el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ντιναμό Κιέβου – Μπενφίκα: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 17/08/2022

Το Champions League μπαίνει πλέον στη φάση των play off, η οποία και οδηγεί στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Το ζευγάρι των Ντιναμό Κιέβου και Μπενφίκα (17/08, 22:00) τα έχει πάει εξαιρετικά μέχρι στιγμής, αλλά μόνο μία ομάδα θα περάσει στους ομίλους.

Η Ντιναμό Κιέβου ζορίστηκε πολύ απέναντι στη Στουρμ Γκρατς, αλλά εν τέλει πήρε την πρόκριση στην παράταση και θα παλέψει για την είσοδο στους ομίλους. Είναι δεδομένο ότι έχει τρομερά δύσκολη αποστολή μπροστά της, όμως θα προσπαθήσει.

Η Μπενφίκα από την άλλη μπαίνει στα δύο συγκεκριμένα ματς, ως το φαβορί του ζευγαριού. Είναι ομάδα που έχει πολύ μέλλον στη διοργάνωση και δε σκοπεύει να την αποχαιρετήσει από τα τέλη Αυγούστου.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση της Ντιναμό Κιέβου απέναντι στην Μπενφίκα γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Champions League!


Ντιναμό Κιέβου – Μπενφίκα: Ανάλυση & Παρουσίαση 17/08/2022

Παρά τις αντιξοότητες από τον πόλεμο στην πατρίδας της, η Ντιναμό Κιέβου έχει δείξει τρομερά δείγματα πειθαρχίας και συνέπειας. Η ομάδα «φωνάζει» ότι είναι… προϊόν του Μιρτσέα Λουτσέσκου, ο οποίος άλλωστε φημίζεται για τις δύο προαναφερθείσες αρετές.

Τα εντός έδρας παιχνίδια της ουκρανικής ομάδας δε διεξάγονται φυσικά στη χώρα της και στο Κίεβο, αλλά στην Πολωνία και συγκεκριμένα στο Λοτζ, σε μία απόσταση 900 χιλιομέτρων. Εκεί έπαιξε και με τη Φενερμπαχτσέ, αλλά και με την Στουρμ Γκρατς, στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Την περασμένη Τρίτη (09/08) σφράγισε την πρόκριση με ακόμη νίκη εκτός έδρας, έστω κι αν ήρθε στην παράταση. Η Ντιναμό είχε νικήσει 1-0 στον πρώτο αγώνα και πήγε στην Αυστρία για να υπερασπιστεί το υπέρ της σκορ.

Η Στουρμ της άσκησε πολύ μεγάλη πίεση. Η Ντιναμό έμεινε πίσω να κρατήσει το μηδέν, αλλά δεν τα κατάφερε και στο 27’ ο Χέλαντ έκανε το 1-0. Στη συνέχεια του αγώνα πίεσε για δεύτερο, αλλά δεν τα κατάφερε και το παιχνίδι πήγε στην παράταση.

Εκεί όμως οι Ουκρανοί αντέδρασαν. Στο 97’ ο Βιβτσαρένκο έκανε το 1-1 κι έδωσε άλλη τροπή στην εξέλιξη της αναμέτρησης.

Σα να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, έμειναν με δέκα παίκτες στο 105’, οπότε άλλαξαν και οι ισορροπίες. Η Ντιναμό Κιέβου το εκμεταλλεύτηκε αυτό και στο 112’ πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Τσιγκάνκοφ. Το 2-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, που έδωσε την πρόκριση στους φιλοξενούμενους.

Η Μπενφίκα είναι ομάδα άλλου επιπέδου και φαίνεται αυτό από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα. Αλλά και από τη συνολική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα. Οι «αετοί» της Λισσαβώνας μπήκαν στο Champions League, στον τρίτο προκριματικό γύρο, όπου κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν την Μίντιλαντ.

Η ομάδα από τη Δανία δεν κατάφερε να κοιτάξει στα… μάτια τους Πορτογάλους. Στον πρώτο αγώνα στη Λισσαβώνα, η Μπενφίκα ήταν καταιγιστική. Μέσα σε διάστημα 24 λεπτών είχε πετύχει τρία γκολ και ουσιαστικά δεν… καθάρισε απλά τη νίκη, αλλά και την πρόκριση. Το τελικό 4-1 ήρθε να το επιβεβαιώσει αυτό.

Ο επαναληπτικό την περασμένη Τρίτη (09/08) στη Δανία αποδείχθηκε μία τυπική διαδικασία για την ομάδα του Ρόγκερ Σμιντ. Ο Φερνάντεζ έκανε το 0-1 στο 23’ και ο Αραούχο το 0-2 στο 56’. Η Μίντιλαντ μείωσε προσωρινά στο 63’ με τον Σίστο (1-2), αλλά ο Ντιόγκο Γκονσάλβες διαμόρφωσε το τελικό 3-1 υπέρ της Μπενφίκα στο 88’.

Με αντίστοιχη… φόρα έχει ξεκινήσει και στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Στην πρεμιέρα υποδέχθηκε την Αρούκα. Το παιχνίδι είχε και πάλι διαδικαστικό χαρακτήρα και η Μπενφίκα επικράτησε 4-0, χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερο πρόβλημα. Δύο γκολ πέτυχε ο Ράφα Σίλβα και από ένα οι Ζιλμπέρτο και Φερνάντες.

Στο πρωτάθλημα, η Μπενφίκα συνέχεια το τρομερό σερί και επικράτησε και της νεοφώτιστης Κάζα Πία εκτός έδρας με 1-0. Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, πέτυχε ο Γκονσάλο Ράμος στο 58’.


Ντιναμό Κιέβου – Μπενφίκα: Στατιστικά & Προϊστορία 17/08/2022

  • Αυτή είναι η όγδοη αναμέτρηση μεταξύ Μπενφίκα και Ντιναμό Κιέβου και η τέταρτη φορά που οι δύο ομάδες καλούνται να βρεθούν είτε διπλούς αγώνες είτε σε φάση ομίλων.
  • Συνολικά η Μπενφίκα έχει τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μόλις μία ήττα (4-1-1). Μάλιστα η μοναδική νίκη της Ντιναμό Κιέβου ήρθε στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα, τη σεζόν 1991-92 στη φάση των ομίλων του Champions League με 1-0.
  • Στη συνέχεια, η Μπενφίκα μέτρησε τρεις συνεχόμενες νίκες, χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ, ενώ οι δύο ομάδες ήταν και πέρυσι στον 5ο όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
  • Το πρώτο παιχνίδι έμεινε στο 0-0, ενώ ο επαναληπτικός στη Λισσαβώνα έληξε με 2-0 υπέρ των Πορτογάλων. Γενικότερα το γκολ του Σαλένκο στις 27 Νοεμβρίου του 1991, είναι και το μοναδικό που έχει πετύχει η Ντιναμό Κιέβου απέναντι στην Μπενφίκα.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

dynamokiev benfica3 17082022 novibet


Ντιναμό Κιέβου – Μπενφίκα: Προγνωστικά 17/08/2022

Υπάρχει σημαντική διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο αντιπάλων. Η Μπενφίκα θα έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League και θέλει τη νίκη για να είναι πιο ήρεμη εν όψει του επαναληπτικού.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.73

Και οι δύο ομάδες σκοράρουν. Αυτό έχουν δείξει στα μέχρι τώρα παιχνίδια που έχουν δώσει. Είτε πρόκειται για ευρωπαϊκές είτε εγχώριες διοργανώσεις (αυτό αφορά μόνο την Μπενφίκα προς το παρόν). Το Goal δείχνει να είναι μία πολύ καλή επιλογή.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.92

Τέλος για όποιον ψάχνει μία καλύτερη απόδοση, αξίζει το ρίσκο του Combo Bet της διπλής ευκαιρίας υπέρ της Μπενφίκα σε συνδυασμό με Over 2,5.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ COMBO BET ΤΗΣ ΔΙΠΛΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ Χ2 ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ OVER 2,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40


Ντιναμό Κιέβου: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 17/08/2022

Δε λείπουν τα προβλήματα για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου εν όψει του πρώτου αγώνα με την Μπενφίκα.

Συγκεκριμένα, δεδομένη είναι η απουσία των μέσω Σίντορτσουκ και Χαρμάς, οι οποίοι συμπλήρωσαν κάρτες στον επαναληπτικό με τη Στουρμ Γκρατς και είναι τιμωρημένοι.

Εκτός είναι επίσης ο μακροχρόνια τραυματίας επιθετικός Σουπριάγα, αλλά και ο αμυντικός Κόστεβιτς, για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπουσάν – Κετζιόρα, Ζαμπάρνι, Σιρότα, Ντούμπιντσακ – Σαπαρένκο, Αντριγέφσκι, Σεπέλιεφ – Μπουγιάλσκι, Τσιγκάνκοφ, Μπεσεντίν.

dynamokiev benfica5 17082022 novibet


Μπενφίκα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 17/08/2022

Ο Ρόγκερ Σμιντ θα έχει κάποια προβλήματα, τα οποία όμως δεν πρόκειται να διαφοροποιήσουν σε μεγάλο βαθμό τις σκέψεις του για το αρχικό σχήμα.

Δεδομένη είναι η απουσία των δύο αμυντικών Βίκτορ και Βερίσιμο, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του εξτρέμ Νέρες.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Βλαχοδήμος – Ζιλμπέρτο, Οταμέντι, Μοράτο, Γκριμάλντο – Λουίς, Φερνάντες, Τσικίνιο, Γκονσάλβες – Ράφα Σίλβα, Γκονσάλο Ράμος.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ