el
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση 30/10/2023

Ντέρμπι «Δικεφάλων» στη Νέα Φιλαδέλφεια: Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (19:30) σε ένα ματς – κορυφής για την 9η αγωνιστική της Super League.

Οι δύο ομάδες «συγκατοικούν» με 17 βαθμούς στη 2η θέση και είναι προφανές πως ο νικητής του αγώνα θα αποκτήσει αγωνιστικό και – κυρίως – ψυχολογικό προβάδισμα ενόψει της δύσκολης συνέχειας εντός και εκτός συνόρων.

Η ΑΕΚ μετρά δύο σερί «τριάρες» στη Super League (3-0 τον Αστέρα Τρίπολης και τον Παναιτωλικό), όμως «πληγώθηκε» από την ήττα στη Μασσαλία με 3-1 από τη Μαρσέιγ. Στην άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ θα παίξει στη Νέα Φιλαδέλφεια με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, αφού πριν λίγες ώρες έκανε το «3/3» στον όμιλο του Europa Conference League με μία σπουδαία νίκη-ανατροπή επί της Αμπερντίν στην Σκωτία (3-2).

Αξίζει φυσικά να σημειωθεί πως αυτή θα είναι η πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων μετά τον περσινό τελικό Κυπέλλου, όπου η ΑΕΚ επικράτησε του ΠΑΟΚ με 2-0 φτάνοντας στο νταμπλ.

Για το μεγάλο ντέρμπι της Super League επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 1000+ αγορές στη Novibet η τεράστια αναμέτρηση της Super League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική.

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Εδώ όλη η δράση στην Super League!


ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Παρουσίαση, Ανάλυση 30/10/2023

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για πρώτη φορά φέτος και το ματς της Νέας Φιλαδέλφειας (19:30) συνοδεύεται με μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο για τις δύο ομάδες, που προέρχονται από διαφορετικές βραδιές στο Europa League.

Σε πρώτη φάση, η «Ένωση» καλείται να ξεπεράσει την ήττα από τη Μαρσέιγ (3-1), που την άφησε στη 2η θέση του ομίλου της στο Europa League. Η ΑΕΚ πλήρωσε ένα μεγάλο λάθος του Στάνκοβιτς, που αποβλήθηκε λίγο πριν το 2-1 των Γάλλων, καθώς φυσικά και τις πολλές απουσίες της.

Τώρα, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα επιστρέφει σε ρυθμούς Super League και θα ψάξει την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα, καθώς και το δεύτερο σερί τρίποντο σε ντέρμπι μετά το 2-1 επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο. Εκτός από την βοήθεια των φιλάθλων της, η ΑΕΚ έχει στο πλευρό της και την πρόσφατη παράδοση κόντρα στον ΠΑΟΚ: Στα τελευταία πέντε μεταξύ τους ντέρμπι, οι «κιτρινόμαυροι» μέτρησαν τέσσερις νίκες, ενώ στα τελευταία τρία παιχνίδια κέρδισαν χωρίς να δεχτούν καν γκολ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, όλα δείχνουν πως οι Γκαρσία και Γκατσίνοβιτς θα παραμείνουν ξανά εκτός. Εξαιρετικά αμφίβολοι θεωρούνται οι Αραούχο και Πιζάρο, όμως όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στο Σαββατοκύριακο και δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια ευχάριστη έκπληξη από την λίστα των απουσιών.

Στην αντίπερα όχθη, η ψυχολογία βρίσκεται στο ανώτερο δυνατό σημείο. Η σπουδαία νίκη επί της Αμπερντίν (3-2), που συνοδεύτηκε με ανατροπή από το 2-0 στα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα, έφερε το «3/3» για τον ΠΑΟΚ στο Europa Conference League και ουσιαστικά εξασφάλισε την παρουσία του στα νοκ-άουτ της διοργάνωσης. Οι Θεσσαλονικείς έβγαλαν ξανά αντίδραση σπουδαίας ομάδας και πλέον ετοιμάζονται να κυνηγήσουν ακόμα ένα μεγάλο διπλό.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό του πλάνο και ο ΠΑΟΚ θα είναι ενισχυμένος με τον  Μέϊτε, ο οποίος δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο ματς της Σκωτίας. Επίσης, φανέλα βασικού διεκδικούν – με ισχυρές πιθανότητες -οι Μπάμπα, Οζντόεφ, Ντεσπόντοφ, Σαμάτα και Κεντζιόρα, που έμειναν στον πάγκο στον αγώνα με την Αμπερντίν.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά 30/10/2023

Μεγάλο και άκρως ισορροπημένο το ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι «Δικέφαλοι» βρίσκονται αρκετά κοντά σε ποιοτικό επίπεδο και όλα δείχνουν πως το ματς θα κριθεί στις μικρές λεπτομέρειες. Η ΑΕΚ έχει το όπλο της έδρας και θα παίξει ξανά με απουσίες, ενώ ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με όπλο το βάθος και την εξαιρετική ψυχολογία μετά την σπουδαία νίκη-ανατροπή στη Σκωτία.

Με λίγα λόγια: Η ζυγαριά τείνει προς την απόλυτη ισορροπία και προς τη μεριά ενός αγώνα με ένταση, σκληρές μονομαχίες και έμφαση στην κεντρική γραμμή.

Για το μεγάλο ντέρμπι επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET

Μπορεί να περιμένουμε – δικαιολογημένα – ένα κάπως πιο «σφιχτό» παιχνίδι, όμως τα αμυντικά θέματα της ΑΕΚ και η ποιότητα των δύο ομάδων στην επίθεση γέρνουν την πλάστιγγα προς το G/G.

OVER 6,5 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.15 ΣΤΗ NOVIBET

Όπως κάθε ντέρμπι που περιλαμβάνει ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, έτσι και τώρα μπορούμε να περιμένουμε ένα ματς με μεγάλη ένταση, αρκετά φάουλ και… τσαμπουκάδες. Αυτό αναμενόμενα οδηγεί σε παιχνίδι με πολλές κίτρινες κάρτες.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση ΑΕΚ – ΠΑΟΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δες εδώ το στοίχημα της ημέρας !

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 30/10/2023

Αρκετά τα ερωτηματικά για την ΑΕΚ, που θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή την κατάσταση των Γκαρσία, Γκατσίνοβιτς, Πιζάρο και Αραούχο. Ο αρχηγός των «κιτρινόμαυρων» είναι ο πιο πιθανός να «σφίξει» τα δόντια και να παίξει, ενώ για τους άλλους είναι σαφώς πιο ομιχλώδες το τοπίο.

Χωρίς προβλήματα στη Νέα Φιλαδέλφεια ο ΠΑΟΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να διαχειρίζεται σωστά το ματς στη Σκωτία και να έχει «φρέσκους» παίκτες όπως ο Ντεσπόντοφ, ο Οζντόεφ, ο Σαμάτα και ο Κεντζιόρα.

ΑΕΚ (4-4-2): Στάνκοβιτς – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί – Άμραμπατ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα – Τσούμπερ, Πόνσε

ΠΑΟΚ (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα – Μέϊτε, Οζντόεφ – Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον – Τόμας

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ