el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Εφές – Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά, Ανάλυση 18/01/2024

H Εφές αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα (19:30) στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 22ης αγωνιστικής της Euroleague. Για τη μεγάλη μάχη στην Πόλη ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Ο «μαραθώνιος» της Euroleague συνεχίζεται και κορυφώνεται, με μεγάλα ντέρμπι κάθε αγωνιστική. Ένα εξ αυτών διεξάγεται στην Πόλη, με την Εφές να περιμένει την Μπαρτσελόνα για άλλη μία αμφίρροπη μάχη.

Με 800+ αγορές στη Novibet το σπουδαίο παιχνίδι στην Πόλη γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στην Euroleague!


Εφές – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση, Παρουσίαση 18/01/2024

Μεγάλη μάχη στην Πόλη, με την Εφές να περιμένει την Μπαρτσελόνα, με τις δύο ομάδες σε διαφορετική… ταχύτητα και στόχους.

Το ζευγάρι του τελικού το 2021 αυτή τη φορά τίθεται αντιμέτωπο με διαφορετικούς στόχους.

Η Εφές με τη νίκη επί της Βίρτους έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί 7 ηττών στον «μαραθώνιο», με την ομάδα του Ερντέμ Τσαν να ξεσπά και να κάνει την καλύτερη εμφάνιση της σεζόν, υποτάσσοντας εντυπωσιακά την ομάδα-έκπληξη της Μπολόνια.

Το πρόβλημα βέβαια για την τουρκική ομάδα είναι πως εμφανίσεις όπως με τη Βίρτους είναι εξαίρεση και όχι κανόνας, γι’ αυτό και παρά τη νίκη, το ρεκόρ 8-13 την τοποθετεί (προς το παρόν τουλάχιστον) εκτός του γκρουπ των ομάδων που διεκδικούν τις προνομιούχες θέσεις, είτε των Playoffs, είτε για το μίνι πρωτάθλημα των θέσεων 7-10 που θα δώσει τα τελευταία εισιτήρια της postseason.

Παράλληλα ωστόσο αυτό το αποτέλεσμα ωφέλησε και τους Καταλανούς που με τη δική τους νίκη επί της Ζαλγκίρις έμειναν μόνοι στη δεύτερη θέση με 15-6, έχοντας μπροστά τους, αλλά… μακριά την πρωτοπόρο Ρεάλ.

Η ομάδα του Ρότζερ Γκριμάου μετά τη βαριά ήττα στο Μονακό έχει αντιδράσει αποτελεσματικά, με τέσσερις σερί νίκες, ωστόσο όλες ήταν στη Βαρκελώνη, κατά σειρά με Ρεάλ, Μπασκόνια, Ολυμπιακό, Ζαλγκίρις και τώρα καλείται να πάρει και «διπλό» για να πιστοποιήσει πως επιστρέφει σε υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Οι «μπλαουγράνα» έχουν δεδομένα υψηλότατους στόχους και φέτος, αλλά δεν έχουν πείσει για τη σταθερότητά τους και θέλουν να συνεχίσουν με νίκη και στην έδρα της Εφές, που γνωρίζει πως με το έδαφος που έχει χάσει, μπορεί να επιστρέψει σε διεκδίκηση εισόδου στην postseason μόνο με μεγάλες νίκες και σερί.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα μπάσκετ παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.

Τη σπουδαία αναμέτρηση στο Sinan Erdem Dome, όπως και όλα τα παιχνίδια της Euroleague μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του Novibet ΤV, όπου παίζεις χωρίς να χάνεις λεπτό δράσης! Μέσα απ’ το πληρέστατο πακέτο Live Streaming ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ποντάρει χωρίς να βγαίνει από το full-screen περιβάλλον (Full Screen Betting).


Εφές – Μπαρτσελόνα: Τι έκαναν την προηγούμενη αγωνιστική 18/01/2024

Το αρνητικό σερί της Εφές έλαβε τέλος με εμφατικό τρόπο, καθώς η ομάδα του Ερντέμ Τσαν διέλυσε την Βίρτους (99-75) και πήρε ανάσα (8-13). Οι γηπεδούχοι ήταν σαρωτικοί και επικράτησαν με πρώτο σκόρερ τον Ντάριους Τόμπσον (26) και τον Ελάιτζα Μπράιαντ να ακολουθεί (21), ενώ «διπλός» ήταν ο Τζόουνς (10 πόντοι, 10 ριμπάουντ).

Τα ομαδικά στατιστικά της Εφές: 26/42 δίποντα, 9/24 τρίποντα, 20/25 βολές, 33 ριμπάουντ, 15 ασίστ, 12 κλεψίματα, 2 κοψίματα,  8 λάθη.

Η Μπαρτσελόνα δεν συνάντησε δυσκολίες για να φτάσει στη νίκη επί της Ζαλγκίρις (91-73) και ρεκόρ 15-6. Ο Μπριθουέλα ήταν εντυπωσιακός (24), ενώ ακολούθησε ο παραγωγικός Τζαμπάρι Πάρκερ (18).

Τα ομαδικά στατιστικά της Μπαρτσελόνα: 23/41 δίποντα, 10/22 τρίποντα, 15/18 βολές, 37 ριμπάουντ, 17 ασίστ, 7 κλεψίματα, 3 κοψίματα, 14 λάθη.


Εφές – Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά 18/01/2024

Μεγάλο ματς στην Πόλη, με Εφές και Μπαρτσελόνα να διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε μια κρίσιμη καμπή της κανονικής περιόδου. Οι Καταλανοί λόγω ποιότητας έχουν τον πρώτο λόγο παρά το γεγονός πως οι γηπεδούχοι του Ερντέμ Τσαν προέρχονται από την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση.

ΝΙΚΗ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.89 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Γιαν Βέσελι είναι μία από τις σταθερές της Μπάρτσα και προσφέρει σε πόντους (12.6) και ριμπάουντ (4.2) στην ομάδα του Ρότζερ Γκριμάου και αναμένεται στην πρώτη γραμμή σε άλλο ένα παιχνίδι.

ΒΕΣΕΛΙ OVER 17.5 ΠΟΝΤΟΙ & ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας με το καλύτερο σημείο από το κουπόνι στοιχήματος!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση ΕφέςΜπαρτσελόνα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ