el
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ατρόμητος – ΑΕΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 08/03/2023

Ίσως το πιο πολυσυζητημένο παιχνίδι της φετινής σεζόν θα διεξαχθεί την Τετάρτη (17:30) στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος υποδέχεται την ΑΕΚ στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 21η αγωνιστική της Super League σ’ ένα ματς που πέρασε από… σαράντα κύματα για να βρεθεί στη σέντρα.

Η «Ένωση» έχει τεράστιο κίνητρο για τη νίκη αφού ανήκει στα μεγάλα φοβορί για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, όμως ο Ατρόμητος μετά τα όσα διαδραματίστηκαν θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα για λόγους γοήτρου.

Με 800+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας ανάμεσα στον Ατρόμητο και στην ΑΕΚ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


Ατρόμητος – ΑΕΚ: Ανάλυση, Παρουσίαση 08/03/2023

Η αναμέτρηση ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 5/2, αλλά αναβλήθηκε λόγω του αντικανονικού ύψους των δοκαριών που διαπιστώθηκε κατά τον σχετικό έλεγχο πριν την έναρξη.

Οι δυο πλευρές οδηγήθηκαν στις δικαστικές αίθουσες και τελικά πρώτα η αρμόδια αρχή της Super League και στη συνέχεια της ΕΠΟ έκριναν ότι το ματς πρέπει να κριθεί πάνω στο χορτάρι κι όχι στα χαρτιά.

Ο Ατρόμητος με 29 βαθμούς στο ενεργητικό του δεν έχει πλέον ελπίδες για είσοδο στην πρώτη εξάδα. Η ισοπαλία (1-1 Video) με τον Αστέρα στην Τρίπολη το περασμένο Σάββατο τέλειωσε και τις μαθηματικές ελπίδες για είσοδο στα play offs.

Ωστόσο, η ομάδα του Κρις Κόουλμαν θέλει να ολοκληρώσει με θετικά αποτελέσματα την κανονική περίοδο και να δοκιμάσει τις δυνάμεις με δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν στην κορυφή. Υπενθυμίζουμε ότι οι Περιστεριώτες μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ φιλοξενούν την Κυριακή τον Παναθηναϊκό.

Ο Κόουλμαν μετά το 1-1 στην Τρίπολη στάθησε στο γεγονός ότι χάθηκαν οι ελπίδες για είσοδο στην εξάδα και πλέον η ομάδα του θα αναγκαστεί να αγωνιστεί στα play outs.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τους παίκτες μου και από το πως δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες για να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Για μας είναι δύσκολη στιγμή διότι δεν μπορούμε να μπούμε στην πρώτη εξάδα.

Αλλά πρέπει να βρούμε ένα νέο κίνητρο μπροστά μας για τη συνέχεια της σεζόν. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη και η σκέψη μας είναι στους συγγενείς και στις οικογένειές τους», υποστήριξε ο προπονητής του Ατρόμητου.

Η αναμέτρηση είναι καθοριστική για την ΑΕΚ στη μάχη του πρωταθλήματος. Το τοπίο στην κορυφή της βαθμολογίας είναι θολό λίγο πριν τα Playoffs, με πολύ μικρές διαφορές και λεπτομέρειες να χωρίζουν τους διεκδικητές (Παναθηναϊκός 58, ΑΕΚ 56, Ολυμπιακός 51, ΠΑΟΚ 51).

Η «Ένωση» μέσα στο Περιστέρι ψάχνει το «τρίποντο» που θα την επαναφέρει στην πρώτη θέση, μία στροφή πριν το πέσιμο της αυλαίας της κανονικής περιόδου κι ενώ την Κυριακή ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Αγία Σοφιά.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα προέρχεται από την άνετη νίκη στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ (0-3) παρά τις σημαντικές απουσίες στην επίθεση. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Άμραμπατ, ενώ ο Μάνταλος έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ για το παιχνίδι στο Περιστέρι δεν υπολογίζει τον τραυματία Λιβάι Γκαρσία και τον Νόρντιν Άμπραμπατ, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή μια αγωνιστικής που κουβαλάει.

Ωστόσο, στην επιθετική γραμμή επιστρέφει ο Σέρχιο Αραούχο και ο Αλμέιδα στη γραμμή κρούσης θα στηριχθεί επίσης στους Τσούμπερ, Γκατσίνοβιτς.

Ο Αλμέιδα μετά την επικράτηση στην Κρήτη στάθηκε στα επόμενα δύσκολα παιχνίδια λέγοντας: «Με τον ΟΦΗ κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι, όμως πλέον σκεφτόμαστε το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Σε σχέση με τα περασμένα χρόνια φέτος υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, είμαστε πολλές οι ομάδες που ανταγωνιζόμαστε μέχρι τέλος αλλά εγώ είμαι της ιδέας ότι κοιτάμε κάθε ματς χωριστά. Πρώτα ο Ατρόμητος και μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό…».


Ατρόμητος – ΑΕΚ: Στατιστικά & Προϊστορία 08/03/2023

  • Στο «head to head» των ομάδων τα νούμερα είναι εντυπωσιακά. Σε επίπεδο πρωταθλήματος σε 39 αγώνες η ΑΕΚ έχει 22 νίκες έναντι 7 του Ατρομήτου και 10 ισοπαλιών. Στο Περιστέρι η «Ένωση» έχει 8 νίκες, έναντι 5 των γηπεδούχων και 6 ισοπαλιών.
  • Σε κανένα εκ των 19 αγώνων με γηπεδούχο τον Ατρόμητο δεν έχει σημειωθεί Over, ενώ το περσινό 0-2 είναι η πιο ευρεία νίκη της ΑΕΚ σε αυτό το γήπεδο.
  • Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά και η ΑΕΚ νίκησε στην «Αγιά Σοφιά» (1-0), με εύστοχο πέναλτι του Άμραμπατ στις καθυστερήσεις.
  • Η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα μετράει 12 Over και ισάριθμα Under, ενώ ο Ατρόμητος παρουσιάζει τάση στα χαμηλά σκορ. Συγκεκριμένα έχει 17 Under και μόλις 7 Over.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.

Ατρόμητος – ΑΕΚ: Προγνωστικά 08/03/2023

Δύσκολη αποστολή περιμένει την ΑΕΚ στο Περιστέρι και για το μεγάλο παιχνίδι επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα από την πλούσια γκάμα της Novibet.

Καμία από τις δύο ομάδες δεν πρόκειται να αλλάξει τις αγαπημένες συνήθειες πάνω στο χορτάρι. Ετσι, αναμένουμε ένα παιχνίδι που η ΑΕΚ θα έχει την κατοχή της μπάλας και θα πιέζει την καλά οργωμένη άμυνα των γηπεδούχων.

Ο Ατρόμητος για ένα ημιχρονο είναι ικανός να αντέξει στην πίεση των φιλοξενούμενων και το Χ στο πρώτο 45λεπτο εχει τυχη.

ισοπαλια στο ημιχρονο σε αποδοση 2.35 στη νοvibet

Οι αναμετρήσεις της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι έχουν παράδοση στα χαμηλά σκορ. Γι’ αυτό το λόγο αξίζει να πάμε στις δελεραστικές επιλογές στα Combo Bets.

νικη αεκ & under 3.5 σε αποδοση 2.00 

Ο Αραούχο επιστρέφε στο αρχικό σχήμα και με δεδομένο ότι υπάρχουν οι απουσίες των Λιβάι Γκαρσία και Άμπραμπατ θα αναλάβει πρωτοβουλίες.

ΑΝΥΤΙΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΑΡΑΟΥΧΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50 ΣΤΗ NOVIBET


Ατρόμητος: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 08/03/2023

Ο Κόλμαν περιμένει από τους παίκτες του να παρουσιάσουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο σ’ ένα ματς που σήκωσε αρκετή σκόνη για τη διαξαγωγή του. Εκτός παραμένουν οι Σουάρεθ (χαφ), Κιβρακίδης (αμ.).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Γιαννιώτης – Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Ντε Μποκ  – Γκονθάλεθ, Καμαρά, Οικονομίδης – Ροτάριου, Ρομπάιγ, Κιάρτανσον.

atromitos aek novibet

ΑΕΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 08/03/2023

Στο φουλ δουλεύουν οι μηχανές της ΑΕΚ, αφού οδεύουμε στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν. Η Ενωση διεκδικεί το πρωτάθλημα και ο Ματίας Αλμέιδα έχει τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους. Θα λείψουν οι Λιβάι Γκαρσία (τραυματίας), Άμραμπατ (τιμωρημένος).

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Αθανασιάδης – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί – Γιόνσον, Μάνταλος, Πινέδα – Τσούμπερ, Γκατσίνοβιτς, Αραούχο.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ