el
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κρίσταλ Πάλας – Άρσεναλ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 05/08/2022

Την Παρασκευή αρχίζει το νέο πρωτάθλημα της Premier League και το παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία είναι αυτό ανάμεσα στην Κρίστα Πάλας και την Άρσεναλ (05/08, 22:00).

Όπως όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα, έτσι και το αγγλικό φυσικά αρχίζουν νωρίτερα φέτος, λόγω και του Παγκοσμίου Κυπέλλου που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο Κατάρ από τέλη Νοεμβρίου έως τα τέλη Δεκεμβρίου.

Η Premier League δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση κι έτσι αυτή την Παρασκευή, αρχίζει η δράση στο Νησί. Η Κρίσταλ Πάλας θα προσπαθήσει να φτάσει κάπου καλύτερα από τη μέση της βαθμολογίας που τερμάτισε πέρυσι (12η).

Το ίδιο όμως πρέπει να ειπωθεί και για την Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» τερμάτισαν 5οι πέρυσι και έχασαν το Champions League, στο οποίο θέλουν να επιστρέψουν στο τέλος της σεζόν.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση της Κρίσταλ Πάλας απέναντι στην Άρσεναλ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!


Κρίσταλ Πάλας – Άρσεναλ: Ανάλυση & Παρουσίαση 05/08/2022

Με αντίστοιχη συνταγή όπως την περσινή αναμένεται να πορευτεί η Κρίστα Πάλας στο νέο πρωτάθλημα. Ο Πατρίκ Βιεϊρά παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, στην οποία βρίσκεται από πέρυσι τον Ιούλιο.

Η χρονιά εξελίχθηκε αρκετά καλά για τους «αετούς» που κέρδισαν δύο θέσεις και από δύο συνεχόμενους τερματισμούς ως 14οι, πέρυσι ανέβηκαν στη 12η θέση. Ο Γάλλος προπονητής έκανε προσεγμένες κινήσεις στην ομάδα, με κορυφαία αυτή του Σεΐκ Ντουκουρέ.

palace arsenal7 05082022 novibet

Ο 22χρονος αμυντικός μέσος από το Μάλι αποκτήθηκε από τη Λανς έναντι του ποσού των 22,6 εκατ. ευρώ, στη μία από τις δύο μεταγραφές της ομάδας που δαπανήθηκαν χρήματα.

Επίσης η Πάλας δαπάνησε ακόμη 12 εκατ. ευρώ για να φέρει στην Αγγλία τον 22χρονο Αμερικανό κεντρικό αμυντικό από την Μπάγερν Μονάχου, Κρις Ρίτσαρντς. Ο Βιεϊρά θεωρεί και οι δύο μπορούν να προσφέρουν πολλά στην ομάδα του.

Τα φιλικά πήγαν αρκετά καλά για την Πάλας. Συνολικά έδωσε εννέα παιχνίδια, από τα οποία γνώρισε την ήττα μόνο στα δύο. Η πρώτη ήταν από τη Λίβερπουλ (2-0) σε αγώνα που έγινε στη Σιγκαπούρη και η δεύτερη από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-1) σε ματς που διεξήχθη στη Μελβούρνη.

Στα υπόλοιπα επτά, οι ποδοσφαιριστές του Πατρίκ Βιεϊρά είχαν πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες. Μάλιστα στο πιο πρόσφατο χρονικά με αντίπαλο την Μονπελιέ, η Κρίσταλ Πάλας επικράτησε πολύ εύκολα με 4-2.

Το παιχνίδι έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο (30/07) στην έδρα της Πάλας και λειτούργησε ουσιαστικά ως μία πρόβα τζενεράλε εν όψει του αγώνα με την Άρσεναλ. Ο Βιεϊρά είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος για τα 50 πρώτα λεπτά, όπου η ομάδα του ήταν καταιγιστική και πέτυχε τέσσερα γκολ. Στη συνέχεια έκανε πολλές αλλαγές και η Μονπελιέ μείωσε αρχικά στο 65’ και στη συνέχεια στο 82’ για το τελικό 4-2.

Η Άρσεναλ από την πλευρά της προχώρησε σε λίγες αλλά σημαντικές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό. Εκτός ομάδας τέθηκαν ο Αλεξάντερ Λακαζέτ, ο οποίος επέστρεψε στη Λιόν, αλλά και ο Ματέο Γκεντουζί, που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μαρσέιγ. Παρελθόν επίσης αποτελεί και ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, που θα ανήκει πλέον στη Στουτγάρδη, αλλά και ο Χάτσινσον που θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Τσέλσι.

palace arsenal6 05082022 novibet

Αντίθετα, αποκτήθηκαν ο Γκαμπριέλ Ζεσούς έναντι 45 εκατ. λιρών από τη Μάντσεστερ Σίτι όπως επίσης και ο Ολεξάνταρ Ζιντσένκο για 30 εκατ. λίρες επίσης από τους «πολίτες». Σημαντική είναι και η προσθήκη του 22χρονου Πορτογάλου Φάμπιο Βιεϊρά από την Πόρτο.

Όπως φαίνεται, το πλάνο που έχει στο μυαλό του ο Μικέλ Αρτέτα δείχνει ότι λειτουργεί και μάλιστα αρκετά ικανοποιητικά. Αυτό αποτυπώνεται τόσο από τις εμφανίσεις όσο και από τα αποτελέσματα στα φιλικά παιχνίδια που έδωσε.

Συνολικά έδωσε επτά ματς προετοιμασίας, εκ των οποίων τα τέσσερα (ένα στη Γερμανία και τρία στις ΗΠΑ) ήταν εκτός Αγγλίας. Ο απολογισμός ήταν έξι νίκες και μία ήττα (από την Μπρέντφορντ με 2-1, σε αγώνα κεκλεισμένων θυρών στο προπονητικό της ομάδας) και μάλιστα με μερικές πολύ εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Τα δύο πιο σημαντικά ήταν η νίκη με 4-0 με αντίπαλο την Τσέλσι που διεξήχθη στις 23 Ιουλίου στο Ορλάντο των ΗΠΑ και το δεύτερο ήταν το 6-0 επί της Σεβίλλης το περασμένο Σάββατο (30/07).

Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς άρχισε ήδη να κάνει απόσβεση του ποσού που δαπανήθηκε για να αποκτηθεί και στα φιλικά έχει σημειώσει επτά τέρματα. Μάλιστα κόντρα στην Σεβίλλη πέτυχε χατ-τρικ!

Σίγουρα πρόκειται για μία εντυπωσιακή επίδοση, με τον Αρτέτα να ευελπιστεί πως θα υπάρξει ανάλογη συνέχεια και τώρα που αρχίζουν τα επίσημα παιχνίδια της ομάδας για την Premier League.

Η Άρσεναλ θα κληθεί να δώσει πέντε παιχνίδια μέσα στον Αύγουστο, εκ των οποίων τα δύο είναι εκτός έδρας και τα τρία μέσα στο «Έμιρεϊτς». Το θετικό είναι ότι δεν υπάρχει κανένα ντέρμπι.


Κρίσταλ Πάλας – Άρσεναλ: Στατιστικά & Προϊστορία 05/08/2022

  • Η Άρσεναλ κατέχει τη μερίδα του λέοντος στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με την Κρίσταλ Πάλας. Συγκεκριμένα σε 22 παιχνίδια πρωταθλήματος έχει 11 νίκες, 8 ισοπαλίες και 3 ήττες.
  • Από τα τελευταία εννέα χρόνια που παίζει συνεχόμενα στην Premier League, η Πάλας έχει μόλις δύο νίκες κόντρα στην Άρσεναλ. Η πρώτη ήταν τη σεζόν 2016-17 και η δεύτερη ήταν πέρυσι. Το κοινό στοιχείο ήταν πως και οι δύο ήταν με 3-0!
  • Στα υπόλοιπα επτά ματς, αυτού του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος, η Άρσεναλ έχει πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες (5-2-0).
  • Από τα εννέα φιλικά που έδωσε στη διάρκεια της προετοιμασίας η Κρίσταλ Πάλας, τα έξι έληξαν στο Over και τα επτά στο Goal.
  • Αντίθετα, η Άρσεναλ έδωσε επτά φιλικά, εκ των οποίων τα έξι ήταν στο Over και μόλις ένα στο Under.
  • Σε τρομερή φόρμα είναι ο Γκάμπριελ Ζεσούς της Άρσεναλ, που αποκτήθηκε φέτος από τη Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας ήδη πετύχει επτά γκολ στα φιλικά!
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

palace arsenal1 05082022 novibet


Κρίσταλ Πάλας – Άρσεναλ: Προγνωστικά 05/08/2022

Η Άρσεναλ είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Έχει δείξει εξαιρετική εικόνα στα φιλικά και μπορεί να μπει με το δεξί στις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα. Η Κρίσταλ Πάλας διαθέτει αρκετά καλό σύνολο, αλλά οι φιλοξενούμενοι είναι πιο ποιοτική ομάδα και θα έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.83

Βάσει της εικόνα των δύο ομάδων στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, το Over 2,5 έχει αρκετές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί. Και οι δύο ομάδες σκοράρουν πολύ εύκολα, ενώ οι άμυνες τους δεν δείχνουν να είναι… απροσπέλαστες.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ OVER 2,5 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ, ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1,93

Τέλος, για όποιον επιθυμεί υψηλότερη απόδοση, αυτό που έχει αρκετό ενδιαφέρον είναι το Combo Bet να νικήσει η Άρσεναλ και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι σκοράρουν ανελλιπώς στην έδρα τους, από τον περασμένο Απρίλιο και για επτά συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά φαβορί για τη νίκη είναι οι «κανονιέρηδες».

Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ COMBO BET ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Η ΑΡΣΕΝΑΛ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.00


Κρίσταλ Πάλας: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 05/08/2022

Δε λείπουν τα προβλήματα για τον Πατρίκ Βιεϊρά εν όψει της πρεμιέρας. Ο Γάλλος προπονητής της Κρίσταλ Πάλας θα προσπαθήσει να τα επιλύσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αρχικά υπάρχει σημαντικό κενό κάτω από τα γκολπόστ. Οι Μπάτλαντ και Τζόνστον είναι τραυματίες και έχουν τεθεί εκτός αποστολής, κάτι που σημαίνει ότι ο μοναδικός διαθέσιμος πρώτης γραμμής γκολκίπερ είναι ο 35χρονος Ισπανός Γκουαΐτα.

Εκτός είναι επίσης και οι δύο χαφ, Μακάρθουρ και Ολίσε, κάτι που σημαίνει ότι ο νεοαποκτηθείς Ντουκουρέ είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Η τριάδα στην επίθεση δεν πρόκειται να διαφοροποιηθεί, αφού τα πήγε και πολύ καλά στα τελευταία φιλικά και θα απαρτίζεται από τους Αγιού, Ζαχά και Εντουάρντ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Γκουαΐτα – Κλάιν, Άντερσεν, Γκουεγί, Μίτσελ – Σλουπ, Ντουκουρέ, Εζέ – Αγιού, Εντουάρντ, Ζαχά

palace arsenal3 05082022 novibet


Άρσεναλ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 05/08/2022

Και η Άρσεναλ αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα, αλλά σίγουρα είναι μικρότερου βεληνεκούς και ποιο εύκολα διαχείρισιμα σε σχέση με της Πάλας.

Σίγουρα εκτός είναι ο Σμιθ Ρόου, ο οποίος αφήνει ένα σημαντικό κενό στα χαφ. Επίσης οι Βιέιρα (μέσος), Τιέρνι (αρ. μπακ) και Τομιγιάσου (στόπερ) είχαν κάποιες ενοχλήσεις το τελευταίο διάστημα. Το πιο πιθανό είναι να βρίσκονται στην αποστολή, αλλά όχι στο αρχικό σχήμα.

Αντίθετα, κανονικά φανέλα βασικού θα πάρουν οι Ζιντσένκο και Γκάμπριελ Ζεσούς, που πήγαν εξαιρετικά στα φιλικά προετοιμασίας.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ράμσντεϊλ – Γουάιτ, Σαλίμπα, Γκάμπριελ, Ζιντσένκο – Τζάκα, Παρτέι – Σακά, Όντεγκαρντ, Μαρτινέλι – Ζεσούς.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ