el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ: Προγνωστικά, Ανάλυση 28/10/2023

Σπουδαίο ντέρμπι στην Ισπανία: Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μονζουίκ» (17:15) και o νικητής θα πάρει… κεφάλι στη μάχη για τον τίτλο στη La Liga και, κυρίως, θα αποκτήσει ψυχολογικό προβάδισμα ενόψει της δύσκολης συνέχειας εντός και εκτός συνόρων.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται γενικά σε εξαιρετική κατάσταση: Η Μπαρτσελόνα δεν έχει ηττηθεί ακόμα φέτος, ενώ η Ρεάλ έχει κερδίσει στα 11 από τα 13 συνολικά παιχνίδια της σε ισπανικό πρωτάθλημα και Champions League.

Έτσι, η τιτανομαχία συνοδεύεται με ένα «παζλ« που περιλαμβάνει ποιότητα, κλάση, αγωνιστική φόρμα και, φυσικά, μία μεγάλη και κλασική κόντρα ανάμεσα σε δύο διαφορετικούς κόσμους.

Με 1000+ αγορές στη Novibet το Clasico του ισπανικού πρωταθλήματος γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Live Streaming, Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Εδώ όλη η δράση στη La Liga!


Μπαρτσελόνα – Ρεάλ: Παρουσίαση, Ανάλυση 28/10/2023

Το πρώτο φετινό Clasico θα διεξαχθεί στη Βαρκελώνη και αναμένεται – όπως πάντα – με μεγάλο ενδιαφέρον. Η Μπαρτσελόνα (24β.) δεν έχει ηττηθεί ακόμα στο πρωτάθλημα (7 νίκες, 3 ισοπαλίες), όμως βρίσκεται πίσω από την πρωτοπόρο Ρεάλ (25β.), που μετρά 8 νίκες στις πρώτες δέκα αγωνιστικές της La Liga. Έτσι, είναι ξεκάθαρο ότι το αποτέλεσμα του πρώτου μεταξύ τους φετινού ντέρμπι θα δώσει προβάδισμα – κυρίως ψυχολογικό – σε όποιον καταφέρει να κυριαρχήσει στο Ολυμπιακό Στάδιο της Βαρκελώνης.

Οι Καταλανοί αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα τραυματισμών, αφού εκτός δράσης είναι σίγουρα οι Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Φρένκι Ντε Γιονγκ, Ζουλ Κουντέ, Ραφίνια και Σέρτζι Ρομπέρτο. Το θετικό για τον Τσάβι, που είχε την ευκαιρία να προχωρήσει σε rotation στη νίκη επί της Σαχτάρ (2-1) στο Champions League, είναι πως θα έχει στη διάθεσή του τον κομβικό Πέδρι, όπως και τον Ζοάο Φέλιξ.

Ο Ισπανός χαφ δύσκολα θα ξεκινήσει πάντως στη βασική ενδεκάδα, αφού του λείπει αγωνιστικός ρυθμός, ενώ δεν αποκλείεται να μείνει στον πάγκο και ο Ζοάο Κανσέλο, ώστε να παίξει στα δεξιά της άμυνας ο Ρόναλντ Αραούχο. Υποψήφιοι για την ενδεκάδα είναι οι νεαροί Φερμίν Λόπες και Λαμίν Γιαμάλ.

Στην άλλη μεριά, η Ρεάλ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα και στο σερί εφτά αγώνων χωρίς ήττα. Σε αυτό το διάστημα, οι Μαδριλένοι κέρδισαν εκτός έδρας τις Νάπολι (3-2) και Μπράγκα (2-1), όπως και την τρομερή φέτος (25β.) Τζιρόνα (3-0). Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ βρίσκεται στο προσκήνιο σκοράροντας συνεχώς (11 γκολ σε 12 αγώνες), όμως αντιμετωπίζει ενοχλήσεις και η παρουσία του στο ντέρμπι συνοδεύεται με ερωτηματικό.

Ο Κάρλο Αντσελότι θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Άγγλο μεσοεπιθετικό, όμως δεν υπολογίζει στους Χοσέλου και Ντάνι Θεμπάγιος, όπως φυσικά και στους μακροχρόνια απόντες Έντερ Μιλιτάο, Τίμπο Κουρτουά και Αρντά Γκιουλέρ.

Για την ενδεκάδα έχουν ήδη «κλειδώσει» θέση οι Κέπα, Αλάμπα, Ρούντιγκερ, Καρβαχάλ, Μεντί, Βαλβέρδε, Τσουαμενί, Μόντριτς, Βινίσιους και Ροντρίγκο. Το μοναδικό ερωτηματικό αφορά τον Μπέλινγκχαμ, ενώ θέση βασικού διεκδικούν επίσης οι έμπειροι Κρόος και Νάτσο.

Σε ό,τι αφορά την εικόνα των προηγούμενων ντέρμπι, η Μπαρτσελόνα μετρά τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα επίσημα παιχνίδια της κόντρα στη Ρεάλ. Επίσης, η ομάδα του Τσάβι κέρδισε τους Μαδριλένους με 3-0 σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας του Ιουλίου.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Μπαρτσελόνα – Ρεάλ: Προγνωστικά 28/10/2023

Τεράστιο ντέρμπι και ένα δύσκολο ματς για οποιαδήποτε πρόβλεψη. Η ποιότητα των δύο ομάδων είναι αδιαμφησβήτητη και οι διαφορές μεταξύ τους είναι ελάχιστες, τόσο σε αυτό το κομμάτι, όσο και σε επίπεδο αγωνιστικής κατάστασης. Οι απουσίες της Μπαρτσελόνα θα παίξουν σίγουρα ρόλο στην εικόνα της, ενώ η Ρεάλ ίσως αποφασίσει να περιμένει, ώστε να «χτυπήσει» στην κόντρα με τους Ροντρίγκο και Βινίσιους.  Επίσης, είναι ορατό το ενδεχόμενο της… αλληλοεξουδετέρωσης και της ισορροπίας.

Για την αναμέτρηση στην Βαρκελώνη επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.35 ΣΤΗ NOVIBET

2/3 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

Δεν χρειάζεται ρίσκο αυτήν την χρονική περίοδο και οι δύο προπονητές το ξέρουν: Τα πρώτα λεπτά θα παιχτούν στο κέντρο και δύσκολα θα μπει νωρίς γκολ. Μάλιστα, παρά την τεράστια ποιότητα που… ξεχειλίζει και στους δύο, ίσως δούμε ένα κλειστό ματς που θα κριθεί (αν αυτό συμβεί) στο νήμα.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Ρεάλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δες εδώ το στοίχημα της ημέρας !


Μπαρτσελόνα – Ρεάλ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 28/10/2023

Ξεκινώντας από τους γηπεδούχους, ο Τσάβι έχει σαν βάση για την ενδεκάδα τους Τερ Στέγκεν, Αραούχο, Κρίστενσεν, Μπαλντέ, Ρομέου, Γκουντογάν, Γκάβι, Φεράν και Φέλιξ. Οι Γιαμάλ και Φερμίν διεκδικούν μία θέση στη μεσοεπιθετική γραμμή και η θέση του Αραούχο (στόπερ ή μπακ) θα κρίνει την παρουσία του Κανσέλο στην αρχική ενδεκάδα. Ο Πέδρι αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή.

Σε ό,τι αφορά τη Ρεάλ, ο Μπέλινγκχαμ αναμένεται να σφίξει τα δόντια και θα παίξει ξανά ως «ψευτοεννιάρι», κοντά στους Βινίσιους και Ροντρίγκο. Οι Ρούντιγκερ, Αλάμπα, Καρβαχάλ, Μεντί θα ξεκινήσουν στην άμυνα, οι Τσουαμενί – Βαλβέρδε θεωρούνται σίγουροι στα χαφ και μία θέση θα διεκδικήσουν οι Μόντριτς, Καμαβινγκά και Κρόος.

Μπαρτσελόνα (4-3-3): Τερ Στέγκεν – Αραούχο, Μαρτίνεθ, Κρίστενσεν, Μπαλντέ – Ρομέου, Γκουντογάν, Φερμίν – Φεράν, Φέλιξ, Γκάβι

Ρεάλ (4-3-3): Κέπα – Καρβαχάλ, Ρούντιγκερ, Αλάμπα, Μεντί – Τσουαμενί, Βαλβέρδε, Μόντριτς – Ροντρίγκο, Μπέλινγκχαμ, Βινίσιους

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ