el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 12/03/2023

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην «Αγία Σοφιά» την Κυριακή (19:00) σ’ ένα ντέρμπι που κόβει την ανάσα για τη μάχη του πρωταθλήματος.

Οι δύο «μονομάχοι» καίγονται για τη νίκη στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος προκειμένου να μπουν με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στο… καυτό πρόγραμμα των play offs.

Με 1000+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Ανάλυση, Παρουσίαση 12/03/2023

Kομβικό το παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια για τη μάχη του τίτλου στη Super League και ενόψει της έναρξης των play offs.

H AEK τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται στο +6 από τους «ερυθρόλευκους» και με νίκη θα κάνει ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αρχικά θα διατηρήσει την πρωτιά έναντι του Παναθηναϊκού και παράλληλα θα στείλει τον Ολυμπιακό στο -9.

Η ΑΕΚ την Τετάρτη επικράτησε 0-1 (Video) απέναντι στον Ατρόμητο στο Περιστέρι και «σκαρφάλωσε» και πάλι στην κορυφή στο +1 από τον Παναθηναϊκό. Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα απέδειξαν ότι βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση κι αυτό φιλοδοξούν να το επιβεβαιώσουν και πάλι κόντρα στην ομάδα του Μίτσελ.

O Ματίας Αλμέιδα δεν υπολογίζει για το αρχικό σχήμα τον Λιβάι Γκαρσία (ανέτοιμος), όμως ο Πορτογάλος προπονητής θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Άμραμπατ, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του στο Περιστέρι και θα ξεκινήσει βασικός. Το θετικό είναι ότι οι Τσούμπερ, Γκατσίνοβιτς, Αραούχο και Άμπραμπατ έχουν δώσει λύσεις με γκολ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της ΑΕΚ.

aek novibet

«Απέναντι στον Ατρόμητο θα μπορούσαμε να βάλουμε μίνιμουμ ένα ακόμα γκολ. Ίσως είχαμε λίγο το μυαλό μας και στο παιχνίδι που ακολουθεί, όμως αξιολογώ την προσπάθεια των παικτών μου που ξέρανε πώς να διαχειριστούν το σκορ με πάθος. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και θα εμφανιστούμε πανέτοιμοι», υποστήριξε ο προπονητής της ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια σαν τελικό! Οι παίκτες του Μίτσελ γνωρίζουν ότι με νίκη θα μείνουν ζωντανοί στο κόλπο της διεκδίκησης του τίτλου και δηλώνουν αποφασισμένοι να υπερασπιστούν με νύχια και με δόντια το τίτλο του Πρωταθλητή.

Το τεχνικό επιτελείο σχετικά με το αρχικό σχήμα θα κληθεί να διαχειριστεί μια σειρά από σημαντικά προβλήματα. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι τιμωρημένος και το κενό στο κέντρο της άμυνας θα καλύψει ο Ντόι.

Επίσης, ανέτοιμος για το αρχικό σχήμα λόγω τραυματισμού είναι ο Εμβιλά και στη νευραλική θέση του αμυντικού χαφ θα παίξει ο Σαμασέκου. Αουτσάιντερ για την 11αδα είναι και ο Χάμες, κάτι που σημαίνει ότι ο Φορτούνης θα παίξει βασικός.

Ο Μίτσελ την περασμένη Κυριακή είδε τους παικτες του να πετούν φλόγες κόντρα στον Λεβαδειακό. Η επικράκτηση με 6-0 έφερε χαμόγελα και εκτόξευσε σα ύψη την αυτοπεποίθηση ενόψει της κρίσμης αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

Ο Μίτσελ για το ντέρμπι με την ΑΕκ υποστήριξε ότι η ομάδα του πρέπει να αλλάξει αρκετά σε σχέη με τον τρόπο που αγωνίστηκε στην ήττα με 3-0 στο Κύπελλο.

«Νομίζω πως στο ματς που έχουμε με την ΑΕΚ πρέπειν να αλλάξουμε ριζικά την εικόνα μας. Μόνο έτσι θα τους δείξουμε ότι έχουμε προσδοκίες και ελπίδες για τον τίτλο, αυτός είναι ο μοναδικός δρόμος να αλλάξουμε την εικόνα μας σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι μας μαζί τους, να αλλάξουμε πράγματα ξεκινώντας πρώτα απ’ όλα από εμένα.

Δε θέλω να ξοδέψω την ενέργειά μου ούτε στην κριτική αλλά ούτε και στα καλά σχόλια, θέλω να εμπνέω τους ποδοσφαιριστές μου να παίζουν καλά όπως έκαναν και τώρα», τόνισε ο Ισπανός προπονητής.


ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Στατιστικά & Προϊστορία 12/03/2023

  • Στο φετινό «head to head» η ΑΕΚ είναι αήττητη απέναντι στον Ολυμπιακό. Στο ματς του πρώτου γύρου στο Φάληρο το ντέρμπι «κόλλησε» στο 0-0, ενώ στην αναμέτρηση του Κυπέλλου στην Αγία Σοφιά η «Ένωση» επικράτησε 3-0.
  • Η «Ένωση» στην έδρα της έχει δεχθεί φέτος μόλις δύο τέρματα, ενώ διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.
  • Ο Ολυμπιακός στη Super League τρέχει αήττητο σερί 17 αναμετρήσεων, όμως φέτος δεν έχει πανηγυρίσει νίκη σε κανένα ντέρμπι με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.
  • Ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης ο Ολυμπιακός μετράει 95 νίκες, η ΑΕΚ 63, ενώ 49 παιχνίδια έχουν λήξει ισοπαλία.
  • Η ΑΕΚ σε ματς πρωταθλήματς και σε επίπεδο Α’ Εθνικής μέσα στην έδρα της έχει κερδίσει 22 φορές τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι έχουν νικήσει 20 φορές και 23 ματς έληξαν «Χ».
  • Απόλυτη ισορροπία επικρατεί στα τελευταία 10 ντέρμπ ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα με 5 Under και 5 Over.
  • Στο φετινό πρωτάθληλα η ΑΕΚ μετράει 12 Over και 13 Under, ενώ αντίστοιχα ο Ολυμπιακός έχει 11 Over και 14 Under.
  • Ο Μπακαμπύ με 12 γκολ είναι πρώτος σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα. Ακολουθεί με 11 ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος όμως δεν θα παίξει στο ντέρμπι.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.

doi gacinovic novibet

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 12/03/2023

Το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό στην «Αγιά Σοφιά» θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Η δίψα των ομάδων για τη νίκη ξεχειλίζει και για το σπουδαία παιχνίδι επιλέξαμε κορυφαία πρoγνωστικά για το στοίχημα από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Περιμένουμε σφιχτό παιχνίδι σ’ ένα γήπεδο που ως συνήθως θα κοχλάζει.

ισοπαλια στο ημιχρονο σε αποδοση 2.10 στη novibet

Η «Ένωση» στην έδρα της έχει δεχθεί φέτος μόλις δύο τέρματα, ενώ διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Επίσης, σε δύο φετινά ματς με τον Ολυμπιακό δεν έχει παραβιαστεί η εστία της (0-0 στο πρωτάθλημα και 3-0 στο Κύπελλο).

H ΑΕΚ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΘΕΙ ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50

Το ντέρμπι θα έχει αγωνιστική ένταση. Ο διαιτητής και το επιτελείο του στο VAR θα κληθούν να διαχειριστούν δύσκολες φάσεις, αλλά και σκληρά μαρκαρίσματα.

καταλογισμοσ πεναλτι σε αποδοση 2.80 στη novibet


ΑΕΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 12/03/2023

Στην πρίζα έχει τους παίκτες του ο Ματίας Αλμέιδα, αφού η ΑΕΚ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και στόχος της είναι να μείνει εκεί μέχρι το τέλος.

Ο Λιβάι Γκαρσία προέρχεται από τραυματισμός και είναι ανέτοιμος για ένα τόσο δύσκολο ματς. Επιστρέφει ο Άμραμπατ, ενώ μια θέση διεκδικούν οι Σιντιμπέ, Ρότα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Αθανασιάδης – Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί – Γιόνσον, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Αμραμπατ – Αραούχο, Τσούμπερ.

Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 12/03/2023

Ο Μίτσελ θα κληθεί να βρει λύσεις, αφού ο Παπασταθόπουλος είναι τιμωρημένος και ο Εμβιλά τραυματίας. Ο Χάμες δεν βρίσκεται σε ετοιμότητα για να βγάλει ένα δυνατό 90λεπτο και ο Φορτούνης συγκεντρώνει πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Μπα, Ντόη, Ρέάμπτσιουκ – Σαμασέκου, Χουάνγκ – Μπιελ, Μασούρας, Φορτούνης  – Μπακαμπού.

Διαιτητής του ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό ορίστηκε ο Μαουρίτσιο Μαριάνι. Ο Ιταλός ρέφερι πρόσφατα διεύθυνε τον Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-2 ) στα playoffs του Europa League.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ