el
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κροατία – Βραζιλία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 09/12/2022

Το Μουντιάλ μπαίνει πλέον στην τελική του ευθεία με τη φάση των «8» και το πρώτο παιχνίδι είναι αυτό ανάμεσα στην Κροατία και τη Βραζιλία (09/12, 17:00). Πρόκειται για μία αναμέτρηση με τεράστιο ενδιαφέρον εν όψει της συνέχειας του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Κροατία δείχνει να έχει σταθερή απόδοση σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά μέχρι στιγμής κι αυτό φάνηκε και κόντρα στην Ιαπωνία, παρά το γεγονός ότι η πρόκριση ήρθε στα πέναλτι. Η Βραζιλία από την άλλη μάγεψε τα πλήθη στη νίκη με 4-1 επί της Νοτίου Κορέας και άφησε μεγάλες υποσχέσεις εν όψει της συνέχειας!

Με 1.000 αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας της Κροατίας απέναντι στη Βραζιλία γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις, κορυφαίο live στοίχημα και συνολικά τα καλύτερα προγνωστικά Μουντιάλ!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο!


Κροατία – Βραζιλία: Ανάλυση & Παρουσίαση 09/12/2022

Η Κροατία δεν έχει απογοητεύσει τους φιλάθλους της και γενικότερα τους υποστηρικτές της μέχρι στιγμής. Η φιναλίστ της προηγούμενης διοργάνωσης, δεν έχει διαψεύσει τα προγνωστικά Μουντιάλ που την ήθελαν να φτάνει τουλάχιστον μέχρι τους «8» του θεσμού.

Βέβαια η αποστολή της δεν ήταν εύκολη, αλλά σε όλες τις περιστάσεις που προέκυψαν, η Κροατία στάθηκε στο ύψος της. Στον όμιλο ξεκίνησε με το άσχημο 0-0 κόντρα στο Μαρόκο, το οποίο αν αναλογιστεί κανείς την πορεία που έχουν κάνει οι Αφρικανοί, δεν ήταν και το χειρότερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια ακολούθησε το παιχνίδι με τον Καναδά, όπου η Κροατία έβγαλε όλη την ποιότητά της μέσα στο γήπεδο και πήρε μία εύκολη νίκη με 4-1. Στο τελευταίο παιχνίδι με το Βέλγιο, το οποίο ήταν και το ντέρμπι του ομίλου, είχε δύσκολη αποστολή.

Της έφτανε η ισοπαλία για να πάρει την πρόκριση -αν και με νίκη θα τερμάτιζε πρώτη στον όμιλο- αλλά κινδύνεψε ακόμη και με ήττα. Κι αυτό διότι οι Βέλγοι έχασαν στο τέλος απίστευτες ευκαιρίες, κυρίως με τον Ρομέλου Λουκάκου.

croatia brazil4 09122022 novibet

Το 0-0 παρέμεινε όμως και η πρόκριση πήγε στην Κροατία που είχε να αντιμετωπίσει την Ιαπωνία στο πρώτο νοκ άουτ παιχνίδι, αυτό της φάσης των «16». Οι παίκτες του Ζλάτκο Ντάλιτς είχαν τον πρώτο λόγο στον αγώνα, αλλά βρέθηκαν πίσω στο ημίχρονο.

Ωστόσο αντέδρασαν, έφεραν το παιχνίδι στα ίσα και πήραν εν τέλει την πρόκριση στα πέναλτι. Το κλίμα στην τάξη της ομάδας είναι εξαιρετικό, αλλά άπαντες αναγνωρίζουν τη δυσκολία απέναντι στον προσεχή αντίπαλο.

Η Βραζιλία από την άλλη απολαμβάνει τον τίτλο του φαβορί της διοργάνωσης και μάλιστα αυτό φαίνεται σε όλα τα παιχνίδια της. Ακόμη και σε αυτό με το Καμερούν στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου, όπου τελικά ηττήθηκε.

Σε αντίθεση όμως με εκείνο το παιχνίδια, στα υπόλοιπα τρία που έχει δώσει ήταν το απόλυτο φαβορί και στο τέλος του αγώνα πήρε αυτό που άξιζε, τη νίκη. Από τα πρώτα ματς του ομίλου έδειξε ότι έχει τη δυναμική για σπουδαία πράγματα.

Στην πρεμιέρα με τη Σερβία έπαιξε καλά, δεν απειλήθηκε καθόλου και πήρε τη νίκη με 2-0. Ο Ριτσάρλισον πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του και έδειξε ότι μπορεί να ηγηθεί της επίθεσης.

croatia brazil5 09122022 novibet

Στη συνέχεια αντιμετώπισε την Ελβετία. Και σε εκείνο το ματς ήταν καλύτερη από τον αντίπαλό της, όπως άλλωστε αναμενόταν από τα προγνωστικά Μουντιάλ. Δεν αντιμετώπισε πρόβλημα, διαχειρίστηκε πολύ καλά το ματς και μπορεί να άργησε να φτάσει στο γκολ, αλλά ο Καζεμίρο έδωσε τη λύση με ένα από τα πιο όμορφα τέρματα στη διοργάνωση.

Στο τελευταίο ματς του ομίλου, αντίπαλος ήταν το Καμερούν. Θεωρητικά ήταν ο πιο αδύναμος αντίπαλος, αλλά ήταν κι αυτός που έβαλε τα πιο δύσκολα στην ομάδα του Τίτε. Κι αυτό διότι οι Βραζιλιάνοι έκαναν μία πολύ καλή εμφάνιση, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Ότι δεν έκαναν όμως με το Καμερούν, το πέτυχαν με τη Νότιο Κορέα. Οι Βραζιλιάνοι έπαιξαν φανταστικό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο, πετυχαίνοντας μάλιστα τέσσερα γκολ σε διάστημα 31 λεπτών, πριν διαμορφωθεί στο δεύτερο μισό το τελικό 4-1.


Κροατία – Βραζιλία: Στατιστικά & Προϊστορία 09/12/2022

  • Η Βραζιλία έχει αντιμετωπίσει τέσσερις φορές την Κροατία από τις αρχές του νέου αιώνα μέχρι την πιο πρόσφατη το 2018.
  • Οι δύο ήταν για την τελική φάση των Παγκοσμίων Κυπέλλου του 2006 και του 2014 και οι άλλοι δύο ήταν φιλικοί το 2005 και το 2018.
  • Η Βραζιλία είναι αήττητη κόντρα στην Κροατία με τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Οι δύο νίκες είναι στα Μουντιάλ και η τρίτη στο φιλικό του 2018. Η ισοπαλία (1-1) ήταν στο πρώτο ραντεβού των δύο το 2005.
  • Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της Κροατίας έληξαν στο Under 2,5. Η εξαίρεση ήταν το 4-1 επί του Καναδά.
  • Η Βραζιλία έχει σκοράρει στα δώδεκα από τα δεκατρία τελευταία παιχνίδια. Το μοναδικό που δεν βρήκε δίχτυα ήταν αυτό με το Καμερούν, το τελευταίο για τη φάση των ομίλων.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Διαβάστε για όλα τα προγνωστικά Μουντιάλ.
  • Δείτε εδώ τους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

croatia brazil2 09122022 novibet


Κροατία – Βραζιλία: Προγνωστικά 09/12/2022

Η Βραζιλία είναι το φαβορί όχι μόνο στην αναμέτρηση, αλλά συνολικά στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο. Ήδη από το παιχνίδι με τη Νότιο Κορέα έβγαλε ένα σημαντικό μέρος της δυναμικής της. Η Κροατία έχει καλή ομάδα, αλλά ουσιαστικά δεν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τη «σελεσάο». Αρέσει το διπλό από ημίχρονο.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ 2/2 ΗΜΙΧΡΟΝΟ/ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10

Όλες οι επιλογές θα είναι ουσιαστικά γύρω από τη Βραζιλία. Αυτή άλλωστε θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σχετικά με την εξέλιξη του ματς, βάσει δυναμικότητας των δύο ομάδων. Λογικά το παιχνίδι θα είναι πιο αμφίρροπο σε σχέση με αυτό με τη Νότιο Κορέα και η Βραζιλία και η «σελεσάο» ψάξει το γκολ και στα δύο ημίχρονα.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25

Τέλος, ο Ριτσάρλισον θα αποτελέσει για ακόμη μία αναμέτρηση την αιχμή του δόρατος της Βραζιλίας και θα είναι ο αποδέκτης των περισσότερων επιθετικών ενεργειών. Η αγορά να σκοράρει βρίσκεται σε αρκετά καλή τιμή.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΡΙΤΣΑΡΛΙΣΟΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25


Κροατία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 09/12/2022

Η Κροατία αναμένεται να παραταχθεί στο παιχνίδι με τη Βραζιλία, με ένα μόνο πρόβλημα να απασχολεί τον Ζλάτκο Ντάλιτς.

Για την ακρίβεια, ο λόγος γίνεται για τον επιθετικό Μπούντιμιρ, που αποχώρησε ως τραυματίας στην παράταση του αγώνα με την Ιαπωνία.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Λιβάκοβιτς – Γιουράνοβιτς, Λόβρεν, Γκάρντιολ, Μπάρισιτς – Μπρόζοβιτς, Μόντριτς, Κόβατσιτς – Κράμαριτς, Πέρισιτς, Λιβάγια.

croatia brazil3 09122022 novibet


Βραζιλία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 09/12/2022

Δύο απουσίες έχει ο Τίτε για τον αγώνα της Βραζιλίας με την Κροατία, τις οποίες θα έχει μέχρι το τέλος της διοργάνωσης.

Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ εκτός είναι και ο αμυντικός Άλεξ Τέλες.

Όλοι οι υπόλοιποι θα είναι κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Η ενδεκάδα αναμένεται να είναι η ίδια με αυτή που έπαιξε κόντρα στη Νότιο Κορέα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Άλισον – Μιλιτάο, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Ντανίλο – Καζεμίρο, Πακετά – Ραφίνια, Νεϊμάρ, Βινίσιους – Ριτσάρλισον.


Διαβάστε ακόμη…worldcup novibetΠρογνωστικά Μουντιάλ 2022 – Στοίχημα Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ