el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Άστον Βίλα – Λίβερπουλ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 26/12/2022

Έπειτα από ενάμιση μήνα, η Premier League επιστρέφει και πάλι στην καθημερινότητα και πλέον θα συνεχίσει σε πολύ εντατικούς ρυθμούς για να καλυφθεί και το χαμένο έδαφος από τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Σε αντίθεση με αρκετά πρωταθλήματα που άρχισαν εκ νέου στη διάρκεια της εβδομάδας, η Premier League θα επιστρέψει με την παραδοσιακή boxing day. Ένα από τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν είναι αυτό ανάμεσα στην Άστον Βίλα με τη Λίβερπουλ (26/12, 19:30).

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας και θέλουν να δώσουν συνέχεια στις νίκες, πριν από τη διακοπή, καθώς μετρούσαν τρεις στα τελευταία τέσσερα ματς. Η Λίβερπουλ από την άλλη θέλει να μπει στην πρώτη τετράδα, καθώς τώρα είναι στην 6η θέση. Η εικόνα της στις πρώτες 14 αγωνιστικές δεν ήταν καλή και καλείται να παρουσιάσει άμεσα βελτίωση.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας της Άστον Βίλα απέναντι στη Λίβερπουλ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!

 


Άστον Βίλα – Λίβερπουλ: Ανάλυση & Παρουσίαση 26/12/2022

Η Άστον Βίλα χρειάζεται βαθμούς για να απομακρυνθεί από το μέσο της βαθμολογίας και να ανέβει προς τις πρώτες θέσεις. Αυτό δεν έχει να κάνει με το γεγονός αν η ομάδα έχει βλέψεις για έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά επειδή η απόσταση από τις τελευταίες θέσεις είναι πολύ μικρή.

Για την ακρίβεια, η Άστον Βίλα απέχει μόλις πέντε βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού και τη Νότιγχαμ, που είναι στη 18η θέση με 13 βαθμούς. Η σεζόν δεν έχει εξελιχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κι αυτό απορρέει και από την απόφαση της διοίκησης να απομακρύνει τον Στίβεν Τζέραρντ στα τέλη Οκτωβρίου.

Αυτός που τον διαδέχθηκε είναι ο Ουνάι Έμερι, που βελτίωσε κάπως τα κακώς κείμενα, αλλά η αλήθεια είναι πως χρειάζεται ακόμη πολύ δουλειά για να μπορέσει η Βίλα κοιτάξει την πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας.

astonvilla liverpool4 26122022 novibet

Στη διάρκεια της διακοπής, η ομάδα του Έμερι έδωσε και τέσσερα φιλικά παιχνίδια. Σε αυτά νίκησε μόνο σε ένα, είχε μία ισοπαλία, αλλά και δύο ήττες. Αρχικά ηττήθηκε με 3-1 από την Κάρντιφ, στη συνέχεια πήρε 2-2 με την Μπράιτον, νίκησε 1-0 την Τσέλσι και τέλος ηττήθηκε 1-0 από τη Βιγιαρεάλ.

Ο Έμερι χρησιμοποίησε αρκετούς παίκτες, δοκίμασε αρκετά πράγματα για να εγκλιματιστεί περισσότερο με τη νέα του ομάδα, δούλεψε πολύ σε θέματα τακτικής και πλέον περιμένει όλα αυτά να βγουν και στο γήπεδο.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Λίβερπουλ προσπαθεί και θέλει να αφήσει πίσω της, το πολύ άσχημο πρώτο κομμάτι της σεζόν. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δεν έχει καμία σχέση με την περσινή της εικόνα που διεκδικούσε τον τίτλο.

Φέτος έχει χάσει το συγκεκριμένο… τρένο από πολύ νωρίς, αφού είναι ήδη από τη 15 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Άρσεναλ. Η Λίβερπουλ είναι στην 6η θέση με 22 βαθμούς σε 14 αγώνες, μετρώντας 6 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες. Αυτή η συγκομιδή δε συνάδει καθόλου με την εποχή Κλοπ και ο Γερμανός τεχνικός θέλει να το αλλάξει αυτό.

astonvilla liverpool3 26122022 novibet

Ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα, που ταλαιπώρησε πολύ την ομάδα του πριν από τη διακοπή και θα συνεχίσει να την ταλαιπωρεί για κάποιο διάστημα ακόμη είναι οι τραυματισμοί. Οι «κόκκινοι» ταλαιπωρήθηκαν από πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς, σε σημείο να απουσιάζουν 8 και 9 παίκτες συγχρόνως.

Στη διάρκεια του Δεκεμβρίου και αφού είχε πραγματοποιήσει μία μίνι προετοιμασία στο Ντουμπάι, η Λίβερπουλ έδωσε και δύο φιλικά παιχνίδια. Το πρώτο ήταν με τη Λιόν, από την οποία ηττήθηκε με 3-1 και το δεύτερο με την Μίλαν, όπου νίκησε με 4-1.

Το πρώτο παιχνίδι μετά τη διακοπή ήταν για το Λιγκ Καπ και είχε ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο σε όλη τη διάρκεια, αλλά η Λίβερπουλ ηττήθηκε με 3-2 από τη Σίτι και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού. Τα γκολ των «κόκκινων» πέτυχαν οι Καρβάλιο και Σαλάχ.


Άστον Βίλα – Λίβερπουλ: Στατιστικά & Προϊστορία 26/12/2022

  • Η προϊστορία στις αναμετρήσεις της Άστον Βίλα με τη Λίβερπουλ είναι πολύ μεγάλη, όπως αναμενόταν άλλωστε για δύο αγγλικές ομάδες.
  • Στην έδρα της Βίλα στο Μπέρμιγχαμ έχουν διεξαχθεί συνολικά 93 παιχνίδια και η συνολική προϊστορία είναι ουσιαστικά μοιρασμένη.
  • Η Άστον Βίλα έχει 39 νίκες, η Λίβερπουλ έχει 34, ενώ 20 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, η Λίβερπουλ έχει τη μερίδα του λέοντος και υπερτερεί κατά κράτος στην προϊστορία.
  • Στα οκτώ πιο πρόσφατα ματς, η Λίβερπουλ έχει επτά νίκες και μόλις μία ήττα (7-0-1). Αυτή η ήττα πάντως τη σεζόν 2020-21 ήταν πολύ βαριά, αφού το τελικό σκορ ήταν 7-2 υπέρ των γηπεδούχων.
  • Επίσης στα 21 πιο πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος από το 1998 έως και το Μάιο του 2022, η Λίβερπουλ έχει 14 νίκες, 5 ισοπαλίες και μόλις δύο ήττες. Η μία ήταν τη σεζόν 2020-21 και η άλλη τη σεζόν 2010-11!
  • Τα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν Over. Η Λίβερπουλ έχει τρεις νίκες με 2-1, 2-1 και 6-0 και η Βίλα έχει μία με 7-2.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • H βαθμολογία της Premier League.

astonvilla liverpool2 26122022 novibet


Άστον Βίλα – Λίβερπουλ: Προγνωστικά 26/12/2022

Αν η Λίβερπουλ θέλει να επιστρέψεις στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, τότε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζει όπως έκανε άλλωστε και τα προηγούμενα χρόνια. Η λογική λέει ότι θα παρουσιαστεί αρκετά βελτιωμένη μετά τη διακοπή. Θα έχει τον πρώτο λόγο, αλλά καλύτερη επιλογή φαντάζει το διπλό με Over 1,5.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ COMBO BET 2 & OVER 1,5 ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91

Η Λίβερπουλ είναι ομάδα που κυνηγάει το γκολ. Δεν είναι στη φιλοσοφία της άλλωστε να πηγαίνει για το 1-0, οπότε πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα προσπαθήσει να βρει δίχτυα και στα δύο ημίχρονα.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.45

Στα έξι από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια της Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα και στα πέντε από τα επτά πιο πρόσφατα της Άστον Βίλα, έχουν σημειωθεί γκολ μέχρι το 28’ των αναμετρήσεων. Η συγκεκριμένη αγορά βρίσκεται σε αρκετά καλή τιμή και στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 28’ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.75


Άστον Βίλα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 26/12/2022

Δε λείπουν τα προβλήματα για τον Ουνάι Έμερι εν όψει και της αναμέτρησης με τη Λίβερπουλ στο «Βίλα Παρκ» στο Μπέρμιγχαμ.

Ο Ισπανός προπονητής δε θα έχει στη διάθεσή του, τον αμυντικό Ντιέγκο Κάρλος και τους μεσοεπιθετικούς, Φελίπε Κοουτίνιο και Ράμσεϊ, οι οποίοι είναι τραυματίες.

Δεδομένη είναι και η απουσία του τερματοφύλακα Εμιλιάνο Μαρτίνεζ που θα έχει κάποιες περισσότερες μέρες άδειας λόγω της κατάκτησης του Μουντιάλ!

Τις τελευταίες μέρες έχασε μερικές προπονήσεις και ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Όλσεν, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα παίξει.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Όλσεν – Κας, Κόνσα, Μινγκς, Ντινιέ – Καμαρά, Μακγκίν, Λουίζ, Γιανγκ – Μπουεντία, Ινγκς.

astonvilla liverpool5 26122022 novibet


Λίβερπουλ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 26/12/2022

Δεδομένα είναι τα προβλήματα που έχει ο Γιούργκεν Κλοπ για τον αγώνα με την Άστον Βίλα, στη boxing day.

Συγκεκριμένα εκτός είναι οι επιθετικοί Ντιόγκο Ζότα και Λουίς Ντίας και οι μέσοι Αρτούρ, Μίλνερ και Τζόουνς και αμφίβολος είναι ο αμυντικός Αλεξάντερ-Άρνολντ.

Παράλληλα, αναμένεται να επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα αρκετοί από τους παίκτες που συμμετείχαν με τις εθνικές τους στο Μουντιάλ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Άλισον – Φίλιπς, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον – Φαμπίνιο, Χέντερσον, Τιάγκο – Σαλάχ, Νούνιες, Καρβάλιο.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ