el
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΑΠΟΕΛ – Τζουργκάρντεν: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 23/08/2022

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται πλέον ο ΑΠΟΕΛ και στη ρεβάνς (Τρίτη 19:00) απέναντι στην Τζουργκάρντεν για τα play offs του Conference League θα κυνηγήσει όσες ελπίδες του αναλογούν για μια επική ανατροπή.

Η ομάδα από την Κύπρο μετά τη βαριά ήττα με 3-0 στη Σουηδία χρειάζεται ένα θαύμα για να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους της διοργάνωσης. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο το πιστεύουν!

Με αμέτρητες αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η «μάχη» στο Conference League ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Τζουργκάρντεν γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς στην Κύπρο  παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο stoixima live!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Conference League!


ΑΠΟΕΛ – Τζουργκάρντεν: Ανάλυση, Παρουσίαση 23/08/2022

Ο ΑΠΟΕΛ εμφανίστηκε κατώτερος της περίστασης στη Σουηδία και ηττήθηκε 3-0 από την Τζουργκάρντερ. Το συγκεκριμένο σκορ, όπως είναι φυσικό, αφήνει ελάχιστες ελπίδες για πρόκριση στους ομίλους, όμως όλοι στην ομάδα πιστεύουν στον θαύμα.

Ο προπονητής Σωφρόνης Αυγουστής έδωσε το σύνθημα λέγοντας «θα κάνουμε το παιχνίδι μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο», ενώ ο μέσος Σάρφο που στο πρώτο ματς δεν αγωνίστηκε υποσχέθηκε μια μεγάλη «μάχη», λέγοντας: «Την Τρίτη πρέπει να τους δείξουμε από τι είναι φτιαγμένο το ΑΠΟΕΛ.

Εμείς οι παίκτες μέσα στο γήπεδο και όλοι εσείς απ’ την κερκίδα.  Το ΑΠΟΕΛ πρέπει να είναι ένα και συγκεντρωμένο στον ένα και μοναδικό στόχο.

Σας χρειαζόμαστε εκεί, Δείξτε τους την δύναμή μας. ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ».

Από την πλευρά του εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος, τόνισε χαρακτηριστικά: «Επειδή στο ποδόσφαιρο είδαμε πολλές ανατροπές, όταν ομάδες που το πιστεύουν να το πετυχαίνουν ακόμη και με μεγαλύτερες του 3-0. Ας μην ξεχνάμε και το παράδειγμα που έγινε στην Κύπρο και μιλώ για τον Απόλλωνα απέναντι στην Μακάμπι που αν εκτιμήσει κάποιος τον αγώνα μπορεί να μην υπήρχε και πίστη.

Αυτή τη στιγμή νιώθουμε και είμαστε ενωμένοι για να πάμε να προσπαθήσουμε κάτι που θα είναι παράσημο στην ιστορία της ομάδας και ασφαλώς δεν πάμε να το κάνουμε απέναντι σε μια ομάδα που λέγεται Ρεάλ ή Μπαρσελόνα»

Από την περασμένη βδομάδα έγιναν τα κατάλληλα «φροντιστήρια» στους παίκτες σχετικά με την απογοητευτική εμφάνιση στη Στοκχόλμη. Στόχος είναι η μεγάλη ανατροπή και περιμένουμε επιθετικό παιχνίδι από τον ΑΠΟΕΛ. Ο Σωφρόνης θα ανακατέψει την τράπουλα και ο Λούκας Βιγιαφάνες συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός με στόχο να οργανώσει καλύτερα το παιχνίδι μεσοεπιθετικά.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ΑΠΟΕΛ έφτασε στα play offs του Conference League ξεπερνώντας τα εμπόδια των Μπότεφ (0-0 εκτός, 2-0 εντός) και Κίζιλζαρ (1-0 εντός, 0-0 εκτός).

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η προπώληση των εισιτηρίων παραμονή του ματς είχε αγγίξει τις 10.000 και οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ αναμένουν 15.000 φιλάθλους.

Η Τζουργκάρντεν με το 3-0 στα χέρια της είναι φαβορί, όμως οι Σουηδοί παραδέχονται ότι στη Λευκωσία θα αντιμετωπίσουν αρκετές δυσκολίες. Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο τρέμουν τις υψηλές θερμοκρασίες που θα συναντήσουν στη Λευκωσία και ελπίζουν ότι δεν θα επηρεαστούν σε τέτοιο βαθμό. Μάλιστα, μερίδα του τύπου στη Σουηδία έγραψε ότι «πρέπει να λιώσουμε για να προκριθούμε και να γράψουμε ιστορία».

Το μεγάλο πλεονέκτημα για την Τζουργκάρντεν είναι ότι έχει στα πόδια της σαφώς περισσότερα παιχνίδια. Οι Σουηδοί στο πρωτάθλημα της χώρας τους βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογία κι έχουν παίξει 19 αγωνιστικές (11-5-3).

Το Σάββατο στην έδρα της Βάρναμο έμειναν στο 2-2 (Video) και ο προπονητής  Τόμας Λάγκερλοφ πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές ξεκουράζοντας κι αρκετούς βασικούς παίκτες.

Αναμφισβήτητη στην Τζουργκάρντεν ζουν και αναπνέουν για την πρόκριση στους ομίλους του Conference League και θέλουν μέσα στη Λευκωσία να γράψουν ιστορία.


ΑΠΟΕΛ – Τζουργκάρντεν: Στατιστικά & Προϊστορία 23/08/2022

  • Ο ΑΠΟΕΛ πέρασε δύσκολο βράδυ στην Στοκχόλμη και τα πράγματα ξεκίνησαν άσχημα, αφού μόλις στο 9’ δέχθηκε γκολ κι αυτό μάλιστα πίσω από την σέντρα. Το υπέροχο τέρμα το πέτυχε ο Έντβαρσεν.
  • 7 κίτρινες κάρτες βγήκαν από το τσεπάκι του διαιτητή στο πρώτο παιχνίδι. 6 είδαν οι παίκτες της Τζουργκάρντεν και ο Τσεμπάκε μπακ του ΑΠΟΕΛ.
  • Στο πρώτο ματς ο διαιτητής έδειξε 2 κόκκινες κάρτες μια για κάθε ομάδα.
  • 4 Under, 1 Over και συνολικά 5 No Goal είναι ο συνολικός απολογισμός του ΑΠΟΕΛ στις φετινές του ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στα προκριματικά του Conference League.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

ΑΠΟΕΛ – Τζουργκάρντεν: Προγνωστικά 23/08/2022

Επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα για την αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Τζουργκάρντεν στη Λευκώσία.

Με δεδομένο ότι οι Κύπριοι χρειάζονται γκολ είναι λογικό ότι επιθετικά θα ρισκάρουν. Αυτό σημαίνει ότι θα δημιουργηθούν και κενά στην άμυνα που οι παίκτες της Τζουργκάρντεν μπορούν να τα εκμεταλλευτούν.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ (GOAL) ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.80 ΣΤΗ NOVIBET

Από το πρώτο παιχνίδι η αγωνιστική ένταση δεν έλλειψε πάνω στο χορτάρι. Υπενθυμίζουμε ότι βγήκαν δύο κόκκινες κάρτες. Το θερμόμετρο θα ανέβει στα ύψη και στη ρεβάνς και θα υπάρξουν δύσκολες φάσεις μέσα στις δύο περιοχές.

ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.60 ΣΤΗ NOVIBET

Αρκετές επιλογές στα Combo Bets που εκτοξεύουν στα ύψη τις αποδόσεις. Ο ΑΠΟΕΛ μέσα στην έδρα του μεταμορφώνεται προς το καλύτερο, ενώ η Τζουργκάρντεν αποτελεί ερωτηματικό για το κατά πόσο θα αντέξει τις υψηλές θερμοκρασίες.

ΝΙΚΗ ΑΠΟΕΛ & OVER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.75 ΣΤΗ NOVIBET


ΑΠΟΕΛ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 23/08/2022

O προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Σωφρόνης Αυγουστής, δεν υπολογίζει τον Ανχελ Κρέσπο, ο οποίος στο πρώτο ματς είδε κόκκινη κάρτα. Θα επιστρέψουν στον αρχικό σχήμα οι Σαρφό, Βιγιαφάνες με στόχο να δώσουν δύναμη και ποιότητα στη μεσαία γραμμή. Αμφίβολος είναι ο αρχηγός Εφραίμ (εξτρέμ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπέλετς – Τσεμπάκε, Κάρο, Κοσταντίνοφ, Φεράρι – Νταουσβίλι, Σαρφό, Βιγιαφάνες, – Μαρκίνιο, Εφραίμ (Θεοδώρου), Ηλία (Μαγκλίκα).

Τζουργκάρντεν: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 23/08/2022

Οι Σουηδοί μέσα στη Λευκωσία θα στηριχτούν στη συνταγή που τους οδήγησε στην άνετη νίκη με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι. Τιμωρημένος είναι ο μέσος Ράσμους Σίλερ που δέχθηκε την κόκκινη κάρτα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τσέτερστρεμ – Γιοχανσον, Χιν, Εκνταλ, Άντερσον – Φίντελ, Ερικσον, Σάντοβιτς, Ασόρο, Ραντέτινατς,  Έντβαρσεν.


Διαβάστε ακόμα…

top50 novibet

Οι 50 καλύτεροι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών


GONZO’S QUEST: ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ