el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Εφές – Μακάμπι: Προγνωστικά, Ανάλυση 08/02/2024

Η Εφές αντιμετωπίζει τη Μακάμπι (19:30) στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Euroleague. Για το σημαντικό παιχνίδι στη Ρίγα ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Ο «μαραθώνιος» της Euroleague συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και οι μονομαχίες είναι όλο και πιο καθοριστικές, με την Εφές να παίζει το τελευταίο της χαρτί για να προλάβει το «τρένο» της δεκάδας, περιμένοντας την Μακάμπι στην ουδέτερη Ρίγα της Λετονίας.

Με 800+ αγορές στη Novibet το σπουδαίο παιχνίδι στη Ρίγα γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στην Euroleague!


Εφές – Μακάμπι: Ανάλυση, Παρουσίαση 08/02/2024

Η κλεψύδρα έχει γυρίσει ανάποδα πλέον στην κανονική περίοδο και κάθε αποτέλεσμα έχει ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς τα περιθώρια για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος  είναι όλο και πιο στενά.

Η ιδιαιτερότητα του πολέμου στη Γάζα και του γεγονότος πως επί τουρκικού εδάφους θα υπήρχε ενδεχόμενη ένταση από την παρουσία ομάδας του Ισραήλ, οδήγησε την αναμέτρηση της Εφές με τη Μακάμπι στη Ρίγα της Λετονίας.

Το γεγονός πως ο αγώνα της 26ης αγωνιστικής διεξάγεται σε ουδέτερη έδρα δεν αφαιρεί κάτι από την κρισιμότητά του, με τις δύο ομάδες να παλεύουν για το πλασάρισμα στις προνομιούχες θέσεις της κατάταξης.

Η γηπεδούχος Εφές εξακολουθεί να διανύει μια μεταβατική σεζόν και την προηγούμενη εβδομάδα απομάκρυνε από την τεχνική ηγεσία τον Ερντέμ Τσαν, μετά τη συντριβή στο Κάουνας, με τον επί σειρά ετών μέλος του τεχνικού τιμ, Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς να παίρνει το χρίσμα να οδηγήσει την ομάδα από εδώ και πέρα.

Μάλιστα ο Κροάτης τεχνικός οδήγησε την Εφές σε νίκη επί της Μιλάνο και διατήρησε ζωντανές τις όποιες ελπίδες για είσοδο στην δεκάδα που δίνει δεύτερη ευκαιρία μέσω των Play-In.

Η τουρκική ομάδα παραμένει ωστόσο τρεις νίκες μακριά από τη 10η θέση (10-15) και μόνο με σερί στην τελική ευθεία του «μαραθωνίου» θα μπορεί να εξαντλήσει τις ελπίδες της, χωρίς φυσικά να εξαρτάται από εκείνη η κατάσταση.

Μία από τις ομάδες που καλείται να προλάβει η Εφές είναι η Μακάμπι (13-12) που θέλει όχι μόνο να βρίσκεται στο Top-10 της κατάταξης, αλλά να προλάβει την εξάδα για να μη χρειαστεί η έξτρα διαδικασία για τα Playoffs, αποφεύγοντας παράλληλα τους δύο πρώτους της κατάταξης.

Οι δύο ήττες της διαβολοβδομάδας επί ισπανικού εδάφους ήταν πισωγύρισμα στην κούρσα, αλλά η ομάδα του Κάτας που είχε επικρατήσει στον πρώτο γύρο (95-86), συμπληρώνοντας σερί τριών νικών στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων, είναι γερά ακόμα μέσα στο παιχνίδι της εξάδας και με νίκη στη Ρίγα θα συνεχίσει να διεκδικεί την απευθείας πρόκριση στα Playoffs.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα μπάσκετ παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.

Τη σπουδαία αναμέτρηση στη Ρίγα, όπως και όλα τα παιχνίδια της Euroleague μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του Novibet ΤV, όπου παίζεις χωρίς να χάνεις λεπτό δράσης! Μέσα απ’ το πληρέστατο πακέτο Live Streaming ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ποντάρει χωρίς να βγαίνει από το full-screen περιβάλλον (Full Screen Betting).


Εφές – Μακάμπι: Τι έκαναν την προηγούμενη αγωνιστική 08/02/2024

Η Εφές αντέδρασε μετά τη συντριβή από την Ζαλγκίρις, στο πρώτο ματς της μετά Ερντέμ Τσαν εποχής, νικώντας την Μιλάνο στην Πόλη (79-73) για να συμπληρώσει 10 νίκες σε 25 αγωνιστικές.

Οι «παλιοί» Λάρκιν (19) και Πλάις (17) έκαναν τη δουλειά επιθετικά για το σύνολο του Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς που έφερε το ματς… τούμπα στο τρίτο δεκάλεπτο, όταν το -9 του ημιχρόνου έγινε +14 στο 30’ (64-50) χάρη στο εμφατικό 30-7 της περιόδου.

Τα ομαδικά στατιστικά της Εφές: 19/38 δίποντα, 11/29 τρίποντα, 8/9 βολές, 38 ριμπάουντ, 14 ασίστ, 6 κλεψίματα, 2 κοψίματα, 11 λάθη.

Η Μακάμπι δεν τα κατάφερε ούτε στο δεύτερο πιάτο της διαβολοβδομάδας και ηττήθηκε από την Μπασκόνια στη Βιτόρια (92-82) για να πέσει στο 13-12 παρά τους 25 πόντους του Μπάλντγουίν, ο οποίος στο φινάλε του ματς επιτέθηκε φραστικά στους διαιτητές, εκφράζοντας την αγανάκτησή του για τα σφυρίγματα.

Τα ομαδικά στατιστικά της Μακάμπι: 23/50 δίποντα, 7/23 τρίποντα, 15/20 βολές, 39 ριμπάουντ, 13 ασίστ, 8 κλεψίματα, 3 κοψίματα, 7 λάθη.


Εφές – Μακάμπι: Προγνωστικά 08/02/2024

Η Μακάμπι δοκιμάζεται στην ουδέτερη έδρα της Arena Riga έχοντας μεγάλο κίνητρο για νίκη που θα τη διατηρήσει σε τροχιά εξάδας. Το γεγονός πως η αναμέτρηση διεξάγεται σε ουδέτερο γήπεδο ευνοεί την ομάδα του Όντεντ Κάτας που έχει συνηθίσει τη συνθήκη καθώς δίνει τους εντός έδρας αγώνες της στο Βελιγράδι. Η «ομάδα του λαού» είναι ανώτερη και μπορεί να το επιβεβαιώσει, έχοντας 3/3 στις τελευταίες μονομαχίες με την Εφές.

ΝΙΚΗ ΜΑΚΑΜΠΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.55 ΣΤΗ NOVIBET

Η τουρκική ομάδα περνά μεταβατική σεζόν, αλλά και μεταβατικό διάστημα μετά την απομάκρυνση του Ερντέμ Τσαν. Στην πρώτη γραμμή ωστόσο παραμένει ο Σέιν Λάρκιν που ήταν πρώτος σκόρερ στη νίκη επί της Μιλάνο (19) και έχει σταθερή επαφή με το καλάθι (17.4 πόντοι.

ΛΑΡΚΙΝ OVER 16.5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.84 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας με το καλύτερο σημείο από το κουπόνι στοιχήματος!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Εφές – Μακάμπι έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ