el
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Καμερούν – Βραζιλία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 02/12/2022

Η Βραζιλία σκοπεύει να τελειώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις της στον 7ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου και τον αγώνα με το Καμερούν (02/12, 21:00). Η «σελεσάο» έχει κάνει το δύο στα δύο μέχρι τώρα και έχει εξασφαλίσει την πρόκριση, αλλά θέλει και την πρώτη θέση, για να έχει καλύτερη τύχη στα σταυρώματα που θα ακολουθήσουν.

Η πρώτη θέση για τους Βραζιλιάνους εξασφαλίζεται με νίκη ή ισοπαλία, αλλά και με ήττα αρκεί η Ελβετία να μη νικήσει τη Σερβία. Το Καμερούν από την άλλη είναι σε πιο δύσκολη θέση. Θέλει μόνο νίκη για να έχει ελπίδες και παράλληλα ισοπαλία ή νίκη της Σερβίας.

Σε περίπτωση ισοπαλίας του δεύτερου ματς, το Καμερούν πρέπει να κερδίσει με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά. Αν κερδίσει η Σερβία, τότε το Καμερούν πρέπει να κερδίσει την ίδια ή καλύτερη διαφορά τη Βραζιλία.

Δηλαδή αν η Σερβία κερδίσει με ένα γκολ διαφορά, τότε το Καμερούν χρειάζεται νίκη με ένα γκολ διαφορά ή και καλύτερη. Αν για παράδειγμα η Σερβία κερδίσει με 3-0, τότε το Καμερούν χρειάζεται νίκη τουλάχιστον με τρία γκολ διαφορά ή μεγαλύτερη.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας του Καμερούν απέναντι στη Βραζιλία γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις, κορυφαίο live στοίχημα και συνολικά τα καλύτερα προγνωστικά Μουντιάλ!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο!


Καμερούν – Βραζιλία: Ανάλυση & Παρουσίαση 02/12/2022

Το Καμερούν έδειξε ότι είναι μία πολύ δυσκολοκατάβλητη ομάδα κι αυτό φάνηκε και στα δύο παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής. Τόσο στην πρεμιέρα με την Ελβετία, όπου τελικά ηττήθηκε 1-0 όσο και στο δεύτερο με τη Σερβία, όπου έμεινε στην ισοπαλία 3-3, έπειτα από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι.

Οι παίκτες του Ριγκομπέρτ Σονγκ δεν πτοήθηκαν από την ήττα στην πρεμιέρα και πήγαν στο παιχνίδι με τη Σερβία, με σκοπό να πάρουν το αποτέλεσμα που χρειάζεται για να μείνουν ζωντανοί στη συνέχεια του τουρνουά.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Ζαν Σαρλ Καστεγιέτο άνοιξε το σκορ στο 29’ και σκόρπισε ντελίριο ενθουσιασμού στους φιλάθλους του Καμερούν στις εξέδρες. Η Σερβία ήταν καλύτερη σε όλο το πρώτο ημίχρονο, αλλά το Καμερούν εκμεταλλεύτηκε μία από τις λιγοστές ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.

Ωστόσο στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου, η Σερβία αντέδρασε και έκανε την ανατροπή, παίρνοντας το προβάδισμα με 2-1. Μάλιστα στις αρχές του δεύτερου μέρους έκανε και το 3-1, δείχνοντας ότι θα τελειώσει το ματς.

cameroon brazil5 02122022 novibet

Ο Σονγκ έριξε στο παιχνίδι τον Αμπουμπακάρ, ο οποίος οκτώ λεπτά μετά την είσοδό του, τον δικαίωσε και στο 63’ μείωσε σε 3-2. Τρία λεπτά αργότερα ο Τσούπο Μότινγκ έκανε το 3-3 και το Καμερούν μπήκε στη διεκδίκηση, αλλά δεν κατάφερε κάτι καλύτερο μέχρι το τέλος. Τώρα καλείται να κερδίσει το μεγάλο φαβορί του Μουντιάλ για να ελπίζει ότι θα περάσει στην επόμενη φάση του τουρνουά!

Η Βραζιλία επιβεβαιώνει παιχνίδι με παιχνίδι τα προγνωστικά Μουντιάλ και μαζί τον τίτλο του φαβορί. Αυτό φάνηκε αρχικά και κόντρα στη Σερβία, όπου νίκησε με 2-0, αλλά και κόντρα στην Ελβετία, όπου η ομάδα του Τίτε επικράτησε με 1-0.

Καμία από τις νίκες δεν ήταν αρκετά εύκολη. Ήταν όμως και οι δύο… επαγγελματικές. Κάτι που χαρακτηρίζει συνολικά το παιχνίδι της Βραζιλίας. Αυτή είναι η νοοτροπία του Τίτε, κάτι που έχει φανεί σε όλη την πορεία του, στον πάγκο της Εθνικής ομάδας της χώρας του καφέ.

Έχει περάσει μία… ευρωπαϊκή φιλοσοφία στο σύνολο των παικτών που καλούνται στην Εθνική με πρωταρχικό στόχο τη διαφύλαξη του μηδέν πίσω στην άμυνα, το ασφυκτικό πρέσινγκ του αντιπάλου, έτσι ώστε να έχουν πολύ περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή τους.

cameroon brazil3 02122022 novibet

Και στα δύο πρώτα ματς, η Βραζιλία ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο, αλλά δε φάνηκε να έχει καθόλου άγχος. Διαχειρίστηκε εξαιρετικά το γεγονός ότι δεν είχε βρει δίχτυα και με υπομονή, έφτασε και τις δύο φορές στο στόχο της.

Μάλιστα μετά το τρομερό γκολ που πέτυχε ο Ριτσάρλισον κόντρα στη Σερβία, ήρθε ακόμη ένα φανταστικό τέρμα, απέναντι στην Ελβετία, από τον Καζεμίρο, που διαμόρφωσε και το τελικό 1-0.

Είναι δεδομένο ότι ο Τίτε θα κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ώστε να ξεκουράσει κάποιους από τους βασικούς που σήκωσαν την ομάδα στις πλάτες τους στα δύο πρώτα ματς, ωστόσο αυτό δεν πρόκειται να μειώσει σε τίποτα τη συνολική δυναμική της «σελεσάο».


Καμερούν – Βραζιλία: Στατιστικά & Προϊστορία 02/12/2022

  • Πέντε φορές έχουν βρεθεί στο παρελθόν, η Βραζιλία με το Καμερούν. Τόσο σε επίσημα παιχνίδια όσο και σε φιλικά.
  • Δύο φορές έχουν βρεθεί σε Confederations Cup, άλλες δύο σε τελική φάση Μουντιάλ και έχουν δώσει κι ένα φιλικό.
  • Η Βραζιλία έχει τέσσερις νίκες, ενώ το Καμερούν μόλις μία. Η μοναδική επικράτηση των Αφρικανών ήταν στο Confederations Cup του 2003 με 1-0.
  • Επίσης βρέθηκαν στο Μουντιάλ του 1994 όπου η Βραζιλία νίκησε 3-0, στο Μουντιάλ του 2014 όπου νίκησε με 4-1 και στο Confederations Cup το 2001, όπου η «σελεσάο» επικράτησε 2-0.
  • Το πιο πρόσφατο παιχνίδι που έχουν δώσει είναι ένα φιλικό το 2018 στην Αγγλία, όπου η Βραζιλία νίκησε 1-0.
  • Το Καμερούν έχει ένα αρνητικό σερί έξι αγώνων με τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Η πιο πρόσφατη νίκη του ήταν το Σεπτέμβριο στα προκριματικά του επόμενου Κόπα Άφρικα με 2-0 επί της Ισημερινής Γουινέα.
  • Αντίθετα, η Βραζιλία έχει εννέα συνεχόμενες νίκες με τέρματα 29-2 και συνολικά 17 ματς αήττητη με 14-3-0.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Διαβάστε για όλα τα προγνωστικά Μουντιάλ.
  • Δείτε εδώ τους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

cameroon brazil1 02122022 novibet


Καμερούν – Βραζιλία: Προγνωστικά 02/12/2022

Η Βραζιλία αναμένεται να παρουσιαστεί με αρκετές αλλαγές στο αρχικό της σχήμα, με δεδομένο ότι έχει προκριθεί και της φτάνει και μία ισοπαλία για να πάρει την πρώτη θέση. Ωστόσο υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας με το Καμερούν. Ακόμη και οι αναπληρωματικοί της Βραζιλίας διαθέτουν τρομερή ποιότητα και είναι το φαβορί. Αξίζει το διπλό από το ημίχρονο.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ 2/2 ΗΜΙΧΡΟΝΟ/ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00

Ωστόσο, το Καμερούν χρειάζεται να κάνει την υπέρβαση για να ελπίζει σε πρόκριση και μπορεί να είναι το μεγάλο αουτσάιντερ, αλλά θα το παλέψει μέχρι το τέλος. Δεν έχει ουσιαστικές ελπίδες για ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά θα ψάξει όσο μπορεί το γκολ.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.95

Τέλος, ακόμη μία επιλογή που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί και βρίσκεται και σε εξαιρετική απόδοση είναι να σκοράρει η Βραζιλία και στα δύο ημίχρονα.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20


Καμερούν: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 02/12/2022

Μία αλλαγή αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Ριγκομπέρτ Σονγκ στο αρχικό σχήμα του Καμερούν.

Συγκεκριμένα, ο Αμπουμπακάρ θα πάρει λογικά θέση στην ενδεκάδα ως επιβράβευση για το γκολ και τη συνολική του εικόνα, από τη στιγμή που μπήκε στο γήπεδο ως αλλαγή κόντρα στη Σερβία.

Το θετικό είναι ότι ο Σονγκ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών από τραυματισμούς ή τιμωρίες.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Επασί – Φάι, Καστεγιέτο, Ενκουλού, Τολό – Χονγκλά, Ανγκουίσα, Κουντέ – Αμπουμπακάρ, Τσούπο-Μότινγκ, Τοκό Εκαμπί.

cameroon brazil6 02122022 novibet


Βραζιλία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 02/12/2022

Σε αντίθεση με το Καμερούν, η Βραζιλία έχει κάποια προβλήματα και ο Τίτε είναι δεδομένο ότι θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα.

Αλλαγές θα έκανε ούτως ή άλλως, αλλά μερικές θα είναι αναγκαστικές. Σε πρώτη φάση αυτό αφορά τους δύο μπακ. Τόσο ο Άλεξ Σάντρο όσο και ο Ντανίλο είχαν ενοχλήσεις και θα μείνουν εκτός.

Τις θέσεις του θα πάρει ο Μιλιτάο στο δεξί άκρο και ο Άλεξ Τέγιες στο αριστερό. Ωστόσο και στις υπόλοιπες γραμμές θα προκύψουν διαφοροποιήσεις και οι Μπρούνο Γκιμαράες, Φαμπίνιο, Γκαμπριέλ Ζεσούς και Άντονι διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα.

Δεδομένη είναι για ακόμη ένα παιχνίδι η απουσία του Νεϊμάρ που περιμένει να αποθεραπευτεί από το διάστρεμμα στο δεξί αστράγαλο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Άλισον – Μιλιτάο, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Άλεξ Τέγιες – Φαμπίνιο, Μπρούνο Γκιμαράες, Πακετά – Άντονι, Βινίσιους, Γκαμπριέλ Ζεσούς.


Διαβάστε ακόμη…worldcup novibetΠρογνωστικά Μουντιάλ 2022 – Στοίχημα Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ