el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 23/02/2023

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Αρμάνι στο Μιλάνο (21:30) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Euroleague. Για τη μάχη του «Forum» επιλέξαμε προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με νέο προπονητή στον πάγκο τον Χρήστο Σερέλη, ο Παναθηναϊκός επιζητά και νέο πρόσωπο στη Euroleague, αρχής γενομένης από τη δοκιμασία στο Μιλάνο.

Η αποτυχία στο Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας στο Ηράκλειο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Ντέγιαν Ράντονιτς, που πέρασε την πόρτα της εξόδου από το ΟΑΚΑ, με τους «πράσινους» να επιδιώκουν να παρουσιαστούν διαφορετικοί προς το καλύτερο στην επόμενη μέρα τους.

Το μεγάλο παιχνίδι της Euroleague παίζει εδώ με Live Streaming, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα.


Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός: Ανάλυση, Παρουσίαση 23/02/2023

Η ήττα στον ημιτελικό Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό (65-81) αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Ράντονιτς στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, που προχώρησε σε σαρωτικές αλλαγές όσον αφορά τον πάγκο του.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός απομακρύνθηκε μαζί με τον συνεργάτη του, Γκόραν Μπόσκοβιτς, καθώς απέτυχε να δικαιώσει έστω στο ελάχιστο τις προσδοκίες που υπήρχαν κατά την έλευσή του το περασμένο καλοκαίρι και να παρουσιάσει μια ομάδα σε ικανοποιητικό επίπεδο, ατομικά και ομαδικά με σταθερή βελτίωση από αγώνα σε αγώνα.

Η ΚΑΕ ήρθε σε συμφωνία μαζί του για το «αγκάθι» της αποζημίωσης και ανακοινώθηκε η αποχώρησή του, για να ακολουθήσει η ανακοίνωση της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας από τον Χρήστο Σερέλη για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο επί σειρά πολλών ετών προπονητής του Λαυρίου είχε φορέσει και πέρυσι… πράσινο κοστούμι, ως συνεργάτης του Γιώργου Βόβορα και πλέον επιστρέφει ως head coach, έχοντας στο πλευρό του τον Βασίλη Σίμτσακ, καθώς οι αλλαγές δεν περιορίστηκαν εκεί, με Βόβορα και Γιαπλέ να αποτελούν επίσης παρελθόν.

serelis pao novibet

Ζητούμενο είναι τώρα η επόμενη μέρα, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση στην Ιταλία, ενώ οργιάζουν οι φήμες για τον προπονητή της ομάδας την επόμενη σεζόν, που είναι πιθανό να είναι έμπειρος τεχνικός από το «πάνω ράφι».

Για τη δοκιμασία στο «Forum» τα προβλήματα είναι ουκ ολίγα για το «τριφύλλι», με Γκουντάιτις, Μποχωρίδη, Αγραβάνη, Γιώργο Καλαϊτζάκη (τραυματίες), Παναγιώτη Καλαϊτζάκη (έχει ενσωματωθεί στην Εθνική), Σαμοντούροβ (βρισκόταν στις ΗΠΑ) να απουσιάζουν.

Αντίθετα, είναι εκ νέου διαθέσιμοι Γκριγκόνις και Τόμας που δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στο Κύπελλο, εξαιτίας του περιορισμού στον αριθμό των ξένων.

Παρ’ όλα αυτά, ο Παναθηναϊκός που έχει καθηλωθεί χαμηλά (8-16), στοχεύει στην πρώτη του νίκη έπειτα από τρεις συνεχόμενες ήττες (σ.σ. από Ρεάλ, Μπασκόνια, Βαλένθια) και πρώτο «διπλό» έπειτα από επτά σερί αποτυχίες εκτός ΟΑΚΑ.

Στην αντίπερα όχθη προβληματική είναι η κατάσταση και στο Μιλάνο.

Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα όχι μόνο δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες, αλλά έχει κερδίσει τον μη τιμητικό τίτλο της μεγαλύτερης απογοήτευσης της σεζόν στη Euroleague, με το φτωχό ρεκόρ 8-15 να την έχει κρατήσει πολύ μακριά από τις θέσεις των Playoffs.

Παράλληλα, επίσης προέρχεται από αποτυχία στο ιταλικό Κύπελλο, καθώς στον προημιτελικό του Final-8 ηττήθηκε από την Μπρέσια (72-75) την ομάδα-έκπληξη που κατέκτησε στη συνέχεια το τρόπαιο.

Στα αγωνιστικά νέα, εκτός μάχης θα είναι ο Ντέβον Χολ, που τραυματίστηκε στο Κύπελλο.

Στον πρώτο γύρο στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός επικράτησε στην παράταση (90-77), ενώ στο περσινό αντίστοιχο παιχνίδι στο «Forum» οι Ιταλοί πήραν τη νίκη (75-54).

Στη σύγχρονη Euroleague οι «πράσινοι» στο σύνολο των αναμετρήσεων έχουν το πάνω χέρι με 15 νίκες, έναντι 8 των Ιταλών, ενώ στο Μιλάνο το αντίστοιχο ρεκόρ είναι 4-7.


Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός: Τι έκαναν την προηγούμενη αγωνιστική

Στην τελευταία του υποχρέωση στην Euroleague, ο Παναθηναϊκός γνώρισε οδυνηρή ήττα από τη Βαλένθια στο ΟΑΚΑ (91-92), με τον Κρις Τζόουνς να πληγώνει με τρίποντο στην εκπνοή τους «πράσινους».

Η νίκη ήταν στα χέρια των γηπεδούχων, που ήταν στο +2 λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος, όμως τα έκαναν όλα λάθος στην τελευταία άμυνα και δέχθηκαν το buzzer beater τρίποντο του Τζόουνς, που ήταν κορυφαίος της Βαλένθια (24π.).

Από πλευράς «τριφυλλιού» πρώτος σκόρερ ήταν ο Λι με career high (25π.) και ακολούθησε ο «διπλός» Γκουντάιτις (23π., 10ριμπ.) και ο Τόμας (13π.).

Τα ομαδικά στατιστικά του Παναθηναϊκού: 19/35 δίποντα, 9/25 τρίποντα, 26/33 βολές, 31 ριμπάουντ, 19 ασίστ, 8 κλεψίματα, 5 κοψίματα, 13 λάθη.

Η Αρμάνι Μιλάνο δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς αναβλήθηκε η αναμέτρηση με τη Φενέρ εξαιτίας του καταστροφικού σεισμού στην Τουρκία.

Το τελευταίο της παιχνίδι στη διοργάνωση ήταν στις 2/2, που συνδυάστηκε με νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα στο Μιλάνο (74-68).

Ο Μπάρον με 15 πόντους οδήγησε επιθετικά την ομάδα του, για να ακολουθήσουν οι Χολ (14π.) και Ντέιβις (10π.), σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στην πολύ καλή αμυντική επίδοση των παικτών του Μεσίνα.

Τα ομαδικά στατιστικά της Αρμάνι Μιλάνο: 20/31 δίποντα, 5/21 τρίποντα, 19/25 βολές, 33 ριμπάουντ, 14 ασίστ, 6 κλεψίματα, 2 κοψίματα, 11 λάθη.

 


Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά 23/02/2023

Στο «Forum» θα αναμετρηθεί η Αρμάνι που έχει εκ των χειρότερων ρεκόρ εντός έδρας (4-8), με την ομάδα που έχει το χειρότερο εκτός έδρας ρεκόρ (2-10), με το «τριφύλλι» να μετρά αισίως 7 σερί ήττες εκτός ΟΑΚΑ (σ.σ. τελευταία νίκη στο Κάουνας στις 2/12).

Οι Ιταλοί διαθέτουν τη χειρότερη επίθεση στη διοργάνωση (71.6 πόντοι ανά αγώνα), ενώ ο μέσος όρος ανεβαίνει ελάχιστα στο Μιλάνο (72.16). Ο Παναθηναϊκός έχει αντίστοιχα την 4η χειρότερη άμυνα (83.3) και δέχεται 84.16 εκτός ΟΑΚΑ.

Αυτά τα στοιχεία μπορούν να μας οδηγήσουν στο Over.

OVER 153.5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.92 ΣΤΗ NOVIBET

Παράλληλα, εξαιρετικά ενδιαφέροντα είναι τα ειδικά στοιχήματα, καθώς τα βλέμματα τραβάει η επιλογή να αποβληθεί παίκτης με 5 φάουλ.

ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΕ 5 ΦΑΟΥΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα…

Οι 10 καλύτεροι παίκτες μπάσκετ του Παναθηναϊκού όλων των εποχών


Προγνωστικά Euroleague 2022-2023 – Αφιέρωμα Ευρωλίγκα

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ