el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Τσέλσι – Ντόρτμουντ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 07/03/2023

Έφτασε η ώρα της αλήθειας για Τσέλσι και Ντόρτμουντ. Αμφότερες την Τρίτη (22:00) στο «Stamford Bridge» θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για τους «8» τους Champions League σε μια μονομαχία που κόβει την ανάσα.

Οι Βεστφαλοί μετά το 1-0 στην έδρα τους έχουν προβάδισμα για την πρόκριση, όμως οι Λονδρέζοι θα τα παίξουν όλα για όλα με στόχο να βάλουν τέλος την πρόκριση που αυτόματα θα σταματήσει και την γκρίνια.

Για το μεγάλο ματς στο Ντόρτμουντ ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibeη σπουδαία αναμέτρηση στο Λονδίνο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Champions League!

 


Τσέλσι – Ντόρτμουντ: Ανάλυση, Παρουσίαση 07/03/2023

Η Τσέλσι θα κληθεί μέσα στην έδρα της να ανατρέψει το εις βάρος 1-0 από την πρώτη αναμέτρηση στη Γερμανία και το πάθος για την πρόκριση ξεχειλίζει.

Οι Λονδρέζοι με δεδομένο ότι στην Premier League βρίσκονται στη 10η θέση της βαθμολογίας στοχεύουν σε διάκριση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση για να φτιάξουν και το κλίμα με τους φιλάθλους τους.

Οι παίκτες του Γκράχαμ Πότερ αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων και στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια έχουν σκοράρει μόλις ένα γκολ, στην επικράτηση με 1-0 επί της Λιντς το Σάββατο.

Μάλιστα, η Τσέλσι έχει να σκοράρει δύο γκολ σε ματς από τις 27 Δεκεμβρίου κόντρα στην Μπόρνμουθ (2-0). Η επιθετική δυστοκία δεν λύθηκε με την έλευση του Ζοάο Φέλιξ και ο προπονητής το τελευταίο διάστημα δέχεται έντονη κριτική.

Ο προπονητής της Τσέλσι παραμονή του ματς υποσχέθηκε ότι οι παίκτες τους θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση, ενώ χαρακτήρισε παίκτη κλειδί τον Στέρλινγκ!

«Ο Στέρλινγκ έχει ανεβάσει ρυθμούς και την Τρίτη τον χρειαζόμαστε κοντά μας. Έχει εμπειρία στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει πετύχει κρίσιμα γκολ. Ελπίζω να μας βοηθήσει για να νικήσουμε και να περάσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γκράχαμ Πότερ, ενώ στάθηκε και στο γεγονός ότι η ομάδα του επέστρεψε στις επιτυχίες απέναντι στη Λιντς:

«Επιθετικά με τους Ζοάο Φέλιξ, Στέρλινγκ και Χάβερτς νιώθουμε πιο άνετα και αυτό φάνηκε και στο παιχνίδι με τη Λιντς, θα συνεχίσουμε έτσι με δεδομένο ότι υπάρχουν και απουσίες».

Στην Ντόρτμουντ το κλίμα είναι αντιστρόφως ανάλογο. Οι Βεστφαλοί τη δεομένη χρονική στιγμή πετάνε φλόγες και μετράνε 10 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι παίκτες του Έντιν Τέρζιτς φιλοδοξούν μέσα στο Λονδίνο να επιβεβαιώσουν την εξαιρετική τους φόρμα και να «σφραγίσουν» την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Το τελευταίο δείγμα γραφής της Ντόρτμουντ ήταν η νίκη επί της Λειψία (2-1) που την τοποθέτησε και στην κορυφή της Bundesliga (ισόβαθμη με την Μπάγερν).

Ο Αντεγέμι που στο πρώτο ματς σκόραρε απέναντι στην Τσέλσι και διαμόρφωσε το τελικό 1-0 θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού, αλλά ο Τέρζιτς βγάζει συνέχεια άσους από το μανίκι του.

Μάλιστα, η αυτοπεποίθηση που κυριαρχεί στην Ντόρτμουντ φάνηκε και από τι δηλώσεις των παικτών κατά την άφιξη στο Λονδίνο. «Η αποστολή μας είναι δύσκολη μέσα σε μια καυτή έδρα, όμως βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και ξέρουμε να παίρνουμε αποτελέσματα», υποστήριξε ο Εμρέ Τσαν, ενώ από την πλευρά του ο Μάρκο Ρόις, συμπλήρωσε:

«Μας περιμένει μεγάλο παιχνίδι, σε τέτοια ματς μετράει περισσότερο το πάθος παρά οποιαδήποτε τακτική, πιστεύουμε όλοι στην πρόκριση».


Τσέλσι – Ντόρτμουντ: Στατιστικά, Προϊστορία 07/03/2023

  • Στο πρώτο παιχνίδι επί γερμανικού εδάφους ο ρυθμός ήταν καταιγιστικός. Η Ντόρτμουντ επικράτησε 1-0 και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με κατοχή μπάλας 48% για τους Γερμανούς και 52% για τους Άγγλους.
  • Η Τσέλσι στο πρώτο ματς έκανε 21 τελικές φάσεις και 8 στην εστία (είχε και δοκάρι), όμως ο τερματοφύλακας της Ντόρτμουντ Γκρέγκορ Κόμπελ ήταν ανίκητος.
  • 10 κίτρινες κάρτες βγήκαν στο πρώτο παιχνίδι. 6 είδαν οι παίκτες της Ντόρτμουντ και 4 οι της Τσέλσι.
  • Η επιθετικη δυστοκία της Τσέλσι φαίνεται και στο γεγονός ότι μετράει 8 σερί Under. Μάλιστα στα συγκεκριμένα παιχνίδια έχει σκοράρει μόλις 4 γκολ.
  • Από τη στιγμή που καθιερώθηκε η φάση των «16» στο Τσάμπιονς Λιγκ η Ντόρτμουντ έχει προκριθεί στην επόμενη φάση τέσσερις φορές κι έχει αποκλειστεί τρεις.
  • Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για πρώτη φορά φέτος σε ευρωπαϊκό παιχνίδι.
  • Η Ντόρτμουντ στην Bundesliga μετράει 8 σερί νίκες και το συγκεκριμένο σερί την έχει οδηγήσει στην κορυφή της βαθμολογίας.
  • Η Ντόρτμουντ στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει δεχθεί μόλις δύο γκολ σε όλες τις διοργανώσεις κι έχει σκοράρει 10 τέρματα.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
  • βαθμολογία στην Bundesliga.
  • βαθμολογία στην Premier League. 

Τσέλσι – Ντόρτμουντ: Προγνωστικά 07/03/2023

Θα πέσουν κορμιά στο «Stamford Bridge» για ένα εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Champions League. Στο μεγάλο ματς ανάμεσα σε Τσέλσι και Ντόρτμουντ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Το επιθετικό πρόβλημα στην Τσέλσι αποτελεί «αγκάθι» και με δεδομένο ότι η Ντόρτμουντ έχει βελτιώσει την αμυντική της εικόνα έχει αξία το

Χ2 ΔΕ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET 

Στα Combo Bets οι επιλογές είναι δελεαστικές. Στο πρώτο ματς παρακολουθήσαμε ανοιχτό παιχνίδι, όμως η μπάλα μπήκε μόλις μια φορά στα δίχτυα. Αυτή τη φορά η Τσέλσι θα ρισκάρει ακόμα περισσότερο.

goal/goal & over 2.5 σε αποδοση 2.2ο στη Novibet 

 


Τσέλσι: Απουσίες & Ενδεκάδα 07/03/2023

Υπάρχουν σημαντικές απουσίες στους μπλε. Τραυματίες οι Μεντί, Τιάκγο Σίλβα, Αθπιλικουέτα. Τιμωρημένους ο Μάουντ.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Κέπα – Φοφάνα, Τσάλομπαχ Κουλιμπαλί – Τσίλγουελ, Κόβασιτς, Φερνάντες, Τζέιμς – Στέρλινγκ, Ζοάο Φέλιξ, Χάβερτζ.

Ντόρτμουντ: Απουσίες & Ενδεκάδα 07/03/2023

Νοκ άουτ είναι οι Αντεγέμι (φορ), Μουκόκο (επιθ.), Μάλεν (χαφ) και τιμωρημένος ο Ριέρσον (μπακ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-5-1): Μάιερ – Βολφ, Σίλε, Σλότερμπεκ, Γκερέιρο – Τσαν, Μπέλινγκχαμ, Ρόις, Μπραντ, Εζκάν – Αλέ.

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ