el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λεβερκούζεν: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 26/10/2022

Η αναμέτρηση στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» ανάμεσα στη Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Λεβερκούζεν (26/10, 22:00) θα μπορούσε να είναι ντέρμπι κορυφής του δευτέρου ομίλου. Ωστόσο δεν είναι. Για την ακρίβεια είναι ντέρμπι ουραγών καθώς και οι δύο θέλουν να αποφύγουν ένα πρόωρο αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι γηπεδούχοι έχουν νικήσει μόνο στην πρεμιέρα την Πόρτο με 2-1 και έκτοτε έχουν δύο ήττες και μία ισοπαλία. Δεν μπορούν να σκέφτονται άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης. Οι φιλοξενούμενοι είναι στην τελευταία θέση με μόλις τρεις βαθμούς, οι οποίοι προήλθαν από τη νίκη επί της Ατλέτικο στον πρώτο γύρο. Όποιος χάσει, χάνεται λοιπόν.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας της Ατλέτικο Μαδρίτης απέναντι στη Λεβερκούζεν γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Champions League!

 


Ατλέτικο Μαδρίτης – Λεβερκούζεν: Ανάλυση & Παρουσίαση 26/10/2022

Σε αντίθεση με τις εγχώριες διοργανώσεις, που σε γενικές γραμμές τα πηγαίνει καλά, η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν περνάει και την καλύτερη δυνατή σεζόν στο Champions League. Μάλιστα βρίσκεται αντιμέτωπη με το φάσμα του αποκλεισμού.

Οι «ροχιμπλάνκος» έχουν μόλις τέσσερις βαθμούς έπειτα από ισάριθμες αγωνιστικές. Έχουν μόλις μία νίκη, στην πρεμιέρα από της Πόρτο, εντός έδρας με 2-1 και η συνέχεια είναι άσχημη. Ηττήθηκαν εκτός έδρας από Λεβερκούζεν και Μπριζ, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική έμειναν στην ισοπαλία στη Μαδρίτη, κόντρα στους Βέλγους.

Ο μοναδικός τρόπος που θα πάρει το εισιτήριο για τους 16 του Champions League και χωρίς να εξαρτώνται από καμία άλλη ομάδα, είναι να νικήσουν στα δύο τελευταία ματς. Αρχικά τη Λεβερκούζεν στη Μαδρίτη και στη συνέχεια να νικήσουν εκτός έδρας την Πόρτο, την τελευταία αγωνιστική.

Το τελευταίο διάστημα τρέχει ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων -σε όλους τις διοργανώσεις- στους οποίους μετράει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Πάντως και οι δύο ισοπαλίες σημειώθηκαν εντός έδρας. Μία για το Champions League με την Μπριζ και μία με την Ράγιο Βαγιεκάνο στο πρωτάθλημα.

Το θετικό για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε είναι ότι προέρχεται από μία πολύ σημαντική επιτυχία στο πρωτάθλημα. Η Ατλέτικο πέρασε νικηφόρα από την Ανδαλουσία και τον εκτός έδρας αγώνα με την Μπέτις.

Πρωταγωνιστής αυτής της επιτυχίας ήταν ο Ντιέγκο Γκριζμάν. Ο Γάλλος επιθετικός πέτυχε δύο γκολ στο 54’ και στο 71’, και απλά ο Φεκίρ διαμόρφωσε το τελικό 1-2 στο 84’!

Η Λεβερκούζεν έχει ακόμη χειρότερη πορεία φέτος, τουλάχιστον σε σύγκριση με την τωρινή της αντίπαλο, Ατλέτικο. Η γερμανική ομάδα δε θυμίζει σε τίποτα την περσινή, όπου τερμάτισε στην 3η θέση, πίσω τις Μπάγερν και Ντόρτμουντ.

Φέτος, ψάχνει να βρει βαθμούς, αφού έπειτα από έντεκα αγωνιστικές στη Γερμανία είναι στην 15η θέση, δηλαδή ακριβώς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ είναι στην τελευταία θέση του ομίλου στο Champions League.

Επίσης για να ελπίζει ότι θα συνεχίσει τουλάχιστον στο Europa League, δηλαδή να καταλάβει την τρίτη θέση, θα πρέπει να κάνει το δύο στα δύο στις δύο αγωνιστικές που απομένουν, δηλαδή να νικήσει εκτός την Ατλέτικο και να επικρατήσει εντός της Μπριζ.

Την προηγούμενη αγωνιστική του Champions League έπαιζε εντός έδρας και υποδέχθηκε την Πόρτο. Οι «ασπιρίνες» δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα, ήταν για ακόμη μία φορά σε κακή κατάσταση και ηττήθηκαν πολύ εύκολα με 3-0.

Στα δύο τελευταία ματς στη Γερμανία είχαν επίσης κακή εικόνα. Μετά την Πόρτο έπαιξαν εκτός έδρας με την Άιντραχτ και διασύρθηκαν, αφού έφυγαν από την Φρανκφούρτη με το βαρύ 1-5 στις αποσκευές τους.

Την επόμενη εβδομάδα υποδέχθηκαν την Βόλφσμπουργκ και ούτε αυτή τη φορά κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, αφού το τελικό σκορ στον πίνακα έγραψε 2-2. Ο Ντιαμπί έκανε το 1-0, αλλά οι «λύκοι» έκαναν την ανατροπή με αυτογκόλ του Άντριχ (28’) και πέναλτι του Άρνολντ (54’). Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Φρίμπονγκ στο 76’.


Ατλέτικο Μαδρίτης – Λεβερκούζεν: Στατιστικά & Προϊστορία 26/10/2022

  • Το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στα μέσα Σεπτεμβρίου έληξε με 2-0 υπέρ της Λεβερκούζεν. Τα γκολ σημείωσαν οι Άντριχ και Ντιαμπί.
  • Συνολικά έχουν γίνει οκτώ παιχνίδια μεταξύ τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στα τέσσερα εντός έδρας, η Ατλέτικο έχει δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Δηλαδή αγνοεί την ήττα.
  • Τα τρία ήταν για το Champions League και το ένα για το Europa League. Στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έχει δύο νίκες με 1-0 και τις δύο φορές και μία ισοπαλία με 0-0, ενώ στο Europa το ματς έληξε στο 1-1 τη σεζόν 2009-10.
  • Στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Ατλέτικο στο Champions League, τα τέσσερα έχουν έρθει στο Under 2,5 και μόνο η φετινή νίκη επί της Πόρτο με 2-1 ήταν Over 2,5.
  • Αντίθετα, η Λεβερκούζεν έχει τρία Over 2,5 στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Δείτε εδώ τη βαθμολογία των ομίλων του Champions League.

atletico leverkusen3 25102022 novibet


Ατλέτικο Μαδρίτης – Λεβερκούζεν: Προγνωστικά 26/10/2022

Η Ατλέτικο είναι με την πλάτη στον τοίχο. Βρίσκεται στην τρίτη θέση του ομίλου και ουσιαστικά εκτός της συνέχειας του Champions League. Για το παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες και η νίκη για τους Ισπανούς είναι μονόδρομος.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΣΟ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.87

Η Ατλέτικο αναμένεται να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα, όπως κάνει συνήθως στις περισσότερες αναμετρήσεις μέσα στην έδρα της. Το παιχνίδι θα είναι κλειστό και δεν αναμένονται πολλές φάσεις. Η λογική λέει ότι το Under μπορεί να επιβεβαιωθεί εκ νέου στη Μαδρίτη.

Η ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ UNDER 2,5 ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.01

Τέλος για όποιον θέλει να αυξήσει την απόδοση, μία καλή επιλογή είναι ο άσος σε συνδυασμό με το No Goal.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ COMBO BET ΓΙΑ ΑΣΟ ΚΑΙ NA ΜΗ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.20


Ατλέτικο Μαδρίτης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 26/10/2022

Δεδομένα είναι τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Ντιέγκο Σιμεόνε εν όψει του πολύ σημαντικού αγώνα που έχει η ομάδα με αντίπαλο τη Λεβερκούζεν.

Εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες Λεμάρ, Κόκε και Μάρκος Γιορέντε, οι οποίοι διανύουν το τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους, αλλά ακόμη δεν είναι διαθέσιμοι.

Στην επίθεση, οι Γκριζμάν και Μοράτα θα είναι και πάλι στο αρχικό σχήμα, ενώ ο Ζοάο Φέλιξ θα βρίσκεται εκ νέου στον πάγκο και θα χρησιμοποιηθεί ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Όμπλακ – Ρεϊνίλντο, Σάβιτς, Χιμένεθ, Μολίνα – Καράσκο, Κοντόγκμπια, Βίτσελ, Κορέα – Μοράτα, Γκριζμάν.

atletico leverkusen4 25102022 novibet


Λεβερκούζεν: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 26/10/2022

Ο Τσάβι Αλόνσο αναμένεται να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τον Πάτρικ Σικ, ο οποίος απουσίασε από τον αγώνα της Λεβερκούζεν με τη Βόλφσμπουργκ, κυρίως για προληπτικούς λόγους.

Αντίθετα, θα μείνουν εκτός αποστολής οι τραυματίες επιθετικοί Μπελαραμπί, Αρμούν και ο μέσος Παλάσιος, οι οποίοι δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Χραντέκι – Μπάκερ, Χίνκαπι, Τα, Ταπσόμπα – Φρίμπονγκ, Άντριχ, Ντεμιρμπάι – Ντιαμπί, Χάντσον-Οντόι, Σικ.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ