el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μπάγερν – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση 05/04/2024

Η Μπάγερν υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (21:30) στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Euroleague. Για το σπουδαίο παιχνίδι στο Μόναχο ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Ο Παναθηναϊκός απέχει δύο βήματα από τη δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο και το πρώτο εξ αυτών έχει την ευκαιρία να το κάνει στο Μόναχο όπου αντιμετωπίζει την Μπάγερν στην προτελευταία στροφή του «μαραθωνίου».

Με 800+ αγορές στη Novibet και live streaming το σπουδαίο παιχνίδι στο Μόναχο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στην Euroleague!


Μπάγερν – Παναθηναϊκός: Ανάλυση, Παρουσίαση 05/04/2024

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν απέχει δύο βήματα από την κατάληψη της δεύτερης θέσης στην κανονική περίοδο, πίσω μόνο από τη Ρεάλ, που θα φέρει το μονοπάτι για το Final-4 του Βερολίνου ώστε να περάσει από το ΟΑΚΑ, με αντίπαλο που θα προκύψει από τα Play-in.

Η δραματική νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής επί της Βίρτους στην Μπολόνια με το buzzer beater του Κέντρικ Ναν έδωσε τη δυνατότητα στους «πράσινους» να ξεπεράσουν το θεωρητικά πιο δύσκολο εμπόδιο στην τελική ευθεία του «μαραθωνίου» και να διατηρήσουν την κατάσταση στα χέρια τους για το πλεονέκτημα έδρας.

Πλέον χρειάζονται άλλες δύο νίκες στις δύο στροφές που απομένουν για να εξασφαλίσουν τη δεύτερη θέση, με το πρώτο βήμα να είναι στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν.

Το «τριφύλλι» που έχει αντιδράσει με νοοτροπία νικητή μετά την ήττα στο ΣΕΦ, με 3/3 απέναντι σε Ερυθρό Αστέρα, Μπαρτσελόνα και Βίρτους θέλει το «διπλό» στο Bmw Park για να κάνει το πλέον καθοριστικό βήμα για τον στόχο του, καθώς την τελευταία αγωνιστική περιμένει την ουραγό Άλμπα στο ΟΑΚΑ.

Οι γηπεδούχοι του Πάμπλο Λάσο δεν τρέφουν ουσιαστικές ελπίδες για είσοδο στα Play-in, αλλά θα κυνηγήσουν τη νίκη για λόγους γοήτρου.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του καλείται να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά του και να ολοκληρώσει την κανονική περίοδο με «παράσημο» το θετικό εκτός έδρας πρόσημο, έχοντας 8-8 ως τώρα μακριά από το ΟΑΚΑ όπου έτσι κι αλλιώς οι εξάκις πρωταθλητές Ευρώπης έχουν ακόμα μεγαλύτερη δύναμη και ποντάρουν σε αυτήν ενόψει Playoffs, στο δρόμο για το Final-4.

Ο Εργκίν Αταμάν σχολίασε ενόψει της αποστολής στο Μόναχο πως «είναι ένα πολύ σημαντικό και πολύ δύσκολο ματς. Ακόμη και αν η Μπάγερν φαίνεται να έχει χάσει τους στόχους της για τα playoffs, έχει έναν από τους καλύτερους προπονητές της Ευρώπης. Σέβομαι πολύ τον coach Πάμπλο Λάσο. Διαθέτει εμπειρία ως ομάδα, παίζει στην έδρα της. Γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι.

Πρέπει να ξεκινήσουμε τον αγώνα όπως στην Μπολόνια και να μην επαναλάβουμε τα λάθη του β’ μέρους. Στο πρώτο ημίχρονο στην Ιταλία παίξαμε εξαιρετικά, αλλά δεν κάναμε το ίδιο και στο δεύτερο μέρος. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, για να προστατεύσουμε τη 2η θέση στη βαθμολογία. Έχουμε ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε.

Η Μπάγερν έχει έμπειρους παίκτες όπως ο Ιμπάκα, ο Λούτσιτς, ο Ουάιλερ – Μπαμπ, ο Φρανσίσκο. Δεν είναι μια ομάδα που μπορούμε να υποτιμήσουμε. Πρέπει να παίξουμε καλό μπάσκετ, να έχουμε επιθετική άμυνα και σωστή κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση».

nunn panathinaikos novibet

Οσο για το αν έχει χαρακτήρα «τελικού» τόνισε: «Όχι. Όμως, είναι το τελευταίο εκτός έδρας ματς. Πάντα τα εκτός έδρας είναι πιο δύσκολα, στο ΟΑΚΑ νιώθουμε μεγαλύτερη άνεση. Σε αυτή την Euroleague, μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, δεν μπορείς να πεις ότι κάτι έχει τελειώσει. Αυτό το παιχνίδι για εμάς είναι “must-win”, μετά θα δούμε για το επόμενο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ».

Για το ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός να κλείσει τα εκτός έδρας παιχνίδια για πρώτη φορά με θετικό πρόσημο απάντησε: «Το ρεκόρ στα εκτός έδρας ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή. Δεν σημαίνει κάτι για εμένα. Προσωπικά, το πιο σημαντικό είναι να τερματίσουμε τη regular season σε αυτή τη δεύτερη θέση. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας, που πρέπει να πάρουμε. Οι άλλες ομάδες, οι αντίπαλοί μας που παλεύουν για τις πρώτες τέσσερις θέσεις, θα έχουν εξίσου δύσκολα ματς. Θεωρώ πως αυτή τη χρονική στιγμή κανείς δεν μπορεί να χάσει τα “εύκολα” ματς. Για εμάς είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας. Όσο για το ρεκόρ, για εμένα το μόνο ρεκόρ στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ είναι να παίζεις στο Final Four και να κερδίζεις τον τίτλο».

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα μπάσκετ παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.

Τη σπουδαία αναμέτρηση στο Μόναχο, όπως και όλα τα παιχνίδια της Euroleague μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του Novibet ΤV, όπου παίζεις χωρίς να χάνεις λεπτό δράσης! Μέσα απ’ το πληρέστατο πακέτο Live Streaming ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ποντάρει χωρίς να βγαίνει από το full-screen περιβάλλον (Full Screen Betting).


Μπάγερν – Παναθηναϊκός: Τι έκαναν την προηγούμενη αγωνιστική 05/04/2024

Η Μπάγερν προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να σταματήσει την Μπαρτσελόνα (79-87) και πλέον συνεχίζει με ρεκόρ 13-19, παρά τους 17 πόντους από Γουάιλερ-Μπαμπ και Ιμπάκα (12 ριμπάουντ).

Τα ομαδικά στατιστικά της Μπάγερν: 20/39 δίποντα, 9/25 τρίποντα, 12/15 βολές, 35 ριμπάουντ, 21 ασίστ, 4 κλεψίματα, 4 κοψίματα, 15 λάθη.

Το καλάθι του Κέντρικ Ναν στο φινάλε έδωσε στον Παναθηναϊκό μια πολύ μεγάλη νίκη στην Μπολόνια (79-81), τον ανέβασε στο 21-11 και του έδωσε τη δυνατότητα να ορίζει εκείνος την τύχη του στην κούρσα για το πλεονέκτημα έδρας και τη δεύτερη θέση.

Η ομάδα του Αταμάν που ήταν εξαιρετική στο πρώτο ημίχρονο (39-51) αλλά είχε εκ διαμέτρου αντίθετη απόδοση στο δεύτερο 20λεπτο, άντεξε και θριάμβευσε χάρη στους 20 πόντους του Σλούκα, τους 16 του Ναν αλλά και τους 13 του πληθωρικού Γκραντ.

Τα ομαδικά στατιστικά του Παναθηναϊκού: 20/38 δίποντα, 11/26 τρίποντα, 8/15 βολές, 33 ριμπάουντ, 13 ασίστ, 5 κλεψίματα, 1 κόψιμο, 8 λάθη.


Μπάγερν – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά 05/04/2024

Δοκιμασία στο Μόναχο για τον Παναθηναϊκό που θέλει να κάνει το πρώτο από τα δύο βήματα για τη δεύτερη θέση. Το «τριφύλλι» με την ψυχολογία στα ύψη, την κλάση του, αλλά και το εντυπωσιακό παρών του κόσμου που θα στηρίξει σε άλλο ένα ματς εκτός ΟΑΚΑ, έχει ασφαλώς το πάνω χέρι για τη νίκη.

ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΕ ΧΑΝΤΙΚΑΠ -6.5 ΠΟΝΤΩΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.88 ΣΤΗ NOVIBET

Οι «πράσινοι» που μετρούν τρεις σερί νίκες μετά την ήττα στο ΣΕΦ (με Ερυθρό Αστέρα, Μπαρτσελόνα, Βίρτους) έχουν μπροστάρη τον αρχηγό, Κώστα Σλούκα που κάνει τις καλύτερες εμφανίσεις της σεζόν, στο πλέον κρίσιμο σημείο της σεζόν. Στο 3/3 της ομάδας ο Σλούκας μετράει μεταξύ άλλων 6.7 ασίστ.

ΣΛΟΥΚΑΣ OVER 5.5 ΑΣΙΣΤ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.86 ΣΤΗ NOVIBET 

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας με το καλύτερο σημείο από το κουπόνι στοιχήματος!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μπάγερν – Παναθηναϊκός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ