el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ερυθρός Αστέρας – Φενέρμπαχτσε: Προγνωστικά, Ανάλυση 14/11/2023

Ο Ερυθρός Αστέρας αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε (21:45) στην Stark Arena για την 8η αγωνιστική της Euroleague. Για το μεγάλο ντέρμπι ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με κόντρα Ελλήνων προπονητών αρχίζει η διαβολοβδομάδα της Euroleague καθώς στο Βελιγράδι συγκρούονται ο Ερυθρός Αστέρας του Γιάννη Σφαιρόπουλου με την Φενέρ του Δημήτρη Ιτούδη.

Με 800+ αγορές στη Novibet το σπουδαίο παιχνίδι της Euroleague γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στην Euroleague!


Ερυθρός Αστέρας – Φενέρμπαχτσε: Ανάλυση, Παρουσίαση 14/11/2023

Ο Ερυθρός Αστέρας του Γιάννη Σφαιρόπουλου υποδέχεται την Φενέρ του Δημήτρη Ιτούδη σε μία αμφίρροπη αναμέτρηση για τη δεύτερη διαβολοβδομάδα της σεζόν στην Euroleague.

Οι γηπεδούχοι που έχουν ρεκόρ 2-5 προσπαθούν να βρουν πατήματα και σταθερότητα στο παρκέ με τον Έλληνα τεχνικό, που ανέλαβε μετά την απομάκρυνση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς κι έχει πανηγυρίσει μία νίκη (επί της Μπάγερν) σε τρεις αγώνες στη διοργάνωση.

Την προηγούμενη αγωνιστική οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου ήταν άκρως ανταγωνιστικοί και δυσκόλεψαν πολύ την Μπαρτσελόνα μέχρι οι Καταλανοί να φτάσουν στη νίκη στη Βαρκελώνη (86-81).

Αυτή τη φορά θέλουν να υποχρεώσουν την τουρκική ομάδα σε δεύτερη συνεχόμενη ήττα επί σερβικού εδάφους ενώπιον του θερμού κοινού τους που θα γεμίσει την αχανή Stark Arena και θα τη ντύσουν στα ερυθρόλευκα.

Στο ίδιο γήπεδο πριν από λίγα 24ωρα η ομάδα του Ιτούδη υπέστη τη δεύτερη ήττα της σε 7 αγωνιστικές, με θύτη την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς (85-84) και στοχεύουν να επιστρέψουν δριμύτεροι στην Stark Arena για να επανέλθουν στις επιτυχίες.

Η παρέα του Γιώργου Παπαγιάννη, του Νικ Καλάθη και του Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι η πιο… προσεκτική στην Euroleague, καθώς κάνει τα λιγότερα λάθη ανάμεσα στις 18 ομάδες (10.6) απώλεσε ακόμα και διψήφιες διαφορές με την Παρτιζάν και τώρα θέλει να αποφύγει αντίστοιχες καταστάσεις για να πάρει το δεύτερο «διπλό» σε τέσσερις εκτός έδρας εξορμήσεις.

Σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια θα είναι οι επιστροφές-ενισχύσεις, καθώς απέναντι στον Ερυθρό θα είναι ξανά στην αποστολή έστω και ως… αμφίβολοι οι Καλάθης, Γκούντουριτς ώστε να ανοίξει λίγο παραπάνω το rotation.

Η προϊστορία ανήκει κατά… 75% στη Φενέρ, που έχει 12 νίκες έναντι 4 των Σέρβων στη διοργάνωση, που επικράτησαν πάντως στο περσινό αντίστοιχο ματς (91-89), έχοντας πανηγυρίσει και τις 4 νίκες τους στο Βελιγράδι.

itoudis sfairopoulos novibet

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα μπάσκετ παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.

Την σπουδαία αναμέτρηση στο Βερολίνο, όπως και όλα τα παιχνίδια της Euroleague μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του Novibet ΤV, όπου παίζεις χωρίς να χάνεις λεπτό δράσης! Μέσα απ’ το πληρέστατο πακέτο Live Streaming ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ποντάρει χωρίς να βγαίνει από το full-screen περιβάλλον (Full Screen Betting).


Ερυθρός Αστέρας – Φενέρμπαχτσε: Τι έκαναν την προηγούμενη αγωνιστική 14/11/2023

Ο Ερυθρός Αστέρας πάλεψε ως το τέλος αλλά δεν κατάφερε να φύγει νικητής από τη Βαρκελώνη. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου «λύγισε» από την Μπάρτσα (86-81) παρά τους 22 πόντους του Μίτροβιτς και τους 13 του Τεόντοσιτς μαζί με 9 ασίστ.

Τα ομαδικά στατιστικά του Ερυθρού Αστέρα: 21/39 δίποντα, 9/35 τρίποντα, 12/14 βολές, 44 ριμπάουντ, 23 ασίστ, 5 κλεψίματα, 1 κόψιμο, 11 λάθη.

Η Φενέρ γνώρισε την ήττα στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν (85-84) έπειτα από μία συγκλονιστική αναμέτρηση.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη πήρε διψήφια διαφορά αλλά δεν μπόρεσε να την κρατήσει ώστε να φτάσει στο «διπλό» παρά τους 23 πόντους Χέιζ-Ντέιβις και τους 18 του Ντόρσεϊ.

Τα ομαδικά στατιστικά της Φενέρμπαχτσε: 18/30 δίποντα, 11/31 τρίποντα, 15/16 βολές, 34 ριμπάουντ, 18 ασίστ, 3 κλεψίματα, 2 κοψίματα, 12 λάθη.


Ερυθρός Αστέρας – Φενέρμπαχτσε: Προγνωστικά 14/11/2023

Στο Βελιγράδι ηττήθηκε (στις λεπτομέρειες) την προηγούμενη αγωνιστική η Φενέρ, η οποία επιστρέφει στο ίδιο γήπεδο, αυτή τη φορά για να αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα, κατά πάσα πιθανότητα ενισχυμένη με Καλάθη και Γκούντουριτς.

Ο Ερυθρός του Γιάννη Σφαιρόπουλου είναι ομάδα έδρας, ωστόσο θα ποντάρουμε στην επιστροφή της ομάδας του Ιτούδη στις νίκες, καθώς είναι δύσκολο να ηττηθεί δεύτερη συνεχόμενη φορά.

ΝΙΚΗ ΦΕΝΕΡ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.07 ΣΤΗ NOVIBET

Οι δύο ομάδες σκοράρουν αρκετά (80.6 πόντοι ο Ερυθρός, 83.1 η Φενέρ) και βρίσκονται στο πρώτο μισό του πίνακα της παραγωγικότητας. Γι’ αυτό θα πάμε με το Over.

OVER 159.5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.94 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ερυθρός Αστέρας – Φενέρμπαχτσε έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ