el
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα: Προγνωστικά, Ανάλυση 29/10/2023

Το «λουκέτο» στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών και η αλλαγή έδρας στον πρόσφατο αγώνα με τον Πανσερραϊκό (1-0) φέρνει τον Άρη ξανά, για τρίτη συνεχόμενη φορά, στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η ομάδα του Άκη Μάντζιου υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα (20:30) και θέλει να κυνηγήσει δεύτερη σερί νίκη, ώστε να ανέβει ακόμα περισσότερο βαθμολογικά και να πλησιάσει το ανώτερο βαθμολογικό στρώμα του πίνακα της Super League.

Στην άλλη μεριά, ο ΠΑΣ θα κυνηγήσει την υπέρβαση, όμως οι Ηπειρώτες γνωρίζουν πως το έργο τους θα είναι αρκετά δύσκολο, τόσο λόγω της διαφοράς στην ποιότητα, όσο – κυρίως – γιατί οι ίδιοι βρίσκονται σε κάκιστο αγωνιστικό «φεγγάρι»: Μεταξύ άλλων, ο ΠΑΣ μετρά πέντε σερί ήττες, ενώ αγνοεί τη νίκη από τα τέλη Αυγούστου.

Έτσι, εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως η αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» συνοδεύεται με ένα ισχυρό φαβορί και ένα αουτσάιντερ με λίγες ελπίδες, τουλάχιστον στα χαρτιά.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής της Super League ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στη Super League!


Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα: Παρουσίαση, Ανάλυση 29/10/2023

Ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (20:30) για την 9η αγωνιστική της Super League.

Το… δραματικό γκολ του Φαμπιάνο στο 97’ έσωσε τον Άρη από νέα εντός έδρας γκέλα. Ο έμπειρος στόπερ διαμόρφωσε το τελικό 1-0 με τον αξιόμαχο Πανσερραϊκό και η ομάδα του Άκη Μάντζιου επέστρεψε στις νίκες μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό (4-1) και το 1-1 με τη Κηφισιά (1-1).

Τώρα, οι «κιτρινόμαυροι» ετοιμάζονται για ακόμα ένα must win ματς στην έδρα τους έχοντας το ρόλο του απόλυτου φαβορί κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (20:30). Το τεχνικό επιτελείο του Άρη (11β.) αναμένεται να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς τους τραυματίες Ζαν Ζουλ, Φραν Βέλεθ και Κίκε Σαβέριο, καθώς και δίχως τον Λούκας Ρουπ, που επέστρεψε πριν λίγες ώρες στην Ελλάδα για να συνεχίσει την αποθεραπεία του μετά την επέμβαση στο γόνατο.

Με βάση τα δεδομένα, ο Μάντζιος δεν θα προχωρήσει σε αλλαγές και η ενδεκάδα αναμένεται να αποτελείται από τους Κουέστα, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι, Σουλεϊμάνοφ, Νταρίντα, Βερστράτε, Μενέντες, Πάρντο και Μορόν.

Στην αντίπερα όχθη, ο ΠΑΣ καλείται να κυνηγήσει υπέρβαση, τόσο λόγω της δυναμικής του Άρη, όσο και εξαιτίας της δικής του αγωνιστικής εικόνας. Οι Ηπειρώτες ηττήθηκαν στα πέντε τελευταία τους παιχνίδια, στα οποία δέχτηκαν μάλιστα συνολικά 13 γκολ, ενώ η τελευταία νίκη τους καταγράφηκε στην πρεμιέρα της Super League και στο άνετο 3-0 επί της Κηφισιάς.

Το θετικό για τον Θανάση Στάικο είναι πως υπολογίζει κανονικά στους Πανάγου και Κλέιμαν, όμως είναι δεδομένο πως πρέπει να βρει άμεσα λύσεις για να διορθώσει τα κακώς κείμενα της ομάδας του.

Επιπρόσθετα, ο ΠΑΣ καλείται να ξεπεράσει και την αρνητική παράδοση που έχει «χτίσει» τα προηγούμενα χρόνια με τον Άρη. Οι Θεσσαλονικείς κυριάρχησαν στις προηγούμενες αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες και μετρούν τρεις σερί εμφατικές νίκες (3-0, 4-0, 3-1). Το τελευταίο τρίποντο του ΠΑΣ καταγράφηκε το 2022 (2-0), ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι Ηπειρώτες κέρδισαν μόλις μία φορά στα τελευταία εφτά παιχνίδια τους στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα: Προγνωστικά 29/10/2023

Ματς με ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Άρης πήρε ψυχολογία μετά τη νίκη-θρίλερ επί του Πανσερραϊκού και ο ΠΑΣ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα το τελευταίο διάστημα. Έτσι, οτιδήποτε άλλο πέρα από επικράτηση τω γηπεδούχων θα θεωρηθεί μεγάλη έκπληξη.

Για το ματς στη Θεσσαλονίκη επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

1/1 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Άρης θα προσπαθήσει να αποφύγει νέο θρίλερ και θα μπει από νωρίς με διάθεση να κυριαρχήσει και να επιβάλλει απόλυτα τον ρυθμό του στο γήπεδο. Ο ΠΑΣ θα περιμένει στην περιοχή του, όμως δύσκολα θα μπορέσει να πετύχει κάτι καλό ή, ακόμα περισσότερο, να κυνηγήσει κάποια υπέρβαση.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο Σ. ΣΟΥΛΕΪΜΑΝΟΦ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.00 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Σουλεϊμάνοφ εξελίσσεται σε σημείο αναφοράς στην μεσοεπιθετική γραμμή του Άρη και κόντρα στον Πανσερραϊκό έφτασε δύο φορές κοντά σε γκολ. Μάλλον ήρθε η ώρα να τα καταφέρει.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δες εδώ το στοίχημα της ημέρας !


Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 29/10/2023

Ο Άρης δεν θα προχωρήσει σε αλλαγές και ο Μάντζιος θα δώσει επιθετική πνοή στην ομάδα του με τον Νταρίντα στο «8». Εκτός δράσης ο Βέλεθ, ο Σαβέριο, ο Ζουλ και ο Ρουπ.

Με την… κλασική του ενδεκάδα αναμένεται να παραταχθεί και ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Μπακαδήμα να διεκδικεί θέση στα στόπερ και τον Ροσέρο στα αριστερά της επίθεσης.

Άρης (4-2-3-1): Κουέστα – Μοντόγια, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι – Βερστράτε, Νταρίντα – Σουλεϊμάνοφ, Πάρντο, Μενέντες – Μορόν

ΠΑΣ Γιάννινα (4-2-3-1): Κλέιμαν – Τσαούσης, Εραμούσπε, Παντελάκης, Σόρια – Καραχάλιος, Ριένστρα – Παμλίδης, Τζίνο, Τζίμας – Κόντε

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ