el
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Μπαρτσελόνα – Ράγιο Βαγιεκάνο: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 13/08/2022

Η Μπαρτσελόνα συμπλήρωσε πέρυσι τρία χρόνια χωρίς πρωτάθλημα, κάτι που άπαντες στη Βαρκελώνη επιθυμούν να αλλάξουν φέτος, αρχής γενομένης από την πρεμιέρα με την Ράγιο Βαγιεκάνο (13/08, 22:00). Η ομάδα δείχνει να πατάει έπειτα από καιρό σε στέρεες βάσεις και στόχος είναι να επιστρέψει στην κορυφή.

Στο αντίπαλο… στρατόπεδο, η Ράγιο Βαγιεκάνο επέστρεψε πέρυσι στην πρώτη τη τάξει κατηγορία της Ισπανίας και έκανε μία αρκετά καλή σεζόν. Κατάφερε να τερματίσει στη 12η θέση και να εξασφαλίσει σχετικά εύκολα την παραμονή της στη La Liga. Αυτό θα είναι το ζητούμενο και για φέτος.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα απέναντι στη Ράγιο Βαγιεκάνο γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στη La Liga!

 


Μπαρτσελόνα – Ράγιο Βαγιεκάνο: Ανάλυση & Παρουσίαση 13/08/2022

Η περσινή σεζόν ξεκίνησε με πολύ άσχημες προϋποθέσεις για την Μπαρτσελόνα, αλλά τουλάχιστον κατέληξε με καλύτερες και πιο ελπιδοφόρες εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Στη διάρκεια του πρωταθλήματος, ο Ρόναλντ Κούμαν απομακρύνθηκε από τη τεχνική ηγεσία και εν τέλει ανέλαβε ο Τσάβι.

Ο Ισπανός προπονητής διόρθωσε τα κακώς κείμενα κι έβαλε τις βάσεις για μία καλύτερη στο επόμενο πρωτάθλημα. Όπως φαίνεται τόσο από τη μεταγραφική ενίσχυση όσο και από την εικόνα της Μπαρτσελόνα μέχρι στιγμής στα φιλικά, ο προπονητής των «μπλαουγκράνα» δικαιώνεται.

Η Μπαρτσελόνα έβαλε κάποιες πολύ σημαντικές μονάδες στο έμψυχο δυναμικό της. Σπουδαιότερη όλων ήταν η απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έναντι 45 εκατ. ευρώ από την Μπάγερν. Επίσης στη Βαρκελώνη αφίχθη ο Βραζιλιάνος εξτρέμ Ραφίνια από τη Λιντς, ο Γάλλος στόπερ Κουντέ από τη Σεβίλλη, ο μέσος Κέσι από τη Μίλαν και ο στόπερ Κρίστενσεν από την Τσέλσι.

barcelona rayo3 13082022 novibet

Κι αν κάποιος αναρωτηθεί πως μπορεί η σχεδόν… χρεοκοπημένη Μπαρτσελόνα να κάνει μεταγραφές, υπάρχει εξήγηση και γι’ αυτό. Οι «μπλαουγκράνα» παραχώρησαν ένα σημαντικό μέρος εμπορικών και τηλεοπτικών δικαιωμάτων των επόμενων σεζόν, ώστε να μπουν χρήματα στο ταμείο τους και να ανταπεξέλθουν στις τωρινές τους υποχρεώσεις.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η εικόνα στα φιλικά άφησε πολύ καλή εντύπωση στον Τσάβι, που βλέπει ότι το πλάνο που έχει στο μυαλό του αποδίδει καρπούς. Η Μπαρτσελόνα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο στα περισσότερα φιλικά της και παράμεινε αήττητη έπειτα από έξι αναμετρήσεις με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες.

Στο φιλικό που αποτέλεσε την πρόβα τζενεράλε εν όψει του νέου πρωταθλήματος, η Μπαρτσελόνα συνέτριψε την Πούμας από το Μεξικό με 6-0. Ο Λεβαντόφσκι άνοιξε λογαριασμό με τους Καταλανούς, ενώ σκόραραν επίσης οι Ντεμπελέ, Φρένκι Ντε Γιονγκ, Ομπαμεγιάνγκ και Πέδρι (δύο τέρματα).

Η Ράγιο παρέμεινε πέρυσι στη La Liga, σε αντίθεση με τη σεζόν 2018-19, όπου μόλις ανέβηκε εν τέλει υποβιβάστηκε. Φέτος θέλει να βάλει τις βάσεις για να φτιάξει ένα σύνολο που θα έχει μέλλον στην κατηγορία. Ένα σύνολο που θα μπορεί να εξασφαλίζει σχετικά άνετα την παραμονή.

Ο προπονητής, Άντονι Ιραόλα, έχει τις… ευλογίες της διοίκησης για να προχωρήσει και να κάνει όσες αλλαγές χρειαστούν. Αυτό φάνηκε και φέτος το καλοκαίρι, αλλά και συνολικά στη σχέση που έχει δομήσει με τη διοίκηση. Ανέλαβε την ομάδα το καλοκαίρι του 2020.

Την πρώτη χρονιά στη Segunda έφερε την ομάδα στην 6η θέση και την έβαλε στα play off. Εκεί απέκλεισε πρώτα τη Λεγκανιές και στη συνέχεια τη Χιρόνα και πήρε τελικά το εισιτήριο για τη La Liga. Πέρυσι έκανε ένα καλό πρωτάθλημα και με 11 νίκες, 9 ισοπαλίες και 18 ήττες τερμάτισε στην 12η θέση.

barcelona rayo5 13082022 novibet

Η διοίκηση στήριξε τον Ιραόλα, την περίοδο από τέλη Ιανουαρίου μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου, που έκανε έξι συνεχόμενες ήττες. Η ομάδα βελτιώθηκε στη συνέχεια και μάλιστα θα μπορούσε να είχε ακόμη καλύτερη πλασάρισμα στη βαθμολογία.

Το καλοκαίρι, προχώρησε πολύ προσεκτικά στις μεταγραφές και απέκτησε ελεύθερους παίκτες, καλύπτοντας τα κενά που είχαν προκύψει, ειδικά στη θέση του τερματοφύλακα, αλλά και στην επίθεση (αποκτήθηκε ο έμπειρος Κολομβιανός επιθετικός Ρανταμέλ Φαλκάο). Με δεδομένο ότι υπάρχει καλός κορμός από πέρυσι, η Ράγιο μπορεί να πάει εξίσου καλά και να εξασφαλίσει άνετα την παραμονή της.

Στα φιλικά είχε καλή εικόνα με αποκορύφωμα το 1-1 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στο «Ολντ Τράφορντ». Είχε μόλις μία ήττα στο πρώτο φιλικό από τη Φράιμπουργκ (0-3) και συνολικά μέτρησε δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα.


Μπαρτσελόνα – Ράγιο Βαγιεκάνο: Στατιστικά & Προϊστορία 13/08/2022

  • Γίνεται αντιληπτό, ότι η Μπαρτσελόνα υπερτερεί σε μεγάλο βαθμό στην προϊστορία, στα εντός έδρας παιχνίδια με τη Ράγιο Βαγιεκάνο.
  • Συνολικά έχουν γίνει 19 ματς και η Μπαρτσελόνα έχει 15 νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις δύο ήττες.
  • Πέρυσι ήταν η μία από τις δύο ήττες με σκορ 1-0, ενώ η πρώτη ήταν το Μάιο του 2000 (0-2).
  • Πριν από την περσινή ήττα, οι Καταλανοί μετρούσαν επτά συνεχόμενες νίκες έναντι των Μαδριλένων της Ράγιο και μάλιστα κάποιες ήταν με μεγάλα σκορ (5-2, 6-1, 6-0, 4-0).
  • Η Μπαρτσελόνα δέχθηκε γκολ σε μόλις δύο από τα έξι συνολικά φιλικά που έδωσε. Το ένα ήταν από την ερασιτεχνική Όλοτ στο πρώτο φιλικό (1-1) και μετά ακολούθησε το 2-2 με τη Γιουβέντους.
  • Στα υπόλοιπα τέσσερα, η Μπαρτσελόνα ήταν… No Goal, μετρώντας ισάριθμες νίκες. Δύο φορές νίκησε 6-0 (την Ίντερ Μαϊάμι και την Πούμας), 1-0 τη Ρεάλ και 2-0 τους Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

barcelona rayo2 13082022 novibet


Μπαρτσελόνα – Ράγιο Βαγιεκάνο: Προγνωστικά 13/08/2022

Η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί της αναμέτρησης και εύκολα ή δύσκολα θα φτάσει στη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η Ράγιο έχει καλό σύνολο, αλλά δεν μπορεί να πλησιάσει τους Καταλανούς. Μάλιστα οι γηπεδούχοι μπορούν να νικήσουν χωρίς να δεχθούν γκολ.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ COMBO BET ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΓΚΟΛ, ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.79

Βάσει της εικόνας που έδειξε στα φιλικά παιχνίδια, η Μπαρτσελόνα μπορεί να πάρει μία σχετικά εύκολη νίκη. Είναι σε καλό δρόμο και πατάει πολύ καλά στα πόδια της. Μπορεί να νικήσει και στα δύο ημίχρονα.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25

Τέλος, με δεδομένο ότι αναμένεται να μπουν αρκετά τέρματα, αλλά και ότι το Over 2,5 έχει χαμηλή αξία, το Over 3,5 φαντάζει πολύ καλύτερο!

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ OVER 3,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.09


Μπαρτσελόνα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 13/08/2022

Άπαντες παρόντες είναι στην Μπαρτσελόνα. Ο Τσάβι δεν έχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεσή του.

Στην ενδεκάδα αναμένεται να βρίσκεται και ο Ντε Γιονγκ, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τερ Στέγκεν – Σέρχι Ρομπέρτο, Κούντε, Πικέ, Ζόρντι Άλμπα – Ντε Γιονγκ, Μπουσκέτς, Πέδρι – Ντεμπελέ, Ραφίνια, Λεβαντόφσκι.

barcelona rayo4 13082022 novibet


Ράγιο Βαγιεκάνο: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 13/08/2022

Χωρίς κανένα πρόβλημα και με όλους τους ποδοσφαιριστές να δίνουν το «παρών», θα παραταχθεί η Ράγιο Βαγιεκάνο στη Βαρκελώνη.

Ο Άντονι Ιραόλα υπολογίζει σε όλους τους παίκτες, ενώ δεν υπάρχουν και τιμωρίες από πέρυσι.

Ο 40χρονος προπονητής σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα του με τρεις χαφ στο κέντρο, σε μία προσπάθεια να περιορίσει την πίεση που θα ασκεί η Μπαρτσελόνα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντιέγκο Λόπεζ – Μπαλιού, Λεζέν, Κατένα, Φραν Γκαρσία – Σάντι Κομεσάνα, Τρέχο, Όσκαρ Βαλεντίν – Αλβάρο Γκαρσία, Ίσι, Φαλκάο.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ