el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ελλάδα – Γαλλία: Προγνωστικά, Ανάλυση 21/11/2023

Ένα ποδοσφαιρικό «highlight» μας περιμένει την Τρίτη το βράδυ (21:45) στην κατάμεστη «Αγιά Σοφιά»! Η Ελλάδα υποδέχεται την πανίσχυρη Γαλλία στην τελευταία αγωνιστική του Β’ ομίλου της προκριματικής φάσης του Euro.

Η αναμέτρηση δεν έχει βαθμολογιό ενδιαφέρον και περιμένουμε από τις δύο πλευρές σκορ και θέαμα σ’ ένα γήπεδο που θα είναι κατάμεστο από Έλληνες φιλάθλους.

Για την αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet η αναμέτρηση στην «Αγιά Σοφιά» γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Δεν σταματά η δράση στα προκριματικά του Euro!

 


Ελλάδα – Γαλλία: Ανάλυση, Παρουσίαση 21/11/2023

Βαθμολογικά η αναμέτρηση δεν έχει κανένα ενδιαφέρον, όμως αναμφισβήτητα η άφιξη της παρέας του Κίλιαν Μπαπέ στην Ελλάδα εκτοξεύει το ενδιαφέρον όλων στα ύψη. Η «γαλανόλευκη» με 12 βαθμούς (4-0-3) βρίσκεται στην 3η θέση του γκρουπ.

Η Ελλάδα μέσω του ομίλου έχασε την ευκαιρία να προκριθεί στην τελική φάση του Euro 2024, αφού στο φινάλε των προκριματικών η Ολλανδία την ξεπέρασε.

Ωστόσο, η Εθνική ομάδα θα έχει και δεύτερη ευκαιρία στα μπαράζ του Nations League τον ερχόμενο Μάρτιο για να επιστρέψει σε μια μεγάλη διοργάνωση μετά από αρκετό καιρό απουσίας. Η Ελλάδα πήγε στο Μοντιάλ του 2014 και τελευταία φορά σε Euro το 2012.

Οι παίκτες του Γκουστάβο Πογέτ θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους απέναντι στη δευτεραθλήτρια κόσμου. Στο περασμένο ματς στο Παρίσι η ήττα ήρθε στις λεπτομέρειες (1-0), ενώ την Παρασκευή η Εθνική ομάδα νίκησε σε φιλικό την Νέα Ζηλανδία με 2-0.

Ο Πογέτ είναι τιμωρημένος και δεν θα κάτσει στον πάκγο. Ο Ουρουγουανός θα δίνει τηλεφωνικά οδηγίες στον συνεργάτη του και παραμονή της αναμέτρησης στάθηκε και στα σενάρια που τον θέλουν μετά την Γαλλία να αποχωρεί από τον πάγκο της Εθνικής.

«Δεν θέλω σίγουρα να φύγω από εδώ. Αν μιλάω, είναι για να γίνουν τα πράγματα. Χρειαζόμαστε συνέχεια και συνέπεια. Αυτό που ζητάω από τους παίκτες μου, ζητάω και από τους παράγοντες. Θέλω περισσότερα, πιο γρήγορα. Έτσι κερδίζουμε όλοι μαζί. Όταν έφτασα, είχαμε τρεις στόχους: να αρχίσουμε να κερδίζουμε ξανά, να φέρουμε κόσμο πίσω στο γήπεδο και να προκριθούμε στο Euro 2024», ανέφερε ο Πογέτ, ενώ για την Γαλλία, συμπλήρωσε:

«Η Γαλλία είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο μαζί με την Αργεντινή. Ο Ντιντιέ Ντεσάν είναι ένα παράδειγμα της ικανότητάς που έχει κάποιος να παίρνει τις σωστές αποφάσεις κάθε στιγμή. Είχε ήδη αυτή την ποιότητα και αυτή την ευφυΐα ως παίκτης, την ανέπτυξε ως προπονητής.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Πογέτ δεν υπολογίζει τους Κουρμπέλη, Μάνταλο που είναι τιμωρημένοι, ενώ οι Τσιμίκας και Μπάλντοκ δεν υπολογίζονται και επέστρεψαν στην Αγγλία. Επίσης, η συμμετοχή του Σιώπη είναι στο αέρα και ο Ουρουγουανός προπονητής κάλεσε για ενισχύσεις τους Ζέκα και Τσιγγάρα.

Η Γαλλία έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλο (21 βαθμοί) και παράλληλα την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024. Ωστόσο, οι παίχτες του Ντιντιέ Ντεσάν δεν σβήνουν τις μηχανές τους κι αυτό αποδείχθηκε περίτρανα στην σαββατιάτικη αναμέτρηση με το Γιβραλτάρ.

Στο συγκεκριμένο ματς οι Γάλλοι δεν πάτησαν ποτέ φρένο και επικράτησαν με 14-0 πετυχαίνοντας τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της διοργάνωσης. Πλέον, οι «τρικολόρ» μετράνε μόνο νίκες (7) στον όμιλο και ο μεγάλος τους στόχος είναι να ολοκληρώσουν με το απόλυτο το γκρουπ των προκριματικών. Το σύνθημα δόθηκε από τον Ντεσάν, ο οποίος τόνισε ότι «δεν ήρθαμε για τουρισμό στη Αθήνα».

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν, αναμένεται να δώσει ανάσες στα μεγάλα του αστέρια και δεν αποκλείεται οι Μπαμπέ, Ντεμπελέ, Κομάν και Κόλο Μουανί να μην βρεθούν στο αρχικό σχήμα.

Διαιτητής της αναμέτρηση ορίστηκε ο Γερμανός, Ντάνιελ Σίμπερτ.


Ελλάδα – Γαλλία: Στατιστικά, Προϊστορια 21/11/2023

  • Η αναμέτρηση στο Παρίσι στον πρώτο γύρο της προκριματικής φάσης του Euro έληξε 1-0 υπέρ της Γαλλίας και στο ημίχρονο το παιχνίδια ήταν 0-0.
  • 9 φορές έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν οι δύο ομάδες, όμως μόλις δύο ματς από τα τελευταία 7 πιο πρόσφατα παιχνίδια ήταν επίσημα. Το πρώτο επίσημο ήταν στο Euro 2004 με την Ελλάδα να λυγίζει 1-0 την Γαλλία του Ζιντάν, ενώ το δεύτερο στις 19 Ιουνίου με τους τρικολόρ να επικρατούν 1-0 στη γαλλική πρωτεύουσα.
  • Στο μακρινό 1958 υπάρχουν επίσης δύο επίσημα παιχνίδια στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η Γαλλία πανηγύρισε μια νίκη (7-1), ενώ το ματς επί ελληνικού εδάφους έληξε 1-1.
  • Η Ελλάδα σε 7 ματς στον όμιλο μετράει 4 Over και 3 Under, ενώ η Γαλλία βρίσκεται επίσης στο 4-3 και στον όμιλο έχει δεχθεί μόνο ένα γκολ.
  • Η Γαλλία δεν έχει την παραμικρή βαθμολογική απώλεια στον όμιλο και μετράει 7 νίκες σε ισάριθμα ματς.
  • Η βαθμολογία στο Β’ όμιλο των προκριματικών του Euro 2024.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Δες εδώ το στοίχημα της ημέρας

Ελλάδα – Γαλλία: Προγνωστικά 21/11/2023

H αναμέτρηση ανάμεσα σε Ελλάδα και Γαλλία στην τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, όμως η έλευση της παρέας του Κίλιαν Μπαπέ μαγνητίζει.

Η «γαλανόλευκη» όπως έκανε και στο Παρίσι (0-0 στο ημίχρονο ) είναι ικανή για ένα ημίχρονο να κοιτάξει στα μάτια τους Γάλλους.

ισοπαλια στο ημιχρονο σε αποδοση 2.25 

Η ποιότητα των Γάλλων είναι αδιαμφισβήτητη, όμως η Εθνική μας μπροστά στο κοινό της παλεύει όλα τα παιχνίδια. Η Ελλάδα έχει σκοράρει στα 2/3 ματς στην έδρα της.

GOAL/GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 

Ο Μαυροπάνος ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής στο ματς της πρώτης αναμέτρησης, αφού είδε κόκκινη κάρτα. Ο Έλληνας στόπερ θέλει να δώσει απαντήσεις και περιμένουμε ότι θα παίξει και πάλι με μεγάλο πάθος.

μαυροπανοσ κιτρινη καρτα σε αποδοση 5.00  


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ