el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μπάγερν – Παρί: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 08/03/2023

Παράσταση αστέρων στον Μόναχο με φόντο την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League! Την Τετάρτη (22:00) Μπάγερν και Παρί διασταυρώνουν τα ξίφη τους στη φάση των «16» της διοργάνωσης και η ομάδα που θα προκριθεί θα συνεχίσει να ονειρεύεται την κατάκτηση του τροπαίου.

Οι Βαυαροί έχουν στα χέρια τους το υπέρ τους αποτέλεσμα (0-1) της πρώτης αναμέτρησης, όμως όταν απεναντί στου υπάρχουν οι Μέσι και Μπαπέ τότε δεν μπορείς να αισθάνεσαι σίγουρος για τίποτα.

Με 800+ αγορές στη Novibet η σπουδαία αναμέτρηση στο «Allianz Arena» γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Champions League!

 


Μπάγερν – Παρί: Ανάλυση, Παρουσίαση 08/03/2023

Η Μπάγερν, μετά το υπέρ της 1-0 στο Παρίσι, είναι φαβορί και φιλοδοξεί μέσα στην έδρα της να επιβεβαιώσει την εξαιρετική παράδοση (20/22) που την θέλει σε «νοκ άουτ» φάση να σφραγίζει την πρόκριση όταν έχει επικρατήσει στο πρώτο παιχνίδι.

Ένα από τα μεγάλα όπλα των Βαυαρών στη φετινή τους πορεία είναι η άμυνα. Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν έχει δεχθεί γκολ (2) μόλις σε ένα από τα επτά ματς στο φετινό Champions League, ενώ μετράει μόνο νίκες (7/7). Τα παραπάνω νούμερα συγκρίνονται μόνο με τη σεζόν (2019/20) που η Μπάγερν κατάκτησε το βαρύτιμο έπαθλο.

Στην Bundesliga, η Μπάγερν οδηγεί την κούρσα με συγκάτοικο την Ντόρτμουντ και το περασμένο Σάββατο επικράτησε 1-2 στη Στουτγκάρδη. Στο απουσιολόγιο των Γερμανών βρίσκονται οι Νόιερ, Ερνάντεζ και Παβάρντ, ενώ ο Μανέ είναι ανέτοιμος για 90 λεπτά.

bayern nagelsmann novibet

Ο προπονητής της Μπάγερν, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, μίλησε παραμονή του ματς για το τεράστιο κίνητρο που έχουν οι ποδοσφαιριστές του για την πρόκριση και στάθηκε στον Μπαπέ.

«Η Παρί χρειάζεται ένα γκολ για να μας ισοφαρίσει, άρα περιμένω ότι από την αρχή θα μας πιέσουν με στόχο να σκοράρουν. Στο πρώτο παιχνίδι δεν είχαν σε καλό βαθμό ετοιμότητας τον Μπαπέ, τώρα όμως είναι πανέτοιμος και η παρουσία του σημαίνει ότι θα παίξουν πιο επιθετικά σε σχέση με την εικόνα τους στο Παρίσι.

Κλειδί της αναμέτρησης θα είναι ο έλεγος του ρυθμού και οι μονομαχίες στη μεσαία γραμμή. Θέλουμε την πρόκριση και στόχος μας είναι να φτάσουμε μακριά στη διοργάνωση. Στην ομάδα βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση κι ο ένας παίζει για τον άλλον», υποστήριξε ο Νάγκελσμαν.

Η Παρί μπορεί να ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι, όμως άπαντες πιστεύουν στην ανατροπή. Οι Γάλλοι φιλοδοξούν να επαναλάβουν τον θρίαμβο της σεζόν 2020/21 όταν και σταμάτησαν το νικηφόρο σερί της Μπάγερν μέσα στο Μόναχο με σκορ 2-3.

Οι Μέσι, Μπαπέ είναι πανέτοιμοι και θέλουν να οδηγήσουν την Παρί στο μεγάλο τελικό. Ο Μπαπέ αποτελεί τον «Νο1» κίνδυνο για την άμυνα των Βαυαρών, αφού στην περασμένη επίσκεψη στο Μόναχο σκόραρε δύο φορές. Από την πλευρά του ο Μέσι στο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει 7 φορές τους Βαυαρούς και ο απολογισμός του είναι 4 γκολ και 2 ασίστ.

Ο τρίτος της παρέας, Νεϊμάρ, τέθηκε «νοκ άουτ» για το υπόλοιπο της σεζόν.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας στη Ligue 1 βρίσκονται στην κορυφή στο +8 από την Μαρσέιγ και το Σάββατο νίκησαν 4-2 τη Ναντ.

galtier psg novibet

O προπονητής της Παρί, Κριστόφ Γκαλτιέ, αναγνωρίζει τις δυσκολιες της αναμέτρησης, όμως ξέρει ότι οι παίκτες τους ζουν και αναπνέουν για τα μεγάλα παιχνίδι. Μάλιστα παραμονή της αναμέτρησης, υποστήριξε:

«Αντιμετωπίζουμε μια από τις καλύτερες και πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης. Πρέπει να ανατρέψουμε το εις βάρος μας σκορ. Παρά τα προβλήματα, διαθέτουμε το υλικό για να τα καταφέρουμε και οι παίκτες μου θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση». 

Το σύνθημα για την ανατροπή έδωσε και ο Λιονέλ Μέσι σε συνεντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Παρί.

«Στο γαλλικό πρωτάθλημα έχουμε χτίσει σερί νικών και βρισκόμαστε στην πρώτη θέση, όμως αυτό που θέλουμε είναι να γυρίσουμε το παιχνίδι με την Μπάγερν και να προκριθούμε. Αυτός είναι ο στόχος όλων μας.

Είναι σημαντικό να παίξουμε στο Μόναχο με το πνεύμα του νικητή. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι και όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες σ’ ενα γήπεδο που δεν κερδίζεις εύκολα. Θέλουμε να συνεχίσουμε το ταξίδι μας στο Champions League», τόνισε ο Μέσι.


Μπάγερν – Παρί: Στατιστικά, Προϊστορία 08/03/2023

  • Τα στατιστικά της πρώτης αναμέτρησης στο Παρίσι δείχνουν ότι η Μπάγερν δικαώς επικράτησε με 0-1. Οι Βαυαροί είχαν την κατοχή της μπάλας (54%) δημιούργησαν 18 τελικές προσπάθειες και οι 7 ήταν στην εστία. Η Παρί ξύπνησε στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης ανέβασε την κατοχή της στο 46% και έκανε 9 τελικές με 4 στην εστία. Οι κίτρινες κάρτες έληξαν 2-2, ο Παβάρντ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα.
  • Η Μπάγερν στη φάση των ομίλων έκανε επίδειξη δύναμης. Οι Βαυαροί πέτυχαν το απόλυτο με 6 νίκες σε ισάριθμα ματς και επιθετικά πυροβολούσαν. Ενδεικτικά πέτυχαν 18 γκολ και δέχθηκαν μόλις 2 τέρματα.
  • Η Παρί στον όμιλο τερμάτισε ισόβαθμη στην κορυφή με την Μπενφίκα και αήττητη με 4 νίκες, 2 ισοπαλίες. Ωστόσο, πήρε τη 2η θέση λόγω των κίτρινων καρτών και  σε όλα τα υπόλοιπα ισοβαθμούσε με τους Αετούς της Λισαβόνας.
  • Η Παρί σε κανέναν αποό τα φετινά ματς στο Champions League δεν έχει καταφέρει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της. Μάλιστα τα 6 από τα 7 έχουν λήξει Goal.
  • Στο head to head το συγκεκριμένο ζευγάρι έχει συναντηθεί αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια. Το 2020 βρέθηκαν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στη Λισαβόνα και η Μπάγερν επικράτησε 1-0 κατακτώντας το 6ο Champions League της ιστορίας της. Προ διετίας συναντληθηκαν στη φάση των «8» και η Παρί πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά. Με πρωταγωνιστή τον Μπαπέ επικράτησε 3-2 στο Μόναχο και στη συνέχεια ηττήθηκε 1-0 στο Παρίσι.


Μπάγερν – Παρί: Προγνωστικά 08/03/2023

Οι δύο ομάδες έχουν υψηλές βλέψεις στι διοργάνωση και η ρεβάνς στο Μόναχο αναμένεται με κομμένη την ανάσα. Για το μεγάλο παιχνίδι στο «Allianz Arena» επιλάξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η Παρί με δεδομένο ότι βρίσκεται πίσω στο σκορ (0-1) από το πρώτο παιχνίδι θα κληθεί μέσα στο Μόναχο να επιτεθεί. Οι Βαυαροί μέσα στην έδρα τους δεν πρόκεται να κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια και τα πάντα σινηγορούν ότι το παιχνίδι θα έχει γρήγορο ρυθμό και περισσότερα γκολ σε σχέση με το αντίστοιχο στο Παρίσι.

2-3 ΣΥΝΟΛΟ ΓΚΟΛ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20 ΣΤΗ NOVIBET

Επιθετικά το βάρος στην επιθετική γραμμή της Παρί θα πέσει στον Κίλιαν Μπαπέ. Ο Γάλλος σταρ στο πρώτο ματς αγωνίστηκε στο τελευταίπο τέταρτο της αναμέτρησης και τρόμαξε αρκετές φορές την άμυνα της Μπάγερν. Αυτή τη φορά θα ξεκινήσει από την αρχή και σίγουρα θα δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα των Βαυαρών. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι την περασμένη φορά μέσα στο Μόναχο ο Μπαπέ σκόραρε δύο φορές!

ΑΝΥΤΙΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΜΠΑΠΕ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40 ΣΤΗ NOVIBET 

Το ματς θα έχει αγωνιστική ένταση και θα υπάρξουν δύσκολες φάσεις και στις δύο εστίες.

ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.95 


Μπάγερν: Απουσίες & Ενδεκάδα 08/03/2023

Ο Νάγκελσμαν για ακόμη μια φορά θα παρατάξει την ομάδα του χωρίς τους Νόιερ και Ερνάντεζ, οι οποίοι εδω και καιρό είναι τραυματίες. Τιμωρημένος είναι ο Παβάρντ και τη θέση του θα καλύψει στην άμυνα ο 22χρονος Στάνισιτς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ζόμερ – Στάνισιτς, Ουπαμεκανό, Ντε Λιχτ, Ντέιβις – Κίμιχ, Γκορέτσκα – Μουσιάλα, Κομάν, Μίλερ – Τσούπο Μοτίνγκ.

Παρί: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 08/03/2023

Επιθετικά το βάρος θα πέσει στους Μέσι, Μπαπέ, ενώ ο Νεϊμάρ τραυματίστηκε βγήκε νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν. Εκτός είναι ο αμυντικός Κιμπέμπε, ενώ οι Χακίμι και Μαρκίνιος ξεπέρασαν τα προβλήματα και είναι διαθέσιμοι.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Ντοναρούμα – Ντανίλο Περέιρα, Ράμος, Μαρκίνιος – Χακίμι, Μέντες, Βεράτι, Βιτίνια, Φαμπιάν Ρουίθ – Μέσι, Μπαπέ.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ