el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Εφές – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση 05/12/2023

Η Εφές υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (19:30) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Euroleague. Για το σπουδαίο ματς στην Πόλη ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Νέα εκτός έδρας αποστολή για τον Παναθηναϊκό αυτή τη φορά στην Πόλη απέναντι στην Εφές, με τον Εργκίν Αταμάν να επιστρέφει στο παλιό του «σπίτι» για να αντιμετωπίσει την ομάδα την οποία ανέβασε στην κορυφή της Ευρώπης.

Με 800+ αγορές στη Novibet το σπουδαίο παιχνίδι της Euroleague γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στην Euroleague!


Εφές – Παναθηναϊκός: Ανάλυση, Παρουσίαση 05/12/2023

Ο Εργκίν Αταμάν επιστρέφει ως φιλοξενούμενος στο μπασκετικό του «σπίτι» για να αντιμετωπίσει την Εφές σε ένα ματς με ιδιαιτερότητες και έντονη συναισθηματική φόρτιση.

Ο Τούρκος τεχνικός είναι δίχως αμφιβολία το κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης στο Sinan Erdem καθώς ως προπονητής του Παναθηναϊκού πλέον τίθεται αντιμέτωπος της ομάδας με την οποία πανηγύρισε πολλές επιτυχίες και τίτλους, μεταξύ αυτών το back to back στην Euroleague.

Το γήπεδο θα είναι γεμάτο για να αποθεώσει τον άνθρωπο που αναμόρφωσε την ομάδα και την οδήγησε σε πρωτοφανείς επιτυχίες τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και για να παρακολουθήσει μια σημαντική αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της διαβολοβδομάδας.

Ο Παναθηναϊκός μετά την δραματική ήττα από την Παρτιζάν στην παράταση, σε ένα παιχνίδι όπου η νίκη… γλίστρησε στις λεπτομέρειες και παρά το +10 στο 36’, θέλει άμεση επιστροφή στις επιτυχίες και δεύτερο «διπλό» εκτός ΟΑΚΑ για να ανέβει από το 6-5, διατηρώντας θετικό ρεκόρ.

Αντίστοιχα η τουρκική ομάδα του Ερντέμ Τσαν πλέον, στην μετά Αταμάν εποχή έχει ρεκόρ 5-6 και 4/5 στην έδρα της, όπου έχει ηττηθεί μόνο από τη Ρεάλ, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι. Επιπλέον δε θα έχει διαθέσιμα δύο βασικότατα στελέχη, καθώς ο Κλάιμπερν θα απουσιάσει για 6 εβδομάδες ενώ ο Μπομπουά για 3 αντίστοιχα.

Οι «πράσινοι» μετρούν τέσσερις σερί ήττες στην έδρα της Εφές, όσο στον πάγκο των Τούρκων καθόταν ο Αταμάν, ενώ το τελευταίο «διπλό» ήταν το 2017 (81-82).

Όμως στο σήμερα η αγωνιστική πρόοδος των «πράσινων» είναι δεδομένη, καθώς έχει δείξει πως βρίσκει αυτοματισμούς και αναζητά την ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια για να παίρνει μεγάλες νίκες.

ataman pao novibet

Ο Εργκίν Αταμάν επιστρέφοντας στο παλιό του «σπίτι» μίλησε για την θητεία του στην Εφές: «Έχω ωραίες αναμνήσεις με την Εφές. Με όλο το σταφ, τους παίκτες, τον πρόεδρο, τους φιλάθλους. Όμως τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Υπάρχει ο επαγγελματισμός στη ζωή. Και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε αυτό το ματς με τον Παναθηναϊκό. Για εμένα θα είναι αρκετά συναισθηματική η φόρτιση να βρεθώ εκεί ύστερα από την τόσο πετυχημένη περίοδο της καριέρας μου, όπως επίσης και για την ιστορία της Αναντολού Εφές. Θα είναι ωραία».

Οσο για το αγωνιστικό κομμάτι, στο οποίο θα βρει την πρώην ομάδα του με δύο σημαντικές απουσίες (Κλάιμπερν, Μπομπουά) τόνισε: «Μπορεί να έχουν αλλάξει το σύστημα και τον τρόπο παιχνιδιού, αλλά οι παίκτες-κλειδιά είναι οι ίδιοι. Όπως ο Λάρκιν. Επίσης έφεραν τον Τόμπσον στη θέση του Μίτσιτς. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τις απουσίες και τους τραυματισμούς που θα έχουν σε αυτό το ματς. Αυτό που ξέρω είναι ότι η ομάδα μας απουσιάζουν εδώ και έναν μήνα οι Ερναγκόμεθ και Παπαπέτρου αλλά προσπαθούμε να καλύψουμε αυτές τις θέσεις. Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο ματς. Την περασμένη εβδομάδα χάσαμε στο Βελιγράδι και ήταν λυπηρό το πώς χάσαμε το ματς. Ένα παιχνίδι το οποίο αξίζαμε κερδίσουμε, παίξαμε τέλεια για 38 λεπτά αλλά κάναμε γελοία λάθη στα τελευταία δύο λεπτά. Η Εφές είχε την μεγαλύτερη ήττα της από τον Ερυθρό Αστέρα. Έχουμε διαβοβδομαδα με δύο δύσκολα ματς, αλλά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη.

Δεν είχαμε τον χρόνο να αντιδράσουμε διότι μετά το ματς με την Παρτίζαν είχαμε το ματς πρωταθλήματος. Θα προετοιμάσουμε το παιχνίδι και στο τακτικό κομμάτι στην Κωνσταντινούπολη. Έχουμε αρκετούς έμπειρους παίκτες οι οποίοι καταλαβαίνουν πώς να διαχειριστούν τις καταστάσεις στα τελευταία λεπτά. Χάσαμε τρία ματς με τον ίδιο τρόπο και ευτυχώς που το χάσαμε τώρα και όχι στο μέλλον και πιο συγκεκριμένα σε κάποιο ματς για τα Playoffs ή στο Final-4».

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα μπάσκετ παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.

Την σπουδαία αναμέτρηση στο Βελιγράδι, όπως και όλα τα παιχνίδια της Euroleague μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του Novibet ΤV, όπου παίζεις χωρίς να χάνεις λεπτό δράσης! Μέσα απ’ το πληρέστατο πακέτο Live Streaming ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ποντάρει χωρίς να βγαίνει από το full-screen περιβάλλον (Full Screen Betting).


Εφές – Παναθηναϊκός: Τι έκαναν την προηγούμενη αγωνιστική 05/12/2023

Η Εφές την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα (97-83) με την άμυνα σε άλλο ένα παιχνίδι να προδίδει την ομάδα του Ερντέμ Τσαν που δέχθηκε 25 πόντους στο τέταρτο δεκάλεπτο, παρά τους 21 πόντους του Λάρκιν και τους 17 του Κλάιμπερν.

Τα ομαδικά στατιστικά της Εφές: 18/33 δίποντα, 11/31 τρίποντα, 14/16 βολές, 26 ριμπάουντ, 16 ασίστ, 8 κλεψίματα, 2 κοψίματα, 14 λάθη.

Ο Παναθηναϊκός κρατούσε τη νίκη στα χέρια του αλλά δεν κατάφερε να φύγει θριαμβευτής από την έδρα της Παρτιζάν (92-87) παρότι στο 36’ προηγούταν με 10 (63-73) και στο 38’ με 7 (71-78).

Οι γηπεδούχοι με τον Πάντερ έκαναν σερί 7-0 κι έστειλαν το ματς στην παράταση όπου η κούραση «λύγισε» τους «πράσινους», που είχαν πρώτο σκόρερ τον Ναν (19) και τους Λεσόρ (16), Γκραντ (14) και Μήτογλου (13) να ακολουθούν.

Τα ομαδικά στατιστικά του Παναθηναϊκού: 26/49 δίποντα, 5/20 τρίποντα, 20/26 βολές, 37 ριμπάουντ, 20 ασίστ, 11 κλεψίματα, 5 κοψίματα, 12 λάθη.


Εφές – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση 05/12/2023

Ο Παναθηναϊκός μετά την… τζάμπα ήττα στο Βελιγράδι όπου δεν κατάφερε να εξασφαλίσει το «διπλό» καλείται να αντιδράσει στην Πόλη και να εκμεταλλευτεί τις απουσίες των γηπεδούχων (Κλάιμπερν, Μπομπουά). Για τον Αταμάν το ματς έχει συναισθηματική αξία αλλά η ομάδα του είναι ανώτερη και μπορεί να το αποδείξει στο παρκέ.

ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΕ ΧΑΝΤΙΚΑΠ 4.5 ΠΟΝΤΩΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.84 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Παναθηναϊκός επιθετικά έχει βρει το δρόμο προς το καλάθι, σκοράροντας 89 πόντους στα τρία τελευταία παιχνίδια (82.9 συνολικά), ενώ αντίστοιχα η ομάδα του Ερντέμ Τσαν δέχεται 91.2 στο τελευταίο καρέ αγώνων της, όντας συνολικά η 3η χειρότερη ομάδα της Euroleague στην άμυνα (87.8).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ OVER 84.5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.92 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Εφές – Παναθηναϊκός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ