el
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΑΕΚ – Σαχτάρ Ντόνετσκ: Προγνωστικά, Ανάλυση 13/07/2023

Μετράει δυνάμεις η ΑΕΚ στο φιλικό με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ κι άπαντες έχουν στο βάθο του μυαλού τους τα κρίσιμα παιχνίδια που έρχονται στα προκριματικά του Champions League!

Η «Ένωση» θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη το απόγευμα (18:00) επί ολλανδικού εδάφους – στην πόλη Σιένταμ – την ουκρανική ομάδα στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Με αμέτρητες αγορές στη Novibet το φιλικό παιχνίδι της Πρωταθλήτριας γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Η φιλική αναμέτρηση παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Όλη η δράση στο Στοίχημα Ποδόσφαιρο!


ΑΕΚ – Σαχτάρ Ντόνετσκ: Ανάλυση, Παρουσίαση 13/07/2023

Ο προπονητης της ΑΕΚ, Μάτιας Αλμέιδα. θέλει να τεστάρει όλους τους ποδοσφαιριστές του και γι’ αυτό το λόγο οι δύο ομάδες ήρθαν σε συνεννόηση για φιλικό ματς με διπλό όφελος.

Αρχικά η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει (18:00) την πρώτη ομάδα της Σαχτάρ σε δύο 45λεπτα και με τη λήξη της φιλικής αναμέτρησης οργανώθηκε νέο παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα διάρκειας δύο μισάωρων με την β’ ομάδα των Ουκρανών.

Το τεχνικό επιτελεί των Πρωταθλητών λειτουργεί με γνώμονα τα κρίσιμα παιχνίδια που έρχονται για την ΑΕΚ στο 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

H AEK θα μάθει τον αντίπαλό της στην κλήρωση στις 24 Ιουλίου και ήδη γνωρίζει τις τρεις από τίς έξι υποψήφιες ομάδες. Πρόκειται για τις Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Γαλατάσαραϊ και Κοπεγχάγη, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες θα προκύψουν από τον β΄προκριματικό.

Με δεδομένο ότι τα ματς δεν θα είναι παίξε γέλασε οι νταμπλούχοι παίζουν φιλικά με ομάδες ανάλογου βελινεκούς προκειμένου να είναι πανέτοιμοι την κρίσιμη ώρα.

Υπενθυμίζουμε ότι η ΑΕΚ στο τελευταίο της φιλικό αντιμετώπισε την Πρωταθλήτρια Βελγίου, Αντβέρπ. Η επικράτηση με 3-0 κόντρα στους Βέλγους άφησε ελπιδοφόρα μηνύματα, όμως το ζητούμενο για τον Αλμέιδα είναι οι ρυθμού να παραμείνουν υψηλοί.

aek almeida novibet

«Θέλουμε να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί και να πετύχουμε και στην Ευρώπη», τόνισε ο Ματίας Αλμέιδα

Στις τελευταίες δοκιμές που έκανε το επιτελείο της ΑΕΚ ενόψει της φιλικής αναμέτρησης με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ ενδέχεται να ξεκινήσει με τους Στάνκοβιτς, Ρότα, Χατζισαφί, Μουκουντί, Βίντα στην άμυνα τους Γιόνσον, Σιμάνσκι, Ελίασον, Άμραμπατ στη μεσαία γραμμή και τους Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία στην επίθεση.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Τσούμπερ στις προπονήσεις λειτουργεί συχνά σαν… μπαλαντέρ κι έχει ελεύθερο ρόλο πίσω από τους επιθετικούς.

Να σημειώσουμε ότι ο Γκατσίνοβιτς τις τελευταίες μέρες κάνει συντηρητικό πρόγραμμα προπόνησης και δεν θα αγωνιστεί, ενώ ο Πινέδα ακόμα δεν έχει επιστρέψει από το Μεξικό.

Στον μεταγραφικό τομέα η διοίκηση της «Ένωσης», μετά την εντυπωσιακή κίνηση που έκανε να αποκτήσει τον Πινέδα από τη Θέλτα, φορτσάρει πλέον για την απόκτηση του 29χρονου μεσοεπιθετικού Ροδόλφο Πιζάρο από το Μεξικό. Πρόκειται για παίκτη που θα προσθέσει ποιότητα και αποτελεί επιλογή του Ματίας Αλμέιδα.

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ βρίσκεται επίσης σε στάδιο προετοιμασίας και παρά τις πολεμικές συνθήκες που επικρατούν στην Ουκρανία έχει καταφέρει να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο.

Την περασμένη σεζόν  κατέκτησε το Πρωτάθλημα της Ουρακίας τερματίζοντας μπροστά από την Ντνίπρο, ομάδα που αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι Πρωταθλητές Ουκρανίας φέτος βρίσκονται υπό τις οδηγίες του Ολλανδού Πάτρικ Βαν Λέουβεν, αφού ο Ιγκόρ Γιοβίσεβιτς έφυγε με προορισμό τη Σαουδική Αραβία.

Στο πιο πρόσφατο φιλικό που έπαιξαν (8/7) η Σαχτάρ αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 3-3 απέναντι στην Άλκμααρ.


ΑΕΚ – Σαχτάρ Ντόνετσκ: Προγνωστικά 13/07/2023

Νέο δυνατό τεστ για την ΑΕΚ στην Ολλανδία. Για το φιλικό ματς της «Ένωσης» στις 6 μ.μ. απέναντι στη Σαχτάρ Ντόνετσκ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από τις αμέτρητες αγορές της Novibet!

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους και οι προπονητές αναμένεται να κάνουν τις απαραίτητες δοκιμές. Ο Αλμέιδα θέλει οι παίκτες του να παίζουν και στα φιλικά με το πόδι στο γκάζι, αφού αρχές Αυγούστου έρχονται μεγάλα παιχνίδια στα προκριματικά στα προκριματικά του Champions League.

1-1 σκορ οποιαδηποτε στιγμη του ματς σε αποδοση 2.35 

Περιμένουμε και από τις δύο πλευρές επιθετικό παιχνίδι και αξίζει να κοιτάξουμε στα Combo Bets

GOAL/GOAL & OVER 3.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.60 ΣΤΗ NOVIBET 

Οι Ουκρανοί διαθέτουν μεγάλο μπάτζετ και εξαιρετικό υλικό σε όλες τις γραμμές τους. Αυτό σημαίνει ότι θα βάλουν δύσκολα στην ΑΕΚ, η οποία θα αγωνιστεί χώρις Γκατσίνοβιτς, Πινέδα.

αποδοση 1.80 να προηγηθει η σαχταρ στο φιλικο 

Όπως είναι φυσικό το δέλεαρ της επιστροφής της ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League είναι τεράστιο. Η «Ένωση» έπαιξε τελευταία φορά στα γκρουπ της διοργάνωσης τη σεζόν 2018-19 στο ΟΑΚΑ με Μπάγερν, Άγιαξ, Μπενφίκα και άπαντες θέλουν να δουν την μπάλα με τα αστέρια να ξανακυλάει στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Η πρόκριση της ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League προσφέρεται σε απόδοση – γίγας- 100 στη Novibet!


Διαβάστε ακόμα…

metagrafes superleague novibet

Μεταγραφές Ποδοσφαίρου – Super League 2023/24


Μεταγραφές ανάμεσα σε Μπάγερν και Ντόρτμουντ


top10 novibet

Top-10: Οι παίκτες που εκτοξεύτηκαν στη σεζόν 2022/2023

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ