el
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Άρης – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 12/02/2023

Ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό το βράδυ (20.00) της Κυριακής (12/02) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο ματς που ξεχωρίζει από την 22η αγωνιστική της Super League.

Οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν restart ψυχολογικό και αγωνιστικό μετά την απόλυση του προπονητή Άλαν Πάρντιου. Την ίδια στιγμή για τους «πράσινους» το ματς είναι οριακό στη «μάχη» που δίνουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Με 800+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας του Άρη απέναντι στον Παναθηναϊκό γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


Άρης – Παναθηναϊκός: Ανάλυση, Παρουσίαση 12/02/2023

Σε μεταβατική περίοδο βρίσκεται ο Άρης. Οι «κίτρινοι» καλούνται να επιστρέψουν άμεσα στα θετικά αποτελέσματα. Ο αποκλεισμός στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet από τον Ολυμπιακό σε συνδυασμό με τα «στραβά» αποτελέσματα στο πρωτάθλημα οδήγησαν την ομάδα στην απομάκρυνση του Άλαν Πάρντιου από την τεχνική ηγεσία.

Η απόφαση έχει ως στόχο την αγωνιστική αφύπνιση της ομάδας καθώς με την εικόνα που δείχνει κινδυνεύει να τεθεί ακόμη και εκτός 6άδας. Ο Άρης βρίσκεται στην 6η θέση, ωστόσο, η απόσταση από τον Ατρόμητο (25β.), ο οποίος παίζει στην έδρα του Βόλου (31β.), δεν πρέπει να αφήσει την ομάδα να χαλαρώσει. Η ήττα από τον Ιωνικό στη Νίκαια έφερε εκρήξεις και ο Πάρντιου πλήρωσε το μάρμαρο με απόλυση.

Στην άκρη του πάγκου κόντρα στον Παναθηναϊκό οι Θεσσαλονικείς θα έχουν τον Απόστολο Τερζή, ο οποίος όλα δείχνουν πως θα παραμείνει μέχρι και το τέλος της χρονιάς στη θέση του προπονητή.

«Να αφήσουμε πίσω μας ό,τι έγινε και να κοιτάξουμε μπροστά. Σας ξέρω καλά και με ξέρετε, σας έχω εμπιστοσύνη και από εμάς εξαρτάται να αλλάξουμε την κατάσταση. Να δώσουμε τα πάντα από εδώ και πέρα μέχρι το τέλος για να φέρουμε την ομάδα εκεί που πρέπει.

Να μην αδικήσουμε ξανά τους εαυτούς μας και να πάρουμε στο τέλος αυτό που δικαιούμαστε και μας αξίζει. Το ντέρμπι της Κυριακής είναι η καλύτερη ευκαιρία για να γυρίσουμε το διακόπτη. Να τα δώσουμε όλα», ήταν τα λόγια του Τερζή παραμονή του ματς.

Στα θετικά συγκαταλέγεται η επιστροφή των Πάλμα και Ετέμπο, ενώ και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, που προστέθηκε τελευταίος στο ρόστερ όλα δείχνουν πως θα μπει στην αποστολή. Σε επίπεδο ενδεκάδας είναι πιθανή η παρουσία του Αμπουμπακάρ Καμαρά αντί του Γκρέι στην κορυφή, με τον Πάλμα να κινείται από πίσω του σε ελεύθερο ρόλο.

Για τον Παναθηναϊκό το ματς στη Θεσσαλονίκη αποτελεί ένα μεγάλο τεστ, όπου η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να περάσει με επιτυχία και να αποδείξει πως άφησε πίσω της το κακό πρόσωπο μετά την επιστροφή από το Μουντιάλ.

Οι «πράσινοι» παραμένουν μέσα στα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο και θέλουν να φύγουν με τη νίκη από το «Κλεάνθης Βικελίδης» και εκτός από τους τρεις βαθμούς να φτιάξουν και την ψυχολογία τους.

Η νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στη Λαμία (2-0) στη Λεωφόρο βοήθησε την ομάδα να προετοιμαστεί με ηρεμία για το ντέρμπι στο Βικελίδης.

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Μαντσίνι και Κλάινχαϊσλερ έχουν προσθέσει λύσεις μεσοεπιθετικά. Αναμφισβήτητα ο Μαντσίνι θα είναι το πρόσωπο της αναμέτρησης, αφού πριν λίγες ημέρες άφησε τον Άρη και πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό.

Σημαντική είναι η επιστροφή του Κουρμπέλη, ενώ ο Μάγκνουσον, παρότι ξεπέρασε το πρόβλημα, δεν θα ξεκινήσει βασικός μετά από ένα σημαντικό διάστημα απουσίας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δήλωσε ικανοποιημένος από τις μεταγραφές, όμως στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν είναι πειστική όσο στον πρώτο γύρο, λέγοντας:

«Σίγουρα το βασικό πλαίσιο ενίσχυσης που ψάχναμε το κάναμε και είμαι ευχαριστημένος από το ρόστερ. Απόλυτη ανάγκη ήταν η απόκτηση του αριστερού μπακ μετά το πρόβλημα με τον Γκάνεα. Όλοι είναι καλοί παίκτες χρειάζεται χρόνος για να δέσουν με την ομάδα.

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι μπορεί ενσωματωθεί πιο εύκολα από τον Κλαϊνχάισλερ, που έρχεται από άλλο Πρωτάθλημα. Αλλά επειδή δεν έχουμε χρόνο είναι σημαντικό για τον Λάζλο να παίρνει περισσότερο χρόνο για να μας δώσει περισσότερες επιλογές. Είμαι ευχαριστημένος από τις προσθήκες που κάναμε. 

Το τελευταίο διάστημα έχω πει πολλές φορές πως δεν έχουμε το παιχνίδι που μπορούμε να κάνουμε. Υπάρχει παραπάνω άγχος, κάτι που είναι φυσιολογικό όταν δεν έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Θα πρέπει να ζούμε με αυτό και θα πρέπει να το αλλάξουμε, μόνο αν κερδίζουμε και σε κάθε παιχνίδι αν κάνουμε περισσότερα πράγματα».


Άρης – Παναθηναϊκός: Στατιστικά, Προϊστορία 12/02/2023

  • O Παναθηναϊκός είναι αήττητος στα τελευταία παιχνίδια κόντρα στους «κίτρινους» παίρνοντας τρεις νίκες (3-1-0) και κρατώντας απαραβίαστη την εστία του!
  • Ο Άρης μέσα στην έδρα του είναι εντυπωσιακός (7 νίκες, 2 ισοπαλίες, 1 ήττα) και έχει δεχθεί μόλις 5 γκολ.
  • 6 Over και 4 Under μετράει ο Αρης τη φετινή σεζόν στο «Κλεάνθης Βικελίδης»
  • Μεγάλη τάση στα Under παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός εκτός έδρας. Συγκεκριμένα σε 10 παιχνίδια μετράει 2 Over και 8 Under κι έχει δεχθεί μόλις 5 τέρματα.
  • Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα με τους περισσότερους κερδισμένους εκτός έδρας βαθμούς (22). Τον ακολουθεί η ΑΕΚ με 30.
  • Ο Αρης έχει μαζέψει τους 23 από τους 31 βαθμούς μέσα στην έδρα του.
  • O Τόλης Τερζής στη δεύτερη υπηρεσιακή θητεία τον Σεπτέμβριο του 2019 έκανε ντεμπούτο απέναντι στον Παναθηναϊκό και ο Αρης επικράτησε με σκορ 4-0.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.

Άρης – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά 12/02/2023

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή περιμένει τον Παναθηναϊκό με αντίπαλο τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδη» και για το σπουδαίο ματς της 22ης αγωνιστική επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα.

Το παιχνίδι είναι οριακό για τους «πράσινους», αφού αναζητούν ένα μεγάλο αποτέλεσμα μακριά από το «σπίτι» τους για να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας και παράλληλα να αποκτήσουν ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Άρης μέσα στην έδρα του δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο και μετά το ηλεκτροσοκ με τη φυγή του Πάρντιου περιμένουμε να εμφανίσει μαχητικότητα πάνω στο τερέν.

 

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τις μεταγραφές της χειμερινής περιόδου έχει πλέον σαφώς περισσότερες λύσεις στο «οπλοστάσιό» του. Ο πρώην παίκτης του Άρη, Ντάνιελ Μαντσίνι και ο Ούγγρος μέσος Λάζλο Κλαϊνχάισλερ έχουν αλλάξει τις ισορροπίες μεσοεπιθετικά κι έχουν ανεβάσει τον ανταγωνισμό και εντός ομάδας.

ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.70 ΣΤΗ ΝOVIBET

Το «τριφύλλι» στα τελευταία ματς με τον Άρη δεν έχει δεχτεί γκολ (1-0, 1-0, 0-0, 2-0) και το παιχνίδι θα είναι κλειστό. Οι «κιτρινόμαυροι» θα προσπαθήσουν να γυρίσουν τον διακόπτη, όμως γενικά είναι μια ομάδα που δεν σκοράρει με άνεση.

η επιλογη να σημειωθουν 1-2 γκολ προσφερεται σε δελεαστικη αποδοση 1.80 στη novibet

Στα ειδικά στοιχήματα οι επιλογές είναι αμέτρητες. Με δεδομένο ότι το ματς είναι κρίσιμο και για τις δύο ομάδες περιμένουμε ότι οι δύο «μονομάχοι» θα ρισκάρουν περισσότερο στο δεύτερο 45λεπτο.

χ στο ημιχρονο σε αποδοση 1.90 στη novibet

 


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ