el
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Βραζιλία – Ελβετία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 28/11/2022

Η Βραζιλία έδειξε την πρώτη αγωνιστική κόντρα στη Σερβία για ποιο λόγο θεωρείται το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ. Τώρα στη δεύτερη με αντίπαλο την Ελβετία (28/11, 18:00), θέλει να σφραγίσει την πρώτη θέση και να στρέψει πλέον την προσοχή της, στα νοκ άουτ παιχνίδια.

Η Ελβετία έκανε το καθήκον της στην πρεμιέρα και μπορεί να δυσκολεύτηκε λίγο, αλλά εν τέλει κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο του Καμερούν. Το παιχνίδι κόντρα στη «σελεσάο» είναι πολύ δύσκολο, αλλά τουλάχιστον γνωρίζει πως και σε περίπτωση ήττας μπορεί να παίξει την πρόκριση, την τελευταία αγωνιστική με τη Σερβία.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας της Βραζιλίας απέναντι στην Ελβετία γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο!


Βραζιλία – Ελβετία: Ανάλυση & Παρουσίαση 28/11/2022

Η Βραζιλία ταξίδεψε στο Κατάρ έχοντας τον αέρα του απόλυτου φαβορί. Αυτό προέκυπτε από την εικόνα της στα προκριματικά του ομίλου της Νοτίου Αμερικής, από το τρομερό ρόστερ που διαθέτει, αλλά και από το γεγονός ότι όλες οι στοιχηματικές εταιρίες τη δίνουν ως το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση.

Σε όλα τα παιχνίδια που έδωσε το τελευταίο διάστημα ήταν καταιγιστική. Τόσο σε επίσημα όσο και σε φιλικά. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι από το προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2018 μέχρι και σήμερα έχει μόλις μία σε επίσημο παιχνίδι. Αυτή σημειώθηκε από την Αργεντινή σε ένα οδυνηρό για τους Βραζιλιάνους τελικό του Κόπα Αμέρικα, πέρυσι το καλοκαίρι και μάλιστα εντός έδρας!

Έχει λοιπόν μία ήττα σε τέσσερα χρόνια σε επίσημα παιχνίδια. Δεν αποτελεί έκπληξη λοιπόν, ότι το θετικό σερί συνεχίστηκε και στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κόντρα στη Σερβία. Η «σελεσάο» έπιασε και πάλι αρκετά ψηλά επίπεδα απόδοσης και η νίκη ήρθε με συνοπτικές διαδικασίες.

brazil switzerland3 28112022 novibet

Ο Τίτε έβαλε στο γήπεδο την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα του και δικαιώθηκε απόλυτα. Η Βραζιλία ανέλαβε από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων. Έδειξε μεγάλη προσοχή στα μετόπισθεν, αφού η Σερβία δεν είναι αντίπαλος που μπορείς να υποτιμήσεις.

Αφού εξουδετέρωσε τα ατού της Σερβίας (Μίτροβιτς, Τάντιτς, Κόστις, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς) προσπάθησε να διασπάσει την πολύ καλή αμυντική γραμμή των αντιπάλων της. Μπορεί να της πήρε ένα ημίχρονο, αλλά στο 62’ βρήκε τον τρόπο.

Ο Βινίσιους έκανε το σουτ από αριστερά, ο γκολκίπερ της Σερβίας απέκρουσε αρχικά, αλλά ο Ριτσάρλισον πήρε το ριμπάουντ κι έκανε το 1-0. Εννέα λεπτά αργότερα πέτυχε όμως το γκολ του Μουντιάλ!

Και πάλι ο Βινίσιους βγήκε από αριστερό, έκανε το γύρισμα με το εξωτερικό (!), ο Ριτσάρλισον στόπαρε με το αριστερό, έστρεψε το σώμα του στον αέρα και με άπιαστο γυριστό βολέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0!

Η Ελβετία από την άλλη δυσκολεύτηκε λίγο περισσότερο, αλλά τελικά έκαμψε την αντίσταση του Καμερούν. Αρχικά το παιχνίδι ήταν πολύ ισορροπημένο. Η Ελβετία προσπάθησε να μπει λίγο πιο δυνατά. Πίεσε και έψαξε το γκολ.

Όμως το Καμερούν αντέδρασε γρήγορα. Βγήκε από την περιοχή του, κράτησε πολύ περισσότερο την μπάλα κι έψαξε κάθετες μπαλιές για να διασπάσει την καλή οργανωμένη άμυνα των Ευρωπαίων. Ωστόσο τα χαλούσε στην τελική προσπάθεια.

brazil switzerland4 28112022 novibet

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ελβετία πέτυχε το γκολ που άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα. Στο 48’, ο Εμπολό βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με σουτ έκανε το 1-0, το οποίο μάλιστα δεν πανηγύρισε. Ο 25χρονος επιθετικός της Μονακό έχει γεννηθεί στο Καμερούν και ουσιαστικά είναι μισός Καμερουνέζος, οπότε προτίμησε να μην πανηγυρίσει το -κατά τ’ άλλα- πολύ σημαντικό τέρμα του.

Για ακόμη ένα παιχνίδι, η Ελβετία έδειξε ότι παραμένει μία υπολογίσιμη δύναμη στο ποδόσφαιρο. Αν και προερχόταν από ένα άσχημο τρίμηνο (από Μάρτιο μέχρι Ιούνιο), όπου σε πέντε ματς είχε μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες, το τελευταίο διάστημα ανέβασε την απόδοσή της.

Στην πρεμιέρα του Μουντιάλ ήταν ουσιαστική, πήρε τη νίκη που ήθελε και γνωρίζει πως ακόμη κι αν ηττηθεί από τη Βραζιλία, κρατάει την τύχη στα χέρια της για την πρόκριση, με τον τελευταίο αγώνα κόντρα στην Σερβία.


Βραζιλία – Ελβετία: Στατιστικά & Προϊστορία 28/11/2022

  • Βραζιλία και Ελβετία έχουν δώσει τέσσερα παιχνίδια και τα δύο είναι σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μάλιστα σε κανένα από αυτά δε νίκησε η Βραζιλία.
  • Το πρώτο έγινε το 1950 για τη δεύτερη αγωνιστική και έληξε 2-2, ενώ το δεύτερο έγινε στην προηγούμενη διοργάνωση το 2018 στη Ρωσία, όπου Βραζιλία και Ελβετία έμειναν στο 1-1.
  • Επίσης έχουν γίνει και δύο φιλικά και η κάθε ομάδα έχει από μία νίκη. Το πρώτο ήταν το 2007 και νίκησε 2-1 η Βραζιλία και το δεύτερο έγινε το 2013 με την Ελβετία να επικρατεί 1-0.
  • Τα τέσσερα από τα έξι τελευταία ματς της Ελβετίας έληξαν στο Under 2,5. Σε αυτά η Ελβετία είχε τέσσερις νίκες και δύο ήττες.
  • Ένα δείγμα του πόσο… ευρωπαϊκή έχει γίνει η Βραζιλία είναι η προσοχή που δίνει στα μετόπισθεν και στη διαφύλαξη του μηδέν στην άμυνα.
  • Στα οκτώ πιο πρόσφατα ματς που έχει δώσει η Βραζιλία μετράει ισάριθμες νίκες με μόλις δύο φορές να δέχεται τέρμα και τα έξι παιχνίδια να λήγουν στο No Goal.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Δείτε εδώ τους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

brazil switzerland5 28112022 novibet


Βραζιλία – Ελβετία: Προγνωστικά 28/11/2022

Η Βραζιλία θέλει ακόμη μία νίκη για να διασφαλίσει την πρόκριση και σε μεγάλο βαθμό και την πρώτη θέση. Η Ελβετία δεν είναι ομάδα που περνάει απαρατήρητη, αλλά η Βραζιλία είναι σε άλλο επίπεδο. Ο άσος θα έχει τον πρώτο λόγο, αλλά για μία καλύτερη απόδοση, αξίζει μία διαφορετική επιλογή.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ COMBO BET, ΒΡΑΖΙΛΙΑ & OVER 1,5 ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.62

Στα οκτώ τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει η Βραζιλία και μετράει ισάριθμες νίκες, έχει πάρει τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο στα έξι από αυτά. Μπορεί το ματς με την Ελβετία να έχει αρκετά υψηλό βαθμό δυσκολίας, όμως η «σελεσάο» μπορεί άνετα να πάρει τη νίκη από το πρώτο 45λεπτο.

Η ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ 1/1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ/ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25

Τέλος ακόμη μία καλή επιλογή που αφορά τη Βραζιλία και που είναι και αρκετά σύνηθες, είναι να σκοράρουν οι παίκτες του Τίτε και στα δύο ημίχρονα.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.35


Βραζιλία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 28/11/2022

Στο 79’ του αγώνα της Βραζιλίας με τη Σερβία, ο Νεϊμάρ έγινε αλλαγή αισθανόμενος ενοχλήσεις, γεγονός που προκάλεσε έντονο προβληματισμό στον Τίτε.

Ο σούπερ σταρ της Βραζιλίας γύρισε τον αστράγαλό του και αποσύρθηκε από το παιχνίδι. Η λογική λέει ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να ρισκάρει τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με την Ελβετία.

Ο Τίτε θα τον ξεκουράσει, ώστε να τον έχει διαθέσιμο στη συνέχεια, που είναι και πολύ πιο καθοριστικά τα παιχνίδια. Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Άλισον – Ντανίλο, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Άλεξ Σάντρο – Πακετά, Καζεμίρο – Ραφίνια, Άντονι, Βινίσιους – Ριτσάρλισον.

brazil switzerland2 28112022 novibet


Ελβετία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 28/11/2022

Ο Μουράτ Γιακίν δεν έχει προβλήματα και απουσίες για τον αγώνα με την Βραζιλία. Δεν είχε άλλωστε ούτε για την πρεμιέρα με το Καμερούν.

Οι Ελβετοί είναι πλήρεις και δεν έχουν απουσίες, κάτι που βοηθάει τον προπονητή του, να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Το πιο πιθανό είναι να κάνει μερικές αλλαγές.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ζόμερ – Βίντμερ, Ακάντζι, Ελβέντι, Ροντρίγκες – Τζάκα, Φρόιλερ – Σακίρι, Φράι, Βάργκας – Εμπολό.


Διαβάστε ακόμη…worldcup novibetΠρογνωστικά Μουντιάλ 2022 – Στοίχημα Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ