el
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Μπενφίκα – Ντιναμό Κιέβου: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 23/08/2022

Αν υπάρχει ένα ματς, όπου μία ομάδα ξεχωρίζει και είναι φαβορί για την πρόκριση, αυτή είναι αναμφισβήτητα, η Μπενφίκα. Η πορτογαλική ομάδα υποδέχεται την Ντιναμό Κιέβου την Τετάρτη (23/08, 22:00) για να σφραγίσει τη θέση της στους ομίλους του Champions League.

Το πρώτο παιχνίδι, το οποίο διεξήχθη στην Πολωνία -συγκεκριμένα στο Λοτζ- και όχι φυσικά στην Ουκρανία, λόγω του πολέμου, βρήκε νικήτρια την Μπενφίκα με 2-0. Οι «αετοί» της Λισσαβώνας πήραν ένα καθαρό σκορ, που τους φέρνει αγκαλιά με την πρόκριση.

Η Ντιναμό Κιέβου διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο, όπως φάνηκε και στα προκριματικά μέχρι στιγμής, όμως η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δύο ομάδων. Οι γηπεδούχοι είναι πολύ καλύτεροι, με πολύ πιο ποιοτικό ρόστερ και περισσότερες λύσεις από τον πάγκο.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση της Μπνφίκα απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Champions League!


Μπενφίκα – Ντιναμό Κιέβου: Ανάλυση & Παρουσίαση 23/08/2022

Η Μπενφίκα είναι ομάδα που μπορεί να φτάσει πολύ μακριά φέτος και η αλήθεια είναι ότι τα παιχνίδια στα προκριματικά έχουν σχετικά… διαδικαστικό χαρακτήρα για τους Πορτογάλους.

Αυτό φάνηκε και κόντρα στη Μίντιλαντ στον τρίτο προκριματικό γύρο, αλλά και απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου, την περασμένη εβδομάδα για τα play off του Champions League.

Με αντίπαλο τη Μίντιλαντ, η Μπενφίκα έφτασε στην πρόκριση και μάλιστα με δύο νίκες. Αρχικά νίκησε 4-1 εντός έδρας, ενώ στον επαναληπτικό στη Δανία, πήρε και δεύτερη νίκη. Αυτή τη φορά επικρατώντας με 3-1.

Οι Πορτογάλοι γνώριζαν εξ αρχής ότι η Ντιναμό Κιέβου έχει καλύτερη δυναμική από τους Δανούς. Ωστόσο, αυτό δεν άλλαξε ούτε στο ελάχιστο τα πλάνα του Ρόγκερ Σμιντ. Ο Γερμανός προπονητής δεν κράτησε πίσω τους παίκτες του. Έπαιξε και πάλι φουλ επίθεση και δικαιώθηκε.

Μόλις στο 9’ του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι αναπτύχθηκαν ιδανικά, αρχίζοντας από την αριστερή πλευρά τους την επίθεση. Με παράλληλο ποδόσφαιρο και ωραία κίνηση στο χώρο, ο δεξιός οπισθοφύλακας Ζιλμπέρτο προωθήκε και έφτασε έξω από την περιοχή, όπου με δυνατό βολέ έκανε το 0-1.

Η Μπενφίκα δεν κατέβασε ταχύτητα. Απεναντίας συνέχισε να πιέζει τους γηπεδούχους και στο 37’, εκμεταλλευομένη και το λάθος γύρισμα από τους Ουκρανούς ο Γκονσάλο Ράμος πέτυχε το 0-2.

Η Ντιναμό Κιέβου προσπάθησε να απαντήσει και το μόνο που κατάφερε ήταν να βρει κάποια ελεύθερα σουτ έξω από την περιοχή. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος όμως ήταν σε εξαιρετική μέρα και όπου χρειάστηκε πραγματοποίησε εξαιρετικές αποκρούσεις.

Η Μπενφίκα θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλα τέρματα στο υπόλοιπο του αγώνα, αλλά οι παίκτες της δεν ήταν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και το 0-2 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Το πρωτάθλημα στην Πορτογαλία έχει ξεκινήσει κανονικά, αλλά η Μπενφίκα δεν έπαιξε το περασμένο Σαββατοκύριακο και το παιχνίδι της με την Πάκος Φερέιρα, θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα (30/08).

Έτσι οι παίκτες του Ρόγκερ Σμιντ θα έχουν μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες εν όψει της ρεβάνς.

benfica dynamokyiv4 23082022 novibet

Η Ντιναμό Κιέβου από την πλευρά της, γνωρίζει ότι έχει να ανέβει ένα… βουνό εν όψει του επαναληπτικό στη Λισσαβώνα. Το ουκρανικό πρωτάθλημα αρχίζει το προσεχές Σαββατοκύριακο, έτσι οι Ουκρανοί ξεκουράστηκαν εν όψει του επαναληπτικού.

Κάτι που προφανώς είχαν ανάγκη, αν αναλογιστεί κανείς, ότι μέχρι στιγμής στα προκριματικά, έχουν δύο ματς που έχουν πάει στην παράταση. Αρχικά με τη Φενερμπαχτσέ στην Τουρκία, όπου πήραν την πρόκριση 2-1 και στη συνέχεια με το ίδιο σκορ και πάλι στην παράταση, απέναντι στην Στουρμ Γκρατς στην Αυστρία.

Πάντως στα δύο πρώτα ζευγάρια, είχαν πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα τους και ο αντίπαλος ήταν πιο πολύ στα μέτρα τους. Τώρα έχουν πολύ πιο δύσκολη αποστολή.


Μπενφίκα – Ντιναμό Κιέβου: Στατιστικά & Προϊστορία 23/08/2022

  • Τρία παιχνίδια έχουν γίνει μεταξύ των δύο ομάδων στην Πορτογαλία και τα τρία έληξαν υπέρ των γηπεδούχων.
  • Η Μπενφίκα έχει ισάριθμες νίκες, με 8-0 γκολ και μάλιστα η πιο πρόσφατη επικράτηση ήταν πέρυσι, για τον 5ο όμιλο του Champions League, όταν νίκησε με 2-0. Τα γκολ είχαν πετύχει ο Ουκρανός Γιάρεμτσουκ και ο Ζιλμπέρτο.
  • Πέντε επίσημα παιχνίδια σε Πορτογαλία και Champions League έχει δώσει έως τώρα η Μπενφίκα. Έχει ισάριθμες νίκες με 14-2 γκολ!
  • Τα δύο εξ αυτών ήταν εντός έδρας και στα δύο πέτυχε από τέσσερα γκολ (4-1 τη Μίντιλαντ και 4-0 την Αρούκα).
  • Και στα δύο επίσημα ματς που έδωσε μέχρι στιγμής η Ντιναμό Κιέβου, μακριά από την έδρα της, κατάφερε να πετύχει γκολ. Το ένα έληξε 1-1 (άρα Goal) και το άλλο 1-0 (No Goal και Under). Και τα δύο όμως κρίθηκαν στην παράταση.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

benfica dynamokyiv5 23082022 novibet


Μπενφίκα – Ντιναμό Κιέβου: Προγνωστικά 23/08/2022

Χωρίς αντίπαλο παίζει μέχρι στιγμής η Μπενφίκα στα προκριματικά. Η Ντιναμό Κιέβου είναι αρκετά καλή ομάδα, αλλά δεν μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια τους «αετούς». Από τη στιγμή που δεν κατάφερε να κάνει κάτι καλό στο πρώτο ματς, τώρα είναι πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα στη Λισσαβώνα. Ο άσος δεν αξίζει, πάμε στο 1/1 ημίχρονο/τελικό.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ 1/1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ/ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00

Η Μπενφίκα σκοράρει με τρομερή συχνότητα και το ίδιο περιμένουμε να συμβεί και στον επαναληπτικό με την Ντιναμό Κιέβου. Ωστόσο, οι Ουκρανοί δεν είναι αδιάφοροι και θα κυνηγήσουν το γκολ για να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους.

Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ OVER 2,5 ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1,72

Τέλος, ο Ράφα Σίλβα είναι ένα πολύ κινητικός εξτρέμ, που βρίσκεται μέσα στις περισσότερες φάσεις που δημιουργεί η ομάδα του. Η απόδοση να σκοράρει είναι πολύ καλή!

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΡΑΦΑ ΣΙΛΒΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25


Μπενφίκα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 23/08/2022

Δεδομένα είναι τα προβλήματα για τον Ρόγκερ Σμιντ, τα οποία μάλιστα δεν επηρεάζουν καθόλου τις επιλογές του για το αρχικό σχήμα.

Οι δύο απόντες είναι οι Βερίσιμο και Βίκτορ, οι οποίοι απέχουν εδώ και πολύ μεγάλο διάστημα, λόγω τραυματισμού.

Με δεδομένο ότι δεν υπήρχε και παιχνίδι πρωταθλήματος είναι πολύ πιθανό, ο Γερμανός προπονητής να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Βλαχοδήμος – Ζιλμπέρτο, Οταμέντι, Μοράτο, Γκριμάλντο – Λουίς, Φερνάντεζ – Ζοάο Μάριο, Ράφα Σίλβα, Νέρες – Ράμος.

benfica dynamokyiv1 23082022 novibet


Ντιναμό Κιέβου: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 23/08/2022

Αντίθετα, ο Μιρτσέα Λουτσέσκου έχει δύο σημαντικές επιστροφές που μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα του.

Οι μέσοι Σίντορτσουκ και Χαρμάς είναι εκ νέου διαθέσιμοι, αφού εξέτισαν την ποινή τους, στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στην Πολωνία.

Ωστόσο είναι πολύ δύσκολο να βρουν θέση στο αρχικό σχήμα. Ο Λουτσέσκου έχει πάρει τις αποφάσεις του και λογικά δε θα διαφοροποιήσει σημαντικά την ενδεκάδα.

Μακροχρόνιες είναι οι απουσίες του αμυντικού Κόστεβιτς και του επιθετικού Σουπριάγια, οι οποίες δεν επηρεάζουν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Μπούστσαν – Κεντριόζα, Ζαμπάρνι, Σιρότα, Ντούμπιντσακ – Σαπαρένκο, Αντριγέφσκι, Σεπελίεφ, Τσιγκάνκοφ – Μπουγιάλσκι, Μπεσεντίν.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ