el
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Αστέρας Τρίπολης – Άρης: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 11/09/2022

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες με πολύ υψηλές προσδοκίες διεξάγεται αυτή την αγωνιστική στην Τρίπολη, όπου ο Αστέρας υποδέχεται τον Άρη (11/09, 21:30). Και οι δύο αντίπαλοι ψάχνουν οπωσδήποτε τη νίκη, έπειτα από τα πρώτα άσχημα αποτελέσματα.

Κανένας από τους δύο αντιπάλους δεν έχει αρχίσει το πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Αστέρας έχει τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Αγνοεί λοιπόν τη νίκη και θέλει να… σπάσει το ρόδι στην έδρα του.

Ο Άρης από την άλλη είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο. Η ήττα από τον Παναιτωλικό έφερε το διαζύγιο με τον Χερμάν Μπούργος. Ο Τόλης Τερζής έκατσε στον πάγκο για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όπως και τώρα στην Τρίπολη, ενώ οι «κίτρινοι» είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Άλαν Πάρντιου.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης απέναντι στον Άρη γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


Αστέρας Τρίπολης – Άρης: Ανάλυση & Παρουσίαση 11/09/2022

Το φετινό καλοκαίρι ήταν μία περίοδος αλλαγών στον Αστέρα Τρίπολης. Η πιο σημαντική αλλαγή ήταν φυσικά στην τεχνική ηγεσία. Ο Μίλαν Ράσταβατς αποτέλεσε παρελθόν και στη θέση του, προσλήφθηκε ο Ηρακλής Μεταξά με την εξαιρετική παρουσία στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η εικόνα της ομάδας στα τρία πρώτα παιχνίδια ήταν αρκετά καλή, παρά το γεγονός ότι έμεινε και στα τρία στην ισοπαλία και δεν κατάφερε να πάρει νίκη. Αρχικά έπαιξε στο Βόλο, όπου απέσπασε την ισοπαλία στο 96’ με γκολ του Μπαράλες.

Στη συνέχεια υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό. Σε εκείνο το παιχνίδι, ο Αστέρας δεν έπαιξε καλά. Κλείστηκε πολύ πίσω και περίμενε τους «ερυθρόλευκους». Είχε ελάχιστες καλές στιγμές, αλλά έχει και να διαμαρτύρεται και για ένα γκολ που του ακυρώθηκε, λανθασμένα ως επιθετικό φάουλ.

Επόμενο παιχνίδι ήταν με τη Λαμία και πάλι εκτός έδρας. Οι Αρκάδες ήταν σε γενικές γραμμές καλύτεροι από τους γηπεδούχους. Είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας, έψαξαν το γκολ, αλλά δεν κατάφεραν να το πετύχουν.

Το άσχημο εκτός από το γεγονός ότι δε σκόραραν είναι ότι έκαναν αρκετά λάθη στα μετόπισθεν και έδωσαν αρκετές ευκαιρίες στους γηπεδούχους. Ωστόσο, ο Παπαδόπουλος ήταν σε καλή μέρα και αποσόβησε τον κίνδυνο.

Για το παιχνίδι με τον Άρη, όπως και αυτό με τον Ολυμπιακό, η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι στο γήπεδο θα μπουν μόνο οι κάτοχοι καρτών διαρκείας. Αυτό σημαίνει ότι δεν ανοίξουν τα εκδοτήρια και όποιοι φίλαθλοι του Άρη που ταξιδέψουν στην Τρίπολη, δεν θα μπορούν να παρακολουθήσουν διά ζώσης το παιχνίδι.

Ο Άρης διανύει μία ταραχώδη περίοδο. Η ήττα από τον Παναιτωλικό, το τελικό σκορ (3-1), αλλά και η εν γένει εικόνα που παρουσίασε στο γήπεδο, προκάλεσαν την αντίδραση του προέδρου, Θοδωρή Καρυπίδη και την απόφαση της απομάκρυνσης του Χερμάν Μπούργος.

Βέβαια έχουν περάσει σχεδόν δεκαπέντε μέρες από τότε και τυπικά ο Αργεντινός αποτελεί ακόμη προπονητή του Άρη. Κι αυτό διότι αφενός δεν έχει βρεθεί η «χρυσή τομή» για το διαζύγιο με τον Μπούργος κι αφετέρου γιατί ακόμη δεν έχει επέλθει οριστική συμφωνία για το διάδοχό του.

 

Σύμφωνα, πάντως με πληροφορίες από το εσωτερικό των «κιτρίνων», η διοίκηση έχει δώσει τα χέρια με τον Άλαν Πάρντιου και ο 61χρονος Άγγλος προπονητής, θα βρίσκεται στην Ελλάδα, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο Άρης επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις -όπως συμβαίνει σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του μέχρι στιγμής- αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει. Είχε τις ευκαιρίες, τις οποίες όμως σπατάλησε, με κυριότερη φυσικά το πέναλτι του Γκρέι. Ο Τζαμαϊκανός δεν κατάφερε να νικήσει τον Κοτάρσκι και το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος.


Αστέρας Τρίπολης – Άρης: Στατιστικά & Προϊστορία 11/09/2022

  • Ο Αστέρας Τρίπολης έχει υποδεχθεί συνολικά 12 φορές τον Άρη στην έδρα του και η προϊστορία είναι σε γενικές γραμμές μοιρασμένη.
  • Συνολικά έχουν διεξαχθεί 12 ματς. Ο Αστέρας έχει 4 νίκες, ο Άρης έχει 3 και πέντε παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.
  • Στο περσινό, ο Άρης πέρασε νικηφόρα με σκορ 2-0. Τα γκολ πέτυχαν οι Καμαρά και Σάσα. Και οι δύο αποχώρησαν το καλοκαίρι από τους «κίτρινους».
  • Οι Αρκάδες τρέχουν ένα σημαντικά μεγάλο αρνητικό σερί στην έδρα τους. Συγκεκριμένα, δεν έχουν νικήσει από τις 2 Φεβρουαρίου και το 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Στα επόμενα επτά που έχουν ακολουθήσει μετράει τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.
  • Αντίθετα, από τα τελευταία εννέα εκτός έδρας παιχνίδια του Άρη για τη Super League απουσιάζει η ισοπαλία. Οι «κίτρινοι» μετρούν πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Το τελευταίο «Χ» ήταν στις 15 Ιανουαρίου με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.

 


Αστέρας Τρίπολης – Άρης: Προγνωστικά 11/09/2022

Ο Αστέρας Τρίπολης ψάχνει σχεδόν… απεγνωσμένα την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, έπειτα από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες. Ο Άρης δεν έχει καλή εικόνα μακριά από το «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ είναι σε μεταβατικό στάδιο με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΣΟ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.85

Σε όλα τα παιχνίδια που έχουν δώσει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, τόσο ο Αστέρας όσο και ο Άρης έχουν δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία. Ακόμη και σε αυτά που έμειναν στο μηδέν είχαν πολλές φάσεις για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Και οι δύο θέλουν νίκη και δε θα κρυφτούν. Μπορούν να πετύχουν και οι δύο γκολ.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.93


Αστέρας Τρίπολης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 11/09/2022

Για ακόμη ένα παιχνίδι, δε λείπουν τα προβλήματα για τον Ηρακλή Μεταξά. Ο Έλληνας προπονητής θα πρέπει να φτιάξει τα πλάνα του, χωρίς τέσσερις παίκτες.

Εκτός είναι οι μέσοι Σίτο, Μουνάφο και Βαλιέντε, αλλά και ο επιθετικός Σίτο. Όλοι οι υπόλοιποι υπολογίζονται κανονικά και θα είναι στη διάθεση του Μεταξά.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Παπαδόπουλος – Καρμόνα, Καστάνια, Ατιένζα, Άλβαρεζ – Στάνκο, Ντομίνγκεζ – Γκαρντάβσκι, Μπερτόγλιο, Ριέρα – Μπενίτο.

 


Άρης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 11/09/2022

Μία απουσία έχει ο Τόλης Τερζής για τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο προπονητής του Άρη δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Νταμπό, ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο μέσος από τη Μπουρκίνα Φάσο είναι ο μοναδικός απόντας. Όλοι οι υπόλοιποι θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Με δεδομένο ότι ο Πάλμα είναι πολύ καλύτερα, αναμένεται να είναι και στο αρχικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κουέστα – Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζίκου – Ντουκουρέ, Σεΐκ – Καμάτσο, Μαντσίνι, Πάλμα – Γκρέι.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ