el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: Προγνωστικά, Ανάλυση 28/02/2024

H AEK υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα (19:00) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Super League.

Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε καταπληκτική αγωνιστική κατάσταση, μετρούν πέντε νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία έξι παιχνίδια τους με συνολικό σκορ 19-4 και φυσικά παραμένουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League με 55 βαθμούς.

Στην άλλη μεριά, ο ΠΑΣ κέρδισε μία φορά στα εφτά πιο πρόσφατα παιχνίδια τους και παραμένει στην τελευταία θέση, ισοβαθμώντας (17β.) με το Βόλο και την Κηφισιά. Οι Ηπειρώτες θέλουν να προετοιμαστούν για τα πλέι-άουτ και θα ψάξουν την έκπληξη, χωρίς πάντως να… πιέσουν καταστάσεις, αφού οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Για το ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική της Super League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.


ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: Παρουσίαση, Ανάλυση 28/02/2024

Η ΑΕΚ επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά πως βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση. Χωρίς κόπο και με τρομερή επιθετική λειτουργία, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα κέρδισε τη Λαμία με 3-1, κατέγραψε την πέμπτη νίκη της στα τελευταία έξι ματς (μαζί με την ισοπαλία στην Τούμπα) και παρέμεινε φυσικά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League με 55 βαθμούς.

Είναι προφανές πως η ΑΕΚ επιθυμεί να μπει στα πλέι-οφ από αυτήν την θέση και η αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα (19:00) συνοδεύεται με ένα ξεκάθαρο «πρέπει». Η «Ένωση» καλείται να δείξει στο γήπεδο τη μεγάλη διαφορά της από τους Ηπειρώτες και να φτάσει σε ακόμα μία νίκη, που θα την διατηρήσει μόνη στην κορυφή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ματίας Αλμέιδα υπολογίζει κανονικά στον Λιβάι Γκαρσία, που επιστρέφει μετά από μικρές ενοχλήσεις, ενώ και ο Νορντίν Άμραμπατ θα παίξει κανονικά, παρά το χτύπημα που δέχτηκε στο ματς με τη Λαμία. Εκτός δράσης οι παραμένουν οι τραυματίες Αρόλντ Μουκουντί, Ζίνι και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, όπως και ο τιμωρημένος Αλεξάντερ Κάλενς. Επιπρόσθετα, δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα μικρό rotation από το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ, με τους Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, Ντάμιαν Σιμάνσκι, Πέτρο Μάνταλο, Εχσάν Χατζισαφί και Σέρχιο Αραούχο να θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα.

Στην άλλη πλευρά, ο ΠΑΣ θα παίξει στη Νέα Φιλαδέλφεια με σκοπό να πετύχει κάποια έκπληξη, αλλά το έργο του είναι πολύ δύσκολο. Οι Ηπειρώτες (17β.) σκέφτονται ήδη τα πλέι-άουτ, θέλοντας να ξεφύγουν από το Βόλο και την Κηφισιά, που έχουν ακριβώς τους ίδιους βαθμούς. Η ομάδα των Ιωαννίνων έχει κερδίσει μόλις μία φορά εκτός έδρας την ΑΕΚ, το 2021, ενώ σε 13 ματς από το 2000 μέχρι και σήμερα η «Ένωση» μετρά 12 νίκες στο «σπίτι» της κόντρα στον ΠΑΣ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν υπολογίζει στους Καραχάλιο, Εραμούσπε, Ροσέρο και Ριένστρα, που είναι τιμωρημένοι, ενώ εξαιρετικά αμφίβολοι είναι οι Παμλίδης και Νάγκι.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: Προγνωστικά 28/02/2024

Δεν χωρά καμία αμφιβολία πως η ΑΕΚ είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης και πως οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός από την εύκολη νίκη της θα συνιστά τεράστια έκπληξη. Ο ΠΑΣ είναι αρκετά αδύναμος και προφανώς θα επιλέξει να… φορτσάρει στα επόμενα ματς και κυρίως στα πλέι-άουτ. Η «Ένωση» βρίσκεται αρκετά σκαλιά πιο πάνω, διανύει περίοδο φόρμας και μπορεί να προσφέρει ένα όμορφο απόγευμα στους φιλάθλους της.

Για το ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

1 & OVER 3.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25 ΣΤΗ NOVIBET

ΓΚΟΛ ΑΕΚ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 20Ο ΛΕΠΤΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.30 ΣΤΗ NOVIBET

Παρά το rotation και τις αλλαγές, η ταυτότητα της ΑΕΚ δεν αλλάζει: Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα μπει στο γήπεδο με διάθεση να κυριαρχήσει από το 1ο δευτερόλεπτο και θα εγκατασταθεί μόνιμα στην περιοχή του ΠΑΣ. Η ΑΕΚ μπορεί να σκοράρει νωρίς και, στη συνέχεια, να φτάσει σε μία άνετη επικράτηση μπροστά στους φιλάθλους της.

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 28/02/2024

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί η ΑΕΚ, αφού ο Αλμέιδα δεν υπολογίζει στους Μουκουντί, Ρότα, Γκατσίνοβιτς, Ζίνι και Κάλενς. Ο Λιβάι επιστρέφει αλλά πιθανότητα θα μείνει στον πάγκο, με τον Πόνσε να παίζει στην κορυφή. Επίσης, στο πλαίσιο του rotation, ενδέχεται να ξεκινήσουν από την αρχή οι Σιμάνσκι, Μάνταλος, Λιούμπισιτς και Αραούχο.

Στην άλλη μεριά, δεν υπολογίζονται οι Καραχάλιος, Εραμούσπε, Ροσέρο, Ριένστρα λόγω τιμωρίας, ενώ αμφίβολοι είναι οι Παμλίδης και Νάγκι.

ΑΕΚ (4-4-2): Στάνκοβιτς – Σιντιμπέ, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί – Φερνάντες, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Λιούμπισιτς – Αραούχο, Πόνσε

ΠΑΣ Γιάνινινα (4-3-3): Σούλης – Σόρια, Παντελάκης, Μπακαδήμας, Κιάκος – Τζίνο, Λιάσος, Ροσάλες – Λέο, Κόντε, Ροσέρο

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ