el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Άρης – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 19/03/2023

Με το «καλημέρα» ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη! Άρης και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην πρεμιέρα των Playoffs της Super League στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Κυριακή το απόγευμα (19:00).

Με 900+ αγορές στη Novibet το μεγάλο ντερμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


Άρης – ΠΑΟΚ: Ανάλυση, Παρουσίαση 19/03/2023

Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στην 1η αγωνιστική, όμως το παιχνίδι είναι κομβικό και για τις δύο ομάδες. Ισχύει το ρητό «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός».

Ο Άρης με δεδομένο ότι βρίσκεται στην 5η θέση στο -21 από την κορυφή δεν έχει ελπίδες για τον τίτλο, όμως θέλει μέσα στην έδρα του να πανηγυρίσει νίκη κόντρα στον μεγάλο του αντίπαλο και παράλληλα να κάνει ένα μεγάλο βήμα για την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Οι «κίτρινοι» φέτος δεν έχουν κερδίσει τον ΠΑΟΚ, αφού στην κανονική διάρκεια έμεινα 0-0 στην έδρα τους και ηττήθηκαν 1-0 στην Τούμπα.

Ο προπονητής Τόλης Τερζής καταστρώνει πλάνο νίκης και οι βασικές τους επιλογές στον καταρτισμό της ενδεκάδας μοιάζουν κλειδωμένες. Η απουσία του Ρουπ όλα δείχνουν ότι θα καλυφθεί από τον Πάλμα, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Καμαρά θα ξεκινήσει βασικός.

Στην άμυνα ο Οντουμπάτζο είναι φαβορί έναντι του Εμπακατά, ενώ ο Ετέμπο θα παίξει στη μεσαία γραμμή. Βασικός και αναντικατάστατος στον άξονα θα είναι ο Νταρίντα, ο οποίος με 11 συμμετοχές 3 γκολ και 3 ασίστ στο πρωτάθλημα είναι ο ιθύνων νους του Άρη.

Ο Καμάτσο με δεδομένο ότι ήταν από τους καλύτερους στη νίκη επί του ΠΑΣ θα παίξει βασικός, ενώ κάτω από τα δοκάρια θα επιστρέψει ο Κουέστα.

Ο Τερζής μετά το 3-1 κόντρα στον ΠΑΣ (Video) οριοθέτησε τον στόχο στα playoffs, λέγοντας:

«Αυτό που θέλουμε είναι να διασφαλίσουμε την 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Ξεκινάμε με ένα μεγάλο ντέρμπι και πρέπει να είμαστε και πνευματικά πανέτοιμοι».

Ο Coach του Άρη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, τόνισε: «Τους γνωρίζουμε και μας γνωρίζουν. Νομίζω ότι δεν μπορούν να υπάρξουν εκπλήξεις στο τακτικό κομμάτι, θα μετρήσει η θέληση της κάθε ομάδας για να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Εγώ μπορώ να μιλήσω για τη δική μου ομάδα, έχουμε μεγάλη θέληση και πάθος για τη νίκη και ξέρουμε ότι θα παίξουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο. Αυτό είναι σημαντικό γιατί έχω πει πολλές φορές ότι μας δίνει έξτρα δύναμη, έξτρα κίνητρο για να μπορέσουμε να κερδίσουμε για να κάνουμε και τον κόσμο χαρούμενο».

O ΠΑΟΚ μπαίνει στη διαδικασία των playoffs με στόχο να φέρει τα πάνω κάτω και να διεκδικήσει τον τίτλο. Οι παίκτες Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκονται στο -7 από την κορυφή της βαθμολογίας και στο -5 από τη 2η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» στην ειδική βαθμολογία των ντέρμπι στην κανονική διάρκεια τερμάτισε πρώτος και στον δεύτερο γύρο ολοκλήρωσε τα μεγάλα ματς με τρεις νίκες (απέναντι σε ΠΑΟ, ΑΕΚ, Άρη) και μια ισοπαλία με τον Ολυμπιακό.

Επίσης, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε εξαιρετικό momentum και το αήττητο σερί 16 αναμετρήσεων στο πρωτάθλημα επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές

Ο Λουτσέσκου δεν υπολογίζει τους Νάσμπεργκ, Λύραντζη, ενώ δεν θα ρισκάρει με τη συμμετοχή τον Ίνγκασον στο αρχικό σχήμα. Ο τελευταίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στη γάμπα από την περασμένη βδομάδα και η απόφαση για να παίξει θα ληφθεί την τελευταία στιγμή. Οι σίγουροι για το αρχικό σχήμα είναι οι Ολιβέιρα, Κωνσταντέλιας, Νάρει, Ζίβκβοβιτς, Σάστρε και Ράφα Σοάρες.

Ο Λουτσέσκου στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου είδε την ομάδα του να κερδίζει 0-1 μέσα στον Βόλο και παράλληλα να χάνει αρκετές ευκαιρίες να πετύχει πιο εύκολη νίκη.

«Είχαμε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, ενώ στο δεύτερο μέρος στα πρώτα 15 λεπτά χάσαμε τη ένταση που είχαμε ως ομάδα στο επιθετικό τρίτο. Με τις αλλαγές που κάναμε ωστόσο πήραμε πάλι τον έλεγχο.

Τώρα ξεκινάνε τα playoffs πρέπει να έχουμε φουλ μυαλό να πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι δίνοντας το 100%, μετά από μια περίοδο με θετικά αποτελέσματα και καλό κλίμα. Είχαμε ματς με ομάδες που προπορεύονταν και αυτό μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Βελτιώνεται η χημεία και είναι σημαντικό για εμάς», τόνισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.


Άρης – ΠΑΟΚ: Στατιστικά & Προϊστορία 19/03/2023

  • Στις λεπτομέρειες κρίνονται τα ντέρμπιο στο Βικελίδης κι αυτό φαίνειται και από την πρόσφατη προϊστορία. Στα τελευταία 10 ντέρμπι ο Αρης μετράει 3 νίκες, ισάριθμες έχει πανηγυρίσει ο ΠΑΟΚ, ενω 4 ματς σταμάτησαν στην ισοπαλία.
  • Φέτος οι δύο ομάδες συναντήθηκαν δύο φορές στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και μας πρόσφεραν Under. Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ επικράτησε 1-0 με γκολ του Ινγκασον και στο Κλεάνθης Βικελίδης οι δύο ομάδες κόλλησαν στο 0-0.
  •  Στα δύο φετινά παιχνίδια η κάθε ομάδα έχει αστοχήσε από μια φορά σε ένα πέναλτι. Στο Βικελίδης αστόχησε ο Γκρέι και στην Τούμπα ο Σβαμπ.
  • Tα τελευταία οκτώ ντέρμπι έχουν λήξει Under & No Goal!
  • 9 φορές έχει αντιμετωπίσει ο Λουτσέσκου τον Άρη και η προϊστορία δεν είναι υπέρ του Ρουμάνου προπονητή. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μετράει 2 νίκες, 3 ήττες και 4 ισοπαλίες. Μάλιστα τα 8 από τα 9 παιχνίδια έληξαν Under.
  • Ο Βιερϊρίνια είναι ο παίκτης με τα περισσότερα ντέρμπι Θεσσαλονίκης στην πλάτη του. Ο μέσος τους ΠΑΟΚ έχει αντιμετωπίσει 18 φορές τον Άρη και μετράει 6 νίκες, 8 ισοπαλιες και 4 ήττες.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.

Άρης – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά 19/03/2023

Τα τέλευταια δείγματα γραφής στα ντέρμπι ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ δείχνουν ότι τα πάντα κρινονται στο γκολ. Τα παιχνίδια τριφυρίζουν στην ισοπαλία και η αγωνιστική ένταση δεν απουσιάζει. Για το μεγάλο ματς επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Ο ΠΑΟΚ αγωνιστικά βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με τους γηπεδούχους, όμως μιλάμε για το κλασικό ντέρμπι της πόλης και ο Άρης μπροστά στο κοινό του θα βάλει τα πόδια του στη φωτιά.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET 

Τα δύο φετινά ματς είχαν πέναλτι και η ιστορία δεν αποκλείεται να επαναληφθεί, αφού μιλάμε για ένα ντέρμπι που για τους διαιτητές θα έχει δύσκολες φάσεις και στο χορτάρι θα υπάρχει αγωνιστική ένταση.

καταλογισμοσ πεναλτι σε αποδοση 3.25 στη novibet

Στα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης υπάρχει μεγάλη τάση στα Under (8 σερί) και το Over εμφανίστηκε τελευταία φορά το 2021.

 no goal & under 2.5 σε αποδοση 1.88


Άρης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 19/03/2023

Το σημαντικότερο πρόβλημα για τον Άρη ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι αυτό της απουσίας του Ρουπ. Επίσης, εκτός παραμένει εδώ και καιρό ο Μανού Γκαρθία. Επιστρέφουν από τιμωρία οι Οντουμπάτζο και Ετέμπο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κουέστα – Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν – Ετέμπο, Νταρίντα – Καμάτσο, Πάλμα, Ματέο Γκαρσία – Καμαρά.

ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 19/03/2023

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει εδώ και καιρό τους Λύραντζη, Τσαούση, ενώ το έξτρα πρόβλημα που βγήκε είναι ότι ο Ίνγκασον δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Ο Κάργας θα πάρει τη θέση του στο κέντρο της άμυνας. Ανέτοιμος είναι και ο Νάσμπεργκ και εκτός πλάνων ο Κουρτιτς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Ράφα Σοάρες, Κουλιεράκης, Κάργας, Σάστρε –  Αουγκούστο, Ντάντας – Νάρεϊ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας – Ολιβέιρα.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ