el
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση 08/05/2024

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (08/05, 22:00) στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», με τον νικητή της τελευταίας μονομαχίας (game 5) σ’ αυτήν τη σειρά των playoffs της Euroleague, να βάζει στις βαλίτσες του το πολυπόθητο εισιτήριο για το Final-4 του Βερολίνου!

Από χθες το βράδυ είναι ήδη γνωστές οι δύο ομάδες του F4 (Ρεάλ και Παναθηναϊκός).

Την Μ. Πέμπτη, οι Πειραιώτες «ποδοπάτησαν» τους Καταλανούς, ισοφάρισαν σε 2-2 και έστειλαν την… ιστορία σε 5ο και τελευταίο ματς, το οποίο θα διεξαχθεί στη «φωλιά» της ομάδας του Ρότζερ Γκριμάου.

Με 800+ αγορές στη Novibet και live streaming το σπουδαίο παιχνίδι στην Ισπανία γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στην Euroleague!


Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση, Απουσίες 08/05/2024

Στο Game 4, ο «θυμωμένος» – για πολλούς και διάφορους λόγους – Ολυμπιακός, έκανε μια χαψιά τους Καταλανούς (92-58), φέρνοντας με επιβλητικό τρόπο τη σειρά στα ίσια και στέλνοντας παράλληλα ηχηρό μήνυμα εν όψει του «τελικού» της Τετάρτης.
Προφανώς, από την 3η περίοδο και μετά, ο Ρότζερ Γκριμάου τράβηξε στον πάγκο τα πιο βαριά του χαρτιά, αφού είχε καταλάβει και ο ίδιος από νωρίς, ότι στο game 4 δεν υπήρχε επιστροφή για την ομάδα του.

Ηταν πολλοί οι πρωταγωνιστές για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στο 4ο παιχνίδι της σειράς, όμως αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος ολοκλήρωσε το ματς με 21 πόντους σε 27’ συμμετοχής (6/7 δίποντα, 2/4 τρίποντα και 3/3 βολές), ενώ δεν πέρασε απαρατήρητη η επιστροφή στη δράση (μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε) του Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος πέτυχε 3/3 τρίποντα στην 3η περίοδο – ο κάπτεν των Πειραιωτών απέδειξε πόσο πολύ έλειψε από τα τρία προηγούμενα παιχνίδια των δύο ομάδων.

Διψήφιοι και οι Γκος (11 π.), Κάνααν (11 π.), Φαλ (12 π.), Πετρούσεφ (10 π.), ενώ ο Μιλουτίνοφ αποχώρησε από το παρκέ με 8 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού: 24/41 δίποντα, 12/24 τρίποντα, 8/11 βολές, 47 ριμπάουντ (36 αμυντικά/11 επιθετικά), 18 ασίστ, 6 κλεψίματα, 13 λάθη.

Από την άλλη πλευρά, η Μπαρτσελόνα, όπως προαναφέραμε βρέθηκε συνολικά σε κακό βράδυ, πετώντας από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου λευκή πετσέτα.

Ουσιαστικά, ο αγώνας κρίθηκε από την 2η «διαστημική» περίοδο των «ερυθρολεύκων» (32-14 το επιμέρους σκορ), με τους Ισπανούς να έχουν μοναδικό διψήφιο τον Τζαμπάρι Πάρκερ (10 π.), ο οποίος… αποσύρθηκε νωρίς-νωρίς από τον Γκριμάου.

Τα ομαδικά στατιστικά της Μπαρτσελόνα: 18/43 δίποντα, 5/22 τρίποντα, 7/17 βολές, 31 ριμπάουντ (19 αμυντικά/12 επιθετικά), 12 ασίστ, 8 κλεψίματα, 1 μπλοκ, 13 λάθη.

Οσον αφορά το απουσιολόγιο των δύο μονομάχων, αυτό της Μπαρτσελόνα παραμένει λευκό, δεν ισχύει τον ίδιο για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Γ. Μπαρτζώκας πολύ δύσκολα θα έχει στην διάθεσή του τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ο οποίος τραυματίστηκε στο game 4 και έχασε τις τελευταίες προπονήσεις.

Την αναμέτρηση του «Παλάου Μπλαουγκράνα», που θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα προκριθεί στο Final Four, ορίστηκαν να διευθύνουν οι Ράντοβιτς (Κροατία), Γιαβόρ (Κροατία) και Νίκολιτς (Σερβία).

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα μπάσκετ παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.

Τη σπουδαία αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, όπως και όλα τα παιχνίδια της Euroleague μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του Novibet ΤV, όπου παίζεις χωρίς να χάνεις λεπτό δράσης! Μέσα απ’ το πληρέστατο πακέτο Live Streaming ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ποντάρει χωρίς να βγαίνει από το full-screen περιβάλλον (Full Screen Betting).

bartzokas novibet

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 08/05/2024

Το ματς της χρονιάς (μέχρι το επόμενο…) και για τους δύο το βράδυ της Τετάρτης στην Βαρκελώνη. Μεγάλο το άγχος στα δύο «στρατόπεδα», η πίεση στο μάξιμουμ και το «πρέπει» τεράστιο.

Η άμυνα και η… ανθεκτικότητα θα κρίνει το ποιος από τους δύο μονομάχους θα μείνει όρθιος. Κρατάμε το Under 151,5 π. σε απόδοση 1,94 στη Novibet.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον καλό Μουσταφά Φαλ, ο κόουτς Μπαρτζώκας έχει πλήρη εμπιστοσύνη στον Γάλλο γίγαντα και το line στους πόντους του δεν είναι απαγορευτικό.
Σε απόδοση 1,98 το Over 7,5 π. του βασικού σέντερ των Πειραιωτών.

Σταθερή αξία για τους «μπλαουγκράνα» ο Γιαν Βέσελι, με τον Τσέχο ψηλό να έχει φάει με το κουτάλι τέτοιου τύπου παιχνίδια. Σε απόδοση 1,92 να πετύχει Over 11,5 πόντους.


Διαβάστε ακόμα

Εθνική ομάδα: Επόμενος Προπονητής, Στοίχημα


euro2024 gipeda novibet

EURO 2024: Γήπεδα, Πόλεις, Πρόγραμμα


Champions League 2024/2025: Το νέο format, όλες οι αλλαγές

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ