el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τσέλσι – Μίλαν: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 05/10/2022

Το Champions League επέστρεψε εκ νέου στην επικαιρότητα, έπειτα από τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες και πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία μέχρι και την επόμενη, για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Μία από τις αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της Τετάρτης (04/10. 22:00) είναι της Τσέλσι με τη Μίλαν για τον 5ο όμιλο.

Τα πράγματα είναι πολύ άσχημα για τους γηπεδούχους. Μέχρι στιγμής έχουν μόλις ένα βαθμό έπειτα από δύο αγωνιστικές και είναι στην τελευταία θέση. Το παιχνίδι με τη Μίλαν είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια στο θεσμό.

Οι «ροσονέρι» είναι αήττητοι με μία νίκη και μία ισοπαλία, αλλά η αναμέτρηση με τους «μπλε» είναι το πρώτο πολύ μεγάλο τεστ για τη Μίλαν στο φετινό Champions League.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας της Τσέλσι απέναντι στη Μίλαν γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Champions League!

 


Τσέλσι – Μίλαν: Ανάλυση & Παρουσίαση 05/10/2022

Συνολικά η χρονιά δεν έχει καλά στην Τσέλσι. Κι αυτό φαίνεται βασικά από το γεγονός ότι έχει αντικατασταθεί ο Τόμας Τούχελ και στη θέση του έχει αναλάβει ο Γκρέιαμ Πότερ. Στην Αγγλία, έχει 13 βαθμούς έπειτα από επτά ματς και είναι στην 5η θέση, ενώ στο Champions League έχει ένα βαθμό έπειτα από δύο αγωνιστικές.

Στην Premier League, η επιστροφή από τη διακοπή βρήκε τους «μπλε» να παίρνουν μία μεγάλη νίκη. Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής αντιμετώπισαν την Κρίσταλ Πάλας εκτός έδρας. Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο και μάλιστα οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα μόλις στο 7’ με τον Εντουάρντ.

Η Τσέλσι τα βρήκε… σκούρα και δέχθηκε πολύ μεγάλη πίεση από τους γηπεδούχους. Ωστόσο, στη μοναδική καλή φάση στο πρώτο ημίχρονο, έφερε το παιχνίδι στα ίσα σκόρερ τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Αυτό μάλιστα ήταν το πρώτο του γκολ με τους «μπλε».

Η ανατροπή της Τσέλσι ολοκληρώθηκε στο 90’ με ένα πρώην ποδοσφαιριστή της Κρίσταλ Πάλας. Ο Γκάλαχερ μπήκε αλλαγή και αποθεώθηκε, αλλά στο τέλος του αγώνα πλήγωσε την πρώην ομάδα του με ένα πολύ όμορφο σε εκτέλεση τέρμα.

Τώρα η προσοχή στρέφεται στο Champions League. Εκεί όπου η ομάδα του Πότερ έχει μόλις ένα βαθμό έπειτα από δύο αγωνιστικές. Στην πρεμιέρα ηττήθηκε εκτός έδρας από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ενώ στη δεύτερη αγωνιστική έμεινε στην ισοπαλία εντός έδρας με την Σάλτσμπουργκ. Γι’ αυτό και η νίκη κόντρα στη Μίλαν είναι μονόδρομος.

Η Μίλαν από την άλλη βρίσκεται σε λίγο καλύτερη κατάσταση σε σχέση με την αντίπαλό της, τουλάχιστον όσο αφορά τη θέση που έχει στον όμιλο του Champions League.

Μπορεί η ιταλική ομάδα να μην έχει εντυπωσιάσει, αλλά τουλάχιστον έχει πάρει τα αποτελέσματα που θέλει για να είναι στην πρώτη θέση του πέμπτου ομίλου του Champions League. Στην πρεμιέρα απέσπασε ισοπαλία εκτός έδρας από τη Σάλτσμπουργκ, σε ένα παιχνίδι όπου βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά κατάφερε να το φέρει στα ίσα (1-1).

Στο δεύτερο ματς υποδέχθηκε τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της και η νίκη με 3-1 ήρθε σχετικά εύκολα. Προηγήθηκε 2-0 με τους Ζιρού και Σαλεμάκερς, ο Όρσιτς μείωσε σε 2-1 στο 56’ και ο Πομπέγκα διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο 77’.

Έτσι βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου με τέσσερις βαθμούς και έχει μπροστά της τα δύο ντέρμπι με την Τσέλσι. Πρώτα στην Αγγλία και στη συνέχεια στο Μιλάνο, όπου λογικά θα καθορίσουν την κατάσταση στην κορυφή.

Στην Ιταλία τα πηγαίνει αρκετά καλά μακριά από το σπίτι της, όπου στα δύο πιο πρόσφατα ματς έχει ισάριθμες νίκες. Τελευταία επιτυχία ήταν πριν από μερικές μέρες με την Έμπολι εκτός έδρας. Και μάλιστα ήταν αρκετά επεισοδιακή σε εξέλιξη.

Η Μίλαν προηγήθηκε στο 79’ με τον Ρέμπιτς και όλα έδειχναν ότι θα έπαιρνε τη νίκη. Ωστόσο στις καθυστερήσεις, το ματς ήρθε τούμπα! Η Έμπολι ισοφάρισε στο 92’ με τον Μπαϊράμι, αλλά η Μίλαν πήρε τη νίκη με γκολ των Μπάλο Τουρέ στο 93’ και Λεάο στο 96’!


Τσέλσι – Μίλαν: Στατιστικά & Προϊστορία 05/10/2022

  • Οι δύο ομάδες έχουν δώσει δύο επίσημα παιχνίδια και τέσσερα φιλικά. Από τα επίσημα δεν προκύπτει κάποιος να έχει το προβάδισμα. Οι αναμετρήσεις ήταν για το Champions League της σεζόν 1999-00 στη φάση των ομίλων.
  • Το πρώτο παιχνίδι διεξήχθη στο Λονδίνο, όπου οι δύο ομάδες έληξαν ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0), ενώ το δεύτερο στο Μιλάνο έληξε στο 1-1.
  • Στα φιλικά, τα οποία έχουν όλα γίνει επί αμερικανικού εδάφους στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Η Τσέλσι έχει τρεις νίκες και η Μίλαν έχει μία. Η πιο πρόσφατη αναμέτρηση ήταν τον Αύγουστο του 2016.
  • Τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει η Τσέλσι έχουν λήξει στο Goal και μόνο η ήττα από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για το Champions League έμεινε στο No Goal (0-1).
  • Επίσης, τα έξι τελευταία ματς της Μίλαν είναι όλα Goal και μάλιστα τα πέντε από αυτά είναι και Over.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Δείτε εδώ τη βαθμολογία των ομίλων του Champions League.

chelsea milan5 05102022 novibet


Τσέλσι – Μίλαν: Προγνωστικά 05/10/2022

Η Τσέλσι πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα της στην οποία μέχρι στιγμής στο Champions League έχει την ισοπαλία με τη Σάλτσμπουργκ. Μετά λοιπόν το «Χ» με τους Αυστριακούς, η νίκη είναι μονόδρομος για τους «μπλε». Οι πιθανότητες τείνουν υπέρ του άσου.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΣΟ ΜΕ 0% ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.78

Ακόμη μία καλή επιλογή για τον αγώνα είναι να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Τόσο η Τσέλσι όσο και η Μίλαν έχουν σημειώσει συνεχόμενα Goal στα τελευταία τους παιχνίδια. Η Τσέλσι έχει 5/6 και η Μίλαν έχει 6/6. Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο είναι value.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.83

Τέλος, για κάποιον που μπορεί να ψάχνει μία επιλογή με καλύτερη και υψηλότερη απόδοση, τότε αυτή είναι το Combo Bet του Goal και Over 2,5.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ COMBO BET ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ OVER 2,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20


Τσέλσι: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 05/10/2022

Δε λείπουν τα προβλήματα για τον Γκρέιαμ Πότερ εν όψει του πολύ σημαντικού αγώνα με την Μίλαν.

Ο προπονητής της Τσέλσι θα στερηθεί των υπηρεσιών του πολύτιμου μέσου Καντέ για ακόμη ένα ματς.

Πολύ δύσκολα θα προλάβουν επίσης ο αμυντικός Κουκουρέγια και ο μέσος Τσουκουεμέκα, παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες είναι πολύ καλύτερα.

Καλύτερα είναι και ο Μεντί, αλλά τη θέση του βασικού πορτιέρο θα διατηρήσει ο Κέπα. Αμφίβολος είναι και ο Ζορζίνιο, ενώ ο Γκάλαχερ θα πάρει φανέλα βασικού μετά και το εξαιρετικό γκολ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κέπα – Τζέιμς, Φοφανά, Τίαγκο Σίλβα, Τσίλγουελ – Μάουντ, Κόβασιτς, Γκάλαχερ – Πούλισιτς, Στέρλινγκ, Ομπαμεγιάνγκ.

chelsea milan2 05102022 novibet


Μίλαν: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 05/10/2022

Και μπορεί η Τσέλσι να έχει αρκετούς παίκτες αμφίβολους για τον αγώνα, η Μίλαν όμως έχει πολλούς που είναι δεδομένα εκτός, κάτι που δυσκολεύει τη δουλειά του Στέφανο Πιόλι.

Εκτός είναι οι Ερναντέζ, Μενιάν, Ιμπραΐμοβιτς, Οριγκί, Μεσάιας, και Φλορέντσι. Όλοι οι παραπάνω είναι τραυματίες και θα μείνουν στην Ιταλία. Αμφίβολοι είναι επίσης οι Κιάερ, Σαλεμάκερς και Καλάμπρια.

Έτσι το βάρος θα πέσει πάνω στους Ζιρού και Τομόρι να αποδείξουν στην πρώην τους ομάδα, το λάθος που έκαναν να τους αφήσουν να φύγουν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ταταρουσάνου – Ντεστ, Καλούλου, Τομόρι, Μπάλο Τουρέ – Τονάλι, Μπενακέρ – Ρέμπιτς, Ντε Κετελάρε, Λεάο – Ζιρού.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ