el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση 14/12/2023

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα της Βιλερμπάν (22:00) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Euroleague. Για το σημαντικό παιχνίδι στην Ldlc Arena ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Νέα εκτός έδρας αποστολή για τον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά στη Γαλλία με τη Βιλερμπάν, με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να ψάχνει επιστροφή στις επιτυχίες έπειτα από τρεις συνεχόμενες ήττες.

Με 800+ αγορές στη Novibet το σπουδαίο παιχνίδι της Euroleague γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στην Euroleague!


Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός: Ανάλυση, Παρουσίαση 14/12/2023

Το τέλος του αρνητικού σερί είναι το ζητούμενο για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν, η οποία μετά το σερί των τεσσάρων νικών που την είχε ανεβάσει βαθμολογικά και ψυχολογικά, πλέον έχει τρεις συνεχόμενες ήττες, από Παρτιζάν, Εφές (εκτός) και Ρεάλ (στο ΟΑΚΑ) κι έχει πέσει στο 6-7.

Στη νεότευκτη Ldlc Arena οι «πράσινοι» αναζητούν την επιστροφή στις νίκες με το δεύτερο «διπλό» της σεζόν για να ισορροπήσουν εκ νέου το ρεκόρ τους και να αρχίσουν αντεπίθεση.

Σε αυτή την προσπάθεια αρωγός θα είναι και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ που επανέρχεται στο παρκέ για να δώσει άμεσα επιπλέον λύσεις στη γραμμή ψηλών, με τον Τούρκο τεχνικό να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα λόγω της κατάστασης του Μάριους Γκριγκόνις που ταξίδεψε με την αποστολή αλλά είναι αμφίβολος.

Ο Αταμάν υπογράμμισε πως «είναι πολύ σημαντικό που επιστρέφει ο Χουάντσο» και αναφέρθηκε στη δοκιμασία με τη Βιλερμπάν αλλά και αυτά που πρέπει να κάνει η ομάδα του.

«Μπορεί να κάνεις ένα αρνητικό σερί, μπορεί και να κάνεις και συνεχόμενες νίκες. Εμείς πρέπει να αφήσουμε πίσω μας τι έχουμε κάνει. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και δύσκολο. Η Βιλερμπάν μπορεί να μην βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία, αλλά είναι πολύ επικίνδυνη. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και θέλουμε την νίκη. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στο πως τελειώνουμε τα παιχνίδια. Σε πολλά παιχνίδια χάσαμε στα τελευταία λεπτά».

ataman novibet

Όσο για την παρέα του Νάντο Ντε Κολό αλλά και του πρώην «πράσινου» Πάρις Λι είναι ουραγός στην κατάταξη με ρεκόρ 2-11, χωρίς να έχει πανηγυρίσει ακόμα νίκη εντός έδρας (0-6) καθώς και οι δύο νίκες της ομάδας του Τζιανμάρκο Ποτζέκο είναι εκτός έδρας (στο Κάουνας με την Ζαλγκίρις και στο Βερολίνο με την Άλμπα.

Σε τέσσερις επισκέψεις στη Γαλλία ο Παναθηναϊκός έχει 2 νίκες και 2 ήττες, ωστόσο την προηγούμενη διετία πήρε τη νίκη (82-86 πέρυσι) και θέλει να κάνει το 3/3 για να ισορροπήσει το ρεκόρ του και να κάνει νέα αρχή στον «μαραθώνιο» ώστε να μη χάσει έδαφος στη μάχη για το πλασάρισμα στα Playoffs.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα μπάσκετ παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.

Την σπουδαία αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, όπως και όλα τα παιχνίδια της Euroleague μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του Novibet ΤV, όπου παίζεις χωρίς να χάνεις λεπτό δράσης! Μέσα απ’ το πληρέστατο πακέτο Live Streaming ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ποντάρει χωρίς να βγαίνει από το full-screen περιβάλλον (Full Screen Betting).


Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός: Τι έκαναν την προηγούμενη αγωνιστική 14/12/2023

Η Βιλερμπάν δεν κατάφερε ούτε την προηγούμενη αγωνιστική να πανηγυρίσει πρώτη φορά εντός έδρας καθώς ηττήθηκε από την Βαλένθια (55-78), έχοντας πρώτο σκόρερ τον Λοβέρν (13 πόντοι, 8 ριμπάουντ).

Τα ομαδικά στατιστικά της Βιλερμπάν: 17/35 δίποντα, 4/25 τρίποντα, 9/15 βολές, 40 ριμπάουντ, 15 ασίστ, 9 κλεψίματα, 5 κοψίματα, 18 λάθη.

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να αντισταθεί στην πρωτοπόρο Ρεάλ (78-90) καθώς δεν εκμεταλλεύτηκε το εξαιρετικό διάστημα στη δεύτερη περίοδο για να παγιώσει το προβάδισμά του, παρά τους 24 πόντους του Ναν, τους 18 του Λεσόρ και τους 15 (9 ριμπάουντ) του Μήτογλου.

Τα ομαδικά στατιστικά του Παναθηναϊκού: 23/45 δίποντα, 7/23 τρίποντα, 11/14 βολές, 28 ριμπάουντ, 12 ασίστ, 7 κλεψίματα, 2 κοψίματα, 9 λάθη.


Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά 14/12/2023

Ο Παναθηναϊκός εκστρατεύει στη Λυών με μοναδικό στόχο τη νίκη απέναντι στην εκ των ουραγών της κατάταξης και ομάδας που δεν έχει ακόμα νίκη στην έδρα της σε 6 αγώνες.

Η ομάδα του Αταμάν έχει ένα μεγάλο «πρέπει» σε αυτό το ματς και βάσει της διαφοράς δυναμικότητας, σε συνδυασμό με την επιστροφή του Χουάντσο έχει όλα τα φόντα να τα καταφέρει.

ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΕ ΧΑΝΤΙΚΑΠ -4.5 ΠΟΝΤΩΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.85 ΣΤΗ NOVIBET

Σημαντικό επιθετικό όπλο για τον Αταμάν είναι ο Κέντρικ Ναν που έχει τρία συνεχόμενα ματς στην Euroleague με διψήφιο αριθμό πόντων και την προηγούμενη αγωνιστική φόρτωσε με 24 πόντους το καλάθι της πρωτοπόρου Ρεάλ.

ΚΕΝΤΡΙΚ ΝΑΝ OVER 13.5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.95 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας με το καλύτερο σημείο από το κουπόνι στοιχήματος!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ