el
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κάντιθ – Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 10/09/2022

Μετά την πρεμιέρα του Champions League που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία για την Μπαρτσελόνα, η προσοχή των Καταλανών στρέφεται στις εγχώριες διοργανώσεις. Επόμενος αγώνας για τους «μπλαουγκράνα» είναι εντός έδρας με την Κάντιθ (10/09, 19:30).

Η ομάδα του Τσάβι έχει αρχίσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις τόσο εντός των συνόρων, όπου έχει δέκα βαθμούς έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές, όσο και εκτός.

Η Κάντιθ από την άλλη είναι στην… αντίπερα όχθη. Ψάχνει ακόμη την πρώτη της νίκη στη σεζόν, καθώς έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές έχει ισάριθμες ήττες, αλλά και το πρώτο της γκολ. Οι Ανδαλουσιανοί έχουν 0-10 γκολ!

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση της Κάντιθ απέναντι στην Μπαρτσελόνα γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιότα, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη La Liga!

 


Κάντιθ – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Παρουσίαση 10/09/2022

Η Κάντιθ προσπαθεί να βρει τι έχει πάει τόσο λάθος από την αρχή της σεζόν. Δεν είναι λίγο άλλωστε να μετράς τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και μάλιστα χωρίς γκολ. Ο Σέρχιο Γκονζάλες προσπαθεί να βρει τι είναι αυτό που δεν έχει πάει καλά, αλλά μέχρι στιγμής δεν τα έχει καταφέρει.

Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι δεν έχει ούτε βαθμό, αλλά περισσότερο είναι ότι δεν έχει καταφέρει να σκοράρει. Έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές έχει μηδέν γκολ ενεργητικό και δέκα γκολ παθητικό. Στο τελευταίο της παιχνίδι αντιμετώπισε την Θέλτα εκτός έδρας.

Δεν είχε καλή εικόνα και το 3-0 ήρθε σχετικά φυσιολογικά για τους γηπεδούχους. Η Κάντιθ άντεξε για ένα ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο μισό του αγώνα, κατέρρευσε και δέχθηκε τρία τέρματα. Η ομάδα του Βίγκο άνοιξε το σκορ στο 56’, έκανε το 2-0 στο 62’ και το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 75’.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Ανδαλουσιανοί είχαν έξι τελικές προσπάθειες, αλλά καμία εξ αυτών δεν πήγε στο τέρμα. Είναι προφανές ότι ο Σέρχιο Γκονζάλες έχει πολλά πράγματα να διορθώσει αν θέλει να δει την ομάδα του να πετυχαίνει περισσότερα πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο 46χρονος προπονητής ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Κάντιθ τον περασμένο Ιανουάριο και κατάφερε με πολλή προσπάθεια να την κρατήσει στην κατηγορία. Μάλιστα σώθηκε για ένα βαθμό, παίρνοντας τέσσερις βαθμούς στους τελευταίους δύο αγώνες, μεταξύ των οποίων ήταν και μία ισοπαλία κόντρα στην πρωταθλήτρια Ρεάλ.

Από την άλλη υπάρχει η Μπαρτσελόνα που δείχνει ότι έχει αρχίσει να βρίσκει ρυθμό. Η ομάδα της Καταλονίας είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Έχει δέκα βαθμούς έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές και με εξαίρεση την ισοπαλία στην πρεμιέρα με τη Ράγιο Βαγιεκάνο, έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις.

Στα επόμενα τρία παιχνίδια που ακολούθησαν μετά το 0-0 με τη Ράγιο στο «Καμπ Νου» στην πρεμιέρα, η Μπαρτσελόνα πήρε ισάριθμες νίκες με εντυπωσιακά σκορ. Κέρδισε 4-1 εκτός έδρας τη Σοσιεδάδ, 4-0 εντός τη Βαγιαδολίδ, ενώ τελευταία κέρδισε και τη Σεβίλλη επίσης εκτός έδρας με 3-0.

Τα τρία γκολ πέτυχαν οι Ραφίνια, Λεβαντόφσκι και Έρικ Γκαρσία. Σε γενικές γραμμές δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και έδειξε ότι θα βάλει δύσκολα στη Ρεάλ φέτος. Στη διάρκεια της εβδομάδας είχε και την πρεμιέρα του Champions League.

Το πρόγραμμα την είχε να παίξει εντός έδρας στο πρώτη της παιχνίδι, με αντίπαλο την Βικτόρια Πλζεν. Οι Τσέχοι έχουν ένα καλό σύνολο για να αντιμετωπίσουν μικρότερης δυναμικής ομάδες, αλλά όχι για την Μπαρτσελόνα.

Το τελικό σκορ στο φωτεινό πίνακα έδειξε 5-1 και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που πετυχαίνει χατ-τρικ στο Champions League με τρεις διαφορετικές ομάδες. Ο Πολωνός το έχει πετύχει με τις φανέλες των Ντόρτμουντ, Μπάγερν και τελευταία με την Μπαρτσελόνα.

Εκτός από τα τρία γκολ που πέτυχε ο Λεβαντόφσκι, σκόραραν ακόμη ο Κέσι και ο Φεράν Τόρες, με την Μπαρτσελόνα να φτάνει αρκετά εύκολα στη νίκη.


Κάντιθ – Μπαρτσελόνα: Στατιστικά & Προϊστορία 10/09/2022

  • Έχουν γίνει συνολικά 14 παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων στην έδρα της Κάντιθ για το πρωτάθλημα. Όπως είναι αναμενόμενο η Μπαρτσελόνα έχει τη μερίδα του λέοντος στην προϊστορία.
  • Η Μπαρτσελόνα μετράει οκτώ νίκες, έχει τρεις ήττες, ενώ έχει γνωρίσει και τρεις ήττες (8-3-3).
  • Τα δύο τελευταία χρόνια που επέστρεψε η Κάντιθ στη La Liga, οι Καταλανοί αγνοούν τη νίκη.
  • Τη σεζόν 2020-21, οι γηπεδούχοι νίκησαν 2-1, ενώ πέρυσι το ματς έληξε ισόπαλο χωρίς γκολ (0-0).
  • Η τελευταία φορά που η Μπαρτσελόνα κέρδισε στο Κάντιθ για το πρωτάθλημα ήταν τη σεζόν 2005-06 με 3-1. Δύο γκολ είχε πετύχει ο Ετό και ένα ο Ζιουλί.
  • Και τα δύο παιχνίδια που έχει δώσει φέτος η Μπαρτσελόνα εκτός έδρας έχουν λήξει στο Over 2,5 (4-1 με τη Σοσιεδάδ και 3-0 με τη Σεβίλλη).
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της La Liga.

cadiz barcelona2 10092022 novibet


Κάντιθ – Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά 10/09/2022

Υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Η Μπαρτσελόνα θα επιστρέψει στις νίκες στο Κάντιθ από το 2006, καθώς είναι σε όλα καλύτερη της αντιπάλου της. Αρέσει πολύ το «διπλό» από ημίχρονο.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ 2/2 ΗΜΙΧΡΟΝΟ/ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.83

Η Μπαρτσελόνα έχει πάρει… μπροστά και κερδίζει τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Οι Καταλανοί παίρνουν τις νίκες που θέλουν και μάλιστα τις περισσότερες φορές τις παίρνουν και με άνετα σκορ. Αυτό περιμένουμε ότι θα επιβεβαιωθεί για τρίτη φορά φέτος σε εκτός έδρας παιχνίδι. Αξίζει το Combo Bet για «διπλό» και Over 2,5.

ΤΟ COMBO BET ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ OVER 2,5 ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.73


Κάντιθ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 10/09/2022

Δεδομένα είναι τα προβλήματα για τον Σέρχιο Γκονζάλεςς εν όψει της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα, εντός έδρας.

Εκτός πλάνων είναι ο μέσος Γκαρίδο ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί καθόλου φέτος και προσπαθεί να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Πολύ δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα και ο μέσος Αλκαράθ, ο οποίος έχει μπει το τελευταίο διάστημα, αλλά είναι ανέτοιμος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Λεντέσμα – Ζαλντούα, Λουίς Ερνάντες, Τσουστ, Εσπίνο – Αλαρκόν, Σαν Εμετέριο, Μπλάνκο – Οκάμπο, Αλέχομ, Λοθάνο.

cadiz barcelona3 10092022 novibet


Μπαρτσελόνα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 10/09/2022

Ο Τσάβι ξεκούρασε κάποιους από τους βασικούς του κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν και λογικά θα κάνει και τώρα μερικές αλλαγές.

Είναι πολύ πιθανό να κάνουν ντεμπούτο με τη φανέλα της ομάδας, οι νεοαποκτηθέντες Μάρκος Αλόνσο και Μπεγερίν. Αμφίβολος είναι ο Έρικ Γκαρσία που έγινε αλλαγή με τη Σεβίλλη.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τερ Στέγκεν – Μπεγερίν, Αραούχο, Κουντέ, Μάρκο Αλόνσο – Μπουσκέτς, Γκάβι, Πέδρι – Ραφίνια, Ντεμπελέ, Λεβαντόφσκι.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ