el
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Βέλγιο – Μαρόκο: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 27/11/2022

Ακόμη ένα βήμα προς την πρόκριση θέλει να κάνει το Βέλγιο στη δεύτερη αγωνιστική του 6ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στον αγώνα με το Μαρόκο (27/11, 15:00). Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεζ πέρασε διά… πυρός και σιδήρου από τον Καναδά και τώρα θέλει ακόμη μία νίκη, με την οποία θα πάρει το εισιτήριο για τους «16».

Το Μαρόκο από την άλλη άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις κόντρα στην Κροατία. Δε φοβήθηκε το ματς σε κανένα σημείο του και μάλιστα θα μπορούσε ακόμη και να πάρει τη νίκη, αν οι επιθετικοί του ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας του Βελγίου απέναντι στο Μαρόκο γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο!


Βέλγιο – Μαρόκο: Ανάλυση & Παρουσίαση 27/11/2022

Από άποψη αποτελέσματος, η νίκη κόντρα στον Καναδά ήταν το ζητούμενο για το Βέλγιο. Η ευρωπαϊκή ομάδα ήθελε να μπει με το δεξί στις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ειδικά από τη στιγμή που η Κροατία είχε μείνει στην ισοπαλία, λίγες ώρες νωρίτερα.

Ο Ρομπερτο Μαρτίνεζ ήθελε τη νίκη έστω και με… μισό μηδέν, αναλογιζόμενος και το γεγονός ότι έπαιζε χωρίς τον Ρομέλου Λουκάκου που είναι τραυματίας. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι περίμενε καλύτερα εμφάνιση και πιο εύκολη νίκη κόντρα στους Καναδούς.

Οι τρεις βαθμοί είναι σίγουρα πολύ σημαντικοί, όμως η εμφάνιση του Βελγίου κόντρα στον Καναδά προβλημάτισε σε μεγάλο βαθμό τον Ισπανό προπονητή. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο η εικόνα του Βελγίου ήταν μία απογοήτευση.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν πολύ μεγάλα προβλήματα στην ανασταλτική λειτουργία και ο αντίπαλος κατάφερε να δημιουργήσει πολλές φάσεις στην εστία του Κουρτουά. Μάλιστα ο Βέλγος γκολκίπερ κράτησε ανέπαφη την εστία του από πολύ νωρίς, αποκρούοντας το πέναλτι που εκτέλεσε ο Ντέιβις στο 10’.

belgium morocco1 27112022 novibet

Το πρώτο ημίχρονο ήταν συνολικά ένας επιθετικός μονόλογος του Καναδά, που μάλιστα ζητάει κι άλλα δύο πέναλτι και ενδεχομένως να έχει δίκιο, αλλά η ομάδα που κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ ήταν το Βέλγιο.

Στο 44’ ο Ντε Μπρόινε βρήκε με μία μεγάλη μπαλιά τον Μπατσουαγί, ο οποίος έστειλε με δυνατό σουτ την μπάλα στα δίχτυα. Αυτό το γκολ έφτανε στο Βέλγιο για να πάρει την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση και να το βοηθήσει να αναδιοργανωθεί εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Το Μαρόκο έκανε ουσιαστικά μία αντίστοιχη εμφάνιση κόντρα στην Κροατία, με αυτή που έκανε ο Καναδάς, απέναντι στο Βέλγιο. Όπως και οι Βορειοαμερικανοί, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε, αλλά τουλάχιστον δε δέχθηκε γκολ και έφυγε από το γήπεδο με το βαθμό της ισοπαλίας.

Το Μαρόκο μπήκε στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου για να αντιμετωπίσει τη φιναλίστ της προηγούμενης διοργάνωσης και μία από τις καλές ομάδες του τουρνουά, χωρίς κανένα φόβο και με περίσσιο θράσος.

belgium morocco4 27112022 novibet

Οι Αφρικανοί έχουν άλλωστε ένα πολύ καλό σύνολο. Στα προκριματικά τερμάτισαν πρώτοι στον όμιλο με έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και 20-1 τέρματα. Στον επόμενο γύρο εξασφάλισαν την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο αποκλείοντας σε διπλά παιχνίδια το Κονγκό.

Αρχικά πήραν ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας και στη συνέχεια μέσα στην έδρα τους στην Καζαμπλάνκα επικράτησαν με 4-1, σφραγίζοντας με πανηγυρικό τρόπο το εισιτήριο για την τελική φάση του Μουντιάλ.

Η τελευταία τους ήττα σε επίσημο παιχνίδι ήταν τον περασμένο Ιανουάριο στα προημιτελικά του Κόπα Άφρικα από τη φιναλίστ Αίγυπτο, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν εννέα παιχνίδια (επίσημα και φιλικά), στα οποία το Μαρόκο έχει πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα (5-3-1).

Μετά την ισοπαλία που απέσπασε από την Κροατία, το Μαρόκο κρατάει πλέον την τύχη στα χέρια του. Το παιχνίδι με το Βέλγιο έχει κομβικό χαρακτήρα. Οι Αφρικανοί μπορούν ακόμη και με ήττα να μείνουν ζωντανοί και να τα παίξουν όλα για όλα στο τελευταίο αγώνα με τον Καναδά.


Βέλγιο – Μαρόκο: Στατιστικά & Προϊστορία 27/11/2022

  • Τρία παιχνίδια έχουν δώσει στο παρελθόν το Βέλγιο με το Μαρόκο. Το πρώτο ήταν για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1994 στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, όπου επίσης βρέθηκαν στον ίδιο όμιλο. Τότε το παιχνίδι έληξε με νίκη υπέρ των Βέλγων (1-0)
  • Τα επόμενα δύο ήταν φιλικά. Το πρώτο έγινε το 1999 και το Βέλγιο νίκησε 4-0 και το δεύτερο έγινε το 2008 και νίκησε 4-1 το Μαρόκο. Και τα δύο φιλικά έγινε επί βελγικού εδάφους.
  • Το Βέλγιο έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του το τελευταίο διάστημα. Στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια του μετράει δύο ήττες από Ολλανδία και Αίγυπτο, ενώ έχει και τέσσερα Under στα έξι πιο πρόσφατα.
  • Το Μαρόκο έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του, στα πέντε πιο πρόσφατα ματς -δηλαδή μετράει ισάριθμα No Goal- και σε αυτά τα παιχνίδια έχει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Δείτε εδώ τους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

belgium morocco5 27112022 novibet


Βέλγιο – Μαρόκο: Προγνωστικά 27/11/2022

Το γεγονός ότι θα απουσιάσει και πάλι ο Λουκάκου δυσκολεύει αρκετά την αποστολή του Βελγίου κόντρα στο Μαρόκο, αλλά οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν μόνο νίκη. Κι αυτό γιατί δε θέλουν να μπουν σε περιπέτειες την τελευταία αγωνιστική, όταν και θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την Κροατία. Ο άσος πληρώνει καλά.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΣΟ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.05

Το παιχνίδι αναμένεται να είναι αρκετά κλειστό, αφού καμία από τις δύο ομάδες δε θέλει να ξεφύγει και να χάσει τον έλεγχο. Προτεραιότητα θα έχει η διαφύλαξη του μηδέν στην άμυνα και γι’ αυτό το λόγο το Under 2,5 δείχνει να είναι εξαιρετική επιλογή.

Η ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ UNDER 2,5 ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.77

Ειδικά στο πρώτο σκέλος του αγώνα και οι δύο αντίπαλοι θα είναι πολύ προσεκτικοί. Τόσο το Βέλγιο όσο και το Μαρόκο αναμένεται να περιμένουν τον αντίπαλο και θα προσπαθήσουν να αποφύγουν τα λάθη. Το παιχνίδι θα έχει γκολ, αλλά μετά το ημίωρο.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΓΚΟΛ ΜΕΤΑ ΤΟ 28’ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.09


Βέλγιο: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 27/11/2022

Το μεγάλο πρόβλημα στο Βέλγιο είναι φυσικά η απουσία του Ρομέλου Λουκάκου. Ο επιθετικός της Ίντερ δε θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ούτε κόντρα στο Μαρόκο.

Μάλιστα οι εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου του Βελγίου ανέφεραν ότι λογικά θα είναι διαθέσιμος μετά τη φάση των ομίλων. Κι αυτό λογικά, όχι σίγουρα.

Αυτό είναι το μοναδικό πρόβλημα για τον Ρομπέρτο Μαρτίνεζ, αλλά και το πιο σημαντικό συνάμα. Το αρχικό σχήμα δεν αναμένεται να έχει αλλαγές.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Κουρτουά – Ντεντόνκερ, Αλντερβάιλερντ, Βερτόγκεν – Τίλεμανς, Βίτσελ, Καστάνιε, Καράσκο – Εν. Αζάρ, Ντε Μπρόινε, Μπατσουαγί.

belgium morocco2 27112022 novibet


Μαρόκο: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 27/11/2022

Μία αντίστοιχα σημαντική απουσία έχει όμως και το Μαρόκο, καθώς ο αμυντικός Μαζράουι τραυματίστηκε κόντρα στην Κροατία και είναι εξαιρετικά αμφίβολος.

Η λογική λέει ότι ο Ουαλίντ Ρεντραγκί δε θα ρισκάρει να τον χρησιμοποιήσει -όχι βασικό τουλάχιστον- και θα τον προστατεύει για να τον έχει έτοιμο στο τρίτο πολύ καθοριστικό παιχνίδι με τον Καναδά.

Αμφίβολοι είναι επίσης ο μέσος Αμαλά και ο επιθετικός Εζαλζουλί, οι οποίοι θέτουν υποψηφιότητα ακόμη και για το αρχικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπόνο – Χακίμι, Αγκέρντ, Σαΐς, Ατιγιά Αλάχ – Ουνάχι, Άμραμπατ, Αμαλά – Ζίγιες, Εν Νεσίρι – Μπουφάλ.


Διαβάστε ακόμη…worldcup novibetΠρογνωστικά Μουντιάλ 2022 – Στοίχημα Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ