el
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Άλμπα – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση 10/11/2023

Η Άλμπα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (21:00) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Euroleague.

Για την αναμέτρηση του Βερολίνου ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Εκτός έδρας αποστολή για τον Παναθηναϊκό, στη Mercedes Benz Arena του Βερολίνου απέναντι στην Άλμπα για την 7η στροφή της Euroleague, με τους «πράσινους» να ψάχνουν την πρώτη εκτός έδρας νίκη της σεζόν για να αναρριχηθούν στην κατάταξη.

Με 800+ αγορές στη Novibet το σπουδαίο παιχνίδι της Euroleague γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στην Euroleague!


Άλμπα – Παναθηναϊκός: Ανάλυση, Παρουσίαση 10/11/2023

Δεύτερη συνεχόμενη αποστολή εκτός ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος καλείται στο Βερολίνο να πάρει το πρώτο του φετινό «διπλό», επιστρέφοντας παράλληλα στις επιτυχίες, στο γήπεδο που θα διεξαχθεί το φετινό Final-4 της διοργάνωσης.

Έπειτα από έξι αγωνιστικές οι «πράσινοι» έχουν ρεκόρ 2-4 και καθώς προέρχονται από την ήττα στη Βαρκελώνη θέλουν να κάνουν νέα αρχή και να επιχειρήσουν να χτίσουν σερί νικών, αφού στη συνέχεια ακολουθούν τρία παιχνίδια στο ΟΑΚΑ με Ζαλγκίρις, Βίρτους Μπολόνια και Βαλένθια, όπου η δύναμη της έδρας μπορεί να δρομολογήσει ένα νικηφόρο σερί.

Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί χωρίς τον τραυματία Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, με τον Ισπανό να είναι ο μεγάλος άτυχος των τελευταίων ημερών εξαιτίας του κατάγματος στο δάχτυλο θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους δύο μήνες, με τον Τούρκο τεχνικό να αναζητά στις θέσεις των φόργουορντ, καθώς απουσιάζει επί μακρόν και ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Αντίθετα ενισχυμένη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια θα είναι η περιφέρεια, καθώς στο Βερολίνο επανακάμπτει ο Λούκα Βιλντόζα μετά τον τραυματισμό του, ενώ το ντεμπούτο του θα πραγματοποιήσει ο Κέντρικ Ναν, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα, προπονήθηκε με την ομάδα και αφού κρίθηκε πως είναι έτοιμος ταξίδεψε με την αποστολή μπαίνοντας άμεσα στο rotation για να προσφέρει.

Στην αντίπερα όχθη η ομάδα του Ίσραελ Γκονζάλες έχει περιοριστεί σε ρεκόρ 1-5, καθώς έχει νικήσει την Αρμάνι Μιλάνο στο Βερολίνο (85-82), έχοντας ηττηθεί και στα τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια της, αλλά και εντός έδρας από την Μπασκόνια.

Ωστόσο η αποστολή μόνο απλή δεν είναι για τους «πράσινους», καθώς αναζητούν την πρώτη τους νίκη στο Βερολίνο από το 2015, ενώ στις τρεις επισκέψεις που ακολούθησαν έχουν ηττηθεί ισάριθμες φορές.

Τρεις είναι και οι συνεχόμενες ήττες στις ισάριθμες τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων ανεξαρτήτως έδρας, με το «τριφύλλι» να καλείται να επικρατήσει για να ισορροπήσει το γενικότερο ρεκόρ που είναι 6-5 υπέρ των Γερμανών στη σύγχρονη ιστορία.

ataman panathinaikos novibet

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα μπάσκετ παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.

Την σπουδαία αναμέτρηση στο Βερολίνο, όπως και όλα τα παιχνίδια της Euroleague μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του Novibet ΤV, όπου παίζεις χωρίς να χάνεις λεπτό δράσης! Μέσα απ’ το πληρέστατο πακέτο Live Streaming ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ποντάρει χωρίς να βγαίνει από το full-screen περιβάλλον (Full Screen Betting).


Άλμπα – Παναθηναϊκός: Τι έκαναν την προηγούμενη αγωνιστική 10/11/2023

Η Άλμπα πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε στην Ισπανία απέναντι στη Βαλένθια (79-71), μένοντας στο 1-5.

Η γερμανική ομάδα ήταν σε απόσταση βολής ως το 30’ αλλά «λύγισε» στην τελική ευθεία, παρά τους 19 πόντους του Μπράουν.

Τα ομαδικά στατιστικά της Άλμπα: 13/28 δίποντα, 9/28 τρίποντα, 18/20 βολές, 33 ριμπάουντ, 13 ασίστ, 9 κλεψίματα, 5 κοψίματα, 18 λάθη.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε έπειτα από κακή εμφάνιση στη Βαρκελώνη από την Μπαρτσελόνα (80-72). Έχασε την επαφή με το σκορ μετά την πρώτη περίοδο (21-20) καθώς έχασε συγκέντρωση και κατά κράτος τη μάχη των ριμπάουντ (42-29).

Η διαφορά έφτασε και στο -28 στην αρχή της τέταρτης περιόδου, με την ομάδα του Αταμάν απλώς να καταφέρνει να περιορίσει το εύρος της ήττας χάρη στην προσπάθεια των αναπληρωματικών που πήραν χρόνο συμμετοχής. Πρώτος σκόρερ των «πράσινων» ήταν ο Γκραντ (15π.).

Τα ομαδικά στατιστικά του Παναθηναϊκού: 17/38 δίποντα, 8/22 τρίποντα, 14/17 βολές, 29 ριμπάουντ, 15 ασίστ, 4 κλεψίματα, 1 κόψιμο, 12 λάθη.


Άλμπα – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά 10/11/2023

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Βερολίνο έχοντας απόλυτη ανάγκη τη νίκη και το ρόλο του φαβορί απέναντι στη γερμανική ομάδα.

Η ομάδα του Αταμάν εφόσον είναι συγκεντρωμένη θα επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της για να επιβεβαιώσει αντίστοιχα τη νίκη με το χάντικαπ.

ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΕ ΧΑΝΤΙΚΑΠ 4.5 ΠΟΝΤΩΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.96 ΣΤΗ NOVIBET

Η αρχή του αγώνα αναμένεται να είναι καθοριστική με τους «πράσινους» να έχουν στόχο να μην αφήσουν τους γηπεδούχους να… ζεσταθούν και να πιστέψουν πως μπορούν να διεκδικήσουν τη νίκη. Εφόσον συμβεί αυτό όλα θα απλοποιηθούν.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟ/ΤΕΛΙΚΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Άλμπα Παναθηναϊκός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ