el
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Άρης – Ατρόμητος: Προγνωστικά, Ανάλυση 05/11/2023

Πολύ σημαντικό παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου ο Άρης υποδέχεται τον Ατρόμητο (20:15).

Οι γηπεδούχοι μετρούν δύο σερί νίκες και ετοιμάζονται για το τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι στην έδρα τους, με σκοπό να φτάσουν σε ακόμα ένα τρίποντο και να πλησιάσουν την πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.

Στην άλλη μεριά, ο Ατρόμητος θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, αφού πριν λίγες μέρες έφτασε στη πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα με το 3-2 επί του Παναιτωλικού.

O Άρης ξεκινά το ματς από την 6η θέση της βαθμολογίας και από τους 14 βαθμούς, ενώ ο Ατρόμητος βρίσκεται στην 11η θέση με 6 βαθμούς.

Για το ματς της Super League επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική.

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στη Super League!


Άρης – Ατρόμητος: Παρουσίαση, Ανάλυση 05/11/2023

Η 10η αγωνιστική της Super League «συνοδεύεται» με ένα πολύ σημαντικό ματς για τον Άρη και τον Ατρόμητο. Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται την ομάδα του Περιστερίου (20:15) και το τρίποντο για τους δύο αντιπάλους στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θεωρείται ζωτικής σημασίας, για διαφορετικούς πάντως λόγους.

Οι γηπεδούχοι έκαναν αυτό που έπρεπε στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (2-0) και πλέον «τρέχουν» σερί τριών αγώνων χωρίς ήττα, αφού προηγήθηκε η δύσκολη νίκη επί του Πανσερραϊκού (1-0) και το 1-1 με την Κηφισιά. Τώρα, παίζοντας για τέταρτη συνεχόμενη φορά στην έδρα του, ο Άρης ψάχνει την τρίτη συνεχόμενη νίκη του, η οποία θα του επιτρέψει να κυνηγήσει θέση στην πρώτη τετράδα της Super League. Για την ώρα, οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται στην 6η θέση (14β.), τρεις βαθμούς πίσω από τον 4ο ΠΑΟΚ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, o Άκης Μάντζιος δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μόουζες Οντουμπάτζο, Ρόναλντ Ματαρίτα, Μάνου Γκαρθία και Λούκας Ρουπ, ενώ εξαιρετικά αμφίβολοι είναι οι Ζαν Ζουλ και Κίκε Σαβέριο.

Στην άλλη μεριά, ο Ατρόμητος θα παίξει στη Θεσσαλονίκη για μία νίκη που θα τον απομακρύνει ακόμα περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Ο σύλλογος του Περιστερίου πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα μετά το 3-2 επί του Παναιτωλικού και o Σάσα Ίλιτς ξεκίνησε ιδανικά την παρουσία του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, που δεν είχε νικήσει σε κανένα ματς από την έναρξη της σεζόν.

Το θετικό για τον Σέρβο τεχνικό είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, αφού εκτός δράσης βρίσκεται μόνο ο τραυματίας Τζοβάρας. Έτσι, εκτός απροόπτου, ο Ίλιτς θα στηριχτεί στους έντεκα που έφεραν τη μεγάλη νίκη επί του Παναιτωλικού.

Σε ό,τι αφορά την προϊστορία στα ματς των δύο ομάδων, ο Άρης δεν έχει χάσει στα τελευταία έξι παιχνίδια του κόντρα στον Ατρόμητο. Σε αυτό το διάστημα, οι Θεσσαλονικείς κατέγραψαν τέσσερις νίκες, ενώ δύο αναμετρήσεις έμειναν στην ισοπαλία. Η τελευταία νίκη του Ατρόμητου ήρθε πριν τρία χρόνια, το 2020.


Άρης – Ατρόμητος: Προγνωστικά 05/11/2023

Ο Άρης ξεκινά το ματς με την ταμπέλα του φαβορί, ωστόσο ο Ατρόμητος θα παίξει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, αφού η νίκη επί του Παναιτωλικού αφαίρεσε μεγάλο βάρος από τους παίκτες του Ίλιτς.

Οι δύο ομάδες θα παίξουν με ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο και έτσι το ματς αναμένεται συναρπαστικό.

Για το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

UNDER 2.5 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.92 ΣΤΗ NOVIBET

ΓΚΟΛ ΜΕΤΑ ΤΟ 28’ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.15 ΣΤΗ NOVIBET

Τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα: Ο Άρης έχει βελτιώσει πολύ την αμυντική του λειτουργία και δύσκολα δέχεται γκολ, ενώ ο Ατρόμητος θα προσπαθήσει να κρατήσει το «μηδέν», ώστε στη συνέχεια να κυνηγήσει ένα γκολ που θα του δώσει θετικό αποτέλεσμα. Αναμένεται χαμηλό τέμπο και κλειστό σκορ στο παιχνίδι, ενώ και τα πρώτα λεπτά θα συνοδευτούν – εκτός απρόοπτου – με ελάχιστες φάσεις.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live! Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Άρης – Ατρόμητος έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δες εδώ το στοίχημα της ημέρας !


Άρης – Ατρόμητος: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 05/11/2023

Δεν θα προχωρήσει σε αλλαγές ο Άκης Μάντζιος, που δεν υπολογίζει στους Οντουμπάτζο, Βέλεθ, Ζουλ, Ματαρίτα, Ρουπ. Πίσω από τον Μορόν θα αγωνιστούν οι Μενέντες, Πάρντο και Σουλεϊμάνοφ, με… αουτσάιντερ το νεαρό Παναγίδη.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Ατρόμητο, αφού όλα δείχνουν πως η ενδεκάδα θα είναι η ίδια σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό.

Άρης (4-2-3-1): Κουέστα – Μοντόγια, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι – Βερστράτε, Νταρίντα – Σουλεϊμάνοφ, Πάρντο, Μενέντες – Μορόν

Ατρόμητος (4-3-3): Τσιντώτας – Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Ιμερέκοφ, Ντε Μποκ – Κούντε, Έντερ, Καμαρά – Γιουμπιτάνα, Αντζιέλσκι, Ρομπάιγ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ