el
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση 12/03/2023

Επικίνδυνη αποστολή έχει ο Παναθηναϊκό με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι την Κυριακή (19:00) στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League.

Για τους «πράσινους» δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, αφού ενόψει της έναρξης των play offs θέλουν να διατηρήσουν την επαφή τους με την κορυφή της βαθμολογίας και παράλληλα να εκμεταλλευτούν το οποιοδήποτε αποτέλεσμα προκύψει από το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Με 800+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα το ματς ανάμεσα σε Ατρόμητο και Παναθηναϊκό γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


Ατρόμητος – Παναθηναϊκός: Ανάλυση, Παρουσίαση 12/03/2023

Ο Ατρόμητος την Τετάρτη φιλοξένησε και ηττήθηκε (0-1 Video) από την ΑΕΚ στο εξ αναβολής ματς της 21ης αγωνιστικής. Η ομάδα από το Περιστέρι κατάφερε μόνο στο δεύτερο μέρος να κοιτάξει την «Ένωση» στα μάτια, ενώ το δυσάρεστο ήταν ότι τραυματίστηκε ο Στέφανος Στρούγης. Ο Έλληνας αμυντικός υπέστει κατάγμα στην αριστερή κλείδα και θα χάσει το υπόλοιπο στη σεζόν.

«Μόνο στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο σκληροί και αυτό φάνηκε στο χορτάρι. Πρέπει να βελτιωθούμε διότι μας περιμένει δεύτερο σερί δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό», υποστήριξε ο προπονητής του Ατρόμητου, Κρις Κόλμαν.

Οι Περιστεριώτες μπορεί απέναντι στον Παναθηναϊκό να μην έχουν ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο, αφού έχουν χάσει κάθε ελπίδα για είσοδο στα Play offs, όμως θέλουν στα Play out να μπουν με την καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή.

Ο Παναθηναϊκός στην τελευταία αγωνιστική πριν ξεκινήσουν τα play offs σκέφτεται μόνο τη νίκη μέσα στο Περιστέρι για να πάρει και έξρα πλεονέκτημα ανάλογα με το αποτέλεσμα του ντέρμπι ΑΕΚ- Ολυμπιακός.

Το «τριφύλλι» βρίσκεται στη 2η θέση στο -1 από την ΑΕΚ και στο +5 από τους «ερυθρόλευκους».

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς την περασμένη αγωνιστική είδε τους παίκτες του να επικρατούν με 2-0 απέναντι στον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο και να συμπληρώνουν 5 σερί ματς αήττητοι (4 νίκες, 1 ισοπαλίες).

Το ευχάριστο για τον Σέρβο τεχνικό είναι ότι η ομάδα του σε τρίτο σερί ματς κράτησε το «μηδέν» στην άμυνα, ενώ στα πλεονεκτήματα ανήκει η νέα εξαιρετική εμφάνιση του Κουρμπέλη. Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» έχει πλέον ένα πιο ελεύθερο ρόλο στη μεσαία γραμμή και πατάει με περισσότερη άνεση στην περιοχή.

Ο Γιοβάνοβιτς ενόψει του ματς στο Περιστέρι ζήτησε από τους παίκτες συγκέντρωση και παράλληλα έδωσε το σύνθημα για τη νίκη σκεπτόμενος τη «μάχη» του τίτλους στα play offs.

«Η ομάδα δεν έχει ολοκληρωθεί και όλοι φέτος κάνουμε βήματα προς τα μπρος. Είμαστε σε καλό δρόμο. Θέλαμε να είμαστε στα play offs, με βαθμολογική θέση ώστε να έχουμε δικαίωμα να παλέψουμε για το πρωτάθλημα.

Ίσως κάποια πράγματα έχουν γίνει πιο νωρίς απ΄ ότι το σκεφτόμασταν, όμως αυτή είναι η πραγματικότητα. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί προς αυτήν την κατεύθυνση», τόνισε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Aπέναντι στον Ατρόμητο ο Γιοβάνοβιτς δεν θα αλλάξει τη συνταγή που τον έχει φέρει μια «ανάσα» από την κορυφή. Θα απουσιάσει ο Μπερνάρ, ο οποίος έχει κολικό στο νεφρό, ενώ τιμωρημένος είναι ο Σένκεφελντ. Τη θέση του Βραζιλιάνου στο κέντρο θα καλύψει ο Τσέριν, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα επιστρέψει ο Σάρλια.


Ατρόμητος – Παναθηναϊκός: Στατιστικά & Προϊστορία 12/03/2023

  • Στο ματς του πρώτου γύρου στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός επικράτησε με σκορ 2-0. Δίχτυα για τους «πράσινους» βρήκαν οι Ιωαννίδης και Μάγκνουσον με γκολ που σημειώθηκαν στο δεύτερο 45λεπτο.
  • 5 σερί νίκες μετράει ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Ατρόμητος ανεξταρτήτως έδρας και διοργάνωσης.
  • Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια ο Ατρόμητος δεν έχει καταφέρει να παραβιάσει την εστία του Παναθηναϊκού και μετράει μόνο ήττες με No Goal και Under 2.5.
  • Στα τελευταία πέντε παιχνίδια στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός μετράει τρεις νίκες (0-2, 2-3, 0-1), μια ήττα (2-0) και μια ισοπαλία (1-1).
  • Ο Παναθηναϊκός στο φετινό πρωτάθλημα είναι η ομάδα με τα περισσότερα Under (19) και μόλις 6 Over.
  • Ο Ατρόμητος σε 25 αγωνιστικές στη Super League έχει 7 Over και 18 Under.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ατρόμητος – Παναθηναίκός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ατρόμητος – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά 12/03/2023

Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλο κίνητρο για τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο, ωστόσο αυτό πρέπει να το βγάλει πάνω στο τερέν απέναντι σε μια ομάδα που μέσα στην έδρα της παλεύει όλα τα παιχνίδια.

Για την αναμέτρηση στο Περιστέρι επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Το «τριφύλλι» αναμένεται να μπει πιο δυνατά στο τερέν με στόχο ένα γρήγορο γκολ που θα διώξει το άγχος.

νικη παναθηναϊκου στο ημιχρονο σε αποδοση 2.15 στη novibet 

Ο Παλάσιος έχει αποκτήσει και πάλι αγωνιστικό ρυθμό και θα δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων.

ΑΝΥΤΙΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΠΑΛΑΣΙΟΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.60 ΣΤΗ NOVIBET 

Ο Ατρόμητο όπως και με την ΑΕΚ θα παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα. Το σκορ δύσκολα θα ανοίξει αφού και ο Παναθηναϊκός αρέσκεται σε χαμηλά σκορ.

2 & under 2.5 σε αποδοση 2.88 στη novibet

Ατρόμητος: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 12/03/2023

Για την ομάδα του Περιστερίου στις γνωστές απουσίες των Σουάρεθ (χαφ), Κιβρακίδη (αμ.) προστέθηκε κι αυτή του Στρουγγή (στόπερ), ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με την ΑΕΚ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Γιαννιώτης – Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομάτης, Ντε Μποκ – Γκονθάλεθ, Καμαρά, Οικονομίδης – Ροτάριου, Ρομπάιγ, Κιάρτανσον.

Παναθηναϊκός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 12/03/2023

Ο Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει τους Σένκεφελντ (τιμωρημένος), Μπερνάρ (τραυματίας). Μπήκε στην αποστολή ο Βέρμπιτς αλλά είναι ανέτοιμος για βασικός. Ο Κλάινχαϊσλερ διεκδικεί θέση στον άξωνα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπρινιόλι- Κώτσιρας, Σάρλια, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ – Ρούμπεν, Κουρμπέλης, Τσέριν – Παλάσιος, Μαντσίνι, Σπόραρ.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ