el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση 03/11/2023

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (21:30) για την 6η αγωνιστική της Euroleague. Για το σπουδαίο ντέρμπι στο Palau Blaugrana ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Αποστολή στη Βαρκελώνη για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη στο ΣΕΦ δοκιμάζεται στην έδρα της Μπαρτσελόνα σε ένα από τα πλέον παραδοσιακά ντέρμπι της Euroleague, με σημαντικές απουσίες (Σλούκας, Βιλντόζα).

Με 800+ αγορές στη Novibet το σπουδαίο ντέρμπι της Euroleague γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στην Euroleague!


Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός: Ανάλυση, Παρουσίαση 03/11/2023

Εκτός έδρας αποστολή και μάλιστα υψηλού βαθμού δυσκολίας για τον Παναθηναϊκό, που αντιμετωπίζει στο Palau Blaugrana την Μπαρτσελόνα με στόχο το μεγάλο «διπλό» που θα τον ανεβάσει στην κατάταξη και θα καλύψει το χάντικαπ από τις δύο ήττες στο ΟΑΚΑ, από Ολυμπιακό και Μακάμπι.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έχοντας επιστρέψει στις ευρωπαϊκές νίκες με το 95-81 επί της Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ (ρεκόρ 2-3), έφτασε σε θρίαμβο στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό στο τρίτο και… φαρμακερό φετινό ντέρμπι και ασφαλώς ανέβασε την ψυχολογία της στα ύψη μετά την πρώτη μεγάλη νίκη της σεζόν.

Ωστόσο ο πήχης στη Βαρκελώνη είναι πολύ ψηλά, με τους γηπεδούχους του Ρότζερ Γκριμάου να έχουν δείξει εξαιρετικά στοιχεία και να βρίσκονται στο 4-1, καθώς το αήττητό τους έσπασε στο clasico με τη Ρεάλ (65-64).

Παράλληλα οι «πράσινοι» έχουν και πολύ σημαντικές απουσίες, με τον Λούκα Βιλντόζα (τραυματίας) και τον Κώστα Σλούκα (γαστρεντερίτιδα) να έχουν μείνει στην Αθήνα ανήμποροι να βοηθήσουν όπως και ο Παπαπέτρου.

Η «πράσινη» περιφέρεια θα είναι σαφώς αποδυναμωμένη κάτι που δυσκολεύει την αποστολή της ομάδας του Αταμάν, η οποία έχει να αντιμετωπίσει και την κάκιστη παράδοση της δεκαετίας, καθώς μετά το μυθικό τρίποντο του Διαμαντίδη το 2013, μετράει 0/12 στη Βαρκελώνη.

Ο Τούρκος τεχνικός θα ποντάρει και πάλι στη γραμμή ψηλών που τον έβγαλε ασπροπρόσωπο στο ΣΕΦ (Μήτογλου, Λεσόρ, Χουάντσο), με τον Γάλλο σέντερ μάλιστα να προέρχεται από την σπουδαία εμφάνιση με τους Βάσκους που του έδωσε τον άτυπο τίτλο του MVP της αγωνιστικής.

Ο Αταμάν μιλώντας ενόψει της αποστολής με την Μπάρτσα σχολίασε πως «κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Ίσως το να παίζεις εκτός έδρας κόντρα στη Μπαρτσελόνα είναι δυσκολότερο από άλλα ματς. Θα παλέψουμε, θα παίξουμε το μπάσκετ μας και θα είμαστε δυνατοί στο παρκέ. Η Μπαρτσελόνα είναι δυνατή τόσο στην περιφέρεια όσο και στη ρακέτα. Τα αδέρφια Ερνανγκόμεθ θα έρθουν αντιμέτωπα και θα έχει ενδιαφέρον. Θα δούμε ποιος Ερνανγκόμεθ είναι καλύτερος. Ελπίζω να έχουμε ένα καλό ματς.

Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το ματς. Το κλειδί είναι να επιτεθούμε με ισορροπία και να μην τρέξουμε πολύ γιατί στην έδρα τους τρέχουν αρκετά στο ανοιχτό γήπεδο. Επίσης να αμυνθούμε καλά κόντρα στον Λαπροβίτολα και στην low post άμυνα κόντρα σε Ερνανγκόμεθ και Βέσελι».

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα μπάσκετ παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά 03/11/2023

Δύσκολη αποστολή για τον Παναθηναϊκό στη Βαρκελώνη η οποία έγινε ακόμα πιο δύσκολη λόγω των απουσιών Σλούκα και Βιλντόζα. Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ δυνατή στην έδρα της όπου έχει 2/2 με συνολική διαφορά 56 πόντων, ενώ έχει σερί 12-0 απέναντι στους «πράσινους».

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΕ ΧΑΝΤΙΚΑΠ -9.5 ΠΟΝΤΩΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.96 ΣΤΗ NOVIBET

Η ομάδα του Αταμάν ελλείψει πολλών λύσεων στην περιφέρεια θα ποντάρει και πάλι στη γραμμή ψηλών όπως έγινε στο ΣΕΦ και θα προσπαθήσει να προσεγγίσει τον επιθετικό μέσο όρο της (80.2 πόντοι) με τη βοήθεια Γκραντ και Γκάι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ OVER 76.5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.15 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ