el
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Μπασκόνια – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση 03/01/2024

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στη Βιτόρια απέναντι στην Μπασκόνια (21:30) στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Euroleague. Για τη μεγάλη αναμέτρηση στη Fernando Buesa Arena ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Το 2024 αρχίζει δυναμικά στην Euroleague με διαβολοβδομάδα και διπλή αποστολή για τον Παναθηναϊκό στην Ισπανία, αρχής γενομένης από τη χώρα των Βάσκων όπου στοχεύει σε συνέχεια του νικηφόρου σερί του απέναντι στην ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Με 800+ αγορές στη Novibet το σπουδαίο παιχνίδι της Euroleague γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στην Euroleague!


Μπασκόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση, Παρουσίαση 03/01/2024

Το 2023 έκλεισε ιδανικά για τον Παναθηναϊκό και ζητούμενο είναι να αρχίσει αντίστοιχα και το 2024, που περιλαμβάνει με το «καλημέρα» δύο δοκιμασίες επί ισπανικού εδάφους, σε Βιτόρια και Βαλένθια.

Το «πράσινο» ποδαρικό γίνεται στην Fernando Buesa Arena κόντρα στην Μπασκόνια, με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να στοχεύει να διατηρήσει το νικηφόρο σερί και μομέντουμ που την έχει ανεβάσει σε πιο υψηλό επίπεδο.

Στο φινάλε του 2023 ο Παναθηναϊκός έκανε 4/4, με την αυλαία να πέφτει με τη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα στο ΟΑΚΑ που ανέβασε το ρεκόρ του «τριφυλλιού» στο 10-7.

Οι «πράσινοι» διανύουν περίοδο φόρμας και αυτοπεποίθησης, κάτι που έχει αποτυπωθεί στην εικόνα τους στο παρκέ και στα αποτελέσματα, στοχεύοντας σε νέα νίκη, αυτή τη φορά στη χώρα των Βάσκων.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει πανηγυρίσει στο «σπίτι» της Μπασκόνια από το 2017, μετρώντας 5 ήττες έκτοτε, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να σπάσει το αρνητικό σερί για να εδραιώσει ακόμα περισσότερο τη θέση του στην τετράδα.

Οι Βάσκοι από την πλευρά τους θέλουν να πιάσουν τους «πράσινους» στην κατάταξη, καθώς έχουν ρεκόρ 9-8, προερχόμενοι από την ήττα στο Μιλάνο, αλλά και στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι τους, απέναντι στη Βίρτους.

Στον απέναντι πάγκο κάθεται ένας πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς που θέλει να διακόψει το ελληνικό σερί, αλλά και να ισορροπήσει το εντός έδρας ρεκόρ των Βάσκων που έχουν 4 νίκες και 5 ήττες ως τώρα.

Οι παίκτες του Αταμάν έχουν βρει τους σωστούς ρόλους για να λειτουργούν καλύτερα και πιο αποτελεσματικά ως ομάδα, έπειτα κι από την επιστροφή του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ενώ αναμένεται και η επιστροφή του Ιωάννη Παπαπέτρου για να συμπληρωθεί το παζλ.

Στη Βιτόρια επιστρέφουν δριμύτεροι στο παρκέ και Λεσόρ, Σλούκας και Μήτογλου που πήραν ανάσα στον αγώνα πρωταθλήματος με το Μαρούσι, ενώ παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο Κάιλ Γκάι που ήταν εκτός rotation το προηγούμενο διάστημα.

ataman pao novibet

Για τον Τούρκο τεχνικό η διπλή αποστολή στην Ισπανία περιλαμβάνει «δύσκολα ματς. Οι δύο ομάδες είναι μια νίκη μακριά από εμάς. Άλλαξαν τα πράγματα στη Μπασκόνια όταν ανέλαβε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Νικήσαμε τις δύο αυτές ομάδες στο ΟΑΚΑ, αλλά θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί εκτός έδρας. Παίζουμε καλό μπάσκετ στα τελευταία παιχνίδια. Πρέπει να δείξουμε την επιθετικότητα μας και η άμυνα μας θα είναι το κλειδί. Παίζουν πολύ γρήγορα, πάνε στο transition. Με ενδιαφέρει μόνο το μπάσκετ που παίζει η ομάδα».

Σε ερώτηση για την κατάσταση του Σλούκα και για το αν θα γίνει προσθήκη μετά την αποχώρηση του Γκάι ήταν κάθετος: «Όχι, η ομάδα έχει καλή χημεία. Δεν θέλουμε να χαλάσουμε τη χημεία. Ελπίζω πως ο Παπαπέτρου θα επιστρέψει σύντομα και θα είναι η μοναδική προσθήκη στην ομάδα μας. Προστατέψαμε στον Σλούκα και ελπίζω πως θα είναι ΟΚ για τα ματς».

Ο Κέντρικ Ναν τόνισε από την πλευρά του: «Πάμε στην Ισπανία για δύο μεγάλα ματς. Όπως ξέρουμε κάθε παιχνίδι μετράει στην Ευρωλίγκα. Είναι μεγάλα παιχνίδια και θέλουμε να πάρουμε δύο εκτός έδρας νίκες στη σειρά. Να βγούμε έξω και να είμαστε επιθετικοί και στις δύο μεριές του παρκέ. Να επιβάλλουμε τη θέληση μας στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση. Έχουμε τη χημεία μας σαν ομάδα. Μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο όλο και καλύτερα. Θα γίνουμε καλύτεροι».

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα μπάσκετ παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.

Την σπουδαία αναμέτρηση στο Μονακό, όπως και όλα τα παιχνίδια της Euroleague μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του Novibet ΤV, όπου παίζεις χωρίς να χάνεις λεπτό δράσης! Μέσα απ’ το πληρέστατο πακέτο Live Streaming ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ποντάρει χωρίς να βγαίνει από το full-screen περιβάλλον (Full Screen Betting).


Μπασκόνια – Παναθηναϊκός: Τι έκαναν την προηγούμενη αγωνιστική 03/01/2024

Η Μπασκόνια ηττήθηκε στο Μιλάνο (76-67) για να πέσει στο 9-8 στο φινάλε του πρώτου γύρου.

Η ομάδα του Ιβάνοβιτς είχε πρώτο σκόρερ τον Μόνεκε (14 πόντοι, 8 ριμπάουντ) αλλά έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό παραγωγικά, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα.

Τα ομαδικά στατιστικά της Μπασκόνια: 19/36 δίποντα, 3/17 τρίποντα, 20/26 βολές, 32 ριμπάουντ, 19 ασίστ, 9 κλεψίματα, 16 λάθη.

Επιστροφή στο ΟΑΚΑ με νέα νίκη και συνέχεια του σερί για τον Παναθηναϊκό (4/4) που υπέταξε τον Ερυθρό Αστέρα (82-65) σε γεμάτο γήπεδο και εορταστική ατμόσφαιρα.

Ο Μήτογλου ήταν πρώτος σκόρερ (15 πόντοι), ενώ ακολούθησαν Γκραντ (14) και Λεσόρ (13) με την ομάδα του Αταμάν να ανεβαίνει στο 10-7.

Τα ομαδικά στατιστικά του Παναθηναϊκού: 26/43 δίποντα, 5/22 τρίποντα, 15/18 βολές, 40 ριμπάουντ, 13 ασίστ, 8 κλεψίματα, 11 λάθη.


Μπασκόνια – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά 03/01/2024

Ο ανεβασμένος και φορμαρισμένος Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στη Βιτόρια, σε μία έδρα όπου μετρά 5 σερί ήττες και τελευταία επιτυχία το 2017. Ωστόσο βάσει εικόνας και δυναμικής η ομάδα του Αταμάν δείχνοντας να έχει αποτινάξει τα… βαρίδια εκτός ΟΑΚΑ μπορεί να πανηγυρίσει εκ νέου.

ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.90 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Παναθηναϊκός που τρέχει για δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν σερί τεσσάρων νικών έχει σκοράρει στα 3/4 τελευταία παιχνίδια του άνω των 82 πόντων και θα αντιμετωπίσει την 13η άμυνα εκ των 18 της διοργάνωσης με 82.6 πόντους παθητικό.

ΟVER 82.5 ΠΟΝΤΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.01 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας με το καλύτερο σημείο από το κουπόνι στοιχήματος!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μπασκόνια – Παναθηναϊκός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ