡΣΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.00 ΣΤΗ NOVIBET

Ο εκρηκτικός φορ επιστρέφει για τα… καλά σε δράση και θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος για την ΑΕΚ. Ο Γκαρσία μπορεί να κάνει κουμάντο σε μία αργή άμυνα και σίγουρα θα έχει ευκαιρίες για να σκοράρει.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live! Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση ΑΕΚ – Μαρσέιγ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δες εδώ το στοίχημα της ημέρας !


ΑΕΚ – Μαρσέιγ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 09/11/2023

Οι επιστροφές αρκετών βασικών παικτών έφερε χαμόγελα στον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος αναμένεται να επιλέξει μία ενδεκάδα με έντονο το… χρώμα του περσινού νταμπλ. Οι Γκαρσία και Αραούχο θα ξεκινήσουν εκτός απροόπτου στην επίθεση και ο Γκατσίνοβιτς, που θα παίξει στα αριστερά, θα μεταφέρει τον Πινέδα στο «8». Δίλημμα υπάρχει στα δεξιά με τους Ελίασον ή Άμραμπατ, ενώ ο Αθανασιάδης θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Στάνκοβιτς κάτω από τα γκολπόστ.

Πολλά τα προβλήματα στη Μαρσέιγ. Ο Ομπαμεγιάνγκ δεν προπονήθηκε και όλα δείχνουν ότι δεν θα παίξει, ενώ εκτός δράσης είναι οι τραυματίες Ουναχί, Ρονζιέ και ο τιμωρημένος Γκέιγ.

ΑΕΚ (4-4-2): Αθανασιάδης – Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί – Άμραμπατ, Πινέδα, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς – Αραούχο, Γκαρσία

Μαρσέιγ (4-3-3): Λόπες – Κλος, Ζιγκό, Μπεμπά, Λόντι – Κοντογκμπιά, Βερετού, Εντιαγέ – Σαρ, Βιτίνια, Αρίτ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ