el
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ντόρτμουντ – Ουνιόν Βερολίνου: Προγνωστικά, Ανάλυση 08/04/2023

Οριακό παιχνίδι περιμένουμε στο «Signal Iduna Park» ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Ουνιόν Βερολίνου το Σάββατο (16:30) στην 27η αγωνιστική της Bundesliga.

Οι δύο ομάδες κυνηγούν με αξιώσεις την Μπάγερν στην κορυφή της βαθμολογίας και αυτή που θα επικρατήσει θα παραμείνει γερά στο κόλπο του τίτλου.

Για το σπουδαίο παιχνίδι της Bundesliga ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο ματς της Bundesliga γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ σε Live streaming, με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Bundesliga!

 


Ντόρτμουντ – Ουνιόν Βερολίνου: Ανάλυση, Παρουσίαση 08/04/2023

Θα αναμετρηθεί ο δέυτερος με τον τρίτο της βαθμολογίας και το παιχνίδι είναι οριακό στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν. Ο νικητής θα μείνει στο κόλπο του τίτλου και ο ηττημένος θα χάσει σημαντικό έδαφος.

Η Ντόρτμουντ (53 βαθμοί) ήταν η πιο φορμαρισμένη ομάδα στη Γερμανία μέσα στο 2023, όμως σε διάστημα τεσσάρων ημερών τα έκανε όλα θάλασσα και πλέον καλείται να αντιδράσει κόντρα στην Ουνιόν για να παραμείνει στο κόλπο του τίτλου.

Οι Βεστφαλοί την περασμένη αγωνιστική και μετά από αρκετά χρόνια πήγαν στο Klassiker με την Μπάγερν στο Μόναχο ως πρωτοπόροι της βαθμολογίας, όμως δεν ανταποκρίθηκαν στην κρισιμότητα της αναμέτρησης.

Στο πρώτο 25λεπτο βρέθηκαν να χάνουν με σκορ 3-0 και τελικά ηττήθηκαν με 4-2 από τους Βαυαρούς.

Αναμφισβήτητα το τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Κόμπελ στο 13ο λεπτό διέλυσε ψυχολογικά την Ντόρτμουντ και οι κίτρινοι έπεσαν από την κορυφή της βαθμολογίας.

Πλέον οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται στη 2η θέση με 53 βαθμούς δύο λιγότερους από την Μπάγερν που ανέβηκε στην κορυφή.

Σαν να μην έφτανε η βαριά ήττα στο Klassiker από την Μπάγερν, η Ντόρτμουντ μεσοβδόμαδα δέχθηκε ηχηρή…σφαλιάρα και από τη Λειψία στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας. Οι παίκτες του Τέρζιτς ηττήθηκαν 2-0 και έχασαν έναν από τους βασικούς τους στόχους.

Το ζητούμενο πλέον για την Ντόρτμουντ είναι να βγάλει θετική αντίδραση και να επιστρέψει στις νίκες, αφού μέσα σ’ ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της.

Ο προπονητής της Ντόρτμουντ, Εντιν Τέρζιτς, έδωσε το σύνθημα εν όψει της συνέχειας, λέγοντας:

«Πλέον βρισκόμαστε υπό πίεση. Σε δύο κρίσιμα ματς κάναμε αμέτρητα λάθη και βγάλαμε ανεξήγητη νευρικότητα πάνω στο χορτάρι. Αυτό το πληρώσαμε ακριβά. Κάναμε λάθη στην άμυνα και ελάχιστα πράγματα στην επίθεση. Πρέπει να διορθώσουμε την κατάσταση και να επιστρέψουμε στις νίκες απέναντι στην Ουνιόν».

H Ουνιόν Βερολίνου (51 βαθμοί) είναι αναμφιβήτητα η μεγάλη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος και έγινε πρωταγωνίστρια στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Οι παίκτες του Ουρς Φίσερ παίζουν σε κάθε ματς με άγνοια κινδύνου και χωρίς άγχος και με αυτό τον τρόπο έχουν καταφέρει να βρίσκονται μόλις 4 βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας.

Η Ουνιόν στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος πανηγύρισε ισάριθμες εντός έδρας νίκες κόντρα σε Άιντραχτ (2-0) και Στουτγκάρδη (3-0) χωρίς να δεχθεί γκολ.

Ωστόσο, την Τετάρτη εμφάνισε σημάδια κούρασης και στον προημιτελικό του Κυπελλου ηττήθηκε στη Φρανκφούρτη από την Άιντραχτ. Έτσι, αποχαιρέτησε άδοξα τη διοργάνωση στην προημιτελική φάση.

Ο Ουρς Φίσερ στάθηκε στη δύσκολη συνέχεια και στο γεγονός ότι οι παίκτες του πρέπει να σταθούν όρθιοι σε μια δύσκολη έδρα: «Μπορεί η Ντόρτμουντ όπως κι εμείς να αποκλειστήκαμε, όμως θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που διαθέτει εξαιρετικό υλικό και παίζει με μεγάλη ταχύτητα σε όλες τις γραμμές. Μας περιμένει δύσκολη αποστολή»


Ντόρτμουντ – Ουνιόν Βερολίνου: Στατιστικά, Προϊστορία 08/04/2023

  • Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου η Ουνιόν επικράτησε με 2-0 της Ντόρτμουντ μέσα στο Βερολίνο. Το δύο γκολ πέτυχε ο Χάμπερερ στο πρώτο ημίχρονο.
  • Τα 50 παιχνίδια στον πάγκο της Ντόρτμουντ θα συμπληρώσει ο Τέρζιτς στην Bundesliga. Ο προπονητής των Βεστφαλών μετράει 31 νίκες, 5 ισοπαλίες και 13 ήττες.
  • Η Ουνιόν Βερολίνου δεν έχει κερδίσει ποτέ μέσα στο Ντόρτμουντ. Συγκεκριμένα μετράει 3 ήττες στην Bundesliga και 2 στο Κύπελλο Γερμανίας.
  • 7 φορές έχουν αναμετρηθεί από το 2019 οι δύο ομάδες σε επίπεδο Bundesliga. Ανεξαρτήτως έδρας η Ντόρτμουντ μετράει τέσσερις νίκες και η Ουνιόν τρεις. Πέντε ματς έχουν λήξει Over και 2 Under.
  • Η Ντόρτμουντ σε 12 εντός έδρας ματς μετράει 10 νίκες, 1 ισοπαλία και μόλις μια ήττα με 9 Over και 3 Under.
  • Η Ουνιόν Βερολίνου εκτός έδρας σε 13 αναμετρήσεις έχει σημειώσει 6 νίκες, 2 φορές έμεινε στο Χ και 5 φορές ηττήθηκε με 7 Over και 6 Under.
  • Βαθμολογία Bundesliga 
  • Στατιστικά Bundesliga 
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Ντόρτμουντ – Ουνιόν Βερολίνου: Προγνωστικά 08/04/2023

Οι δύο ομάδες θα μπουν στο χορτάρι με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Κοινό χαρακτηριστικό τους είναι ότι μεσοβδόμαδα αποκλείστηκαν στο Κύπελλο Γερμανίας και θέλουν να ανακτήσουν την ψυχολογία τους. Παράλληλα φιλοδοξούν να μείνουν ζωντανές στο κόλπο του τίτλου και στο κυνήγι της Μπάγερν στην πιο κρίσιμη στιγμή της σεζόν.

Για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Ουνιόν Βερολίνου επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις στη Novibet.

Στην Ντόρτμουντ η ήττα στο Klassiker και ο αποκλεισμός από τη Λειψία στο Κύπελλο έφερε στο προσκήνιο την καταστροφολογία και η απογοήτευση είναι έκδηλη. Η πίεση έχει εκτοξευθεί στους Βεστφαλούς και αυτό δεν είναι καλό σημάδι.

Αντίθετα στην Ουνιόν ο αποκλεισμός από το DFB Pokal αντιμετωπίστηκε με περισσότερη ψυχραιμία και η ομάδα από το Βερολίνο μας έχει αποδείξει φέτος ότι ξέρει να απολαμβάνει το παιχνίδι.

Εξάλλου δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πραγματοποιεί καταπληκτική σεζόν και είναι πρωταγωνίστρια στο τοπ 4.

Χ2 ΔΕ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25 ΣΤΗ NOVIBET 

Η δίψα των ομάδων για τη νίκη μας υπόσχεται κι ανοιχτό ματς. Οι επιλογές στα Combo Bets είναι δελεαστικές.

GOAL/GOAL & OVER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20


Ντόρτμουντ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 08/04/2023

Στην Ντόρτμουντ ψάχνουν θετική αντίδραση μετά τις δύο σερί ήττες σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο Τέρζιτς είδε την άμυνά του να υπολειτουργεί μετά από αρκετό καιρό, ενώ ευελπιστεί ότι ο Κόμπελ θα συνέρθει ψυχολογικά μετά το λάθος με την Μπάγερν.

Τραυματίας παραμένει ο Σλότερμπεκ, ενώ οι Αντεγέμι, Μουκόκο δεν είναι 100% για να παίξουν βασικοί.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κόμπελ – Βολφ, Σίλε, Χούμελς, Ρίερσον – Τσαν, Γκερέιρο, Μπέλιγχαμ – Μπραντ, Ρόις, Αλέ.

union behrens novibet

Ουνιόν Βερολίνου: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 08/04/2023

Ο βασικός γκολκίπερ Ρόνοβ έδωσε μάχη με το χρόνο και όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσει βασικός.

Ο προπονητής Ουρς Φίσερ δεν υπολογίζει εδώ και καιρό τον τραυματία Σέφερ στη μεσαία γραμμή.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Ρόνοβ – Ντέκι, Κνόχε, Ντιόγκο Λάιτε – Γιουράνοβιτς, Λαϊντουνί, Κεντίρα, Χάμπερερ, Ροσιγιόν – Μπέκερ, Μπέρενς.

 


Διαβάστε ακόμα…

Novibet: Cash Out στο Free Bet & Ανανεωμένο Bet Request!

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ