el
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Απόλλων Λεμεσού – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 18/08/2022

Ο Ολυμπιακός θέλει δύο παιχνίδια για να φτάσει σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Αυτοί οι δύο αγώνες με τον Απόλλωνα Λεμεσού αρχής γενομένης από την Πέμπτη (18/08, 20:00) θα καθορίσουν αν θα παίξει στο Europa League ή στο Conference League.

Αν ο Ολυμπιακός πάρει την πρόκριση τότε θα συμμετάσχει στους ομίλους του Europa League. Αν όμως αποκλειστεί, τότε θα αγωνιστεί στους ομίλους του Conference League. Το δεδομένο είναι ότι οι αναμετρήσεις με την κυπριακή ομάδα θα είναι δύσκολες κι αυτό το γνωρίζουν καλά στον Πειραιά.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την πρόκριση επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας στη διαδικασία των πέναλτι, ενώ οι Κύπριοι αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Champions League, στα διπλά ματς με τη Μακάμπι Χάιφα.

Με 600+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση του Απόλλωνα Λεμεσού απέναντι στον Ολυμπιακό γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Europa League!

 


Απόλλων Λεμεσού – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Παρουσίαση 18/08/2022

Ο Απόλλων Λεμεσού έχασε την ευκαιρία του να διεκδικήσει την πρόκριση στους ομίλους του Champions League και τώρα έχει στρέψει το ενδιαφέρον του αποκλειστικά στο Europa League.

Μάλιστα η φετινή του ευρωπαϊκή περιπέτεια έχει κι ένα κοινό με τον προσεχή του αντίπαλο, τον Ολυμπιακό. Και οι δύο ομάδες έμειναν εκτός συνέχειας του Champions League, από τη Μακάμπι Χάιφα.

Οι Κύπριοι μπήκαν στο Champions League από τον τρίτο προκριματικό γύρο. Εκεί κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τη Μακάμπι Χάιφα. Στον πρώτο αγώνα που διεξήχθη στο Ισραήλ, η Μακάμπι ήταν καταιγιστική, ο Απόλλων δεν είχε αντίπαλο και οι γηπεδούχοι επικράτησαν 4-0!

Στον επαναληπτικό οι Κύπριοι είχαν να ανέβουν ένα… βουνό για να φτάσουν σε νίκη με διαφορά πέντε τερμάτων, ώστε να πάρουν την πρόκριση. Η αρχή ήταν εξαιρετική, καθώς μέχρι το 26’ είχαν ήδη κάνει το 2-0. Ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Η Μακάμπι ισορρόπησε το ματς, έχασε πολλές ευκαιρίες, είχε δύο δοκάρια και τέσσερα -σωστά- ακυρωθέντα γκολ και το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος. Ο Απόλλων πλέον καλείται να κάνει την υπέρβαση απέναντι στον Ολυμπιακό για να συνεχίσει στο Europa League. Αλλιώς θα παίξει στο Conference League.

Την περασμένη Παρασκευή, ο Απόλλων Λεμεσού έπαιξε με την Ομόνοια στο Σούπερ Καπ Κύπρου, όπου επικράτησε με 2-0. Ήταν συνολικά καλύτερος της αντιπάλου του και εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του. Σε αντίθεση με την Ομόνοια, που έφτιαξε φάσεις, είχε δύο δοκάρια, αλλά έμεινε στο μηδέν.

Να σημειωθεί ότι ο αποκλεισμός από τη Μακάμπι, στοίχησε τη θέση του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ στον πάγκο του Απόλλωνα. Στη θέση ανακοινώθηκε ο Νταβίντ Καταλά, πρώην τεχνικός της ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στα δύο ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού, έχοντας αποκλείσει στον προηγούμενο γύρο τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Μάλιστα ο επαναληπτικός στη Σλοβακία ήταν εντυπωσιακός σε εξέλιξη και οι πρωταθλητές πήραν την πρόκριση στα πέναλτι.

Στο πρώτο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός. Είχε ελάχιστες καλές φάσεις και βρήκε την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Το σκηνικό στον επαναληπτικό ήταν παρόμοιο. Ο Ολυμπιακός έκανε μία καλή φάση στο πρώτο ημίχρονο και σκόραρε στη δεύτερη του στο 54’, από σουτ του Ζινγκερνάγκελ (η μπάλα κόντραρε και σε αμυντικό).

Ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» δεν άντεξαν στην πίεση των Σλοβάκων. Έκαναν πολλά και παιδαριώδη λάθη στην άμυνα και εν τέλει το πλήρωσαν αυτό στο 94’ με γκολ του Σάπονιτς.

Στην παράταση η Σλόβαν έμεινε με δέκα παίκτες στο 97’, ο Ολυμπιακός πήρε εκ νέου προβάδισμα στο 101’ με τον Αγκιμπού Καμαρά και δέχθηκε πάλι γκολ στο 108’ από τον Γκριν. Εν τέλει προκρίθηκε στα πέναλτι με 4-3!

Στη διάρκεια της μίας εβδομάδας που μεσολάβησε, ο Ολυμπιακός έκανε και διάφορες κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι. Θεωρείται δεδομένο ότι θα έρθουν και θα φύγουν κάποιοι παίκτες μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, έπειτα από απαίτηση του Κάρλος Κορμπεράν.

Παρελθόν αποτελεί ο Τικίνιο, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Βραζιλία και στην Μποταφόγκο. Αντίθετα αποκτήθηκε ο 21χρονος Αμερικανός εξτρέμ Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε, ως δανεικός από τη Μαρσέιγ, με οψιόν αγοράς

Μάλιστα αντικατέστησε και τον Ροντρίγκες στην ευρωπαϊκή λίστα για τα δύο παιχνίδια με τον Απόλλωνα. Στη λίστα μπήκε επίσης και ο Κορεάτης μέσος Χουάνγκ.


Απόλλων Λεμεσού – Ολυμπιακός: Στατιστικά & Προϊστορία 18/08/2022

  • Οι δύο ομάδες δεν έχουν έρθει ποτέ αντιμέτωπες στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Μία φορά έχουν παίξει αντίπαλοι και ήταν σε ένα φιλικό, το Μάιο του 2011 στην Κύπρο, όπου έμειναν στο 1-1.
  • Δύο επίσημα παιχνίδια στην Κύπρο έχει δώσει μέχρι στιγμής ο Απόλλων Λεμεσού και τα δύο έληξαν 2-0. Το πρώτο με τη Μακάμπι Χάιφα για το Champions League και το δεύτερο στο Σούπερ Καπ με την Ομόνοια.
  • Γενικότερα στα πέντε από τα έξι ματς (φιλικά και επίσημα) που έχει δώσει έως τώρα η κυπριακή ομάδα έχει πέντε No Goal (με τρεις ήττες και δύο νίκες) και ένα Goal (ισοπαλία 3-3).
  • Ο Ολυμπιακός έχει τέσσερα επίσημα παιχνίδια έως τώρα. Στα τρία από αυτά το τελικό σκορ στην κανονική διάρκεια ήταν 1-1. Στο τελευταίο με τη Σλόβαν, έληξε ισόπαλη και η παράταση αλλά με 2-2. Επίσης έχει μία εντός έδρας ήττα με 4-0 από τη Μακάμπι.
  • Ένα κοινό στοιχείο που έχουν οι δύο ομάδες είναι στον Απόλλωνα αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακός, ο επιθετικός Δημήτρης Πινακάς.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

apollon olympiacos6 18082022 novibet


Απόλλων Λεμεσού – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 18/08/2022

Σύμφωνα με όσα έχουν δείξει μέχρι στιγμής οι δύο αντίπαλοι, τόσο εντός όσο κι εκτός έδρας, αναμένεται να γίνει ένα ανοικτό παιχνίδι στο «Τσίριο». Καμία από τις δύο ομάδες δε δείχνει να έχει κάποια στιβαρή αμυντική λειτουργεία. Και οι δύο δέχονται αρκετές φάσεις σε κάθε ματς, οπότε η λογική λέει ότι το Goal έχει πολλές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00

Μία ακόμη καλή επιλογή, η οποία μάλιστα καλύπτει και αρκετά μεγάλη γκάμα τελικών αποτελεσμάτων είναι να σημειωθούν 2-3 γκολ στο παιχνίδι. Άλλωστε αναμένεται ένα ματς που θα είναι αμφίρροπο και δε θα προκαλέσει εντύπωση κανένα από τα τρία βασικά σημεία.

Η ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ 2-3 ΣΥΝΟΛΟ ΓΚΟΛ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91

Τέλος, ο Απόλλων έχει μπει πολύ δυνατά και στα δύο παιχνίδια με Μακάμπι και Ομόνοια. Και μάλιστα και στα δύο προηγήθηκε. Έχει ενδιαφέρον η αγορά να προηγηθεί και κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ 1-0 ΣΚΟΡ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.35


Απόλλων Λεμεσού: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 18/08/2022

Δύο προβλήματα έχει ο Νταβίντ Καταλά στον πρώτο του ευρωπαϊκό αγώνα ως προπονητής του Απόλλωνα Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, δεν υπολογίζει τον τραυματία μέσο Ίλιεφ, ο οποίος είναι άλλωστε μακροχρόνια απόντας, ενώ το δεύτερο είναι με τον Νικολά Ντιγκινί.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός δεν αγωνίστηκε στο Σούπερ Καπ με την Ομόνοια για να προστατευτεί. Απομένει να φανεί αν είναι έτοιμος. Πάντως αν είναι, τότε θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεοαποκτηθείς Εζέκιελ Χέντι μπήκε στη λίστα και θα είναι διαθέσιμος με τον Ολυμπιακό και πήρε τη θέση του τραυματία Μπακαλί Νταμπό.

Τέλος, εκτός αποστολής έμειναν και οι τραυματίες Μαλεκκίδης και Αλεσάμι, που δεν είχαν δηλωθεί άλλωστε στην ευρωπαϊκή λίστα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Γιοβάνοβιτς – Πεμπέρνς, Κυριάκου, Ρομπέρζ, Κανμάς – Βα, Κολ, Ονγκέντα, Πίτας – Ντιγκινί, Τζανγκά.


Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 18/08/2022

Εκτός πλάνων του Κάρλος Κορμπεράν είναι σίγουρα ο εξτρέμ Γκάρι Ροντρίγκεζ και ο αμυντικός Σίμε Βρσάλικο. Εκτός λίστας έχει μείνει και ο Αμπού Καμαρά που έχει υποστεί θλάση.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Παπασταθόπουλου, ενώ στα πλάνα του Ισπανού τεχνικού είναι οι Εμβιλά, Ζινγκερνάγκελ, Μπα, Ραντζέλοβιτς και Ανδρούτσος, που ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις του.

Σε μία αλλαγή της τελευταίας στιγμής, ο Κάρλος Κορμπεράν πήρε στην αποστολή τους Ντε Λα Φουέντε και Χασάν, ενώ εκτός ευρωπαϊκής λίστας έμεινε ο Μαντί Καμαρά.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Βάτσλικ – Άβιλα, Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ – Κούντε, Εμβιλά – Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Ζινγκερνάγκελ – Ελ Αραμπί.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ