el
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση 30/01/2023

Ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (21:00) η 20η αγωνιστική της Super League και το παιχνίδι ανάμεσα σε Αστέρα και Παναθηναϊκό στην Τρίπολη προβλέπεται συναρπαστικό.

Η αποστολή του «τριφυλλιού» παραδοσιακά έχει αρκετές δυσκολίες στην Αρκαδία και οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς σκέφτονται μόνο τη νίκη για να μείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Με 800+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας του Αστέρα απέναντι στον Παναθηναϊκό γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!


Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός: Ανάλυση, Παρουσίαση 30/01/2023

Ο Παναθηναϊκός στρέφει αποκλειστικά πλέον το ενδιαφέρον του στο πρωτάθλημα και σκέφτεται μόνο το «τρίποντο» με τον Αστέρα στην Τρίπολη στο ματς της 20ης αγωνιστική της Super League. Σε αντίθετη περίπτωση ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος να πέσουν για πρώτη φορά φέτος από την πρώτη θέση.

Ο Αστέρα Τρίπολης βρίσκεται στην 11η θέση του πρωταθλήματος και είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες (9) στη Super League. Οι Αρκάδες εντός έδρας μετρούν 3 νίκες, 5 ισοπαλίες και μόλις μια ήττες, όμως σκοράρουν με το «σταγονόμεντρο» (7 γκολ) και παίζουν κλειστά. Συγκεκριμένα μέσα στο σπίτι τους έχουν δεχθεί μόλις 3 γκολ σε 9 παιχνίδια.

Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου συμπλήρωσαν τρία διαδοχικά ματς χωρίς νίκη και την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκα στις λεπτομέρειες (1-0) από τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Το ζητούμενο για τον Αστέρα είναι να επιστρέψουν τα «χαμόγελα» και να έρθει ένα μεγάλο αποτέλεσμα απέναντι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος. Αξίζει να αναφέρουμε ότι φέτος οι Αρκάδες έχουν κάνει ήδη δυο ζημιές σε ομάδες που πρωταγωνιστούν. Στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ απέσπασαν ισοπαλία (2-2), ενώ με την ΑΕΚ στην Τρίπολη έμειναν στο 1-1.

Ο Άκης Μάντζιος μετά το ματς με τον ΟΦΗ έστρεψε το ενδιαφέρον του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. «Μας αδικεί η ήττα από τον ΟΦΗ. Ο αντίπαλος δεν μας έκανε κλασικές ευκαιρίες. Έχουμε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι μπροστά με τον Παναθηναϊκό και θα κληθούμε να λύσουμε κι αρκετά προβλήματα. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους», υποστήριξε ο Έλληνας προπονητής.

Το «τριφύλλι» στα τρία διαδοχικά παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ δεν πήρε τίποτα ουσιαστικά και πλέον το ζητούμενο είναι να ανακτήσει τη χαμένη του ψυχολογία του και παράλληλα να απαντήσει με «τρίποντο» σε μια δύσκολη έδρα.

Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε στη Λεωφόρο με 0-3 στο ματς του Πρωταθλήματος και για πρώτη φορά εμφάνισε τόσες δυσλειτουργίες στην άμυνα.

Την Πέμπτη στο ματς για τη φάση των «8» του Κυπέλλου Novibet έμεινε στο 1-1 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Τα διαδοχικά ματς και το κλειστό ροτέισον έχουν φέρει κούραση, όμως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει πλέον στη διάθεσή του και δύο έξτρα λύσεις.

Ο λόγος για τον Ντάνιελ Μαντσίνι που αποκτήθηκε από τον Άρη και τον Λάζλο Κλάινχαϊσλερ που πλέον είναι πανέτοιμος να βοηθήσει. Αμφότεροι έκαναν ντεμπούτο στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και πλέον θα πέσουν στα βαθιά για να μεταμορφώσουν μεσοεπιθετικά τον Παναθηναϊκό.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον ΠΑΟΚ στάθηκε στο μεγάλο στόχο της ομάδας του, αλλά και στο κακό φεγγάρι, λέγοντας:

«Είμαστε σε μια περίοδο που δεν έχουμε καλά παιχνίδια και καλά αποτελέσματα. Αλλά είμαστε μια ομάδα που έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια από την αρχή της σεζόν μέχρι σήμερα. Σίγουρα θα κάνουμε τα πάντα για να γυρίσουμε στα στάνταρ που είχαμε πριν τη διακοπή.

Δεν είναι εύκολο πάντα μια μεγάλη ομάδα όταν χάσει ένα στόχο και το Κύπελλο ήταν ένας στόχος για εμάς είναι κάτι που σε πληγώνει. Πρέπει όμως λόγω του προγράμματος να δούμε το επόμενο παιχνίδι στην Τρίπολη και να ρίξουμε όλη μας την προσπάθεια στο πρωτάθλημα.

Όταν δεν πετύχεις τους στόχους σου για εμάς η προσπάθεια δεν είναι κάτι πλέον, δεν μας φτάνει. Ξέρουμε τις ευθύνες που έχουμε και θα πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι όσον αφορά το πρωτάθλημα».


Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός: Στατιστικά & Προϊστορία 30/01/2023

  • Η παράδοση ανάμεσα στις δύο ομάδες σε παιχνίδια στην Τρίπολη μας προϊδεάζει για ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ο Αστέρας έχει πληγώσει αρκετές φορές τον Παναθηναϊκό στην Αρκαδία. Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» νίκησαν εκεί τελευταία φορά τον Φεβρουάριο του 2017 με σκορ (0-5 κι έκτοτε μετρούν 3 ήττες (2-1, 1-0, 1-0) και 3 ισοπαλίες (2-2, 1-1, 1-1).
  • Το ματς του πρώτου γύρου στη Λεωφόρο έγινε θρίλερ και κρίθηκε στο 80’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αϊτόρ.
  •  Ο Μπαράλες έχει αντιμετωπίσει 17 φορές τον Παναθηναϊκό στο παρελθον και είναι «Νο1» κίνδυνος για την άμυνα του «τριφυλλιού». Ο Αργεντινός φορ έχει σκοράρει 6 φορές εις βάρος του Παναθηναϊκού.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά 30/01/2023

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Αστέρα και τον Παναθηναϊκό στην Τρίπολη «μαγνητίζει» και δείχνει ικανή να μας προσφέρει νέες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις. Από την πλούσια γκάμα της Novibet επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα.

Οι δυο ομάδες διψούν για τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Το «τριφύλλι» θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας και οι Αρκάδες ψάχνουν «τρίποντο» ανάσα για να κοιτάξουν τις υψηλότερες θέσεις.

Οι στοιχηματικές αγορές για το παιχνίδι στην Τρίπολη προσφέρουν εκρηκτικές αποδόσεις και η εικόνα που παρουσιάζουν οι δύο ομάδες μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι τα πάντα θα κριθούν στις λεπτομέρειες.

Αναμένουμε, όπως και στον πρώτο γύρο (1-0) κλειστό ματς. Ο Παναθηναϊκός με τους Ματσίνι, Κλάινχαϊσλερ να είναι διαθέσιμοι περιμένουμε ότι θα πάρει έξτρα ενέργεια μεσοεπιθετικά.

ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΕΛΕΑΡ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 0-1 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 5.00 ΣΤΗ NOVIBET

Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι συγκεκριμένο σκορ είναι το αγαπημένο για τον φετινό Παναθηναϊκό.

Στην κορυφή της επίθεσης ο Γιοβάνοβιτς θα εμπιστευτεί και τον Ιωαννίδη. Ο Έλληνας φορ ξεκουράστηκε περισσότερο από τον Σπόραρ στα δύο τελευταία ματς με τον ΠΑΟΚ και είτε έρθει από τον πάγκο είτε ξεκινήσει είναι ικανός να στείλει την μπάλα στο πλεκτό.

ANYTIME ΣΚΟΡΕΡ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΣΕ ΑΠΔΟΣΗ 3.50

Παραδοσιακά, ο Αστέρα παίζει σκληρά απέναντι στους «πράσινους» και δεν χαρίζει κάστανα. Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου θα «πολεμήσουν» για να κόψουν βαθμούς από έναν ακόμη μεγάλο, κάτι που κατάφεραν ήδη φέτος με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Αξίζει να κοιτάξουμε τις αγορές στις κάρτες.

Η επιλογή ο Αστέρας να δει περισσότερες κίτρινες κάρτες προσφέρεται σε απόδοση 1.75, ενώ το ενδεχόμενο να δει κάποιος παίκτης κόκκινη κάρτα το βρίσκουμε στο 4.05!


Αστέρας Τρίπολης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 30/01/2023

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Παπαδόπουλος – Γκαρθία, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Άλβαρες – Στάνκο, Ντομίνγκεθ, Γκαρντάφσκι, Μπερτόλιο – Ριέρα, Μπαράλες

panathinaikos ofi1 28122022 novibet

Παναθηναϊκός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 30/01/2023

Ο Γιοβάνοβιτς για το ματς στην Τρίπολη δεν υπολογίζει τον βασικό στόπερ Μάγκνουσον, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Βέρμπιτς λόγω τραυματισμού. Ο Σένκεφλεντ επιστρέφει ενώ ο Μαντσίνι αναμένεται να ξεκινήσει βασικός. Υπάρχει δίλλημα για αν θα χρησιμοποιηθεί ο Κουρμπέλης στο κέντρο της άμυνας.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπρινιόλι – Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Πούγγουρας (Κουρμπέλης), Πούχατς – Ρούμπεν Πέρεθ, Τσέριν, Μπερναρ – Παλάσιος, Μαντσίνι, Σπόραρ (Ιωαννίδης).

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ