el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μπάγερν – Λάτσιο: Προγνωστικά, Ανάλυση 05/03/2024

Την Τρίτη το βράδυ (22:00) στο Μόναχο κρίνεται ένα εισιτήριο για την φάση των «8» του Champions League και τα πάντα κρέμονται σε μια λεπτή κλωστή.

Η Μπάγερν παίζει τα ρέστα της κόντρα στη Λάτσιο με στόχο να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ (0-1) και ένα πιθανός αποκλεισμός θα φέρει εκρήξεις στον πάγκο των Βαυαρών.

Με 800+ αγορές στη Novibet η ρεβάνς στο Μόναχο για τη φάση των «16» γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στο Champions League!

 


Μπάγερν – Λάτσιο: Ανάλυση, Παρουσίαση 05/03/2024

Στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας, η Μπάγερν υποδέχεται τη Λάτσιο με στόχο να γυρίσει το  εις βάρος της 0-1 από τη Ρώμη και να ρίξει βάλσαμο στις πληγές της.

Οι Γερμανοί μοιάζουν με καζάνι που βράζει και πλέον ελλοχεύει ο κίνδυνος μόλις για 2η φορά στις 12 τελευταίες σεζόν να μείνουν εκτός προημιτελικών του Champions League.

Η πορεία στην Bundesliga είναι απογοητευτική, αφού στα τελευταία 4 ματς η Μπάγερν μετράει μόλις μια νίκη.

Μετά την ισοπαλία (2-2) στο Φράιμπουργκ πλέον η κατάκτηση του τίτλου μοιάζει με όνειρο απατηλό καθώς βρίσκεται στο -10 από τη Λεβερκούζεν. Ενδεχόμενο αποκλεισμού από τη Λάτσιο στο Champions League ενδέχεται να φέρει και την απόλυση του Τόμας Τούχελ από τον πάγκο της Μπάγερν.

Ο Τούχελ παραμονή της αναμέτρησης τόνισε ότι η κατάσταση δεν είναι τόσο δύσκολη για τον ίδιο και υποστήριξε ότι οι παίκτες του είναι έτοιμοι για την ανατροπή.

«Δεν πιστεύω ότι θα είναι το τελευταίο μου ματς στον πάγκο. Εγώ πιστεύω στις δυνατότητές μου στην ομάδα και στην πρόκριση. Δεν με απασχολεί τι λένε άλλοι εντός ομάδας. Αύριο μετράει το κάθε δευτερόλεπτο κι αν κερδίσουμε τις μονομαχίες θα προκριθούμε. Στη Ρώμη κάναμε αρκετά λάθη τα ξέρουμε και θα τα διορθώσουμε», τόνισε ο Γερμανός coach της Μπάγερν.

Το γεγονός ότι το κλίμα στην Μπάγερν δεν είναι το καλύτερο δυνατό φάνηκε και από τη δήλωση του Ντε Λιχτ. Ο στόπερ των Βαυαρών τόνισε χαρακτηριστικά ότι «έχει ευθύνες ο προπονητής, όμως ανάλογες έχουμε κι εμείς οι παίκτες, βρισκόμαστε όλοι μαζί στα σκατά και πρέπει σαν γροθιά να κάνουμε τα πάντα για να βγάλουμε την ομάδα από το αδιέξοδο. Το ματς με τη Λάτσιο είναι κρίσιμο για όλους μας…».

Αγωνιστικά η Μπάγερν δεν υπολογίζει λόγω τραυματισμού τους Κομάν, Μπόι, Μαζραουί, ενώ τιμωρημένος είναι ο Ουπαμεκάνο. Επιστρέφει ο Σανέ, ενώ ο Γκνάμπρι μετά από καιρό μπήκε στην αποστολή, αλλά δεν πρόκειται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Πιθανή 11άδα: Νόιερ – Κίμιχ, Ντάιερ, Ντε Λιχτ, Γκερέιρο – Πάβλοβιτς, Γκορέτσκα – Σανέ, Μιλερ, Μουσιάλα – Κέιν

Η Λάτσιο στο Μόναχο παίζει τον δικό της τελικό και έχει μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί για πρώτη φορά μετά από 24 χρόνια στους «8» της διοργάνωσης.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι θα προσπαθήσει να αντιγράψει το πλάνο της πρώτης αναμέτρησης όταν και κλείδωσε τα επιθετικά ατού των Γερμανών. Οι Ιταλοί θέλουν μια άτυπη ρεβάνς και για τη σεζόν 2020/21 όταν στην ίδια φάση αποκλείστηκαν με δύο ήττες από την Μπάγερν (1-4, 2-1).

Η Λάτσιο στη Serie A βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας και την Παρασκευή φιλοξένησε τη Μίλαν. Εμεινε με 10 από το 57′ λόγω αποβολής του Πελεγκρίνι, δέχθηκε το γκολ στο 88′ και είδε άλλους δύο παίκτες της να αποβάλλονται στις καθυστερήσεις (Μάρουσιτς, Γκεντουζί).

Το τεχνικό επιτελείο της Λάτσιο αν εξαιρεσουμε την απουσία του μέσου Ροβέλα δεν αντιμετωπίζει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα.

Πιθανή 11άδα: Προβεντέλ – Μάρουσιτς, Φουέντες, Ρομανιόλι, Χισάι – Γκεντουζί, Βεσίνο, Λουίς Αλμπέρτο – Τακάνι, Άντερσον, Ιμόμπιλε.


Μπάγερν – Λάτσιο: Προγνωστικά 05/03/2024

Θα πέσουν κορμιά στο Μόναχο, αφού οι δυο ομάδες διεκδικούν με αξιώσεις πλέον την πρόκριση στους 8 του Champions League.

Για τη ρεβάνς στην Βαυαρία ανάμεσα σε Λάτσιο και Μπάγερν επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

To 1-0 υπέρ της Λάτσιο από το πρώτο ματς αύξησε τις ελπίδες πρόκρισης για τους Ιταλούς, ενώ το γεγονός ότι η Μπάγερν βρίσκεται σε μεγάλη αγωνιστική κρίση δείχνει ότι το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Οι Γερμανοί επιθετικά θα ρισκάρουν, ενώ δέχονται και με χαρακτηριστική ευκολία γκολ.

GOAL/GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 

Ένα από τους παίκτες που θα αναστατώσει την άμυνα της Λάτσιο θα είναι ο Τζαμάλ Μουσιάλα. Ο μεσοεπιθετικός της Μπάγερν σίγουρα θα φτιάξει φάσεις για τον Χάρι Κέιν, όμως αναμφισβήτητα θα κυνηγήσει και το γκολ.

ανυτιμε σκορερ μουσιαλα σε αποδοση 3.20

Οι Βαυαροί με δεδομένο ότι στην Bundesliga τα εχουν κάνει θάλασσα ψάχνουν εξιλέωση μέσω του Champions League. Περιμένουμε ότι μέσα στην καυτή τους έδρα θα ασκήσουν ασφυκτική πίεση από το πρώτο μέρος.

νικη μπαγερν στο ημιχρονο σε αποδοση 1.75  

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μπάγερν – Λάτσιο έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα

Champions League 2024/2025: Το νέο format, όλες οι αλλαγές

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ