el
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Άρης – Λεβαδειακός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 21/08/2022

Άρης και Λεβαδειακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Super League στο Κλεάνθης Βικελίδης (Κυριακή 20:30). Οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχος στο φετινό «μαραθώνιο» και το μεταξύ τους ματς λόγω πρεμιέρας κρύβει κινδύνους κυρίως για το φαβορί.

Οι αποδόσεις της Νovibet για την αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη είναι οι καλύτερες της αγοράς, ενώ το παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία ειδικά στοιχήματα στο stoixima live!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!


Άρης – Λεβαδειακός: Ανάλυση & Παρουσίαση 21/08/2022

Ο Άρης ξεκινάει τις υποχρεώσεις του εντός έδρας και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το «τρίποντο». Η ομάδα του Χερμάν Μπούργος ολοκλήρωσε άδοξα τις φετινές της ευρωπαϊκές υποχρεώσεις με αποκλεισμό στο Conference League απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Παρακολουθήστε τα highlights της αναμέτρησης του Άρη με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Βασικός της στόχος είναι να διεκδικήσει εκ νέου την έξοδό της στην Ευρώπη και παράλληλα πρωταγωνιστήσει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Οι άνθρωποι του Άρη ευελπιστούν ότι φέτος μπορούν να γίνουν η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.

Μεταγραφικά η απώλεια του επιθετικού Καμαρά που μετακόμισε στον Ολυμπιακό καλύφθηκε από τον Τζαμαϊκανό, Αντρέ Γκρέι. Ο 31χρονος επιθετικός που ήρθε από την Γουότφορντ έδειξε στα ευρωπαϊκά παιχνίδια την κλάση του και φέτος θα πρωταγωνιστήσεις στον πίνακα των σκόρερ. Σημαντικές και οι ενισχύσεις των Μανού Γκαρθία, Ζερβίνιο, Καμάτσο, Οντουμπάγιο, Νταμπό και Ντιόπ.

Ο Λεβαδειακός επέστρεψε στα σαλόνια της Super League μετά τη σεζόν 2018/19. Οι Βοιωτοί διατήρησαν στον πάγκο τους τον Ταουσιάνη Γιάννη, ο οποίος πέρυσι τους οδήγησε στην άνοδο. Βασικός στόχο είναι η σωτηρία και με δεδομένο ότι υπάρχουν τα play out φιλοδοξεί να συγκεντρώσει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί στην κανονική διάρκεια.

Στα πιο πρόσφατα φιλικά πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ο Λεβαδειακός νίκησε 2-1 τον Ιωνικό, ηττήθηκε 2-0 από τη Λαμία και το περασμένο Σάββατο έμεινε στο 1-1 με τον Ατρόμητο.

aris gomel6 novibet


Άρης – Λεβαδειακός: Στατιστικά & Προϊστορία 21/08/2022

  • Τη σεζόν 18/19 συναντήθηκαν τελευταία φορά οι δύο ομάδες. Στο Κλεάνθης Βικελίδης ο Άρης επικράτησε 2-0 και στη Λιβαδειά οι Βοιωτοί νίκησαν 1-0.
  • 5 Goal, 4 Over, 3 ΝοGoal και 4 Under είναι ο συνολικός απολογισμός των τελευταίων 8 αναμετρήσεων ανάμεσα σε Άρη και Λεβαδειακός ανεξαρτήτως έδρας.
  • Τη σεζόν 2012/13 ο Λεβαδειακός έκανε ζημιά στην έδρα του Άρη και κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία (1-1).
  • 4 ευρωπαϊκά ματς έπαιξε ο Άρης στα προκριματικά του Conference League. Οι Θεσσαλονικείς πανηγύρισαν δύο νίκες απέναντι στην Γκόμελ (5-1, 2-1), ενώ με τη Μακάμπι Τελ Αβί ηττήθηκαν στο Ισραήλ 2-0. Στη ρεβάνς η νίκη με 2-1 στο Κλεάνθης Βικελίδης δεν ήταν αρκετή για να τους οδηγήσει στην πρόκριση. Συνολικός απολογισμός 3 Over, 3 Goal και 1 Under.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Άρης – Λεβαδειακός: Προγνωστικά 21/08/2022

Επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα για την αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Άρη και Λεβαδειακό.

Οι Θεσσαλονικείς είναι φαβορί λόγω ποιότητα και έδρας, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα στις αποδόσεις της αναμέτρησης. Οι Βοιωτοί δεν πρόκειται να πέσουν αμαχητί και παρότι είναι νεοφώτιστοι θα πάλέψουν με αντεπιθέσεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.30 ΣΤΗ NOVIBET

Στα ειδικά στοιχήματα της αναμέτρησης αξίζει το

ΑΡΗΣ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.45

Στα Combo Bets υπάρχουν δελεαστικές αποδόσεις

ΝΙΚΗ ΑΡΗ & OVER 2,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25 ΣΤΗ NOVIBET

 


Διαβάστε ακόμα…

top50 novibet

Οι 50 καλύτεροι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών


GONZO’S QUEST: ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


 

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ