el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση 20/03/2024

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα (21:00) στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Euroleague. Για τη σπουδαία αναμέτρηση στη Stark Arena του Βελιγραδίου ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η προσπάθεια του Παναθηναϊκού να τερματίσει στην πρώτη τετράδα της κατάταξης στην κανονική περίοδο συνεχίζεται και επόμενος σταθμός είναι το Βελιγράδι και η δοκιμάσια απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, όπου οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν να κάνουν νέα αρχή ώστε να μη χάσουν έδαφος στην κούρσα για το πλεονέκτημα έδρας.

Με 800+ αγορές στη Novibet και live streaming το σπουδαίο παιχνίδι στο Βελιγράδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στην Euroleague!


Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός: Ανάλυση, Παρουσίαση 20/03/2024

Κωδικός αντίδραση για τον Παναθηναϊκό που καλείται να κάνει το καλύτερο δυνατό φίνις στην κανονική περίοδο ώστε να μη χάσει τη θέση του στην τετράδα που δίνει πλεονέκτημα έδρας στα Playoffs.

Η ήττα στο ΣΕΦ περιέπλεξε την κατάσταση για  τους «πράσινους» που έχασαν την ευκαιρία να αποκτήσουν τεράστιο πλεονέκτημα και πλέον καλούνται να κάνουν το 5/5 όπως είναι το σαφές μήνυμα σε όλα τα επίπεδα ώστε να διατηρήσουν τα κεκτημένα βάσει της έως τώρα πορείας τους.

Αρχή ην η αποστολή στο Βελιγράδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου που δεν τρέφει ελπίδες εισόδου έστω στα Play-in, έχει αρνητικό σερί πέντε ηττών, αλλά είναι πάντα αξιόμαχος ειδικά στην έδρα του, με 20.000 κόσμο στο πλευρό του.

Ο Παναθηναϊκός και στο Βελιγράδι που θα δώσει την πρώτη μάχη αυτής της διαβολοβδομάδας κι ενώ ακολουθεί η μονομαχία με την Μπαρτσελόνα, θα έχει τα γνωστά προβλήματα απουσιών (Βιλντόζα, Αντετοκούνμπο) που μειώνουν τις λύσεις στο rotation, ενώ τα προβλήματα δε λείπουν και από πλευράς «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου (Ντος Σάντος, Τόπιτς, Λάζιτς), ενώ αμφίβολη είναι η παρουσία του Μίλος Τεόντοσιτς που είναι «κλειδί» των γηπεδούχων.

Κατά τον Αταμάν «σίγουρα δεν είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι καλή ομάδα, ακόμη και αν έχουν χάσει ουσιαστικά τη μάχη για την είσοδό τους στα playoffs. Πάλεψαν σε κάθε παιχνίδι. Εμείς έχουμε μπροστά μας πέντε αγώνες για το τέλος της κανονικής περιόδου και όλα μοιάζουν με τελικούς. Οπότε, πρέπει να κερδίσουμε για να… προστατεύσουμε την τέταρτη θέση στη βαθμολογία ενόψει των playoffs. Αμέσως, μετά, άλλωστε, ακολουθεί και το πολύ κρίσιμο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Υπήρξαν ομάδες που κέρδισαν και άλλες που έχασαν στην Stark Arena. Αν πάρουμε εμείς το θετικό αποτέλεσμα, θα έχουμε και πλεονέκτημα στη βαθμολογία».

Όταν ο Τούρκος τεχνικός κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για τους τραυματισμούς με εμφανή διάθεση να αστειευτεί τόνισε: «Οι παίκτες που τραυματίζονται, μένουν εκτός και ίσως να είναι έτοιμοι για την επόμενη σεζόν».

ataman panathinaikos novibet

Από την πλευρά του, ο Μάριους Γκριγκόνις επεσήμανε: «Να επιβιώσουμε. Θα είναι διασκεδαστικό να κερδίσουμε. Μπροστά μας έχουμε μερικές δύσκολες εβδομάδες, οι οποίες θα κρίνουν ουσιαστικά και τη σεζόν μας, οπότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για το ματς. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν από την άποψη της τακτικής, αλλά το πιο σημαντικό είναι να το θέλουμε περισσότερο απ’ αυτούς».

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα μπάσκετ παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.

Τη σπουδαία αναμέτρηση στο Βελιγράδι, όπως και όλα τα παιχνίδια της Euroleague μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του Novibet ΤV, όπου παίζεις χωρίς να χάνεις λεπτό δράσης! Μέσα απ’ το πληρέστατο πακέτο Live Streaming ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ποντάρει χωρίς να βγαίνει από το full-screen περιβάλλον (Full Screen Betting).


Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός: Τι έκαναν την προηγούμενη αγωνιστική 20/03/2024

Ο Ερυθρός Αστέρας δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στη Μακάμπι, παρά το γεγονός πως είχε σταθερό προβάδισμα ακόμα και με διψήφιες διαφορές και με εις βάρος της 19-31 στην τελευταία περίοδο γνώρισε την ήττα (80-84).

Έτσι η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έπεσε στο 10-19, παρά τους 20 πόντους του Ντος Σάντος.

Τα ομαδικά στατιστικά του Ερυθρού Αστέρα: 20/35 δίποντα, 8/24 τρίποντα, 16/21 βολές, 31 ριμπάουντ, 20 ασίστ, 6 κλεψίματα, 2 κοψίματα, 14 λάθη.

Ο Παναθηναϊκός έμεινε στα ρηχά όσον αφορά την παραγωγικότητά του και ηττήθηκε στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό (71-65) για να συνεχίσει από το 18-11 και με τη μάχη για την τετράδα να κορυφώνεται.

Ο Ναν με 17 πόντους ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας του Εργκίν Αταμάν που όμως είχε 7 εκ των 18 λαθών συνολικά, έναντι μόλις 9 ασίστ, αριθμοί που δείχνουν τους πιο βασικούς λόγους της ήττας.

Τα ομαδικά στατιστικά του Παναθηναϊκού: 12/32 δίποντα, 9/22 τρίποντα, 14/18 βολές, 40 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 5 κλεψίματα, 3 κοψίματα, 18 λάθη.


Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά 20/03/2024

O Παναθηναϊκός καλείται να αντιδράσει στο Βελιγράδι για να κάνει την αρχή του… 5/5 που έχει τεθεί ως στόχος στο υπολειπόμενο πρόγραμμα ώστε να υλοποιηθεί ο στόχος της τέταρτης θέσης. Η ομάδα του Αταμάν είναι λαβωμένη πνευματικά, αλλά αρκετά ισχυρή αγωνιστικά και τακτικά ώστε να πάρει αυτό που θέλει χωρίς προβλήματα.

ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΕ ΧΑΝΤΙΚΑΠ -3.5 ΠΟΝΤΩΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.87 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Ματίας Λεσόρ δεν τα πήγε καλά στο ΣΕΦ και τώρα καλείται να αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα που γνωρίζει καλά ως… «αιώνιο» αντίπαλο όσο φορούσε τη φανέλα της Παρτιζάν και σίγουρα είναι ανάμεσα σε αυτούς που δε θα επηρεαστούν από την ατμόσφαιρα. Στον πρώτο γύρο στο ΟΑΚΑ μέτρησε 13 πόντους έχοντας 13.8 πόντους μέσο όρο στη σεζόν.

ΛΕΣΟΡ OVER 13.5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.88 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας με το καλύτερο σημείο από το κουπόνι στοιχήματος!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ