el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ντόρτμουντ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Προγνωστικά, Ανάλυση 22/04/2023

Στην τελική ευθεία μπαίνει η «μάχη» για το πρωτάθλημα στην Bundesliga. Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης αναμένεται να μας προσφέρει νέες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις.

Κοινό χαρακτηριστικό και των δυο ομάδων είναι ότι «καίγονται» για τη νίκη, ενω το βλέμμα της καρφωμένο στο συγκεκριμένο ματς θα έχει και η Μπάγερν!

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο ματς της Bundesliga γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ σε Live streaming, με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Bundesliga!

 


Ντόρτμουντ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Ανάλυση, Παρουσίαση 22/04/2023

Η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Άιντραχτ σ’ ένα παιχνίδι που είναι «must win»! Οι Βεστφαλοί βρίσκονται στο -2 από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Μπάγερν και δεν χάνουν τις ελπίδες τους για την κατάκτηση του τίτλου.

Μάλιστα, αν την περασμένη αγωνιστική δεν τα είχαν κάνει θάλασσα μέσα στη Στουτγκάρδη θα μπορούσαν να ήταν στην πρώτη θέση.

Η Ντόρτμουντ «αυτοκτόνησε» την περασμένη αγωνιστική σ’ ένα παιχνίδι που οι αμυντικοί τα έκανα όλα λάθος. Οι παίκτες του Τέρζιτς, παρότι προηγήθηκαν 0-2 και από το 40′ έπαιζαν με παίκτη παραπάνω λόγω της αποβολής του Μαυροπάνου, δεν κατάφεραν να νικήσουν. Μάλιστα το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι μετά το 2-2 πέτυχαν γκολ στο 92′ και έφτασαν μια ανάσα από τη νίκη (2-3), όμως τελικά ισοφαρίστηκαν σε 3-3 στο 97′!

Το «Χ» έφερε απογοήτευση ήττας στην Ντόρτμουντ και το γεγονός ότι η Μπάγερν σκόνταψε 1-1 με τη Χόφενχαϊμ έκανε τους παίκτες του Τέρζιτς να μην πιστεύουν στα μάτια τους.

«Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε και να ξεπεράσουμε το σοκ της ισοπαλίας στη Στουτγκάρδη. Η Άιντραχτ δείχνει να βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση, όμως αυτό την κάνει ακόμα πιο επικίνδυνη. Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι και οφείλουμε να απαντήσουμε με νίκη μπροστά στο κοινό μας», υποστήριξε ο προπονητής της Ντόρτμουντ, Εντιν Τέρζιτς.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. Η άμυνα μπάζει… νερά, η επίθεση υπολειτουργεί και οι «Αετοί» συμπλήρωσαν στην Bundesliga 7 διαδοχικά παιχνίδια χωρίς νίκη.

Το συγκεκριμένο σερί έχει οδηγήσει την ομάδα του Όλιβερ Γκλάσνερ στη 7η θέση της βαθμολογίας και υπάρχει πίεση για επιστροφή στις νίκες, προκειμένου να μείνει ζωντανή για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Πάντως, εντός ομάδας υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά για το μέλλον και οι φήμες που έχουν αναπτυχθεί έχουν προκαλέσει τριγμούς. Οι μνηστήρες για τον βασικό φορ Κόλο Μουανί εχουν αυξηθεί, ο Καμάντα ανακοινώθηκε ότι το καλοκαίρι θα φύγει από την Φρανκφούρτη, ενώ πλέον υπάρχει θέμα και με την παραμονή του προπονητή, Όλιβερ Γκλασνερ.

Τις τελευταίες ημέρες αυξήθηκαν οι φήμες ότι στην Άιντραχτ εξετάζουν ζεστά την περίπτωση του Γιάισλε που έχει εξαιρετική πορεία στη Σάλτσμπουργκ.

Την περασμένη αγωνιστική η Αίντραχτ κόλλησε στο 1-1 με την Γκλάντμπαχ και σώθηκε στο φινάλε της αναμέτρησης με τον Κόλο Μουανί να ισοφαρίζει.

Με τα παραπάνω θέματα να περιτριγυρίζουν την καθημερινότητα της Άιντραχτ η προετοιμασία για ένα τόσο μεγάλο ματς δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα. Πάντως, ο Γκλάσνερ παραμονή της αναμέτρησης, τόνισε:

«Η Ντόρτμουντ διεκδικεί το πρωτάθλημα από την Μπάγερν κι αυτό από μόνο του δείχνει ότι διαθέτει εξαιρετική ομάδα. Έχει ποιότητα και μέσα στην έδρα της είναι πανίσχυρη. Εμείς πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες και θεωρώ ότι είναι η κατάλληλη στιγμη».


Ντόρτμουντ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Στατιστικά, Προϊστορία 08/04/2023

  • Ανοιχτούς λογαριασμούς έχουν οι δύο ομάδες από το πρώτο γύρο. Στην Φρανκφούρτη η Άιντραχτ είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης και περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια της (55-45 η κατοχή), όμως τελικά ηττήθηκε με 1-2. Για την Ντόρτμουντ σκόραραν οι Μπραντ, Μπέλινγχαμ, ενώ είχε ισοφαρισει ο Καμάντα.
  • Τα τελευταία πέντε ματς ανάμεσα στις δυο ομάδες έχουν λήξει Goal και τα τέσσερα από αυτά Over 2,5.
  • Η Ντόρτμουντ είναι αφεντικό όταν φιλοξενεί την Άιντραχτ. Στα τελευταία 10 ματς στην Bundesliga στο Westfalen μετράει 9 νίκες και μόλις μια ήττα (σεζόν 20/21). Στα συγκεκριμένα ματς το Over (9 φορές) έχει την τιμητική του.
  • Η Ντόρτμουντ σε περίπτωση που νικήσει την Άιντραχτ θα δημιουργήσει νέο ρεκόρ εντός έδρας νικών στην ιστορία της στην Bundesliga, αφού θα φτάσει τις 9 διαδοχικές.
  • Με την είσοδο του 2023 ο Κόλο Μουανί άτυπα είναι πρώτος σκόρερ της Bundesliga, αφού έχει σκοράρει οκτώ γκολ.
  • Η Ντορτμουντ σε 28 αγωνιστικές μετράει 20 Over και 8 Under, ενω η Άιντραχτ μετράει 16 και 12 αντίστοιχα.
  • Ο νυν παίκτης της Άιντραχτ, Μάριο Γκέτσε, θα είναι κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης, αφού θα επιστρέψει για να αντιμετωπίσει την ομάδα που τον ανέδειξε από τις Ακαδημίες της. Ο Γκέτσε στο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει 9 φορές την Ντόρτμουντ και μετράει 5 νικες, 4 ήττες, 2 γκολ και 1 ασίστ.
  • Βαθμολογία Bundesliga 
  • Στατιστικά Bundesliga 
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Ντόρτμουντ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Προγνωστικά, Ανάλυση 22/04/2023

Το γκρουπ των αποδόσεων στο παιχνίδια Ντόρτμουντ – Άιντραχτ δίνει προβάδισμα στους γηπεδούχους. Για το μεγάλο ματς επιλέξαμε κορυφαια προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Παραδοσιακά οι δύο ομάδες στα μεταξύ τους ματς παίζουν ανοιχτά και δεν δίνουν τόσο μεγάλη σημασία στην άμυνα. Η Ντόρτμουντ έχει χάσει πλέον την αμυντική συνοχή που παρουσίασε στην εκκίνηση του 2023. Ωστόσο, έχει την έδρα, την ποιότητα και σαφώς μεγαλύτερο κίνητρο για τη νίκη.

 νικη ντορτμουντ & Over 2.5 σε αποδοση 2.25 στη novibet

Ο Αλέ έχει βρει ρυθμό και στα τελευταία 4 ματς της Ντόρτμουντ έχει σκοράρει 3 γκολ. Το 9αρι των γηπεδούχων μπορεί να νικήσει την άμυνα της Άιντραχτ.

ΑΝΥΤΙΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΑΛΕ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.62


Ντόρτμουντ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 22/04/2023

Στην Ντόρτμουντ η νίκη είναι μονόδορομος για να μείνει με αξιώσεις στο κόλπο του τίτλου. Ο Τέρζιτς δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα, αφού εκτός παραμένουν οι Μουνιέ, Μόρει, Σούλτς. Ο Μάρκο Ρόις ενδέχεται να μείνει στον πάγκο για ανάσες και ο Αντεγέμι είναι έτοιμος για να ξεκινήσει και να προσθέσει ταχύτητα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κόμπελ – Βολφ, Σίλε, Χούμελς, Γκερέιρο – Τσαν, Μπέλιγχαμ, Μπραντ, Μάλεν, Αντεγέμι, Αλέ.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 22/04/2023

Η Άιντραχτ βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση και ψάχνει αντίδραση για να έχει ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη. Οι «Αετοί» δεν υπολογίζουν τους Λίντστρεμ, Μαξ, Εντικά και Σμόλσιτς απουσίες που θα αποδιοργανώσουν περισσότερο το αμυντικό κομμάτι της ομάδας.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Τραπ – Τούτα, Χασέμπε, Λεντζ – Μπούτα, Ρόντε, Σο, Κνάουφ – Μπορέ, Γκέτσε – Κόλο Μουανί.

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ