el
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Δανία – Γαλλία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 25/09/2022

Τρομερά μεγάλο ενδιαφέρον έχει ο πρώτος όμιλος του Nations League. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι στην πρώτη θέση είναι η Κροατία, ενώ η Γαλλία πέτυχε μόλις την 5η αγωνιστική την πρώτη της νίκη.

Η μάχη για την κορυφή θα κριθεί μεταξύ της Κροατίας και της Δανίας, ενώ η Γαλλία θέλει να αποφύγει την τελευταία θέση που σημαίνει και τον υποβιβασμό στη League B. Εξ ου και το παιχνίδι της Δανίας με τη Γαλλία την Κυριακή (25/09, 21:45), κρίνει πολλά στον όμιλο.

Η πρώτη θέση του ομίλου παίζει σημαντικό ρόλο και για το επόμενο Euro, αφού μπορεί υπό προϋποθέσεις να στείλει την ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Για την ακρίβεια, το Nations League δίνει τρία εισιτήρια για το επόμενο Euro. Ένα από την League Α, ένα από τη League Β κι ένα από τη League C.

Οι πρώτοι των κάθε ομίλων πάνε σε ένα Final Four και όποιος το κερδίσει, παίρνει το εισιτήριο. Ωστόσο αν ο πρώτος του ομίλου έχει ήδη προκριθεί στο Euro από τα προκριματικά, τότε τη θέση του στο Final Four, παίρνει η επόμενη ομάδα με το καλύτερο ranking στην UEFA και όχι ο δεύτερος του ομίλου.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση της Δανίας απέναντι στην Γαλλία γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Nations League!


Δανία – Γαλλία: Ανάλυση & Παρουσίαση 25/09/2022

Η Δανία έχει σταθερά καλή εικόνα σε όλη τη διάρκεια των αγώνων για τον πρώτο όμιλο του Nations League. Είναι ομάδα που έχει παίξει καλά σε όλες τις αναμετρήσεις και έχει διεκδικήσει σε όλες τη νίκη. Γι’ αυτό και δεν έχει ισοπαλία άλλωστε. Έχει τρεις νίκες και δύο ήττες σε πέντε αγώνες.

Οι Σκανδιναβοί γνώρισαν την ήττα στο τελευταία τους παιχνίδι για το πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Nations League. Αντιμετώπισαν την Κροατία εκτός έδρας, όπου παρά την καλή εικόνα που είχαν, ηττήθηκαν με 2-1.

Το παιχνίδι ήταν πολύ ωραίο σε εξέλιξη. Η μπάλα ήταν πάνω κάτω στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα και οι 22 ποδοσφαιριστές φρόντισαν να παρουσιάσουν ωραίο θέαμα. Η Δανία ήταν καλύτερη στην αρχή της αναμέτρησης.

Για το μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου, η Δανία ήταν καλύτερη της Κροατίας. Είχε την μπάλα περισσότερη ώρα στην κατοχή της και απείλησε πολύ πιο σοβαρά και με καλύτερες προϋποθέσεις την εστία του Λιβάκοβιτς.

Παρ’ όλα αυτά, ήταν η Κροατία που άνοιξε το σκορ, σχεδόν σε μία ανύποπτη φάση στο 49’. Ωστόσο η Δανία αντέδρασε. Ανέβασε ρυθμό και με ένα καταπληκτικό γκολ του Έρικσεν έκανε το 1-1 στο 77’. Έπειτα από δύο λεπτά όμως, η Κροατία έκαναν το 2-1 και πήραν το ματς.

Η Γαλλία από την πλευρά της πέτυχε την πρώτη της νίκη στον όμιλο, η οποία ήταν άκρως σημαντική. Για ποιο λόγο; Απλά επειδή με αυτή τη νίκη δείχνει ότι θα αποφύγει την τελευταία θέση του ομίλου. Η τελευταία θέση δεν είναι απλή υπόθεση, αφού θα την υποβιβάσει στη League B, κάτι που δεν θέλουν να σκέφτονται οι παγκόσμιο πρωταθλητές.

Μέχρι στιγμής, η Γαλλία δεν τα είχε πάει καθόλου καλά. Είχε δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες και βρισκόταν στην τελευταία θέση. Την περασμένη Πέμπτη οι «τρικολόρ» υποδέχθηκαν την Αυστρία και ήθελαν μόνο τη νίκη και τίποτα λιγότερο.

Το παιχνίδι ήταν παράσταση για ένα ρόλο. Η Γαλλία εμφάνισε στο γήπεδο το πραγματικό της πρόσωπο και ήταν καταιγιστική. Έκανε πολλές ευκαιρίες και δεν άφησε πολλά περιθώρια στους Αυστριακούς. Βέβαια και οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες καλές στιγμές μπροστά την εστία του Μενιάν, αλλά η νίκη πήγε στους γηπεδούχους.

Παρά την ασφυκτική πίεση των γηπεδούχων, το πρώτο ημίχρονο έλειψε χωρίς γκολ, αφού έχασαν πολλές ευκαιρίες. Ωστόσο, η… δικαιοσύνη αποκαταστάθηκε στο 56’ με ένα τρομερό σε ομορφιά γκολ του Κιλιάν Εμπαπέ.

Δέκα λεπτά αργότερα ήρθε και το δεύτερο τέρμα με κεφαλιά του Ζιρού και διαμορφώθηκε το τελικό 2-0. Παρά τις απουσίες των βασικές απουσίες των Μπενζεμά και Γιορίς, αλλά και των υπολοίπων, η Γαλλία κατάφερε να βγάλει αντίδραση.


Δανία – Γαλλία: Στατιστικά & Προϊστορία 25/09/2022

  • Το πρώτο παιχνίδι στο Παρίσι έληξε με 2-1 υπέρ της Δανίας. Ο Μπενζεμά άνοιξε το σκορ στο 51’, αλλά ο Κορνέλιους σκόραρε δις στο 68’ και στο 88’ και έδωσε τη νίκη στους Σκανδιναβούς.
  • Παρά το γεγονός ότι Δανία και Γαλλία είναι δύο από τις σημαντικότερες ποδοσφαιρικές δυνάμεις της Ευρώπης, έχουν πολύ λίγες μεταξύ τους αναμετρήσεις.
  • Συγκεκριμένα, στην έδρα της Δανίας έχουν διεξαχθεί μόλις τέσσερις και είναι όλες φιλικές. Η πιο πρόσφατη είναι το 2015 και μάλιστα είναι και η μοναδική νίκη της Γαλλίας. Τότε οι «τρικολόρ» επικράτησαν με 2-1.
  • Στα τρία ματς που είχαν προηγηθεί, η Δανία έχει δύο νίκες με 1-0 το 1996 και 3-1 το 1983 και μία ισοπαλία με 1-1 το 1976.
  • Η πιο πρόσφατη εντός έδρας ισοπαλία για τη Δανία είναι τον Σεπτέμβριο του 2020. Έκτοτε έχει δώσει 14 παιχνίδια, στα οποία έχει 11 νίκες και τρεις ήττες.
  • Η Γαλλία είναι αήττητη 14 παιχνίδια μακριά από την έδρα της. Η τελευταία φορά που ηττήθηκε ήταν τον Ιούνιο του 2019 με 2-0 στην έδρα της Τουρκίας. Στη συνέχεια μετράει 11 νίκες και 3 ισοπαλίες (πέντε αν υπολογιστούν και τα δύο παιχνίδια του περσινού Euro 1-1 με Ουγγαρία και 2-2 με Πορτογαλία).
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία των ομίλων του Nations League.

denmark france5 25092022 novibet


Δανία – Γαλλία: Προγνωστικά 25/09/2022

Η Γαλλία επέστρεψε στις νίκες στον πρόσφατο αγώνα με την Αυστρία εντός έδρας, αλλά θέλει ακόμη μία νίκη, για να αποφύγει την τελευταία θέση και τον υποβιβασμό στη League B. Αυτό είναι θέμα γοήτρου για τους «τρικολόρ» και μπορούν να πάρουν τη νίκη μέσα στην Κοπεγχάγη.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10

Δανία και Γαλλία είναι ομάδες που σκοράρουν πολύ. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι η Δανία έχει πετύχει στα έξι από τα επτά τελευταία της ματς (και σε αυτό που δεν σκόραρε είχε ένα… τσουβάλι ευκαιρίες), ενώ η Γαλλία βρίσκει δίχτυα στα 24 από τα 25 πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Αρέσει πολύ το Goal.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.83


Δανία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 25/09/2022

Προβλήματα δεν προέκυψαν από τον τελευταίο αγώνα της Δανίας με την Κροατία και ο Κάσπερ Χιούλμαντ θα έχει τους ίδιους παίκτες στη διάθεσή του.

Εκτός έχουν μείνει εξ αρχής οι αμυντικοί Βέστεργκοντ, Μπόιλεσεν και οι επιθετικοί Βιντ, Κορνέλιους και Πόουλσεν.

Επιπλέον ο Χιούλμαντ αναμένεται να κάνει και κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, εν όψει της αναμέτρησης με τους Γάλλους.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Σμάιχελ – Ρ. Κρίστενσεν, Αντρ. Κρίστενσεν, Άντερσεν, Μέλε – Γένσεν, Χόιμπεργκ, Ντιλέινι – Σκοβ Όλσεν, Ντάμσγκαρντ, Ντόλμπεργκ.

denmark france1 25092022 novibet


Γαλλία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 25/09/2022

Ένα σημαντικό πρόβλημα προέκυψε για τον Ντιντιέ Ντεσάμπ μετά το νικηφόρο αγώνα της Γαλλίας με την Αυστρία.

Ο κεντρικός αμυντικός Ζιλ Κουντέ τραυματίστηκε και αποχώρησε τα μισά του πρώτου ημιχρόνου από την αναμέτρηση. Αυτό σημαίνει ότι δε θα είναι διαθέσιμος.

Φυσικά δεν υπολογίζονται ο τερματοφύλακας Γιορίς, οι αμυντικοί Κιμπεμπέ, Τεό και Λούκας Ερναντέζ, οι μέσοι Πογκμπά, Καντέ και Ραμπιό και οι επιθετικοί Μπενζεμά και Μπεν Γέντερ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μενιάν – Παβάρ, Βαράν, Μπαντιασίλ, Μεντί – Τσουαμενί, Φοφανά, Καμαβινγκά – Ντεμπελέ, Εμπαπέ, Ζιρού.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ