el
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 08/01/2023

Μεγάλο ντέρμπι στη 16η αγωνιστική στη LaLiga της Ισπανίας ανάμεσα σε δύο παραδοσιακές δυνάμεις. Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα διασταυρώνουν τα ξίφη τους την Κυριακή (22:00) στο πρώτο ματς πρωταθλήματος για το 2023 και μας υπόσχονται ένα σπουδαίο παιχνίδι.

Το κίνητρο για τη νίκη αγγίζει και στις δύο πλευρές το «κόκκινο». Η Μπάρτσα βρίσκεται στην κορυφή ισόβαθμη με τη Ρεάλ και η «γκέλα» απαγορεύεται, ενώ η Ατλέτικο θέλει νίκη για να διαιτηθεί σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ.

Με 900+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας της Ατλέτικο απέναντι στην Μπαρτσελόνα γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη LaLiga!


Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Παρουσίαση 08/01/2023

Ματσάρα στο «Wanda Metropolitano» με τις δύο ομάδες να διψούν για το «τρίποντο» για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έκλεισε τις υποχρεώσει στο πρωτάθλημα για το 2022 με εντός έδρας νίκη (2-0) κόντρα στην Έλτσε. Το ματς σημαδεύτηκε από τις τρεις κόκκινες κάρτες, όμως το θετικό για τους Μαδριλένους είναι ότι μετά τη χειμερινή διακοπή επέστεψαν στις νίκες και ανέβηκαν στην 4η θέση της βαθμολογίας (8-3-4).

Το 2023 ξεκίνησε για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε επίσης με νίκη. Οι ροχιμπλάνκος επικράτησαν στην έδρα της Οβιέδο με 0-2 και σφράγισαν το εισιτήριο για τη φάση των 16 του Copa Del Rey. Η συγκεκριμένη νίκη στη Αστούρια ήρθε δύσκολα και μεγάλος πρωταγωνιστής στον δημιουργικό τομέα ήταν Γκριεζμαν.

Ο Σιμεόνε με τη λήξη της αναμέτρησης μίλησε για την εικόνα της ομάδα του, αλλά και το μεγάο παιχνίδι που ακολουθεί με τους Καταλανούς, λέγοντας: «Το σημαντικό είναι ότι όλοι δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την ομάδα. Χτίζουμε σερί νικών και υπάρχει βελτίσω τόσο στην ανάπτυξη, όσο και στην αμυντική λειτουργία. Μας περιμένει ένα μεγάλο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Άπαντες στην ομάδα γνωρίζουν ότι την κρισιμότητα και θα κάνουμε τα πάντα για να το κερδίσουμε».

Ο Ζοάο Φέλιξ θα αγωνιστεί κανονικά αφού στο ματς του Κυπέλλου δεν έπαιξε λόγω ενοχλήσεων. Ωστόσο, στο παρασκήνιο είναι σε εξέλιξη το σίριαλ σχετικά με το μέλλον του στην Ατλέτικο. Καθημερινά υπάρχουν δημοσιεύματα που τον θέλουν να συνεχίζει την καριέρα του σε ομάδα της Premier League.

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας στη La Liga, όμως στις δύο τελευταίες εμφανίσεις προβλημάτισε.

Το γεγονός ότι οι Καταλανοί έμειναν στο 1-1 με την Εσπανιόλ στο πρωτάθλημα και στο πρώτο παιχνίδι του 2023 χρειάστηκαν το έξτρα μισάωρο (3-4) για να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Ιντερσίτι στο Copa Del Rey αύξησε την «γκρίνια».

Η Μπάρτσα με την εντός έδρας γκέλα κόντρα στην Εσπανιόλ απέκτησε συγκάτοικο τη Ρεάλ στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ με την Ιντερσίτι κατανάλωσε δυνάμεις για να αποκλείσει μια ομάδα που βρίσκεται σε ημιεπαγγελματικό επίπεδο.

Η κριτική προς τον Τσάβι έχει αυξηθεί στο κατακόρυφο και μετά την δύσκολη πρόκριση επί της Ιντερσίτι ο προπονητής των Καταλανων ξέσπασε όταν ρωτήθηκε «αν έχετε φέρει τον εαυτό σας στα όρια της γελοιοποίησης;».

Ο Τσάβι εκνευρίστηκε και απάντησε χαρακτηριστικά: «Όχι. Αυτό δεν είναι μια ποδοσφαιρική ερώτηση. Είναι δύσκολο να κερδίζεις. Θέλεις να πεις ότι όλες οι ομάδες της La Liga που έχουν αποκλειστεί έχουν γελοιοποιηθεί; Πρέπει να σεβόμαστε τους πάντες. Ο Σιβιέρο κάνει καλή δουλειά, όπως έκανε και η Ιντερσίτι. Πρέπει να τους σέβεσαι…».

Eπίσης, ο προπονητής της Μπάρτσα χτύπησε καμπανάκι για το μεγάλο παιχνίδι με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη, υποστηρίζοντας: «Με ανησυχεί η έλλειψη δύναμης. Τόσο με την Εσπανιόλ, όσο και με την Ιντερσίτι δεν πήραμε σωστές αποφάσεις στην τελική προσπάθεια και τιμωρηθήκαμε. Αυτό πρέπει να το αλλάξουμε διότι έρχεται ένα μεγάλο παιχνίδι με την Ατλέτικο που διαθέτει σκληρή άμυνα».

Το τεχνικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα για το μεγάλο ντέρμπι στη Μαδρίτη δεν υπολογίζει τους Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι και Ζόρντι Αλμπα, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι. Η απουσία του Πολωνού στράικερ δένει τα χέρια του Τσάβι, αφού ο Λέβα φέτος σκοράρει κατά βούληση (13 γκολ σε 15 συμμετοχές στη LaLiga).

Στη λίστα των σκόρερ της Μπαρτσελόνα βρίσκεται αρκετά πιο πίσω ο Ντεμπελέ με 4 γκολ!


Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Στατιστικά & Προϊστορία 08/01/2023

  • Στις δύο τελευταίες επισκέψεις της Μπαρτσελόνα στην έδρα της Ατλέτικο οι Καταλανοί μετρούν ισάριθμες ήττες (2-0, 1-0) και δεν έχουν σκοράρει.
  • Τη σεζόν 19/20 κέρδισε τελευταία φορά μέσα στη Μαδρίτη η Μπατσελόνα με σκο 0-1. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης είχε σημειώσει ο Μέσι.
  • 9 Over και 6 Under μετράει η Μπαρτσελόνα σε 15 αγωνιστικές στη La Liga. Τα αντίστοιχα νούμερα για την Ατλέτικο είναι 6 Over και 9 Under.
  • Η Μπαρτσελόνα με 12 νίκες, 2 ισοπαλίες, 1 ήττα οδήγει την κούρσα και διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με 6 γκολ και τη δεύτερη καλύτερη επίθεση με 34 τέρματα.
  • Η απουσία του Λεβαντόφκσι ενδέχεται να παραλύσει την επιθετική λειτουργία των Καταλανών. Ο Λέβα και φέτος είναι ένα πραγματικός killer και με τη φανέλα των Καταλανλω μετράει συνολικά 19 γκολ και 6 ασίστ σε 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.
  • 32 φορές έχει αντιμετωπίσει ο Ντιέγκο Σιμεόνε την Μπαρτσελόνα και η παράδοση δεν τον ευνοεί. Συγκεκριμένα μετράει 5 νίκες, 11 ισοπαλίες και 16 ήττες.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • H βαθμολογία στη LaLiga.

valencia barcelona1 novibet

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά 08/01/2023

Η Κυριακή (8/1) θα κλείσει με ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι για το ισπανικό πρωτάθλημα. Από την πλούσια γκάμα της Novibet επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα για τη σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα σε Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα στη Μαδρίτη.

Κομβική αναμένεται να αποδειχθεί η απουσία του Λεβαντόφσκι. Η Ατλέτικο θα παίξει σκληρή άμυνα μέσα στην έδρα της με στόχο να επιβάλει το παιχνίδι της και να πανηγυρίσει μια μεγάλη νίκη.

ΔΕΛΕΑΣΤΚΗ Η ΑΠΟΔΟΣΗ 3.05 ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Τα τελευταία δείγματα της Μπάρτσα δεν είναι ενθαρρυντικά, ενώ και οι Μαδριλένοι αγκομαχούν για να σκοράρουν. Περιμένουμε κλειστό παιχνίδι και τα πάντα θα κριθούν στις λεπτομέρειες.

UNDER 2,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.95 ΣΤΗ NOVIBET

ΣΚΟΡ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 1-0 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20


Ατλέτικο Μαδρίτης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 08/01/2023

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε υπολογίζει κανονικά τον Ζοάο Φέλιξ και το θετικό για το τεχνικό επιτελείο της Ατλέτικο είναι ότι μόνο Ερμόσο (στόπερ) θα απουσιάσει.

Πιθανή ενδεκάδα (5-3-2): Όμπλακ – Φελίπε, Χιμένεθ, Σάβιτς, Μολινα, Ρεϊνίλντο – Κοντόγκμπια, Μπάριος, Γκριεζμάν – Φέλιξ, Μοράτα

Μπαρτσελόνα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 08/01/2023

Ο Τσάβι θα παίξει ένα μεγάλο παιχνίδι χωρίς τον Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι και τον Ζόρντι Αλμπα. Αμφότεροι είναι τιμωρημένοι και λόγω της απουσίας του Λέβα η επίθεση θα αποδιοργανωθεί. Ο Ανσου Φάτι αναμένεται να παίξει στην κορυφή της επίθεσης.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τερ Στέγκεν – Μπαλντέ, Κρίστενσεν, Αραούχο, Κουντέ – Μπουσκέτς, Ντε Γιονγκ, Πέδρι – Φεράν Τόρες, Ντεμπελέ, Ανσου Φάτι.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ